Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mostani 1GB vramot kezdem kevésnek érezni 1600x900-ba. (Később FullHD monitorom lesz).
Persze előtte veszek valami minőségi tápot, szerencsére az a noname elviszi a 6850-et 😊
Az a helyzet hogy most is egy lightning van a gépben, de ezt sem húztam még, mert nem volt szükséges. Igazából ami miatt kicsit hajlok a gaming miatt az az SLI, de az is függő még.
Nem, elég a Gaming is, az élmény ugyanaz lesz csak olcsóbban.
MSI márkánál maradva kettőn változaton gondolkozok.
A Gaming ill. a Lightning kiadásokon.
Nézegettem a specifikációkat. Nem tudom hogy az a minimális különbség megéri e a plusz pénzt.
Ötlet?
Ha a kettő közül szeretnél választani, akkor GTX970 egyértelműen. Inkább spórolj még szerintem, vagy ha meg van a keret, akkor már meg is vásárolhatod.
Így lehet marad az AMD széria, csak a gyártót kell jól meg választanom.
Megyegyezik!
Ez szerintem erősebb Core Clock Base / Boost clock:1241/ 1304 MHz 70.616 Ft
Memory Clock 7010 MHz
Msi : Core Clock / Memory Clock
1000 MHz / 5800 MHz (OC Mode)
980 MHz / 5700 MHz(Gaming Mode)
970 MHz / 5700 MHz (Silent Mode)
Vagy 83.894 EVGA 04G-P4-3966-KR GTX960 4GB GDDR5 SSC ACX 2.0+ PCIE
Processzor: Intel i5 4690
Alaplap: Asus h97 Pro-Gamer
Bővebb infó az eszközöm adatlapjánál. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😀
Viszont a HD7850 nem ér 32 ezret!
Akkor teljesen jó az a 750 Ti, amit kinéztél.
Windows XP
Processzor: AMD XP 2500+1.82GHZ, 768MB RAM
Videokártya: ATI RADEON 9600/9550/X1050
Mit kell fejlesztenem a gépemen hogy a CS GO-val játszani tudjak? Köszi!
Nagyon nem vagyok otthon ezekben....játékra melyik vga-val járok jobban?
A gép: cpu:AMD FX-6300 ram:4gb hiper-x 1600mhz táp ctg500w....
Xfx radeon hd 5750 1gb ddr5 13000ft
GIGABYTE GeForce GTX 650 OC 2GB GDDR5 128bit 20000ft
Gigabyte Geforce Gtx 750 20000ft
Nem kell full hd annyi pénzem nincs😀
Köszi
Esetleg ezt is nézd meg:[LINK]
ez rövidebb, csak 27 cm. Már ha számít.
Ez meg egy AMD variáns bár nem tudom mennyire lehet jó ennek a hűtése. Ebből is msi gaminget írnék csak az drágább picit mint 100k.
[LINK]
A következő 3-4 évben a 390 jobban megállná a helyét bár nem sokkal. 3-4 év távlatában szerintem még egy GTX 980 Ti is kérdéses. Elvégre ki tudja mi lesz 3-4 év múlva. De a 390 erősebb mint a 970 főleg full hd feletti felbontásokban jön ki ez a különbség. De ettől függetlenül mindkettő kártyánál lejjebb kell majd adni 4 év múlva az biztos.
Alaplapom : https://www.asus.com/hu/Motherboards/P8H61M_LX_PLUS_R20/