Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheThirdEye avatar
valaméket lehet kipróbálom, és fps-nézetbevan ugyanilyen?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
TheThirdEye: Conflict Vietnam
-Conflict Desert Storm I-II
-Conflict Global Strom(Terror)
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
van olyan játék ami olyan minta mass effect csak háborús környezettel mint pl. a cod és vannak benne társak akiket tudunk parancsolni hogy menjen fedezékbe stb.
0
0
0
0
Bicike avatar
Brothers in Arms: Hell's Highway, CoD részek, BF Bad Company 2, BF3, Crysis részek, Bulletstorm, Homefront, Medal of Honor 2010, Medal of Honor Warfighter
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hali 😀
valami fain grafikájú fps lövöldét kérnék ami nem túl régi és megy a gépemen 😃 fogadott öcsém nyúz érte >.<
0
0
0
0
Bicike avatar
xoki: Risen 1-2, Gothic 1-5, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, SW KotOR 1-2
0
0
0
0
xoki avatar
Hmm a fablet még nem próbáltam még, meglesem hátha jó lesz! Köszi 😃

Egyébként ha valaki tud még nyugodtan irjon 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki:
The elder scrolls sorozat (van TPS nézet is) , Gothic sorozat, Fable 1 és 3, ARX Fatalis (Itt nem tudom biztosra hogy van TPS nézet)
0
0
0
0
xoki avatar
Jó rpg játékokat tudnátok mondani? (minél több annál jobb 😃😉 Ilyeneket mint a witcher; mass effect, dragon age, fallout.... (minél több szint, képesség, fejlesztési lehetőség van benne annál jobb a történet lényegtelen, és tps legyen, ne felülnézetes!!)
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Nincs mit 😀
Mondom ha esetleg kevés akkor szólj 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Jujj köszönöm, ezekkel sokáig elleszek. ^^ 3-4 et ismerek Pidipájtól, de vannak benne érdekes címek is, meglesem őket.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
wwwshark: Cold Fusion, Asylum Awaits, Forest, Forget Me Not Annie, Doorways, Outlast, Real Life Horror Stories, 7 days, Curze of the Aztecs, Kraven Manor, Eyes, Pesadelo, Among the Sleep.
Ha esetleg kevés lenne szólj, írok még 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Én valami nagyon jó horror játékot kérnék, Amnesia, Slenderek, Penumbra, Dead Space megvolt, Nem baj, ha vannak benne jumpscarek, haverral tolnánk.
0
0
0
0
no avatar
Bírom a nehéz játékokat, azért is szeretem annyira a Silent Hilleket is meg a resident evil öreg részeit. most dolphin emulátorral töltöm a resident evil remaket meg a zerot, remélem menni fog 😀 aztán utána talán a X-comot meg a shogun 2 megnezem 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Total War: Shogun 2 kicsit nehéz, de nem játszhatatlan, ha szereted az összetett játékokat. X-COM meg egész jó kis game, úgyhogy megéri legalább kipróbálni!
0
0
0
0
no avatar
Köszi 😀 Dead spacek megvannak meg az amnesia is 😀 A penumbrát meg az alan waket megnézem akkor. stratégiákból csak a total war shogun meg a x-comot nem ismerem 😀 majd utánuk nézek köszi 😀 hát ha eszedbe jut még valami szivesen várom 😜
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
panzer19 94:
Horror: Dead Space 1-2-3, Alan Wake, Penumbra Black Plague, Amnesia: The Dark Descent,
Stratégiai: Company of Heroes 1-2, Total War Shogun 2, X-COM: Enemy Unknown, Starcraft 2, Supreme Commander 1-2.
Nagyjából ennyit tudtam most 😀
Ha esetleg kevés akkor szólj és írok még.
0
0
0
0
no avatar
Resident Evilhez vagy Sielnt Hillhez hasonló túlélő horror játékot tudna ajánlani valaki?
meg valami jó Stratégiát amibe van skirmish 😀 olyan command and conquer stilusut 😀
Köszi
0
0
0
0
Bicike avatar
KeXxX: Open World: The Saboteur, Mini Ninjas, Oblivion, valamennyire a Crysis, Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man, Gun, Prototype, Prototype 2, Bionic Commando, GTA részek, Mafia, Mafia 2, Dragon Age Vérvonalak, Dragon Age 2, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, Lord of the Rings Conquest, Reconing, Trónok Harca
Ennyi jut eszembe hirtelen.
0
0
0
0
KeXxX avatar
M3ChanicX Kösz, jó sok játék! De van köztük egy pár amin már túl vagyok vagy éppen játszom vele mert fent van a gépen.
Amin túl vagyok: Batman Arkham City/Asylum (az új Batman-t nagyon várom 😃😉 Saint's Row 2-3, Just Cause 2, Don't Starve, The Darkness II, Syndicate, Deus Ex, Deadpool, Dead Space 1-2-3, The Walking Dead, Vessel, Torchlight 2.
A többit megnézem, még 1x kösz! 😃
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
KeXxX: Skyrim, Driver: San Francisco, Kingdom of Amalur: Reckoning, Crackdown, Borderlands 1-2, Batman Arkham City / Arkham Asylum, Stalker részek, Saint's Row 2-3 (elmebeteg egy játék 😆😉, Just Cause 2, Don't Starve.
Ezek nem open-world játékok, de azért nézd meg hátha: The Darkness II, Syndicate, Deus-Ex: Human Revolution, Deadpool, Dead Space 1-2-3, Lost Planet: Extreme Condition, The Walking Dead, Torchlight 2, Vessel, XIII: The Game.
Hirtelen ennyi jutott eszembe 😃
0
0
0
0
KeXxX avatar
Savaxel kösz! az AC-t elfelejtettem leírni, de a 2. részét végignyomtam, a 3. résszel játszottam és most a Revelations-el nyomom, a Fable-ból a 3. rész van meg. A Fallout meg nem jön be :S
0
0
0
0
szalamispizza avatar
KeXxX: Assassin's Creed, Fable, Fallout 3
0
0
0
0
KeXxX avatar
Open-world játékokat tudtok mondani? (Amin túl vagyok: GTA-k, Dead Island, Mafia 2, Sleeping Dogs, Far Cry 3, Tomb Raider ha ez vehető annak, L.A Noire)

gabee97: Resistance sorozat, Dust 514, MAG - ennyi van összesen a többit már leírtad.
0
0
0
0
gabee97 avatar
PS3 EXLUZÍV! játékokat keresek jöhet autós,sportos,TPS FPS is, más nem érdekel.Amiket ismerek Gran Turismo 5,TLOU,Killzone,Uncharted,Motorstorm.
0
0
0
0
Zelko315 avatar
xXHecsaXx Ghost Recon részek. 😃
Én is kérdeznék valamit így mindenkitől:
Tudtok olyan játékokat amiben játszható formában megjelenik a Nissan 350z,vagy a 370z? 😆
0
0
0
0
R3KH1T avatar
hali, valaki tudna egy olyan játékot, aminek hasonló sztorija van a Remember me-hez?
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Üdv,tudna nekem valaki mondani valamilyen kommandós játékot? mint pl. SWAT részei,Rainbow Six(természetesen ezeken kívül mert ezeket ismerem) köszönöm 😀
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Méghozzá ha kiváló Silent hill-t akarsz, akkor a 2, és a 3 ami neked való ilyen téren. Talán még a 4 de az picit másféle műfaj, de én azt is imádtam. A 2 az egy remekmű, kihagyhatatlan😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
De ha fegyveres, lövöldözős is érdekel akkor FEAR mindenképp.
0
0
0
0
Bicike avatar
Silent Hill tényleg efféle műfaj, ráadásul több része is van.
0
0
0
0
sean avatar
Szisztok! Tudtok mondani nekem 'vad' horror játékokat? Amnesia, Penumbra, Slender megvolt. Olyan kellene amiben egy darab fegyver sincs és nem az a lényeg hogy megöld a zombikat hanem az hogy túléld.
0
0
0
0
no avatar
@jumpen97
Tribes Ascend!
0
0
0
0
Bicike avatar
GTA 3, GTA VC, GTA SA, GTA IV, The Saboteur, Crysis, Crysis Warhead, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City
0
0
0
0
szalamispizza avatar
szupersanyi: Tomb Raider 2013, Crysis 2
0
0
0
0
szupersanyi avatar
Valami jó grafikájú, magyar feliratos, FPS-t, vagy TPS-t (ha lehet, akkor sandbox) keresek. Tudtok ajánlani valamit?
0
0
0
0
Bicike avatar
dotta98: S4 League, Guild Wars 1-2, Cabal Online, Tera, SWTOR, WoW
0
0
0
0
dotta98 avatar
Valami jó MMORPG kellenne,tudnátok egyet ajánlani? Köszi 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Arma 2 pl. Bár ott konkrét osztályokat nincsenek, hanem te választhatsz fegyvert.
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Tudtok olyan csataszimulátort, mint a Battlefield, battlefront, terminátor 3? Ahol nyílt csata van és lehet választani a classok frakciók között.
0
0
0
0
jabba avatar
Sziasztok tudnátok nekem valami world in conflicthoz hasonló játékot mondani?
0
0
0
0
Bicike avatar
Brothers in Arms: Hell's Highway, Medal of Honor Allied Assault, Wings of Prey
0
0
0
0
sudosu avatar
2. Világháborús FPS érdekelne, max ilyen 2-3 éves legyen!
Olyasmi kéne mint a cod2 single része, hogy azokon földrészeken kell harcolni ahol akkoriban a nagyobb csaták voltak.
0
0
0
0
Bicike avatar
StiFl3R: Dragon Age Vérvonalak, X-Men Origins Wolverine, Mount & Blade, The Witcher
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
HunZ,zombis játék lehet tps-ben és fps-ben is játszani.A skillek is nemsokára bekerülnek,ez egy ingyenes magyar privát szerver az eredeti játék neve Infestation:Survival stories.Ha szereted a zombis játékokat akkor ne hagyd ki.A túlélés a cél de a zombikért xp-t kapsz de mint mondtam majd csak később lehet skillekre elkölteni őket.
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
tudna valaki mondani nekem valami tps játékot rpg elemekkel?
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Tudtok valami jó Tower Defense game-t ami nem böngészős?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció