Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Segítséget kérnék tőletek. Lassan gépet akarok építeni és nem tudom e 2 csoda közül melyik legyen.
AMD Athlon II X4 740 sFM2
processzor: AMD
- processzor modell: AMD Athlon II X4
- processzor modelltípus: 740
- Quad processzor órajel (4x): 3,20 GHz
- Quad processzor órajel (4x) turbó: 3,70 GHz
- foglalat: FM2
- utasításkészlet: AMD64, AMD-V, AVX, NX-Bit, SSE4.1, SSE4.2, SSE4a
- max. fogyasztás: 65 W
- dobozos (ventilátorral)
A másik:
Amd A6-6400K (FM2) BOX
csomagolás BOX processzor
processzor foglalat típusa sFM2
processzor órajele 3,9GHz
maximális processzor órajel 4,1GHz
processzor hűtő hűtővel
processzor magok száma 2
Cache 1MB
integrált GPU HD8470D
GPU órajele 800MHz
fogyasztás 65W
Gigabyte G41 lapokkal általában.
Procc meg olyan, hogy ki mennyibe adja.
vagy van egy E5700 4500ft-ért és inkább azt? nekem elég ha a játékokkal lowban játszok...
kb 1 év múlva meg beújítanék amd 4 vagy 6 magosra.
mennyit ér meg egy ilyen?
Én Amd athlon II x4 760k mellé teszem a voksom.
Amd athlon II x4 750k
Amd athlon II x4 760k
Amd a8 5600k
És még, hogy ezek az apu-k mennyire érik meg?
minek huzni ? .... Oké okos dolog de azért hogy több áram + 1 kiss sebeség javulás 😞
8320 oké leg drágább amd cpu fx be de akk is huzni tuning ott kezdődik nagy táp jó deszka És Bacsiféle vizhűtés fagyasztot fagyálo FX cpu 5.8 GHZ
de ara elég alapon is
Mivel Jó teesitményhez néha szükséges a V kalibrálás az meg hát 1.5 v felet nem tesz neki jót 😃
Az lenne a kérdésem hogy a piaci árakat nézve core i5 (LGA1155) processzorban melyik érne meg legjobban az árát? játékra használnám leginkább, néha renderelésre is. Jöhet használtan is, azért a 40 ezres küszöböt nem akarom meglépni 😃 (tudom hogy csekély az összeg) No de amit írtam melyik procinak van a legjobb ár/teljesítmény mutatója? választ előre is köszi!
Azt hiszem ennyi netezés elég volt mára...
fx8320 Erős de hoszu távon nem ajánlatos 😃 de ha zaba gépet akarsz fx 6300
4130FX is oda csap de jóval olcsóbb 😃
http://prohardver.hu/hir/arctic_freezer_13_cpu_hutok_non-stop_hasznalatra_t.html
Érdekelne, hogy melyikre lenne érdemesebb váltani 20 000 ft- ért core 2 quad 2.66 ghz (4 mag) vagy pedig core 2 quad 2.4 ghz 15 000 ft-ért? Jelenleg egy pentium D925 3.0 ghz (2 mag) van a gépben 😀
Jövőhónapra tervezek újítani a épemen egy alaplap-ot veszek meg ha belefér akkor még a proci is meglesz ha nem akkor tolom egy hónappal.Na alaplapot amit néztem az egy Gigabyte GA-990XA-UD3 erről szeretném ha véleményeket írnátok egyszer,procinak meg néztem fx8320-at vagy fx8350-et.Mit szóltok hozzá?
milyen tokozásu alaplapot vegyek amibe még fognak jönni új proci a jövőben? ÉS akkorvmilyen procit? 25k-ig
Gta IV viheti
Szóval,
AMD FX 6300 vagy AMD FX 8120?
Játékra kellene egy GIGABYTE R9 270X mellé.
Amd Fx 6300(nem húzva) kitudna hajtani egy gtx 760at, ha nem akkor mit ajanlanatok helyette?
Válaszokat előre is köszönöm!
Egyébként az athlon árügyileg jobban az újonnan kategóriába esik, a phenom hát...