Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
-Conflict Desert Storm I-II
-Conflict Global Strom(Terror)
valami fain grafikájú fps lövöldét kérnék ami nem túl régi és megy a gépemen 😃 fogadott öcsém nyúz érte >.<
Egyébként ha valaki tud még nyugodtan irjon 😃
The elder scrolls sorozat (van TPS nézet is) , Gothic sorozat, Fable 1 és 3, ARX Fatalis (Itt nem tudom biztosra hogy van TPS nézet)
Mondom ha esetleg kevés akkor szólj 😀
Ha esetleg kevés lenne szólj, írok még 😀
Horror: Dead Space 1-2-3, Alan Wake, Penumbra Black Plague, Amnesia: The Dark Descent,
Stratégiai: Company of Heroes 1-2, Total War Shogun 2, X-COM: Enemy Unknown, Starcraft 2, Supreme Commander 1-2.
Nagyjából ennyit tudtam most 😀
Ha esetleg kevés akkor szólj és írok még.
meg valami jó Stratégiát amibe van skirmish 😀 olyan command and conquer stilusut 😀
Köszi
Ennyi jut eszembe hirtelen.
Amin túl vagyok: Batman Arkham City/Asylum (az új Batman-t nagyon várom 😃😉 Saint's Row 2-3, Just Cause 2, Don't Starve, The Darkness II, Syndicate, Deus Ex, Deadpool, Dead Space 1-2-3, The Walking Dead, Vessel, Torchlight 2.
A többit megnézem, még 1x kösz! 😃
Ezek nem open-world játékok, de azért nézd meg hátha: The Darkness II, Syndicate, Deus-Ex: Human Revolution, Deadpool, Dead Space 1-2-3, Lost Planet: Extreme Condition, The Walking Dead, Torchlight 2, Vessel, XIII: The Game.
Hirtelen ennyi jutott eszembe 😃
gabee97: Resistance sorozat, Dust 514, MAG - ennyi van összesen a többit már leírtad.
Én is kérdeznék valamit így mindenkitől:
Tudtok olyan játékokat amiben játszható formában megjelenik a Nissan 350z,vagy a 370z? 😆
Tribes Ascend!
Olyasmi kéne mint a cod2 single része, hogy azokon földrészeken kell harcolni ahol akkoriban a nagyobb csaták voltak.