Én is az Intelre gondoltam mert sok tesztet olvastam és állítólag nagyon jó.Bár a PhenomII-ről is azt írták hogy nem rossz és így gondoltam inkább megkérdezem.😀
Hm, hát ez elég nagy probléma😞. Akkor sajnos, ezt már csak akkor fogom megtenni, hogyha megveszem az új 500 gigás winyót. Addig itt fog zúgni, nembaj kibírom, bár már párszor besz@rt a kicsike😃 Mármint a régi negyvenes.
Na figyu!! Igen ez elég nagy problem. Sajnos rendszerben van a 40 Gb-os, ami azért rossz hír neked, mert ha azt Rackbe akarod használni, le kell formázni a gépet, mert az indítófájlokat az is tartalmazza. Szóval ki kell venni a 40 Gb-os vinyót, és úgy formázd le az egész gépet, én más megoldást nem tudok
Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés és ott a Tárolás menüpontnál olyat keress, hogy lemezkezelés. Ott látod a méreteket, és azt is, hogy rendszer e vagy nem-e. Neked biztos az a problem, hogy a 40 Gb. os is rendszernek van feltüntetve, ezért ha eltávolítod, balhézik (nem indul el). Erre a kisújomat rá merném tenni....
Nézd meg a felügyeleti eszközökben, hogy a 40 gb-os winchester nincs e rendszernek állítva!! Nekem is volt ilyen problémám, nekem is egy zenével teli winchester miatt szarakodott a gép, és akkor vettem észre, hogy rendszernek jelzi ki azt is, hiába nincs rajta op rendszer....
A mai nap, egy igen furcsa ténnyel találkoztam. Nos szerintem ti is megfogtok lepődni. Kihúztam a régi 40-es HDD-met mert nagyon zúg és már kezdett idegesíteni. Természetesen a 160GB-osra van telepítve a Windows. Ha kihúzom a 40-eset és csak a 160-as van bent, a windows nem tud bebootolni. Jó oké visszadugom, a 160-asat kihúztam a 40-eset bedugtam, megnéztem így mi fog történni. HÁt csodák csodájára a régi zúgós 40-esemmel bebootolt, és isten bizony azon az égadta egy világon csak a szüleim cucca van, a windows a másikon. Hogy a francba tudott betölteni minden a 160-asról, amikor kivolt húzva? Ha viszont a 40-es kivan húzva, amin csak szüleim cucca van, akkor semisem indul. Ötletek? Remélem erre már válaszoltok😃😆
TSÁ all!
az a gondom hogy amikor belépek cod4 multiplayerbe akkor elép meg tudok is játszani de 10perc után klép ezzel a hibával: iw3mp.exe müködése leállt namost egy másk gépemen is ezt csinálta és mind a 2 win7 volt :S valaki help!!!!!!!!!!!
Nekem játék problémám van 😃 A CoD4-mindig .exe hibát ír :S
AMD athlon XP 2000+ os a procim de ellengen 2x1GB RAM és egy Ati radeon HD 3800 as videókártya :S Mit tehetnék hogy menjen?? nincs pénzem cumokra és felhuzni sem akarom a procit me gyengusz a hűtés =( Vki vmien ötletet tud mondani??
(Most egyik ötletem hogy feltolom az SP3-at hátha megy) =) IRJATOK THX
Nekem azt mondták úgy kell, hogy az alaplapodban ha több RaM foglalat van, akkor rakd 1más mellé a kettő ramot(ha több van) ne maradjon ki 1 fogalalat sem. Remélem érthetően elmagyaráztam, mert most, hogy így visszaolvasom, ne melég érthető sztem!😆
Sztem biosban kéne felkutatni vlmi ezzel kapcsolatos beállítást, de az sem árt, ha elolvasod az alaplapod kézikönyvét. 😀
(Vagy minnyá' jönnek a gigalaposok, és kioktatnak 😂😆😉
Üdv
van a gépemben 2 db 1gb-os memoria és single chanelbe megy hogy lehet átálitani h dual chanelbe menjen? ugy jobb a teljesitménye ugye jol tudom? vagy teljesen hülye vagyok?😆
Juventino87 írta:
Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdés ,de am3-as alaplapba bele lehet rakni ddr2-es memóriát és am2-es procit? Vagy lefelé sem kompatibilisek az alaplapok?
Vannak olyan AM3-as lapok, amiken DDR2 slotok vannak, és ezekben elmennek az AM2 procik.
Minden am3-as lapban mennek a am2 és az am2+-os procik is. A memóriavezérlők lefelé szinte mindig kompatibilisek, mert nem memória típus hanem az fsb sebesség fügvénye hogy müködik -e vele.
Akkor ezt mostmár Én nem értem...😆
Ha vennék egy ASUS M4A79T-Deluxe lapot, ami csak Phenom II-t támogat, és DDR3-as slotok vannak rajta, akkor szerinted elmenne benne az X2 5000-es procim DDR3 ramokkal, mikor nincs is benne DDR3 vezérlő???
Mert ha ez így van, akkor azonnal rohanok T-Deluxe lapért! 😆
Nagyon örülök, írhatom le megint, pont az utolsó másodperckor töltött újra az oldal, nembaj. Szóval az lenne a problémám, hogy eddig minden oké volt a nettel, most nem. Eddig az asztali gép töltött a leggyorsabban, itt is van a modem meg a router, és eddig ennél a gépnél töltött maxxal, nem a laptopon. Most fordítva. Ez nagyon irritál, megtudok őrűlni tőle, mert nővérem egész nap töltögeti a filmeket, és régen nem szólt bele az ő letöltése az enyémbe. hogy lehet ezt visszafordítani? Semmit sem állítottam el. Most rövidre fogtam a szót, nem akarom hogy megint újratöltsön az oldal. Modemem: Corinex AV200 Enterpise CableLAN Adapter. Router: TP-LINK TL-WR340GD 54M Wireless Router. Mi lehet a gond? Cod2-ben felmegyek egy szerverre, és 170 a pigenm, miközben tölt nővérem. 2 napja még nem volt ilyen, de minnyár felrobbanok..
TripplaXXX írta:
Heló nemsokára szeretnék venni egy LCD tv-t.(82cm-est)
Nekem van egy XBOX360 ELItem.
Az lenne a kérdésem,hogy most olyan játékokat töltök le hogy pal akkor az azon a tv-n is jó lesz majd
Igen jó lessz mert a tv csak megjelenít a konzol csinálja a leképezést ami XBOX esetében lehet akár PAL vagy akár NTSC is.
Az lenne a kérdésem,hogy most olyan játékokat töltök le hogy pal akkor az azon a tv-n is jó lesz majd
Juventino87 írta:
Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdés ,de am3-as alaplapba bele lehet rakni ddr2-es memóriát és am2-es procit? Vagy lefelé sem kompatibilisek az alaplapok?
Vannak olyan AM3-as lapok, amiken DDR2 slotok vannak, és ezekben elmennek az AM2 procik.
Minden am3-as lapban mennek a am2 és az am2+-os procik is. A memóriavezérlők lefelé szinte mindig kompatibilisek, mert nem memória típus hanem az fsb sebesség fügvénye hogy müködik -e vele.
Juventino87 írta:
Nagyon örülök, írhatom le megint, pont az utolsó másodperckor töltött újra az oldal, nembaj. Szóval az lenne a problémám, hogy eddig minden oké volt a nettel, most nem. Eddig az asztali gép töltött a leggyorsabban, itt is van a modem meg a router, és eddig ennél a gépnél töltött maxxal, nem a laptopon. Most fordítva. Ez nagyon irritál, megtudok őrűlni tőle, mert nővérem egész nap töltögeti a filmeket, és régen nem szólt bele az ő letöltése az enyémbe. hogy lehet ezt visszafordítani? Semmit sem állítottam el. Most rövidre fogtam a szót, nem akarom hogy megint újratöltsön az oldal😆. Modemem: Corinex AV200 Enterpise CableLAN Adapter. Router: TP-LINK TL-WR340GD 54M Wireless Router. Mi lehet a gond? Cod2-ben felmegyek egy szerverre, és 170 a pigenm, miközben tölt nővérem. 2 napja még nem volt ilyen, de minnyár felrobbanok..😞
Az lenne a kérdésem,hogy most olyan játékokat töltök le hogy pal akkor az azon a tv-n is jó lesz majd?
