psychosocial írta:
Asrock n68-ge AMD athlon II x3 435 <--ez a 2 összerakhato? mert a cpu AM3 as foglalat az asrock meg elvileg támogatja az am2-t am2+-t és az am3 at
http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=N68-GE&s=AM2 igaz ez???
azon is van a netkábelnek hely, és akkor össze lehet kötni a routerrel. Vagy lehet elég lenne egy switch is.
de szerintem ez nem ilyen egyszerű, de először kéne egy valami, ami megosztja a netet, az biztos.
Az én logitech X-530-asom játékoknál nagyon jó muzsikál! Pl. ha autós vagy kamionos játékkal játszom, nagyon jól lehet hallani, ha valami szemtelen jármű hátulról meg akar előzni! Divx-es filmnél nekem sem túl jó a hangzás, de HD-s filmeknél már nincs vele probléma! Zenehallgatáskor persze nem hallatszik, mert a többi pótolja😃.
A logitech x540 es 5.1 es hangfalamat amikor a realtek hd audio managerben tesztelem a hátsó hangfalak jól hallatszódnak jó hangosan. Míg játékoknál ha oda megyek közvetlen akkor hallom hogy alig van valami kis hang de az is csak a játék háttér hangja szól. Szóval a beszéd meg lövések nem. Mi lehet a baj? Filmeknél viszonylag rendesen szól bár ott sincs valami jó 5.1 es élmény. Mi lehet a baj. Valamit be kellene állítani?
gyenesmartin írta:
És az, hogy egy am3-as alaplap meg egy phenomII x2-es 550-es processzor?Működni fog egyből ha összerakom?
Igen, de ha véletlenül régebbi a lap a procinál, akkor kell neki 1 BIOS Update, mivel meglehet hogy nem fogja felismerni 100%-osan!!!!..de mindenképp befog indulni és működni fog! 😉
hát attól függ milyet milyennel raksz össze 😃
gondolom amd-re gondolsz, szerintem igen, mivel a friss gyártású lapok frissebb biossal jönnek ki alapból.
hát attól függ milyet milyennel raksz össze 😃
gondolom amd-re gondolsz, szerintem igen, mivel a friss gyártású lapok frissebb biossal jönnek ki alapból.
Heló!
Azt szeretném kérdezni, hogy az internetet hogy dugjam rá az XBOX360-amra?
Most a számítógépen van és vezetékes netem van amit hogyha lehúzok akkor úgy nem fog valami fényesen mutatni.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
Hát ha csak az a gyenge a rendszerben akkor megoldaná a gondot.
például ha lenne egy i7+5870 kombót, és ehhez csak 1 giga ram akkor valószínű hogy a ram miatt szaggat a játék.
Mondjuk a gépedet nem láttam, megnéztem, hát nem egy erőgép, ott a proci is gyenge, és a vga sem valami erős. Szóval lehet nem oldaná meg a +ram a gondot.
Ha több a RAM-om akkor több fps-em is lesz egy játékban ? pl. a L4D-ben nem nagyon tetszett a játékmenet mert kevés volt az fps-em 1gb rammal. Ha 2giga lenne akkor gyorsabb lenne ?
Bele, de ahoz ajánlatos elöbb feltenni a legfrissebb biost, ha tényleg támogassa a kiszemelt procit. Egyébként a gyártó oldalán fenntvan ám pontosan hogy miket visz a lap.
-AM2 a legelső, ez leginkább Sempron, A64 és A64 X2-höz jó, de gyártótól függően mehetnek benne Phenom (AM2+ és AM3) procik is...igaz max 1GHz-es hypertransport mellett és a fejlettebb CnQ nélkül.
-AM2+ már felpofozott AM2 lap, ami bírja a Phenomok megnövekedett HT-jét és támogatja az új CnQ-t (magonkénti szorzó/feszültség állítás). Ide jöhetnek Semprontól a Phenom II-ig mindenféle procik. Támogatott az AM3 proci is, de ilyen lapban DDR2 memóval működnek, ami kb érzékelhetetlen teljesítményvesztéssel jár.
-AM3 foglalatos lapok egyedüli újdonsága, hogy DDR3 memókat kell hozzá venni és kizárólag AM3 proci mehet bele (mivel azok képesek vezérelni a DDR2 és DDR3 modulokat is) fizikailag is, mert az AM3 prociknak 2-vel kevesebb lábuk van, így a foglalaton is ennyivel kevesebb lyuk vagyon (ergo nem süpped bele egy AM2/+ cpu)
Heló!
Most a számítógépen van és vezetékes netem van amit hogyha lehúzok akkor úgy nem fog valami fényesen mutatni.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
Köszi én is gondoltam rá😀
De átvittem egy ismerőshöz aki ért a telókhoz, és megoldotta a bajom.
A Nokia telójában le tudta újra formázni és azóta nekem is minden rendben vele.
Heló!
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Vettem egy KINGSTON 4GB micro SDHC memókártyát telóba(s8300).
Beraktam, leformáztam és az első fájlt rárakta aztán lefagyott a telóm.
Utána újra bekapcsolom a telót és mikor a memókártyát akarja betölteni,
fél percig próbálkozik aztán újraindul a teló. Addig még nem veszem ki nem kapcsol be.
2 gépen is próbáltam kártyaolvasóval legalább formázni tudom-e, de SEMMI.
Egy perc után kiírja, hogy nincs ilyen meghajtó.
Mi lehet vele a baj?????
Én nem csodálkoznék azon sem, ha megint, már sokadszor bele esnék abba a százalékba aki gyári hibás terméket vett, de már elegem van ebből😃.
Légyszi valaki segítsen.
Előre is köszi a válaszokért.
gibdj írta:
Üdv! Nem vagyok annyira kezdő, de nem találok egy dologra magyarázatot! Nos pl. le akartam tölteni egy játék demóját (Internet Explorer 8), feljött a szokásos ablak, kattintottam a mentésre, kiválasztottam a helyet, leokéztam és úgy indult el a letöltés hogy csak lestem. Egy másodperc alatt felkúszott a töltést jelző csík, és azt írta hogy 645 MB le van töltve. Azt hittem valami bibi, de folytatta a letöltést és minden rendben ment. Volt olyan hogy hirtelen 200 megákat szedett így le. 60/6-os netem van. De ha gigabites net boldog tulajdonosa lennék, és a szerver is engedné ezt a sávszélt, akkor se jönne így. Szóval mi a fene van?
Örülj neki!😆
😃
De én meg új dolgot töltöttem le. Ezért nem értem. Meg 1gigabitnél is max 125 mega körül jönne. Baromi kíváncsi vagyok mi a fene folyik itt.😀
Egyszerüen egy nagysebeségű kiszolgáló szerverről töltöttél úgy hogy a letőltő szálakat alig vagy csak te használtad.
gibdj írta:
Üdv! Nem vagyok annyira kezdő, de nem találok egy dologra magyarázatot! Nos pl. le akartam tölteni egy játék demóját (Internet Explorer 8), feljött a szokásos ablak, kattintottam a mentésre, kiválasztottam a helyet, leokéztam és úgy indult el a letöltés hogy csak lestem. Egy másodperc alatt felkúszott a töltést jelző csík, és azt írta hogy 645 MB le van töltve. Azt hittem valami bibi, de folytatta a letöltést és minden rendben ment. Volt olyan hogy hirtelen 200 megákat szedett így le. 60/6-os netem van. De ha gigabites net boldog tulajdonosa lennék, és a szerver is engedné ezt a sávszélt, akkor se jönne így. Szóval mi a fene van?
Örülj neki!😆
😃
De én meg új dolgot töltöttem le. Ezért nem értem. Meg 1gigabitnél is max 125 mega körül jönne. Baromi kíváncsi vagyok mi a fene folyik itt.😀
gibdj írta:
Asrock n68-ge AMD athlon II x3 435 <--ez a 2 összerakhato? mert a cpu AM3 as foglalat az asrock meg elvileg támogatja az am2-t am2+-t és az am3 at
Igen, összerakható!
de szerintem ez nem ilyen egyszerű, de először kéne egy valami, ami megosztja a netet, az biztos.
router kell amivel meg tudod osztani a netet.
ok kösszi és azt hogy kell a box-al összekötni?
És az, hogy egy am3-as alaplap meg egy phenomII x2-es 550-es processzor?Működni fog egyből ha összerakom?
Igen, de ha véletlenül régebbi a lap a procinál, akkor kell neki 1 BIOS Update, mivel meglehet hogy nem fogja felismerni 100%-osan!!!!..de mindenképp befog indulni és működni fog! 😉
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
például ha lenne egy i7+5870 kombót, és ehhez csak 1 giga ram akkor valószínű hogy a ram miatt szaggat a játék.
Mondjuk a gépedet nem láttam, megnéztem, hát nem egy erőgép, ott a proci is gyenge, és a vga sem valami erős. Szóval lehet nem oldaná meg a +ram a gondot.
-AM2+ már felpofozott AM2 lap, ami bírja a Phenomok megnövekedett HT-jét és támogatja az új CnQ-t (magonkénti szorzó/feszültség állítás). Ide jöhetnek Semprontól a Phenom II-ig mindenféle procik. Támogatott az AM3 proci is, de ilyen lapban DDR2 memóval működnek, ami kb érzékelhetetlen teljesítményvesztéssel jár.
-AM3 foglalatos lapok egyedüli újdonsága, hogy DDR3 memókat kell hozzá venni és kizárólag AM3 proci mehet bele (mivel azok képesek vezérelni a DDR2 és DDR3 modulokat is) fizikailag is, mert az AM3 prociknak 2-vel kevesebb lábuk van, így a foglalaton is ennyivel kevesebb lyuk vagyon (ergo nem süpped bele egy AM2/+ cpu)
Egyszóval bele tudod tenni
az lenne a kérdésem,hogy nekem AM2+ os az alaplapom,és ha én AM3 as foglalatú procit vezsek,akkor ez igy működne?
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
De átvittem egy ismerőshöz aki ért a telókhoz, és megoldotta a bajom.
A Nokia telójában le tudta újra formázni és azóta nekem is minden rendben vele.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm a segítséget!
Vettem egy KINGSTON 4GB micro SDHC memókártyát telóba(s8300).
Beraktam, leformáztam és az első fájlt rárakta aztán lefagyott a telóm.
Utána újra bekapcsolom a telót és mikor a memókártyát akarja betölteni,
fél percig próbálkozik aztán újraindul a teló. Addig még nem veszem ki nem kapcsol be.
2 gépen is próbáltam kártyaolvasóval legalább formázni tudom-e, de SEMMI.
Egy perc után kiírja, hogy nincs ilyen meghajtó.
Mi lehet vele a baj?????
Én nem csodálkoznék azon sem, ha megint, már sokadszor bele esnék abba a százalékba aki gyári hibás terméket vett, de már elegem van ebből😃.
Légyszi valaki segítsen.
Előre is köszi a válaszokért.
http://e-castig.com/index.php?r=F14dR
ez meg mi?
[LINK]
NEMTOM. Nem tudok sajna spanyolul...ez ugye spanyol lenne ? 😆
ez meg mi?
[LINK]
Örülj neki!😆
Örülj neki!😆
Örülj neki!😆
Ha ssd-d lenne és vagy 200MB al jönne akkor is kb 15-20 s lenne szóval......
A szélére kell tenni a 4 pint, nem középre 😃