lac9012 írta:
sziasztok lenne egy kérdésem , hogy az mitől lehet hogy kb 2 óránként újraindul a gépem .Semmit nem ir ki csak gondol egyet és restartol. Néztem semmi nem melegszik minden random hőfokon megy, nem tudom mi lehet az oka aki tud segitsen
Nem azért mert lejárt a win7d?
És az 2óránkért újraindul 😃
nekem is ovlt ilyen a régi gépemmel, nekem se melegedtek a cuccok a gépbe kivéve egyet!a tápot!!!de az nagyon!és ezért indult újra nekem!!mikor bevan kapcsolva a gép 1 órája kb, nézd meg a kezeddel h meleg e a táp!!ha nem akk nemtom😀
sziasztok lenne egy kérdésem , hogy az mitől lehet hogy kb 2 óránként újraindul a gépem .Semmit nem ir ki csak gondol egyet és restartol. Néztem semmi nem melegszik minden random hőfokon megy, nem tudom mi lehet az oka aki tud segitsen
Üdv. Paragon Partition Manager 2010-es programmal át akartam méretezni a partíciókat. De a gép valami frissítés miatt újraindult. A particionálás félbeszakadt. Most ha bemegyek a sajátgépbe, a meghajtó teljes méreténél és a szabad területnél nincs semmi és a meghajtó fájlrendszerénél az szerepel, hogy RAW. Ha rákattintok a meghajtóra, akkor formázni akarja. A gond az, hogy minden adat azon a meghajtón volt. Esetleg van valami megoldás az adatok visszanyerésére? Előre is kösz.
ha van a tv-n hdmi kimenet akkor azzal összetudod kötni a vga-val, jobb tévéken van, pl a miénken van rendes vga kiment is és hdmi is, dvi-vel is összelehet kötni, de legszebb képet a hdmi-vel kapsz.
Sztem, ha valamilyen feszültséget próbálsz szoftveresen fixálni, az nem fog össze jönni.. Úgy emlékszem, hogy az AMD OverDirve nem jöhet számításba, a régi chipset miatt, de volt valami progi az alaplap telepítőjén, amivel minden feszültséget és ventit lehetett kontrollálni...
Flash írta:
A PCI-E frekvenciát lehet valami progival fixálni? Mert a rohadt alaplapom bios-ában nincs ilyen beállítás!😠 (ASUS M3A78-EH)
huhh, ne haragudj, de az egy rhadt xar alaplap!! Nekem is olyan volt ez előtt, vagyis olyat rendeltem, de 1 hónap múlva jött a garanciafutár, mert gyári hibás volt! Nekem nagyon nem jött be az a lap, még ennél a kilobyte-nál is rosszabb volt, ezért sajnállak, hogy egy ilyen lap gazdája vagy!!!
kisborda írta:
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám újra alakítani a HDD-t, beállítani, hogy melyik meghajtó mennyi legyen, vagy ezt op.rendszer telepítésnél is megtom csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!😃
Azt op.rendszer telepítésnél lehet megcsinálni, partícionálásnak hívják.
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám újra alakítani a HDD-t, beállítani, hogy melyik meghajtó mennyi legyen, vagy ezt op.rendszer telepítésnél is megtom csinálni?
hali lenne egy olyan problémám h a gépbe van 1GB RAM és ha mellé teszek még 0,5GB-ot akkor a windows 7-nél újra indul olyan kék képergyővel h memory dumping vagy ilyesmi de ha kiveszem akkor ez megszűnik, ekkor azt hittem h hibás a RAM, de kiderült h 2 másik haveromnak is ugyan ezt csinálja egyiknek xp sp3 alatt másiknak 7 alatt nekem xp alatt nem volt ezzel gondom. esetleg a MHz-et kell valahogy beállítani a BIOS-ba vagy mi lehet a gond??? előre is köszi!!
thug85 írta:
3.1.0-ás Fraps-ot használok.
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.
Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!
a modern warfare 2 nevű játékban
van egy olyan hogy your router nat type : strict
ezt nekem valahogy on-ba kéne kapcsolni, de ugye ezt a nem játékban kell hanem valahol ... nem vágja valaki ezeket a net beállításokat ?
ha van egy 40gigás vinyó egy másik gépbe, mit kell ahhoz csinűlni h átkerüljön a mostani gépembe??kell hozzá vmi eszköz v vmi??v a vinyó típusa v alaplap??help😉
Nem azért mert lejárt a win7d?
És az 2óránkért újraindul 😃
A tervezett gépem tápellátására vessetek 1 pillatást kérlek,mert nem tudom hogy elég lenne-e....
Elég bőven!😀
nem létezik, a legolcsóbb hama meg belkin kábel is 9e!!
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=hdmi+k%E1bel&sort=preis[/url]
De létezik, csak "rossz" helyen nézed (😆😉, ez is 2m-es és csak 1250 Ft! 😉 [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=22293[/url]
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=hdmi+k%E1bel&sort=preis[/url]
A kérdésemre nem tudsz véletlenül válaszolni? 😆
A PCI-E frekvenciát lehet valami progival fixálni? Mert a rohadt alaplapom bios-ában nincs ilyen beállítás!😠 (ASUS M3A78-EH)
huhh, ne haragudj, de az egy rhadt xar alaplap!! Nekem is olyan volt ez előtt, vagyis olyat rendeltem, de 1 hónap múlva jött a garanciafutár, mert gyári hibás volt! Nekem nagyon nem jött be az a lap, még ennél a kilobyte-nál is rosszabb volt, ezért sajnállak, hogy egy ilyen lap gazdája vagy!!!
Ezt nem csak ott lehet meg lehet csinálni pl az Acronis Disk Director Suite progival is ami nagyon jó kis program csak angol
Az nemgond(remélem), de úgyis lassan újrarakom mert néha már elegem van belőle.
Hello!
Azt op.rendszer telepítésnél lehet megcsinálni, partícionálásnak hívják.
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?
Nekem is volt ilyen problémám! 😕..[LINK] - innen próbáltad?
Na ez érdekes, ilyennel még nem találkoztam!
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?
3.1.0-ás Fraps-ot használok.
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!
Van rá, egy atomerős gép....😢
van egy olyan hogy your router nat type : strict
ezt nekem valahogy on-ba kéne kapcsolni, de ugye ezt a nem játékban kell hanem valahol ... nem vágja valaki ezeket a net beállításokat ?