Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pomrum avatar
arcsi966 írta:
Mindent kiprobáltam másikkal ami biztos müxik kivéve a procit.
Igen itt érdemes keresni a hibát. Nézd meg a gyártó honlapján hogy az alaplap támogatja-e a procit.
0
0
0
0
no avatar
Mindent kiprobáltam másikkal ami biztos müxik kivéve a procit.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
arcsi966 írta:
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!!
Van egy uj integrált videókaris alaplap összesze lett szerelve a gép be kapcsol de jelet nem ad a monitornak miért?
Valamit át kell álitani az alplapon vagy hibás?

Próbáld ki a lapot más ramokkal...
Az alaplapi vga az alaplapi memória egy részét használja videómemóriának. S ha rossz a ram, kép-memóriát sem tud miből venni.
Bár, ilyenkor szokott valamiféle system-beep -et visítani a gép, ez minden alaplap-gyártó végnél más kód.
Ha ez sem jön be, más táppal is próbáld ki.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Helper írta:
Értem köszi, de én azokra az apróságokra lennék kíváncsi😀, hogy mit jelent a samsungnál az F1 F2 F3? Az 1Tbos F1es és az 1Tbos F3 között 7.000Ft különbség van.

Szerintem az F3-as Samsungot vedd!! Azt írják, hogy az a leggyorsabb a merevlemezek között! Nekem F1-es van, és az is nagyon gyors és a hőmérséklete sem szokott 20 fok fölé menni (bár ezt sokan nem hiszik, ők szoktak jönni éjszakánként sunyiban ellenőrizgetni biztos😆😆😆😉!!
Javasolt: Samsung F3-as széria
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
AMD Athlon II X2 250-hoz mondjato egy jó alaplapot és lehetőleg ne legyen 5.000.000.000ft 😆
0
0
0
0
no avatar
Értem köszi, de én azokra az apróságokra lennék kíváncsi😀, hogy mit jelent a samsungnál az F1 F2 F3? Az 1Tbos F1es és az 1Tbos F3 között 7.000Ft különbség van.
0
0
0
0
Core2 avatar
E két márka bármelyikét is választod, nem bánod meg. Minőség...persze vannak apróságok, amire érdemes odafigyelni
0
0
0
0
no avatar
Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy a merevlemezeknél mit jelent a..
..Samsungál az F1-F2-F3
és a WDnél a Raid Edition 1-2-3?

Belső Merevlemezt szeretnék vásárolni, az említett 2 márka közül, de nem tudom mi lenne a megfelelő. Operációs rendszert szeretném rajta futtatni és amellett sok adatot tárolni, ezért 500Gb-1Tb ban gondolkozom..
20.000Ft környékén esetleg ajánlani is tudtok valamit?

Előre is köszönöm!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
De amúgy is a processzor üresjáraton 60% amióta megvan.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
??? ak. én nem tudok neked segíteni, hülyeséget meg nem akarok mondani..
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Mi van tápegység azon ágához csatlakoztatva, ahol a HDD található??
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az normális, hogy az új merevlemezemtől jóval lassab lett a gép?Kivéve a kicsomagolásokat.De a játék betöltések meg mások 3x-4x lassabbak.Meg sűrűbben le is fagy.
0
0
0
0
no avatar
Azon probáltam ki amin ép most nézek ugyhogy ez biztos jó.
0
0
0
0
Ferrari avatar
nemtom, nem a monitor rosz véletlenül? vagy a kábel?
0
0
0
0
Core2 avatar
akkor a lappal van a probléma
0
0
0
0
no avatar
Integrál.de kiprobáltuk a külön vga-val is ugysem megy.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Van benne rendes vga is vagy csak az integrált?
0
0
0
0
no avatar
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!!
Van egy uj integrált videókaris alaplap összesze lett szerelve a gép be kapcsol de jelet nem ad a monitornak miért?
Valamit át kell álitani az alplapon vagy hibás?
0
0
0
0
totya003 avatar
sagesz: megnéztem, azzal semmi baj nincs...........
0
0
0
0
sagesz93 avatar
totya003 írta:
Nekem az lenen a problémám hogy leállítás után nem kapcsolnak le a ventilátorok, régebben is volt egy ilyen problémám akkor újratelepítettem az xp-t és megoldodott! Azt mondta Core2 hogy a tápom miatt, réggebben egy 350W-os tápm volt a gépben amikor előjött ez a probléma, akkor csere a mostanira + xp újratelepítve és nem volt gond. De ma megint előjött. Mi lehet a baj?

Nézd meg a kikapcsoló gombot jobban, hogy mit ír rá.
Hibernálást fog, vagy alvó állapotot.
Azt meg kell változtatni, hogy kikapcsoló gomb lehet.
ŐŐŐ, vezérlőpult/energiagazdálkodás-ban tudod megváltoztatni, pontosan most nemtom hol.
0
0
0
0
@insane666 avatar
totya003 írta:
Nekem az lenen a problémám hogy leállítás után nem kapcsolnak le a ventilátorok, régebben is volt egy ilyen problémám akkor újratelepítettem az xp-t és megoldodott! Azt mondta Core2 hogy a tápom miatt, réggebben egy 350W-os tápm volt a gépben amikor előjött ez a probléma, akkor csere a mostanira + xp újratelepítve és nem volt gond. De ma megint előjött. Mi lehet a baj?

Szerintem tegyed fel legfrisebb drivert, lehet akk megúszod újratelepítést. De ha így se muxik, akkor tegyed újra xp-t vagy inkább win7-et 😃. Ha akkor se muxik akk valami komolyabb baj van. Ezt ennyi adatból nem lehet megállapítani. Persze ez csak az én véleményem.
0
0
0
0
totya003 avatar
0
0
0
0
kisborda avatar
hedzsooo írta:
kisborda írta:
Az lenne a kérdésem, hogy a gépen (elvileg) fent van a Catalyst Control Center csak nemtom megnyitni, ott az óra mellett nem látszik a kis jel, de ha az asztalon jobb klikkel viszont mutatja, de nem csinál semmit ha rá megyek csak előjön a homok óra hogy tölt de aztán semmi.
Mit csináljak vele?
Előre is köszi a válaszokat!😃

Akkor ott vmi gubanc van. Uninstall-ald, majd probald ujra Install-alni/ ujratelepiteni.

15:30
Már próbáltam egy csomó mindent, szedtem le másikat is de így se történt semmi.😞

16:30
Addig próbálkoztam, hogy sikerült valamit.
Ez jó?
http://kepfeltoltes.hu/view/100217/ccc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Yas777 írta:
Szevasztok nekem olyan problémám lenne hhogy tegnap előtt rendszervisszaállítást csináltam,de szüleim (mondván hogy meg kell nézniük az e-maileiket)megszakították és utánna újraindult a gép de kiírja azt hogy missing operation system és ennyi..nem tom mi van vele pls help mer most jött le a sabotour és jáccani akarok vele 😃

"most jött le a sabotour"- Ez azt jelenti, h akkor muxik a rendszered +is ?

Probalj + megint rendszer-visszaallitast vegezni, ha gondod van a rendszerrel. Csokkentett modban probald inditani a rendszert, ha rendesen nem akar indulni. Viszont ha sehogysem indul a rendszer, akkor Win-lemezrol probald javitani a rendszert, vagy legvegso esetben telepitsd ujra, de elotte probald lementeni az adataidat !
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Kmisi99 írta:
van most a gépben egy hdd c/d/e partíciókra bontva mind megvan formázva és adatok vannak rajtuk. Az a kérdésem hogy valahogy lehetne valamelyik partícióból elvenni pár gigát és létrehozni + még egy partíciót amire egy másik windowst lehet rakni? És ha igen hogyan?

Igen. Sajat tapasztalat. En a Win7-et eloszor XP melle telepitettem, ugy, h elozoleg mar nekem is + volt formazva az osszes particiom XP alatt, vmint mind1iken volt adat is.

Van hozza, 1 ( szerintem ) +bizhato INGYENES progi, nalam bevalt tobbszor is.

Ide rakom a linket, hatha kell masnak is ! 😉

Tessek, itt letoltheted, vmint 1 kepet is +tekinthetsz majd a progi kezelofeuletebol:

http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
kisborda írta:
Az lenne a kérdésem, hogy a gépen (elvileg) fent van a Catalyst Control Center csak nemtom megnyitni, ott az óra mellett nem látszik a kis jel, de ha az asztalon jobb klikkel viszont mutatja, de nem csinál semmit ha rá megyek csak előjön a homok óra hogy tölt de aztán semmi.
Mit csináljak vele?

Akkor ott vmi gubanc van. Uninstall-ald, majd probald ujra Install-alni/ ujratelepiteni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Peterboy90 írta:
sziasztok mi a különbség a az ATX és a micro ATX között??

Nem vok szakember, de szerintem az ATX a normal meretu asztali-PC haz neve, a micro ATX-nek meg a kissebb meretu hazat nevezik. 😉
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
sziasztok mi a különbség a az ATX és a micro ATX között??
0
0
0
0
sagesz93 avatar
gyenesmartin írta:
A win7-em azt írta ki, hogy 14 nap múlva lejár.De a tulajdonságokban azt írja, hogy aktiválva van.

nekem is.
LE is fog járni, még emailt is küldtek, hogy a próbaverziónak, annyi.
És 2óránként ki fog kapcsolni a gép.
Mind1, van 7600-asom, gamer edition.
0
0
0
0
no avatar
omg ugy kell engedélyezni,hogy...
Beállitások és azon belül megkeresed a Cooikat!!😆
Megfogod találni nem nagy cucc 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A win7-em azt írta ki, hogy 14 nap múlva lejár.De a tulajdonságokban azt írja, hogy aktiválva van.
0
0
0
0
kisborda avatar
Mit csináljak vele?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
van most a gépben egy hdd c/d/e partíciókra bontva mind megvan formázva és adatok vannak rajtuk. Az a kérdésem hogy valahogy lehetne valamelyik partícióból elvenni pár gigát és létrehozni + még egy partíciót amire egy másik windowst lehet rakni? És ha igen hogyan?
0
0
0
0
gara66 avatar
Asus M2N68, ezt ajánlanám hozzá ironman!
0
0
0
0
gara66 avatar
GA-MA790FXT-UD5P elég jó hozzá!!😉
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Milyen alaplapot ajánlotok ehez a procihoz ? [LINK]
0
0
0
0
sagesz93 avatar
TripplaXXX írta:
sagesz93 írta:
TripplaXXX írta:
Heló!
Azt szereném kérdezni hogy vettem a VODAFONE-nál egy Sony Ericson K770I-t és nincs benne memóriakártya most szeretnék bele venni.De A VODAFONE-nál nem volt és most szeretnék a T-MOBILE-nál venni egy 1GB-osat.Bele fogják rakni attól mert VODAFONE-os a készülék?

Ez furcsa.
Memóriakártya? Az hogy tartozik a szolgáltatóhoz? Ott ne nagyon vegyél, mivel drágább is......
Te miért nem tudod beletenni? Nem egy nehéz mozdulatsor...
M2 Kártya kell bele, beirod a gugliba biztos kihoz egy csomó boltot, ami online, vagy elmész saturn-ba vagy hasonló üzletekbe, ott is kapsz.

ASzt tudom hogy kell beletenni 1másodperc tudom.Dehát A Tmobile-nál sem drága az 1GB-os 3000FT

Hát akkor vedd meg ott, ahogy érzed.
De azt nem teszik bele a telódba, megveszed, hazaviszed, kibontod, aztán beleteszed. Nem egy nagy dolog. És nem számít hogy t-mobile, ők is csak viszonteladóként árulják a mem.kártyákat.(általában nem a legolcsóbban).
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Yas777 írta:
Szevasztok nekem olyan problémám lenne hhogy tegnap előtt rendszervisszaállítást csináltam,de szüleim (mondván hogy meg kell nézniük az e-maileiket)megszakították és utánna újraindult a gép de kiírja azt hogy missing operation system és ennyi..nem tom mi van vele pls help mer most jött le a sabotour és jáccani akarok vele 😃

Elveszett operációs rendszer.
Újra kéne rakni a windowst.... Szerintem.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
sagesz93 írta:
TripplaXXX írta:
Heló!
Azt szereném kérdezni hogy vettem a VODAFONE-nál egy Sony Ericson K770I-t és nincs benne memóriakártya most szeretnék bele venni.De A VODAFONE-nál nem volt és most szeretnék a T-MOBILE-nál venni egy 1GB-osat.Bele fogják rakni attól mert VODAFONE-os a készülék?

Ez furcsa.
Memóriakártya? Az hogy tartozik a szolgáltatóhoz? Ott ne nagyon vegyél, mivel drágább is......
Te miért nem tudod beletenni? Nem egy nehéz mozdulatsor...
M2 Kártya kell bele, beirod a gugliba biztos kihoz egy csomó boltot, ami online, vagy elmész saturn-ba vagy hasonló üzletekbe, ott is kapsz.

ASzt tudom hogy kell beletenni 1másodperc tudom.Dehát A Tmobile-nál sem drága az 1GB-os 3000FT
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Sziasztok!A tesómnak nemjó a games for windows live.Nemlehet csinállni még offline profilt se.Mit csinálljak?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ez samsung f3-as.Erről mi a véleményetek?13 400ft vollt.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Már megvan már raktam rá egy pár dolgot.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gyenesmartin írta:
nem.De arra igen, hogy új egyszerű kötet létrehozása.Nem erre kell menni?

A kepen, amit kuldtel a D van kijelolve, (zold keret), vigyazz, nehogy a korabbi particiodat formazd ujra ! 😆

Bar, szerintem, arra figyyelmeztetne a W...remljuk. 😆

A lemez 1-et jelold ki es formazd + szepen ! 😉
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nah akkor igen. Ak. ez enyémnél azért nem írta azt, mert az enyém már alapból benne volt. És ne rendszert csinálj belőle, ha lehet, mert akkor ha eltávolítod azt a HDD-d, akkor nem bootol be majd a gép! Pont olyan problémája volt FeRR-nek is!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
már készvagyok.Köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nem.De arra igen, hogy új egyszerű kötet létrehozása.Nem erre kell menni?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Arra a hosszú fekete mezőre nyomtál jobb gombbal, ahol a lemez 1 van, és ott nem tudsz a formázásra kattintani?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció