laci112 írta:
mar van XP-mod pl feltelepíted es megjelenik egy ablak win 7 asztalon lesz egy XP- ablak😜 olyant mint az xp van sajatgep stb.
arra van,hogyha videokártya vagy nyomtató nem kompatibilis a win7 el akkor doa felteszed es jo lesz.
AM sokkal jobb mint a vista nem kel tobb ram a jatekoknal nagyobb fps szám a dx11 miat.
Es meg gyorsabb az XP nel is stabil egyszerűbb a kezelése minta vistanak
Ami azt illetti nem a dx11 miatt gyorsabbak a játékok ez badarság eleve azt még nem is lehet használni, azéert gyorsabb mert jobban van a kernelje elkészítve, és az alapmemóriábol kevesebbel is beéri. Azt viszont nem mondanám hogy az xp-nél is gyorsabb de a vistánál mindenképp.
freeride182 írta:
Kiirta a progi ami megnézi h megy-e gépemen win 7 h : "backup system first" am minden stimmel csak ezt nem pipálta ki ez mit jelent? mit kell vele csinálni?
Semmit ez egy hülye progi nem kell vele foglalkozni mit ír.
Kiirta a progi ami megnézi h megy-e gépemen win 7 h : "backup system first" am minden stimmel csak ezt nem pipálta ki ez mit jelent? mit kell vele csinálni?
(bocs a dupláért de má fél napja senki se írt... 😆😉
az igaz hogy kell net a telepítéséhez?
A netről szedi le a gépedhez szükséges drivereket, szal kell net hozzá, ha akarod használni, vagy ha vannak vista-s drivereid az is jók hozzá 😃
És a teljes verzió mikor jelenik meg? ami nem RC
Asszem, ha jól olvastam valahol, akkor októberre harangozták be...de nemtom,hogy a magyar mikor lesz...vagy az októberi lesz magyar kiadás?? nemtom 😃
És a teljes verzió mikor jelenik meg? ami nem RC
nálam gyorsabb volt mint az XP
mar van XP-mod pl feltelepíted es megjelenik egy ablak win 7 asztalon lesz egy XP- ablak😜 olyant mint az xp van sajatgep stb.
arra van,hogyha videokártya vagy nyomtató nem kompatibilis a win7 el akkor doa felteszed es jo lesz.
AM sokkal jobb mint a vista nem kel tobb ram a jatekoknal nagyobb fps szám a dx11 miat.
Es meg gyorsabb az XP nel is stabil egyszerűbb a kezelése minta vistanak
és nehéz feltenni?😆
meg halotam lesz rajta valamilyen xp-s mód vagy mi az milyen lesz?
Szóval akk RC az nem iylen 30 napos gagyi nem?
és most a béta vagy rc vagy milyen verziót h kell feltelepiteni ?
le kell törölni az XP t ? vagy egyszere mehet mind a 2?
Mindkettő BÉTA vagyis testfázisu és az rc2-es verziót kell feltenni az xp-t pedig ha akarod törlöd ha nem akkor a win7 egy másik particióra mehet.
le kell törölni az XP t ? vagy egyszere mehet mind a 2?
hát az rc verzió kiadásra szánt de még lehetnek rajta változtatások szóval elvileg teljes verzió de még változtathatnak rajta
és nincs olyan progi ami ki irja hány százalékosan menne?
a gépemre érdemes lenne feltenni a Win 7-et?