A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
filecsko avatar
igaz hogy ne mlehet a punkbustert telepíteni rá??
0
0
0
0
thug85 avatar
Ezt olvastam: "A Beta változat (build 7000) június 1-től kétóránként lekapcsol majd, augusztus 1-től pedig végleg átadja magát az enyészetnek. Éppen ezért mindenkinek váltania kell majd legalább az RC-változatra amely 2010 közepéig használható marad." Csak gondoltam szólok, hogy aki ezt a verziót használja, az ne lepődjön meg.
0
0
0
0
thug85 avatar
Az gáz. Hát ez nem is fog menni.
0
0
0
0
Nedadam avatar
azzal a szervert akkor nemtom megnézni😆 a seed seromat.

Amugy itt van mé nem megy:

kép.1

http://kepfeltoltes.hu/090525/firefox_hiba_1_www.kepfeltoltes.hu_.png

kép.2

http://kepfeltoltes.hu/090525/firefox_hiba_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
thug85 avatar
Egyszerű! Rakd fel a 3.-at!
0
0
0
0
Nedadam avatar
ugyhogy nemtom használni😞
0
0
0
0
thug85 avatar
Dehogy nem! Én azt használom!
0
0
0
0
Nedadam avatar
most jöttem rá hogy nemműxik rajta a firefox
0
0
0
0
biggdogg avatar
thug85 írta:
Nekem rosszabb egyáltalán nem lett, de javulást sem nagyon vettem észre. Viszont egyre jobban tetszik a rendszer. A végén még megszeretem.😀

Nalam gyorsabban csomagol ki mint Win XP-n ... ez 64 bittes es az XP is 64 bittes volt ... egy 700 megas vilmet valami 16 masodperc alatt csomagol ki 😀 3.5 GB-ot meg 2 es fel perc ... eddig ennyi 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Én nem mértem, szemmel látható javulást pedig nem tapasztaltam. De nincs kizárva.
Ja és vannak új billentyűkombinációk a Win. 7 alatt:

Win + Fel nyíl: Az aktív ablak méretének maximalizálása.
Win + Le nyíl: Az aktív ablak méretét csökkentettre állítja.
Win + Bal/Jobb nyíl: Az aktív ablakot a képernyő bal vagy jobb részére feszíti ki.
Win + Shift + Bal/Jobb nyíl: Alapértelmezés szerint a Windows 7-ben kiterjesztett asztalunk van, így két képernyőnyi munkafelülettel rendelkezünk, az ezek közötti váltást gombokkal is megoldhatjuk.
Win + Home: Az aktívon kívül minden ablakot letesz a Tálcára, ismételt megnyomásával pedig visszahozza őket.
Win + T: A Tálcán lévő ikonok között tudunk lépegetni vele. Tartsuk lenyomva a Windows billentyűt, és nyomogassuk a T betűt. A fordított irányhoz használjuk a Win + Shift + T gombokat.
Win + Helyköz: Kicsit rákukkanthatunk az asztalra - elég haszontalan funkció. A Vistában ugyanez a kombináció az oldalsávot jelenítette meg!
Win + G: Az oldalsáv megjelenítése az ablakok előtt.
Win + P: Külső megjelenítő eszköz (pl. projektor) beállítására alkalmas, ahogy az alábbi képen is látszik.
Win + Szám: A tálcára rögzített alkalmazásokból egy új példányt hozhatunk létre. A szám helyére az alkalmazás Tálcán lévő pozícióját kell megadni, a számozás balról jobbra megy. Ne használjuk a numerikus billentyűzetet a kombinációnál!
Tálcamódosítók
Shift + bal klikk az ikonon: Új példány nyitása az adott folyamatból (pl. még egy FireFox ablak)
Középső klikk az ikonon: Szintén új példány létrehozása (a középső gomb legtöbbször a görgő!)
Ctrl + Shift + bal klikk az ikonon: Rendszergazdai jogosultsággal futtathatjuk az alkalmazást.
Shift + jobb klikk az ikonon: Ugyanaz a menü jelenik meg, mint amikor az aktív ablak bal felső ikonjára kattintunk. Lehetőségünk lesz áthelyezni, átméretezni, minimalizálni, maximalizálni a grafikai felületet. Ha ugyanezt a kombinációt egy csoporton hajtjuk végre, akkor egyszerre lehet minimalizálni, visszaállítani vagy bezárni a folyamatokat.
Ctrl + bal klikk egy csoporton: Tartsuk lenyomva a Ctrl-t, és kattintgassunk egy csoportra. Minden klikkelésnél más és más ablak lesz aktív a csoporton belül, így gyorsan megtalálhatjuk azt, amelyikre szükségünk van.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
olvastam hogy valakiknek még FPS növekedést is eredményezett játékokná..
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem rosszabb egyáltalán nem lett, de javulást sem nagyon vettem észre. Viszont egyre jobban tetszik a rendszer. A végén még megszeretem.😀
0
0
0
0
Flash avatar
Nekem annyiban lett rosszabb, hogy pl. GTA IV, FEAR 2, sokkal lassabban töltenek be.
0
0
0
0
McQuint avatar
Nekem rosszabul mentek, sajnos
0
0
0
0
thug85 avatar
Nem vettem észre különbséget. De nem is igazán játszottam csak megnéztem, hogy futnak-e rendesen.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
thug85 írta:
Már tovább bírta nálam, mit a Vista!😀 Egész jónak tűnik, csak még szokatlan az XP után. Crysis Warhead, COD MW, COD WAW-ot próbáltam idáig, hibátlanul futnak rajta. A számomra fontosabb programok működnek. Egyedül az alaplapi telepítő lemezt nem akarta beolvasni, de viszont automatikusan telepített drivert mindenhez.

jobban mennek rajta a játékok mint az xp-n?
0
0
0
0
thug85 avatar
Már tovább bírta nálam, mit a Vista!😀 Egész jónak tűnik, csak még szokatlan az XP után. Crysis Warhead, COD MW, COD WAW-ot próbáltam idáig, hibátlanul futnak rajta. A számomra fontosabb programok működnek. Egyedül az alaplapi telepítő lemezt nem akarta beolvasni, de viszont automatikusan telepített drivert mindenhez.
0
0
0
0
no avatar
zelcsi írta:
sziszifiu írta:
van rá virtuális meghajtó? valki nem tud nekem 1et ajánlani?😀
a pover iso nevű progi megy rajta!

köszi szépen😀
0
0
0
0
mtrelax avatar
virtual cd 9 is szépen elfut rajta ha már virtuális meghajtó kell, kicsit visszább meg kitárgyaltuk a magyarítást is, és én is ajánlom mindenkinek a winfos ezen nem is annyira rossz verzióját😆
0
0
0
0
payaa avatar
gyenes írta:
leszedtem a windows 7 rc build 7100-asat úgy hogy be vollt csomagolva most kicsomagoltam és jött egy pár mappa volt még egy setup és egy autourn.Ezt most hogy írjam ki?

Le lehet tölteni hivatalosan a mircosoft honlapjáról. bootolható képfájlként....sztem az a biztos
0
0
0
0
dave500 avatar
FÚ de nehéz😆 A kicsomagolt mappát kiírod. Nem igazán bonyolult.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
leszedtem a windows 7 rc build 7100-asat úgy hogy be vollt csomagolva most kicsomagoltam és jött egy pár mappa volt még egy setup és egy autourn.Ezt most hogy írjam ki?
0
0
0
0
Nedadam avatar
itt van képekben miaz a vízbuborék😃😆:

Van vízbuborék:

http://kepfeltoltes.hu/090523/van_v_zbubor_k_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nincs vízbuborék :

http://kepfeltoltes.hu/090523/v_zbubor_k_ott_nincs_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Nedadam avatar
van hozzá vízbuborék eltávolítító is😃😆
0
0
0
0
thug85 avatar
sziszifiu írta:

Virtual Clone Drive. Én most ezt használom.
0
0
0
0
thug85 avatar
Írd be a Google-be, hogy Windows 7 RC Language Packs Hungarian! Biztosan ki fogja dobni.
Telepités:
- vezérlőpult
- óra, nyelv és terület
- megjelenítési nyelvek telepítése vagy eltávolítása
- nyelvek telepitése
- betallozás
- tovább és kész is vagy!

Na feltettem a Windows 7-et, és a magyar nyelvcsomagot. Idáig jól üzemel. Nekiesek a tesztelésnek.
0
0
0
0
no avatar
és honnan kell leszedni a magyaritást és hogy kell telepiteni ?
0
0
0
0
kovi avatar
én is pár napja raktam fel ezt az RC verziót. Mit is mondjak? király, nekem nagyon tetszik, tényleg jobban futtathatók rajta a game-k, rengeteg újdonság van benne, igaz egy kicsit elszórakoztam a virtuális meghajtóval mert hiába adtak ki már win 7-re daemont az nálam valami miatt nem működött és ezért kipróbáltam a alcohol120, az meg működik probléma mentesen, magyarosítás az igaz nem 100 %-os de úgy 98 %-a teljesen magyar az oprendszernek, tehát ajánlom mindenkinek a figyelmébe !!!
0
0
0
0
thug85 avatar
Van hozzá magyar nyelv!
0
0
0
0
no avatar
Mikor lesz WINDOWS 7 RC MAGYAR?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
érdemes letölteni a játékokhoz?
0
0
0
0
dave500 avatar
De az nemjóm mert restartnál megszűnik a virtuális meghajtó, és nem tudja folytatni.😉
0
0
0
0
thug85 avatar
Na úgy már mindjárt másabb. Valahol azt olvastam, hogy daemon tools, aztán install és csá!😀
0
0
0
0
dave500 avatar
Nem, kicsomagolod, kiírod DVD-re aztán install!
0
0
0
0
thug85 avatar
Tényleg annyi a telepítése, hogy bemontolom és install?
0
0
0
0
már írtam a gamestarosoknak 😆
0
0
0
0
nektek mennek a játékok Win7 RC 32biten (ultimate)?? mert nekem 1se megy :@ de minjárt írok gamestarnak.. (mert ahhoz volt)
0
0
0
0
zelcsi avatar
sziszifiu írta:
a pover iso nevű progi megy rajta!
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
mtrelax avatar
Köszi payaa már minden okés😃 fut a magyarítás a 7100-al szépen
0
0
0
0
payaa avatar
mtrelax írta:
nah most akkor eltévedtem az RC-nek mi a build verziója??

Hát öööö...asszem build 7100...asszem 😃

De amúgy egyébként a microsoft honlapjáról hivatalosan letölthető 😃
[LINK]
0
0
0
0
mtrelax avatar
nah most akkor eltévedtem az RC-nek mi a build verziója??
0
0
0
0
payaa avatar
Szia!
Még nem próbáltam, de csak Win7 RC-re jó, más build-re nem!!!!

[LINK]
0
0
0
0
mtrelax avatar
Neked sikerült magyarosítani ill. más nyelvet berakni? mert nekem nem akar összejönni😞 vmit szerintem nem jól csináltam😠 azt írja corrupt language pack
0
0
0
0
payaa avatar
Sztem nem olyan nehéz:

Telepitési infó: Az angol verzión kell elvégezni:

Start , control panel , Clock language and Region , Region language , Keybords and languages , Install / uninstall languages utána megadod azt a mapát amit le töltötél . Abban lesz ez a file lp.cab és next .

😃
0
0
0
0
mtrelax avatar
A nyelvi pack-ok telepítéséről van egy videó:
[movie=youtube]<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0ryEyZ7DPx4&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0ryEyZ7DPx4&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>[/movie]
Ajánlott HD-ben nézni😃
0
0
0
0
payaa avatar
A 64 és 32 bites RC win 7-hez valóban adtak ki magyar language packot..a legtöbb torrent oldalon már fenn van 😃

Már csináltak olyat, hogy XP virtualizáció, asszem valamelyik topicban már írtam is róla...a lényege, hogy elszigetelt környezetben tudsz xp-s dolgokat futtatni rajta így nem lesz rendszerösszeomlás majd és nem kell a win7-re "ráerőszakolni" semmit 😃
Már ez is elérhető a legtöbb torrent oldalon 😃
Itt egy cikk róla:
[LINK]
0
0
0
0
mtrelax avatar
Találtam a win7-hez magyar language packot, ha vkit érdekel elküldöm a linket!!! v esetleg itt is megtudom adni, ha lehet.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció