Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nem járt le, mert becrakeltem
0
0
0
0
sagesz93 avatar
lac9012 írta:
sziasztok lenne egy kérdésem , hogy az mitől lehet hogy kb 2 óránként újraindul a gépem .Semmit nem ir ki csak gondol egyet és restartol. Néztem semmi nem melegszik minden random hőfokon megy, nem tudom mi lehet az oka aki tud segitsen

Nem azért mert lejárt a win7d?
És az 2óránkért újraindul 😃
0
0
0
0
gara66 avatar
hát akk nemtok segíteni!vidd el valahova megnézetni ha télleg nem melegszenek az alkatrészek sem...
0
0
0
0
no avatar
hát az sem meleg és annak nem is lenne szabad melegnek lennie mert egy hetes seasonic táp
0
0
0
0
gara66 avatar
nekem is ovlt ilyen a régi gépemmel, nekem se melegedtek a cuccok a gépbe kivéve egyet!a tápot!!!de az nagyon!és ezért indult újra nekem!!mikor bevan kapcsolva a gép 1 órája kb, nézd meg a kezeddel h meleg e a táp!!ha nem akk nemtom😀
0
0
0
0
no avatar
sziasztok lenne egy kérdésem , hogy az mitől lehet hogy kb 2 óránként újraindul a gépem .Semmit nem ir ki csak gondol egyet és restartol. Néztem semmi nem melegszik minden random hőfokon megy, nem tudom mi lehet az oka aki tud segitsen
0
0
0
0
no avatar
Üdv. Paragon Partition Manager 2010-es programmal át akartam méretezni a partíciókat. De a gép valami frissítés miatt újraindult. A particionálás félbeszakadt. Most ha bemegyek a sajátgépbe, a meghajtó teljes méreténél és a szabad területnél nincs semmi és a meghajtó fájlrendszerénél az szerepel, hogy RAW. Ha rákattintok a meghajtóra, akkor formázni akarja. A gond az, hogy minden adat azon a meghajtón volt. Esetleg van valami megoldás az adatok visszanyerésére? Előre is kösz.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Köszönöm a gyors választ...megérte megvenni ezt a tápot,kösz hogy ezt ajánlottátok...remek tuninghoz,erős és csendes is😀
0
0
0
0
Lizard avatar
nemkrisz11 írta:
A tervezett gépem tápellátására vessetek 1 pillatást kérlek,mert nem tudom hogy elég lenne-e....

Elég bőven!😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
A tervezett gépem tápellátására vessetek 1 pillatást kérlek,mert nem tudom hogy elég lenne-e....
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gara66 írta:
nem létezik, a legolcsóbb hama meg belkin kábel is 9e!!
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=hdmi+k%E1bel&sort=preis[/url]

De létezik, csak "rossz" helyen nézed (😆😉, ez is 2m-es és csak 1250 Ft! 😉 [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=22293[/url]
0
0
0
0
gara66 avatar
nem létezik, a legolcsóbb hama meg belkin kábel is 9e!!
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=hdmi+k%E1bel&sort=preis[/url]
0
0
0
0
gara66 avatar
tudod mennyi egy hdmi kábel????tegnap láttam az electroworld-be 11900ért😂
0
0
0
0
Ferrari avatar
ha van a tv-n hdmi kimenet akkor azzal összetudod kötni a vga-val, jobb tévéken van, pl a miénken van rendes vga kiment is és hdmi is, dvi-vel is összelehet kötni, de legszebb képet a hdmi-vel kapsz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mégsem jó hozzá.Tudtok valamit olyat amivel egy sima tv-re rá lehetne rakni a gépemet.A vga-mon dvi hdmi meg vga csatlakozók vannak.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Persze, mind a kettőn adja a jelet, csak be kell állítani a tv-t a vidikarinál, hogy jó legyen, kiterjeszteni az asztalt, stb....
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
De még ez a monitor rajta lenne.De az a rész az digitális nem?Olyan éles maradna kép, hogy lehetne rajta filmet nézni a tv-n?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ez természetes, hogy rá lehet rakni, csak nem lessz szép, éles kép!!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Van a ps1-esemen az a tv csatlakozó.Meg a vga-mon is ahoz hasonló van.Az a kérdésem, hogy rálehetne a tv-re rakni a gépemet?
0
0
0
0
Flash avatar
Köszi, megnézem. Csak azért érdekel, mert a PCI-E csatolós hangkarim miatt nem tudom húzni a gépet, mert a legkisebb húzásnál már el sem indul...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Sztem, ha valamilyen feszültséget próbálsz szoftveresen fixálni, az nem fog össze jönni.. Úgy emlékszem, hogy az AMD OverDirve nem jöhet számításba, a régi chipset miatt, de volt valami progi az alaplap telepítőjén, amivel minden feszültséget és ventit lehetett kontrollálni...
0
0
0
0
Flash avatar
😆😆😆 Kösz, azt én is tudom, hogy durva szar egy lap. 😀
A kérdésemre nem tudsz véletlenül válaszolni? 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Flash írta:
A PCI-E frekvenciát lehet valami progival fixálni? Mert a rohadt alaplapom bios-ában nincs ilyen beállítás!😠 (ASUS M3A78-EH)

huhh, ne haragudj, de az egy rhadt xar alaplap!! Nekem is olyan volt ez előtt, vagyis olyat rendeltem, de 1 hónap múlva jött a garanciafutár, mert gyári hibás volt! Nekem nagyon nem jött be az a lap, még ennél a kilobyte-nál is rosszabb volt, ezért sajnállak, hogy egy ilyen lap gazdája vagy!!!
0
0
0
0
Flash avatar
A PCI-E frekvenciát lehet valami progival fixálni? Mert a rohadt alaplapom bios-ában nincs ilyen beállítás!😠 (ASUS M3A78-EH)
0
0
0
0
kisborda avatar
Kmisi99 írta:
Ezt nem csak ott lehet meg lehet csinálni pl az Acronis Disk Director Suite progival is ami nagyon jó kis program csak angol

Az nemgond(remélem), de úgyis lassan újrarakom mert néha már elegem van belőle.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ezt nem csak ott lehet meg lehet csinálni pl az Acronis Disk Director Suite progival is ami nagyon jó kis program csak angol
0
0
0
0
sagesz93 avatar
kisborda írta:
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám újra alakítani a HDD-t, beállítani, hogy melyik meghajtó mennyi legyen, vagy ezt op.rendszer telepítésnél is megtom csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!😃

Azt op.rendszer telepítésnél lehet megcsinálni, partícionálásnak hívják.
0
0
0
0
kisborda avatar
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám újra alakítani a HDD-t, beállítani, hogy melyik meghajtó mennyi legyen, vagy ezt op.rendszer telepítésnél is megtom csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!😃
0
0
0
0
super88 avatar
nekem is segítene valaki?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nagyon-nagyon meglátszik!! 4gb-tal sokkal nagyobb lesz a teljesítménye 1 gépnek(Az sem teljesen mind1, hogy milyen memória)
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
sok különbség van 2gb és 4gb ram között?? játékban meglászik??
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
gyenesmartin írta:
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?

Nekem is volt ilyen problémám! 😕..[LINK] - innen próbáltad?
Innen töltöttem le.Amikor belépek azt írja, hogy pillanatnyilag szünetel a windows messenger.

Na ez érdekes, ilyennel még nem találkoztam!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Feki1991 írta:
gyenesmartin írta:
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?

Innen töltöttem le.Amikor belépek azt írja, hogy pillanatnyilag szünetel a windows messenger.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ha nem tölti le a Microsoft honlapjáról vagy fel sem tudsz rá lépni, sztem boot vírusod van!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
Tijs18 avatar
hali lenne egy olyan problémám h a gépbe van 1GB RAM és ha mellé teszek még 0,5GB-ot akkor a windows 7-nél újra indul olyan kék képergyővel h memory dumping vagy ilyesmi de ha kiveszem akkor ez megszűnik, ekkor azt hittem h hibás a RAM, de kiderült h 2 másik haveromnak is ugyan ezt csinálja egyiknek xp sp3 alatt másiknak 7 alatt nekem xp alatt nem volt ezzel gondom. esetleg a MHz-et kell valahogy beállítani a BIOS-ba vagy mi lehet a gond??? előre is köszi!!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
3.1.0-ás Fraps-ot használok.
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.

Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!

Van rá, egy atomerős gép....😢
0
0
0
0
super88 avatar
a modern warfare 2 nevű játékban
van egy olyan hogy your router nat type : strict
ezt nekem valahogy on-ba kéne kapcsolni, de ugye ezt a nem játékban kell hanem valahol ... nem vágja valaki ezeket a net beállításokat ?
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, megpróbálkozok vele, majd írom h mivolt😜
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, és a régi gépből meg csak húzzam ki a lapról??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mivel 40gb os gondolom ide csatlakozós. Szóval egy ide kábel kell amit az alaplaphoz általában adnak. Csak berakod bekötöd és kész.
0
0
0
0
gara66 avatar
ha van egy 40gigás vinyó egy másik gépbe, mit kell ahhoz csinűlni h átkerüljön a mostani gépembe??kell hozzá vmi eszköz v vmi??v a vinyó típusa v alaplap??help😉
0
0
0
0
Szilvexter avatar
valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell az NFS Most Wanteddel neten játszani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem már a hd minőségű videó is tökéletesen elég
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció