Van a gépembe 1 régi fajta 80gb vinyó atas.Venni szeretnék 1 500gb sata 2 vinyót.Baj lenne e ha benne maradna a gépembe a régi vinyó is és azon maradna 1enlöre a régi operációs rendszerem XP.Baj ha van 1 gyors és 1 lassú a gépbe?😊
Mert a gányolt verziók semmi jót nem rejtenek magukban, tiszta hibásak! nekem rengeteg gányolt Xp-m volt, tele minden extrával, illesztőprogrammal, de az összes egybevéve nem ért egy kalap szamócát sem...
Azon goldolkozom, hogy eladom a mostani gépet kivéve merevlemez ház meg majd tápegység.És az összes többit eladnám.De ez nyáron lenne amikor már lenne vagy 30-40 000ft-om.Ha eladon a cuccokat és veszek majd egy i3-as procit hozzá lapot meg ramot az megérné?
Az a legjobb ha egy gyártási szériából valóak, az SLi-nél az sem gond, ha más a BIOS verziójuk! 😉..a Triple,QUAD Sli,CFX, már felesleges, vagyis nem felesleges, csak nem kifizetődő, hiába fér a lapomra 3 VGA, sosem lessz rajta annyi! 😆
már 1szer kérdeztem hogy a táp elég a a tervezett gépemhez, de azt nem írtam bele hogy van benne 1 [url]http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245[/url]hűtő...így is elég?
sagesz93 írta:
Hát ez nem kérdés, ha SLI-ready-s az azt jelenti hogy támogatja a többkártyás rendszereket. Az meg más kérdés hogy az nvidia fizetett ezért hogy itt is meglegyen a reklám.
A tápnak meg többet nem kell tudnia annál hogy vigyen 2 kártyát, az már édesmindegy hogy ati vagy nvidia.
A 800-1000W meg már cfx-et is visz, nem tudom milyen konfighoz kell neked akkora? 😃
looserking: használtan könnyen össze lehet rakni olcsó gépet, pl. az én másodlagos gépem 😀
Haat a mostani Q9550-esemhez kene, csak vennek meg majd par Gb RAM-mot meg, meg kb. ev vegen majd veszek 2Db durva ATI-VGA-at. 😆 Ja es az egeszet persze OC-eznam, azert kene min. majd 800W-os tap. 😆
Hát szerintem sok lesz 😃 700 bőven elég durva OC-hez is.
Mondjuk olvastam, kb. 5gigára tuningolt core i7 és 4db 5870 alatt már eléggé küzdött egy 1000W-s táp is, de itt csak 2vgaról van szó 😀
sagesz93 írta:
Hát ez nem kérdés, ha SLI-ready-s az azt jelenti hogy támogatja a többkártyás rendszereket. Az meg más kérdés hogy az nvidia fizetett ezért hogy itt is meglegyen a reklám.
A tápnak meg többet nem kell tudnia annál hogy vigyen 2 kártyát, az már édesmindegy hogy ati vagy nvidia.
A 800-1000W meg már cfx-et is visz, nem tudom milyen konfighoz kell neked akkora? 😃
looserking: használtan könnyen össze lehet rakni olcsó gépet, pl. az én másodlagos gépem 😀
Haat a mostani Q9550-esemhez kene, csak vennek meg majd par Gb RAM-mot meg, meg kb. ev vegen majd veszek 2Db durva ATI-VGA-at. 😆 Ja es az egeszet persze OC-eznam, azert kene min. majd 800W-os tap. 😆
Aha, igen en is igy tippeltem, csak nem vtam biztos benne, mert csak az volt hozza irva, h SLI-READY, az meg nem, h C.fire-READY. THX-i a gyors valaszt ! 😉
Nekem is lenne 1 kerdesm, de tapos-topikot nem taliztam, de szerintem ide is beillik a kerdes:
Nagyobb tapot szeretnek majd ( kb. 800-1000W-osat 😀 )
es nezegettem parat, de nemtom, h a SLI-ready-is az jo cross-fire-hoz is tehat ATI-s konfighoz is ?
Elore is THX a valaszt ! 😉
Ja es tudnatok ajanlani is esetleg 1-2 jo minosegut, kedvezo arban ?
adika94 írta:
Sziasztok!
Szeretetnék venni 2gb 1066mzh-es ramot egy 1gb 667mzh mellé. Az lenne a kérdésem hogy vehetek bele 1066mhz-eset és zavarnifogják egymást vagy semmi.
Vagy mi lenne ha 1066mzh helyet 667-est vennék?
és Mi a külömbség a mzh-ek között?
Amit akarsz venni az is 667MHZ-s legyen mert a gép nem tudja külön MHZ-ken futtatni a ramokat az 1066MHZ-s ramodat is csak 667-en futtatná. Szal inkább megéré a 667MHZ-st 😉
...vagy lecsereled a regi 1Gb-os 667 Mhz-esedet is, mivel csak a gyorsabb tud lessabban uzemelni, forditva sajna nem megy. Az a kulonbseg a Mhz-ek kozott, h az 1066 Mhz-esek gyorsabbak, nagyobb teljesitmenyuek. Ha tuningolni akarod kesobb a procidat, akkor a helyedben en az 1066-osokat pakolnam a vasadba. 😉
adika94 írta:
Sziasztok!
Szeretetnék venni 2gb 1066mzh-es ramot egy 1gb 667mzh mellé. Az lenne a kérdésem hogy vehetek bele 1066mhz-eset és zavarnifogják egymást vagy semmi.
Amit akarsz venni az is 667MHZ-s legyen mert a gép nem tudja külön MHZ-ken futtatni a ramokat az 1066MHZ-s ramodat is csak 667-en futtatná. Szal inkább megéré a 667MHZ-st 😉
Sziasztok!
barney192 írta:
üdv!
Szeretnék venni új videokarit gtx260/275 vagy vmi hasonlót ha kijöttek az új nvidia kártyák, de csak egy gigabyte superb 460 wattos tápom van amit nem tudom elég lenne-e ezeknek(550 wattot olvastam ajánlottnak).
Szóval mi a véleményetek gyűjtsek új tápra is?
Bőven elég
A dobozon található dolgok azért vannak eltúlozva, mivel a mezei user nem tudja mi az hogy márkás táp, ezért csak azt tudja hogy 550W, akkor biztos elég lesz ha ez van ráírva, és sajna nem mindig jön be.
üdv!
Szeretnék venni új videokarit gtx260/275 vagy vmi hasonlót ha kijöttek az új nvidia kártyák, de csak egy gigabyte superb 460 wattos tápom van amit nem tudom elég lenne-e ezeknek(550 wattot olvastam ajánlottnak).
TripplaXXX írta:
Szerintetek meik a jobb progi?
Advanced System Care PRO
Ashampoo WinOptimizer 2010
Szia !
Azt nemtom megmondani, h melyik a jobb, de mind2 jo szerintem.
Az Ashampoo-progikat, pl. a Winoptimizer-t regebb ota hasznalom, hibatlanul. Az A. S. Care Pro-val meg nincsen annyi szemelyes tapasztalatom, de eddig jonak tunt az is. 😀
Minden tápjuk 80Plus minősítést ér el ha jól tudom, emellett hangjuk sincs sok.
Persze, ezt meg is kell fizetni, bár a régebbi modelleket használtan elég jó áron el lehet érni.
Amúgy ez a 2 órás gond ismerősőmnél is befigyelt, azért mondtam a próbaverziót, mivel nála az volt a gond 😃
Core2 írta:
Az a seasonic nem annyira ismert, nemtudom, h mit tud. Ellehet a 400 watt, ha gyenge a hatásfoka s egy márkás 200as is jobb. De mivel nemtom, h milyen táp, így nem találgatok. De lehetséges, h az a probléma forrása
segítek.
Az egyik legjobb táp gyártó, de inkább csak a belsőket gyártja, amit a többi gyártó felhasznál.
Szóval ha az hibátlan, akkor az is marad.
Amúgy vinyótól indulhat újra, haveromnak volt ilyen dolga, elvileg azért mert IDE csatis volt és a win7 nem kedveli az IDE-s dolgokat(ettől függetlenü a legtöbb vinyón megy, de havernál valamiért nem)
Az a seasonic nem annyira ismert, nemtudom, h mit tud. Ellehet a 400 watt, ha gyenge a hatásfoka s egy márkás 200as is jobb. De mivel nemtom, h milyen táp, így nem találgatok. De lehetséges, h az a probléma forrása
szerintem a tápomnak birni kellene mert egy 400w-os seasonic ami szerintem az egyik legjobb táp és még csak 1 hetes.Ezelőtt egy 400w-os KME volt csak az már kezdte beadni a kulcsot azért cseréltem
A HDD-től nem indul újra a gép. Főleg ha nincs túlmelegedés. Lehetséges, h software miatt. Valami program a háttérben, antivírus. Vagy a táp nem bírja a terhelést. Sok baja lehet
hát én is halottam ha meleg a vinyo akkor ujra indulhat de ám az sem meleg és nem proba verzio mivel már egy fél éve használom és eddig semmi baja nem volt
kössz a segítséget!
Szerintetek érdemes feltenni A Windows 7 ATI EDITION.t?
ne tedd fel! ilyen buherált windows 7-kel ne is foglalkozzál! eredetit vagy arról készített verziót tegyél csak fel!
Hát szerintem sok lesz 😃 700 bőven elég durva OC-hez is.
Mondjuk olvastam, kb. 5gigára tuningolt core i7 és 4db 5870 alatt már eléggé küzdött egy 1000W-s táp is, de itt csak 2vgaról van szó 😀
Nagyobb tapot szeretnek majd ( kb. 800-1000W-osat 😀 )
es nezegettem parat, de nemtom, h a SLI-ready-is az jo cross-fire-hoz is tehat ATI-s konfighoz is ?
Elore is THX a valaszt ! 😉
Ja es tudnatok ajanlani is esetleg 1-2 jo minosegut, kedvezo arban ?
Sziasztok!
...vagy lecsereled a regi 1Gb-os 667 Mhz-esedet is, mivel csak a gyorsabb tud lessabban uzemelni, forditva sajna nem megy. Az a kulonbseg a Mhz-ek kozott, h az 1066 Mhz-esek gyorsabbak, nagyobb teljesitmenyuek. Ha tuningolni akarod kesobb a procidat, akkor a helyedben en az 1066-osokat pakolnam a vasadba. 😉
Sziasztok!
Köszi asegítséget!😃
üdv!
Bőven elég
A dobozon található dolgok azért vannak eltúlozva, mivel a mezei user nem tudja mi az hogy márkás táp, ezért csak azt tudja hogy 550W, akkor biztos elég lesz ha ez van ráírva, és sajna nem mindig jön be.
Szerintetek meik a jobb progi?
Advanced System Care PRO
Szia !
Azt nemtom megmondani, h melyik a jobb, de mind2 jo szerintem.
Az Ashampoo-progikat, pl. a Winoptimizer-t regebb ota hasznalom, hibatlanul. Az A. S. Care Pro-val meg nincsen annyi szemelyes tapasztalatom, de eddig jonak tunt az is. 😀
Advanced System Care PRO
Értem. Jó tudni ezt is.
Minden tápjuk 80Plus minősítést ér el ha jól tudom, emellett hangjuk sincs sok.
Persze, ezt meg is kell fizetni, bár a régebbi modelleket használtan elég jó áron el lehet érni.
Amúgy ez a 2 órás gond ismerősőmnél is befigyelt, azért mondtam a próbaverziót, mivel nála az volt a gond 😃
segítek.
Az egyik legjobb táp gyártó, de inkább csak a belsőket gyártja, amit a többi gyártó felhasznál.
Szóval ha az hibátlan, akkor az is marad.
Amúgy vinyótól indulhat újra, haveromnak volt ilyen dolga, elvileg azért mert IDE csatis volt és a win7 nem kedveli az IDE-s dolgokat(ettől függetlenü a legtöbb vinyón megy, de havernál valamiért nem)