Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
a 32bites és a 64 bites windows 7 között mi a külömbség?
0
0
0
0
Vietcong avatar
Van a gépembe 1 régi fajta 80gb vinyó atas.Venni szeretnék 1 500gb sata 2 vinyót.Baj lenne e ha benne maradna a gépembe a régi vinyó is és azon maradna 1enlöre a régi operációs rendszerem XP.Baj ha van 1 gyors és 1 lassú a gépbe?😊
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
ok akkor nem teszem fel
kössz a segítséget!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Mert a gányolt verziók semmi jót nem rejtenek magukban, tiszta hibásak! nekem rengeteg gányolt Xp-m volt, tele minden extrával, illesztőprogrammal, de az összes egybevéve nem ért egy kalap szamócát sem...
0
0
0
0
Lizard avatar
TripplaXXX írta:
Szerintetek érdemes feltenni A Windows 7 ATI EDITION.t?

ne tedd fel! ilyen buherált windows 7-kel ne is foglalkozzál! eredetit vagy arról készített verziót tegyél csak fel!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Szerintetek érdemes feltenni A Windows 7 ATI EDITION.t?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Azon goldolkozom, hogy eladom a mostani gépet kivéve merevlemez ház meg majd tápegység.És az összes többit eladnám.De ez nyáron lenne amikor már lenne vagy 30-40 000ft-om.Ha eladon a cuccokat és veszek majd egy i3-as procit hozzá lapot meg ramot az megérné?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Az a legjobb ha egy gyártási szériából valóak, az SLi-nél az sem gond, ha más a BIOS verziójuk! 😉..a Triple,QUAD Sli,CFX, már felesleges, vagyis nem felesleges, csak nem kifizetődő, hiába fér a lapomra 3 VGA, sosem lessz rajta annyi! 😆
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Tényleg ám csak ugy működik ha a 2 kártya teljesen egyforma
0
0
0
0
psychosocial avatar
help! az ati crossfire csak akkor müködik ha teljesen ugyanojan a videokártya vagy tökmind1 a két tipus csak támogassa a crossfire-t?
0
0
0
0
psychosocial avatar
a béta az demo de vagy 1 kiszabott ideig megy vagy addig amig a szolgáltato kinem adja a játékot😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
már 1szer kérdeztem hogy a táp elég a a tervezett gépemhez, de azt nem írtam bele hogy van benne 1 [url]http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245[/url]hűtő...így is elég?
0
0
0
0
psychosocial avatar
videokártya driver frissitést vagy direct x et frissitsd sztem😀
0
0
0
0
Airbornman avatar
tudom hogy 1 hülye kérdés de mi az a BÉTA verzió??
0
0
0
0
sagesz93 avatar
hedzsooo írta:
sagesz93 írta:
Hát ez nem kérdés, ha SLI-ready-s az azt jelenti hogy támogatja a többkártyás rendszereket. Az meg más kérdés hogy az nvidia fizetett ezért hogy itt is meglegyen a reklám.
A tápnak meg többet nem kell tudnia annál hogy vigyen 2 kártyát, az már édesmindegy hogy ati vagy nvidia.
A 800-1000W meg már cfx-et is visz, nem tudom milyen konfighoz kell neked akkora? 😃
looserking: használtan könnyen össze lehet rakni olcsó gépet, pl. az én másodlagos gépem 😀

Haat a mostani Q9550-esemhez kene, csak vennek meg majd par Gb RAM-mot meg, meg kb. ev vegen majd veszek 2Db durva ATI-VGA-at. 😆 Ja es az egeszet persze OC-eznam, azert kene min. majd 800W-os tap. 😆

Hát szerintem sok lesz 😃 700 bőven elég durva OC-hez is.
Mondjuk olvastam, kb. 5gigára tuningolt core i7 és 4db 5870 alatt már eléggé küzdött egy 1000W-s táp is, de itt csak 2vgaról van szó 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
sagesz93 írta:
Hát ez nem kérdés, ha SLI-ready-s az azt jelenti hogy támogatja a többkártyás rendszereket. Az meg más kérdés hogy az nvidia fizetett ezért hogy itt is meglegyen a reklám.
A tápnak meg többet nem kell tudnia annál hogy vigyen 2 kártyát, az már édesmindegy hogy ati vagy nvidia.
A 800-1000W meg már cfx-et is visz, nem tudom milyen konfighoz kell neked akkora? 😃
looserking: használtan könnyen össze lehet rakni olcsó gépet, pl. az én másodlagos gépem 😀

Haat a mostani Q9550-esemhez kene, csak vennek meg majd par Gb RAM-mot meg, meg kb. ev vegen majd veszek 2Db durva ATI-VGA-at. 😆 Ja es az egeszet persze OC-eznam, azert kene min. majd 800W-os tap. 😆
0
0
0
0
sagesz93 avatar
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Aha, igen en is igy tippeltem, csak nem vtam biztos benne, mert csak az volt hozza irva, h SLI-READY, az meg nem, h C.fire-READY. THX-i a gyors valaszt ! 😉
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nekem is lenne 1 kerdesm, de tapos-topikot nem taliztam, de szerintem ide is beillik a kerdes:

Nagyobb tapot szeretnek majd ( kb. 800-1000W-osat 😀 )
es nezegettem parat, de nemtom, h a SLI-ready-is az jo cross-fire-hoz is tehat ATI-s konfighoz is ?

Elore is THX a valaszt ! 😉

Ja es tudnatok ajanlani is esetleg 1-2 jo minosegut, kedvezo arban ?
0
0
0
0
no avatar
Köszi a válaszokat. Most már értem.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Atosz3 írta:
adika94 írta:
Sziasztok!
Szeretetnék venni 2gb 1066mzh-es ramot egy 1gb 667mzh mellé. Az lenne a kérdésem hogy vehetek bele 1066mhz-eset és zavarnifogják egymást vagy semmi.
Vagy mi lenne ha 1066mzh helyet 667-est vennék?
és Mi a külömbség a mzh-ek között?

Amit akarsz venni az is 667MHZ-s legyen mert a gép nem tudja külön MHZ-ken futtatni a ramokat az 1066MHZ-s ramodat is csak 667-en futtatná. Szal inkább megéré a 667MHZ-st 😉

...vagy lecsereled a regi 1Gb-os 667 Mhz-esedet is, mivel csak a gyorsabb tud lessabban uzemelni, forditva sajna nem megy. Az a kulonbseg a Mhz-ek kozott, h az 1066 Mhz-esek gyorsabbak, nagyobb teljesitmenyuek. Ha tuningolni akarod kesobb a procidat, akkor a helyedben en az 1066-osokat pakolnam a vasadba. 😉
0
0
0
0
Atosz3 avatar
adika94 írta:
Sziasztok!
Szeretetnék venni 2gb 1066mzh-es ramot egy 1gb 667mzh mellé. Az lenne a kérdésem hogy vehetek bele 1066mhz-eset és zavarnifogják egymást vagy semmi.

Amit akarsz venni az is 667MHZ-s legyen mert a gép nem tudja külön MHZ-ken futtatni a ramokat az 1066MHZ-s ramodat is csak 667-en futtatná. Szal inkább megéré a 667MHZ-st 😉
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek Gigabyte 460 W-s táp jó lesz Intel core 2 quad q8300-hoz és 9800GT-hez?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Akkor lefogja hűteni majd az e6300-asomat vagy az i3-asomat?(Majd meglátom mennyit kapok ballagásra.)
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem volt hasonló Zalman hűtőm. Nagyon jó volt, csak az asszony lenullázta!
0
0
0
0
no avatar
Oké akkor nem aggódok rajta, mert 1 gigás gts 250hez is simán jó volt ez a táp és annak is 500 wattot írtak.
Köszi asegítséget!😃
0
0
0
0
sagesz93 avatar
barney192 írta:
üdv!
Szeretnék venni új videokarit gtx260/275 vagy vmi hasonlót ha kijöttek az új nvidia kártyák, de csak egy gigabyte superb 460 wattos tápom van amit nem tudom elég lenne-e ezeknek(550 wattot olvastam ajánlottnak).
Szóval mi a véleményetek gyűjtsek új tápra is?

Bőven elég
A dobozon található dolgok azért vannak eltúlozva, mivel a mezei user nem tudja mi az hogy márkás táp, ezért csak azt tudja hogy 550W, akkor biztos elég lesz ha ez van ráírva, és sajna nem mindig jön be.
0
0
0
0
Core2 avatar
Szerintem nemkell más táp. Nekem egy Quad procihoz s egy GTX 280-hoz elég volt egy 500as OCZ.
0
0
0
0
no avatar
üdv!
Szeretnék venni új videokarit gtx260/275 vagy vmi hasonlót ha kijöttek az új nvidia kártyák, de csak egy gigabyte superb 460 wattos tápom van amit nem tudom elég lenne-e ezeknek(550 wattot olvastam ajánlottnak).
Szóval mi a véleményetek gyűjtsek új tápra is?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
TripplaXXX írta:
Szerintetek meik a jobb progi?
Advanced System Care PRO
Ashampoo WinOptimizer 2010

Szia !

Azt nemtom megmondani, h melyik a jobb, de mind2 jo szerintem.

Az Ashampoo-progikat, pl. a Winoptimizer-t regebb ota hasznalom, hibatlanul. Az A. S. Care Pro-val meg nincsen annyi szemelyes tapasztalatom, de eddig jonak tunt az is. 😀
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Szerintetek meik a jobb progi?
Advanced System Care PRO
Ashampoo WinOptimizer 2010
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A Corsair tápok nagy része Seasonic belsővel rendelkezik szóval nagyon jó táp
0
0
0
0
Core2 avatar
Nekem a régi gépemben OCZ táp volt. Nagyon jók, bár elég drágák is.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Core2 írta:
Értem. Jó tudni ezt is.

Minden tápjuk 80Plus minősítést ér el ha jól tudom, emellett hangjuk sincs sok.
Persze, ezt meg is kell fizetni, bár a régebbi modelleket használtan elég jó áron el lehet érni.
Amúgy ez a 2 órás gond ismerősőmnél is befigyelt, azért mondtam a próbaverziót, mivel nála az volt a gond 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
Értem. Jó tudni ezt is.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Core2 írta:
Az a seasonic nem annyira ismert, nemtudom, h mit tud. Ellehet a 400 watt, ha gyenge a hatásfoka s egy márkás 200as is jobb. De mivel nemtom, h milyen táp, így nem találgatok. De lehetséges, h az a probléma forrása

segítek.
Az egyik legjobb táp gyártó, de inkább csak a belsőket gyártja, amit a többi gyártó felhasznál.
Szóval ha az hibátlan, akkor az is marad.
Amúgy vinyótól indulhat újra, haveromnak volt ilyen dolga, elvileg azért mert IDE csatis volt és a win7 nem kedveli az IDE-s dolgokat(ettől függetlenü a legtöbb vinyón megy, de havernál valamiért nem)
0
0
0
0
Core2 avatar
Az a seasonic nem annyira ismert, nemtudom, h mit tud. Ellehet a 400 watt, ha gyenge a hatásfoka s egy márkás 200as is jobb. De mivel nemtom, h milyen táp, így nem találgatok. De lehetséges, h az a probléma forrása
0
0
0
0
no avatar
szerintem a tápomnak birni kellene mert egy 400w-os seasonic ami szerintem az egyik legjobb táp és még csak 1 hetes.Ezelőtt egy 400w-os KME volt csak az már kezdte beadni a kulcsot azért cseréltem
0
0
0
0
gara66 avatar
énis a tápra gyanakszom am...
0
0
0
0
Core2 avatar
A HDD-től nem indul újra a gép. Főleg ha nincs túlmelegedés. Lehetséges, h software miatt. Valami program a háttérben, antivírus. Vagy a táp nem bírja a terhelést. Sok baja lehet
0
0
0
0
no avatar
aa nem kattog semmi sem a gépben
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
De ha a HDD kattog, az nagy baj!!!
0
0
0
0
no avatar
hát én is halottam ha meleg a vinyo akkor ujra indulhat de ám az sem meleg és nem proba verzio mivel már egy fél éve használom és eddig semmi baja nem volt
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Bad Sector....... Nem kattog????
0
0
0
0
gara66 avatar
vinyótól miért indulna újra minden jelzés nélkül??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció