Szerintem nem érdemes próbálgatni a különböző buildeket. Csak azokat, amiket hivatalosan is kiadnak. Első a biztonság, főleg a gépednek.
Állítólag lesz RC2 is.
Flash írta:
Mi a különbség a 7100 RC és a 7137 pre-RTM között?
Az utóbbi jobb?
Javítgatások, foltozgatások. Amúgy semmi. Vagy mégis: a 7100 build hivatalosan is kiadott verzió. A többi csak kiszivárgott, és nem biztos, hogy nincs benne valami ártalmas kód.
szicsu írta:
Pomrum, mi a véleményed a win7-ről. Most gondolkozom azon. hogy feltelepítem. Melyik verziót ajánlod? Nekem most a 7100,7127,7137 van meg 32 és 64 bites változatban.
Szerintem egész jó rendser lessz, mikor én tesztelgettem még megvoltak a gyerek betegségei. De az rc-s verziót már lehet hogy érdemes feltenni. Azt javaslom ha felteszed akkor egy külön particióra tedd mindenképp hátha úgydöntessz hogy törlöd. Amúgy szép és jól kidolgozott rendszer és mostmár talán magyarnyelvüsített változata is van a torrent portálokon. Mindenképp a 32bit-es verziót javaslom a támogatotság miatt. És még valami ez egy szép rendszer Olyan mintha a vista kinézetét ötvözték volna a xp sebességével. Én csak azért nem teszem fel mert nem nagyon szeretem a béta dolgokat. De sok sikert hozzá!
szicsu írta:
Pomrum, mi a véleményed a win7-ről. Most gondolkozom azon. hogy feltelepítem. Melyik verziót ajánlod? Nekem most a 7100,7127,7137 van meg 32 és 64 bites változatban.
Szerintem egész jó rendser lessz, mikor én tesztelgettem még megvoltak a gyerek betegségei. De az rc-s verziót már lehet hogy érdemes feltenni. Azt javaslom ha felteszed akkor egy külön particióra tedd mindenképp hátha úgydöntessz hogy törlöd. Amúgy szép és jól kidolgozott rendszer és mostmár talán magyarnyelvüsített változata is van a torrent portálokon. Mindenképp a 32bit-es verziót javaslom a támogatotság miatt. És még valami ez egy szép rendszer Olyan mintha a vista kinézetét ötvözték volna a xp sebességével. Én csak azért nem teszem fel mert nem nagyon szeretem a béta dolgokat. De sok sikert hozzá!
szicsu írta:
A "Windows explorer stopped working" az kodek miatt lehet, legalábbis nálam akkor csinálta mikor fennt volt az ACE Mega, aztán leszedtem...
A Daemon Tools 4304-lite az nálam is működik, csak telepítésnél kicsit erőltetni kellett, de utána már minden faja.
Én feltettem már 2x is, mindkétszer vissza váltottam xp-re. Valamiért nekem nem jön be, mindig van valami baja, vagy a firefox nem megy vagy akad az aero, pedig szerintem a gépemnek birni kellene. Nah de sebaj, maradok az xp-nél.
rozoli írta:
Akkor valaki mesélje el, hogy a COD 2-vel multiban hogy lehet nyomulni PB-s szerókon, mert nekem mindig Windows API hibával kizavar mindenhonnan. Sűrgős lenne. Köszi
Én a COD4-el próbáltam, nem ír ki semmi hibaüzenetet, csak egyszerűen nem talál szervert.
Hát tudtam játszani multiba, x-en keresztül megyek fel, de API hibával kidob kb 1 percen belül. Próbáltam én kompatilis meg mindenféle trükköt, de ugyanaz történik.
rozoli írta:
Akkor valaki mesélje el, hogy a COD 2-vel multiban hogy lehet nyomulni PB-s szerókon, mert nekem mindig Windows API hibával kizavar mindenhonnan. Sűrgős lenne. Köszi
Én a COD4-el próbáltam, nem ír ki semmi hibaüzenetet, csak egyszerűen nem talál szervert.
Én mikor felraktam, semmi drivert nem kellett telepítenem, mert ő mindent lehúzott. V.kártya driver, chipset driver, hangkártya driver, még a monitorhoz is lehúzott valamit.
A Win 7 is lehuzza majd RAMot? Ugymint Vista, h ameik játékhoz 1 Gb ram kell xp-n ahhoz Vistán 2?
Állítólag lesz RC2 is.
Mi a különbség a 7100 RC és a 7137 pre-RTM között?
Az utóbbi jobb?
Javítgatások, foltozgatások. Amúgy semmi. Vagy mégis: a 7100 build hivatalosan is kiadott verzió. A többi csak kiszivárgott, és nem biztos, hogy nincs benne valami ártalmas kód.
Az utóbbi jobb?
oké, köszi 😉 neked is Nedadam 😉
szerintem azért kipróbálom, és 32 bites lesz...
Sztem mindenképpen megéri feltenni
ehhez honnan tudok szerezni instal kódot?
Microsoft oldalán keresgess!!!
Hát ott nem érdemes szerintem, inkább a torrent oldalakon.
ehhez honnan tudok szerezni instal kódot?
Microsoft oldalán keresgess!!!
olyan kérdésem lenne h most töltöm az rc-t és ha felrakom majd hol találok vga meg hangkártya drivereket thx elöre is.
valószínüleg meg fogja találni a win7 mindennek a driverét, mert nekem sem volt gond semmivel, csak a kamerával és azt vista driverrel simán bevette
nekem az a problémám hogy a jobb alsó sarokba elkezd vibrálni egy csíkba a kép.
Monitor hiba!!!😞
Amúgy fenn lesz a végleges verzsön a torrent oldalakon már a hivatalos megjelenés előtt pár órával, vagy 1-2 nappal.
monitorhiba nemlehet mert az xp-nél nem csinállt ilyet
nekem az a problémám hogy a jobb alsó sarokba elkezd vibrálni egy csíkba a kép.
Monitor hiba!!!😞
Amúgy fenn lesz a végleges verzsön a torrent oldalakon már a hivatalos megjelenés előtt pár órával, vagy 1-2 nappal.
A Daemon Tools 4304-lite az nálam is működik, csak telepítésnél kicsit erőltetni kellett, de utána már minden faja.
http://kepfeltoltes.hu/090530/szarakszik_a_win_7_www.kepfeltoltes.hu_.png
Valaki tud segíteni ez mé csinájja?
ma tettem fel de neme engedi felrakni a daemon tools-t
azt írja nem kompatibilis😶
na az már működik
kössz
a v4.30.4-es lite verzió már win7 kompatibilis.
[LINK]
ez se kompatibilis
[LINK]
ma tettem fel de neme engedi felrakni a daemon tools-t
ma teszem föl érdemes lesz?
Hát tudtam játszani multiba, x-en keresztül megyek fel, de API hibával kidob kb 1 percen belül. Próbáltam én kompatilis meg mindenféle trükköt, de ugyanaz történik.