sziasztok, elég kezdő vagyok😃 az lenne a kérdésem, hogy ilyen alaplapom van, és hogy ebbe valahogy bele tudnék rakni egy PCI-os videokarit? bocsi ha hülye a kérdés, de minden lehetőséget megnézek hogy hátha nem kell alaplapot vennem ha PCI-os VGA-t akarok, szóval valami úton-módon ebbe lehet PCI vagy PCI-e VGA-t rakni? előre is köszönöm a válaszokat 😀
Köszönöm szépen a segítséget!Igazából nem az én gépemmel van a gond hanem az egyik ismerősöm gépével csak felhívott és nem tudtam neki segíteni és ezért kérdeztem meg!😀 Mégegyszer köszönöm😀
Rhino írta:
Sziasztok ez lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy bekapcsolom a gépet elindul minden és kb 5-10 mp után leáll az egész? előre is köszi!😀
Ha elindul a rendszer, akkor a tápnak semmi baja...és a processzorra tippelnék...néhány perc alatt túlmelegedik, és azért áll le.
Egyetértek a hővédelem a ludas szerintem a hűtő nincs rendessen rajta a procin.
Rhino írta:
Sziasztok ez lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy bekapcsolom a gépet elindul minden és kb 5-10 mp után leáll az egész? előre is köszi!😀
Ha elindul a rendszer, akkor a tápnak semmi baja...és a processzorra tippelnék...néhány perc alatt túlmelegedik, és azért áll le.
Sziasztok, az a problémám van, hogy túl sötét a monitorom képe, és mielőtt jön hogy videókártya beállítások meg ilyesmi, semmi nem jó, mert tesóm tönkreb.szta az ATI CCC-met, nehogy betudjam állítani -.- és formáznom kéne a gépet h működjön, de nemsokára meglesz a windows hét, és addig kéne egy ideiglenes megoldás, mert ez így szörnyű:S másik monitorra meg nincs pénzem, régen találtam a neten egy fényerősség állító progit, amivel szépen ment, de formázás után nem találtam, és azóta se találom :S ha valaki tud egy ilyen progit, ami direkt a fényerősség állítására van, nagyon hálás lennék, előre is köszi😀
rappit4 írta:
Tső!
Letöltöttem a legujjab winfast-ot de nem ismeri fel a videókamerámat nem usb-vel hanem tv-tuner kártyával van a géphez kötve (winXP-n ment de win7-en nem :S) lehet hogy a tv-tuner hez kell egy driver???????????
A kérdésedre megadtad a választ is, a driver a gond. A gyártó honlapjárol próbáld leszedni a win7 vagy legalább a vista kompatibilis drivert. Azzal már látja a tv-tunert bármilyen progi, akár a mediacenter is.
Tső!
Letöltöttem a legujjab winfast-ot de nem ismeri fel a videókamerámat nem usb-vel hanem tv-tuner kártyával van a géphez kötve (winXP-n ment de win7-en nem :S) lehet hogy a tv-tuner hez kell egy driver???????????
Ilyensmibe belekötni...nem mind1, hogy merre van az a kártya ? Az a lényeg, h menjen...ha pedig a ventillátor felfele nézne, akkor a por megölné a kártyát. Nem véletlenül van úgy ahogy van.
rappit4 írta:
Jóestét!! az lenne a kérdésem hogy a pc-k ben minden fejjel lefelé van :S a vidikarinak tök ***a a hűtője de fejjel lefele an :S😠 és ezzel mit lehet csinálni??
annak mondjuk az a rendje.....
miért, mi nem tetszik benne?
az nem tetszik hogy nem átszi ka ventije 😠😠
vegyél BTX-es házat
haverom épített egyet csak atx-es alaplaphoz így minden fordítva van a gépében tehát a videokari ventije felfele néz😆
köztes megoldás a silerstone raven ház:
minden "lóg" 😀
-Phenom x4 9650
-AthlonII x4 605e AM3
.PhenomII x4 945
-Intel core2 quad q8300
Előre is köszi a választ sokat segítenétek vele!Smiley
Oké, megnézem! Kösz a gyors választ.
Nos, mire jutottál??????
az a gondom hogy amikor belépek cod4 multiplayerbe akkor elép meg tudok is játszani de 10perc után klép ezzel a hibával: iw3mp.exe müködése leállt namost egy másk gépemen is ezt csinálta és mind a 2 win7 volt :S valaki help!!!!!!!!!!!
mert nekünk az van és megy hibátlanul
crack-et próbáltad?
AMD athlon XP 2000+ os a procim de ellengen 2x1GB RAM és egy Ati radeon HD 3800 as videókártya :S Mit tehetnék hogy menjen?? nincs pénzem cumokra és felhuzni sem akarom a procit me gyengusz a hűtés =( Vki vmien ötletet tud mondani??
(Most egyik ötletem hogy feltolom az SP3-at hátha megy) =) IRJATOK THX
(Vagy minnyá' jönnek a gigalaposok, és kioktatnak 😂😆😉
van a gépemben 2 db 1gb-os memoria és single chanelbe megy hogy lehet átálitani h dual chanelbe menjen? ugy jobb a teljesitménye ugye jol tudom? vagy teljesen hülye vagyok?😆
Pl.ez: [url]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&templete=2[/url]
Akkor ezt mostmár Én nem értem...😆
Ha vennék egy ASUS M4A79T-Deluxe lapot, ami csak Phenom II-t támogat, és DDR3-as slotok vannak rajta, akkor szerinted elmenne benne az X2 5000-es procim DDR3 ramokkal, mikor nincs is benne DDR3 vezérlő???
Mert ha ez így van, akkor azonnal rohanok T-Deluxe lapért! 😆
Nagyon örülök, írhatom le megint, pont az utolsó másodperckor töltött újra az oldal, nembaj. Szóval az lenne a problémám, hogy eddig minden oké volt a nettel, most nem. Eddig az asztali gép töltött a leggyorsabban, itt is van a modem meg a router, és eddig ennél a gépnél töltött maxxal, nem a laptopon. Most fordítva. Ez nagyon irritál, megtudok őrűlni tőle, mert nővérem egész nap töltögeti a filmeket, és régen nem szólt bele az ő letöltése az enyémbe. hogy lehet ezt visszafordítani? Semmit sem állítottam el. Most rövidre fogtam a szót, nem akarom hogy megint újratöltsön az oldal. Modemem: Corinex AV200 Enterpise CableLAN Adapter. Router: TP-LINK TL-WR340GD 54M Wireless Router. Mi lehet a gond? Cod2-ben felmegyek egy szerverre, és 170 a pigenm, miközben tölt nővérem. 2 napja még nem volt ilyen, de minnyár felrobbanok..
Pl.ez: [url]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&templete=2[/url]
Az lenne a kérdésem,hogy most olyan játékokat töltök le hogy pal akkor az azon a tv-n is jó lesz majd?
sziasztok, elég kezdő vagyok😃 az lenne a kérdésem, hogy ilyen alaplapom van, és hogy ebbe valahogy bele tudnék rakni egy PCI-os videokarit? bocsi ha hülye a kérdés, de minden lehetőséget megnézek hogy hátha nem kell alaplapot vennem ha PCI-os VGA-t akarok, szóval valami úton-módon ebbe lehet PCI vagy PCI-e VGA-t rakni? előre is köszönöm a válaszokat 😀
Tső!
Jóestét!! az lenne a kérdésem hogy a pc-k ben minden fejjel lefelé van :S a vidikarinak tök ***a a hűtője de fejjel lefele an :S😠 és ezzel mit lehet csinálni??
annak mondjuk az a rendje.....
miért, mi nem tetszik benne?
az nem tetszik hogy nem átszi ka ventije 😠😠
vegyél BTX-es házat
haverom épített egyet csak atx-es alaplaphoz így minden fordítva van a gépében tehát a videokari ventije felfele néz😆
köztes megoldás a silerstone raven ház:
minden "lóg" 😀