Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ASUS M5A97 EVO R2.0 lehetne tuningolni, húzni az FX 6300-as processzort?
Válaszokat köszönöm előre is.
AMD Athlon2 x3 460-as CPU
2013.07-2013.12 : ~ 18000 Ft
2014.01- : ~33000 Ft
Hoppá, megnéztem az alaplapod...válts foglalatot.😆
Szia.
Én egy Q8300-át cseréltem le annó, ami 3200Mhz-n ment.
És ég és föld lett a különbség ugyan azzal a vga-val +10-15 fps (HD6850)
Igaz én platformot cseréltem szóval alaplap és memória is új lett.
Van egy Asrock 970 pro 3 alap lapom , amibe raktam 1 athlon II X3 450 3.2ghz-es procit amit 4 magosítva használok (így phenom b50 lett 😀 nah most , ehhez a géphez vettem egy msi gtx 650 ti oc vga-t , nem tudom biztos h kitudom-e használni a vga teljesítményét evvel a procival , minden esettre , ha lecserélném egy fx 6300ra vagy fx 8xxx procira akkor az alaplap nem lesz "butított" az új procihoz vagyis érdemes lenne az alaplapot is cserélni a proci cserével ?
Meg kavartam a kérdést , de jobban nem tudnám leírni 😃 bocsi
Válaszokat köszönöm
PC GAMER: Épp ellenkezőleg, minél nagyobb a felbontás, és minél "részletgazdagabb" a kép, annál nagyobb a Gpu terhelés. i3 pedig hiába Ht-s, +2 szál nem hoz jelentős gyorsulást.
Ha bárkinek bármi ötlet akkor figyelem a fórumot is vagy PM. Az ár meg 100.000-nél (forint) ne legyen több. Én is keresgetek közben, de elég nehéz megtalálni a legjobb kombinációt. Igazából alaplapból nem kell TUNING alaplap mert csak azt a konfigot vigye amit épp összerakunk szóval amit azon meglehet spórolni az mehet a VGA-ra és procira.
Egyebkent kung-nak igaza van megy az i3-mal is,bar jo nagy kompromisszumok aran *(pl.Lowon)
Ez alatt azt ertem,hogy magasabb grafikai beallitasok,mellet nem lenne stabil az FPSunk.😕
[url]http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634-10.html[/url]
[LINK]
Behalt a processzorom a mai nap. Először is jól tudom hogy az előző alaplapom GIGABYTE MA770T-UD3 nem támogatja az intelt? Az előző processzorom egy AMD Phenom X4 955 Black Edition volt. Szeretném tanácsotokat kikérni, hogy érdemes-e meghagyni az alaplapot és egy új AMD-t venni bele. Bár nagyon hajlok az Intel fele mivel szeretnék live streamelni és nem nagyon lehetett azzal az AMD-vel. Korrekt ár alatt azt értem hogy 80.000 felé ne menjen együtt az alaplap és a processzor, illetve az előzőhöz gyári hűtő volt és a szüleim majd megbolondultak éjszaka a gép hangjától szóval valami hűtő sem lenne rossz. Azokat már nézegettem viszont nem tudom hogy mennyire teszi meg
[LINK].
Szükséged infó még hogy a videókártyám egy GeForce GTX 460.
A válaszokat előre is köszönöm,
Gábor
[Szerkesztve]
Közben egy csöppet utánanéztem a dolgoknak, lehet jobban járok ha már egy új vidikártyába is befektetek, streamelés miatt.
Írom hogy miket néztem én ki:
Alaplap: MSI B85M-E33
Processzor: Intel Core i5-4570 3.2GHz BOX
Videókártya: ASUS HD 7850 1GB DC
Ha jól néztem minden kompatibilis az alaplappal.
Szeretném cserélni az alaplapomat illetve processzoromat
amit kinéztem az egy
[url]http://t7.hu/1114[/url]
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
ehhez szeretnék vásárolni egy alaplapot max. 20.000FT-ért.
A lényeg, hogy az alaplapra férjen rá egy MSI R9 270X 2GB-os VGA és egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO processzorhűtő + férjen bele egy AEROCOOL PGS Strike-X ONE gépházba. Lehetőleg az alaplap FEKETE SZÍNŰ legyen.
Legyen korszerű, stabil, stb.
A segítséget előre is köszönöm.