vagy a régi analog azaz egy sárga,piros,fehér kábel vagy egy scart csatlakozó ami egy ilyen nagy lapos valami 😆 nemtom el mondani sajnos nem lessz valami szép képe mivel csak analog-gal tudsz csatlakozni 😕
Van 1 eléggé régi gagyi TV m (nem LCD, hanem az a régi nagy)...arra lennék kíváncsi milyen csatlakozó kell 1 Xbox360 elite nek (mert lehet h azt veszek új gép helyett ha belemegy)
Mikor visszateszem akkor elsőre bekapcsol. Kiírjo, hogy: CMOS setting wrong. Cmos data/time not set. Beállítom az időt. Újraindítom és jó a gép. 😀 De ha kikapcsolom a gépet és visszakapcsolom, megint ötödszörre kapcsol be és kiírja ugyan ezt. (Warning!!! The previous overclocking had failed, and system will restore its default setting.
Press any key to continue.) 😞 😞 😞
hát ha átteszed, jóhogy nem kapcsol be 😃
Csak tedd át, majd vissza, és akkor mennie kell normálisan a gépnek.
Ha ezt írja ki ezután is, akkor valami nem klappol ott.
Hát átdugtam a pöcköt abba helyzetbe, de úgy meg nem kapcsol be a számítógép. :S
Megnyomom a bekapcs gombot, de semmi. Még ha nem is dugom be a pöcköt sehova, akkor se kapcsol be. Csak úgy kapcsol be, ahogyan volt. Vmilyen "keep date"-ben. És azt tudod, hogy miért írja ki nekem ezt a hiba üzenetet?
Warning!!! The previous overclocking had failed, and seytem will restore its default setting.
Press any key to continue.
arról beszéltem, azt hívják jumpernak itt....
Amin van, arról tedd át a másikra.(nehéz leírni, szóval most 2 lábon van, egyel tedd arrébb, hogy a szabad lábon legyen az egyik fele.)
Őő az melyik? Mert van nekem 3 kapcsoló és 5 beállítási lehetőség.
1: Default: 1.kapcsoló be, 2.kapcsoló ki, 3.kapcsoló be
2:200->266Mhz: Mind a 3 kapcsló bekapcsolva.
3:200->333Mhz: Csak a 3. kapcsoló van kikapcsolva.
4:266->333Mhz: Csak az 1. kapcsoló van bekapcsolva.
5:200->400Mhz: Mindegyik kikapcsolva
266->400Mhz
333->400Mhz
Nekem a Defaulton van. 😀
És van még egy CMOS jumperem is, ami nem kapcsolós hanem ilyen pöckös. Egy kis pöcköt kell dugdosni 3 lábra.
hát ha lejjebb kell venni ahhoz hogy rendesen működjön, akkor ott valami hiba van.
Jumpert tedd át a clear cmos állásba, adj rá villanyt, majd tedd vissza. Na az nulláz mindent az biztos.
Köszi, de én nem állítottam a procit.😃 Már mind a 2-re rámentem a BIOSban, de akkor is ezt csinálja. A jumperek meg megvannak. Van 3 kapcsoló. a kézikönyv szerinti alap"default" állásban van. Talán a procinak a teljesítményét kellene egy kicsit lejjebb vennem?
Ha nem áll vissza akkor is ott van a load optimized default, vagy a jumpert átenni az elem mellett hogy lenullázd a biost..
Sokszor kellett ilyet végrehajtanom sajna 😃
gyenesmartin: a midi házba mindenképp bele fér az ATX szabvány ez 500%
draco91 írta:
"Warning! Thr previous overclocking had failed, and system will restore its default setting. Press any key to continue" Pontosan ezt.
Az a lenyeg, h tulhajtottad a procit, nem ment vele a rendszer, ezert vissza allt alap beallitasokra, szvsz.
Y/N-es kerdes csak megerositesi lehetoseg volt a reszedrol, amit felajanlott neked a vasad, ill. a BIOS. BIOS-ban pontosan betudsz mindent allitani, ott van ra leheteoseg, h mindent alap-beallitasokra allits.
( Elmeletileg magatol vissza all alapra, ha nagyon elqrnal vmit benne, pl. tul magas Hz-en probalnad uzemeltetni a vasadat, CPU/RAM-mot. 😀 )
Sziasztok!
Az a gondom a számítógépemmel, hogy mikor bekapcsolom, akkor ötödszörre kapcsol be a gépem. Szóval egyszer megnyomom a bekapcs. gombot, és bekapcsol, majd kikapcsol, bekapcsol, kikapcsol.... míg az ötödig ilyennél bekapcsol és kiírja ezt a hibaüzenetet piros színnel: "Warning! Thr previous overclocking had failed, and system will restore its default settinh. Press any key to continou..." miután nyomok egy "bármilyen" gombot, akkor kiírja ezt(ugyan csak piros színnel): "Keep current BIOs setting? (Y/N) Press Y to continue or press N to load some item default setting." Bármelyikre megyek belép a BIOSba. De ha kilépek a biosból és újraindítom a gépet, akkor már működik rendesen, belép a rendszerbe....... 😀
Ez mitől van és hogyan lehet megoldani a problémát? A táp biztos, hogy jó(Már 3 táppal is ki lett próbálva). A bekapcs gombis jó.
Előre is köszönöm a segítséget. 😀
Zsolt, az attól függ hogy milyen frekin működnek azok a CL9-es RAM-ok, mert ha 2100MHz-en, akkor bőven lenyomja még a CL7-es 1200MHz-es DDRII-eseket is! 😉..persze ha egy olyan prockó mellé társítod őket, melyekben van DDRIII-mas mem. vezérlő! 😉
psychosocial írta:
cache csak össze zavarodtam a sok c2 l2 töl😆
Hogyis fogalmazzam meg, a Cache (Gyorsítótár) gyorsabb mint a RAM-ok a lapon, szal a proci az adatokat nem egyenest a RAM-okba nyomja hanem a Cache-be!..az L1-es a leggyorsabb viszot annak a kapacitása a legkisebb (pár kb), az L3-mas a leglassabb, viszont abban több MB adat is elfér! 😉
Nincs mit, én C3-ast vettem ezelőtt 2 hónappal, az iponon azt kértem, hogy olyat hozzanak, és olyat kaptam! (bár én már nagyon nagy értékben rendeltem onnan...)
Press any key to continue.) 😞 😞 😞
Csak tedd át, majd vissza, és akkor mennie kell normálisan a gépnek.
Ha ezt írja ki ezután is, akkor valami nem klappol ott.
Megnyomom a bekapcs gombot, de semmi. Még ha nem is dugom be a pöcköt sehova, akkor se kapcsol be. Csak úgy kapcsol be, ahogyan volt. Vmilyen "keep date"-ben. És azt tudod, hogy miért írja ki nekem ezt a hiba üzenetet?
Warning!!! The previous overclocking had failed, and seytem will restore its default setting.
Press any key to continue.
Amin van, arról tedd át a másikra.(nehéz leírni, szóval most 2 lábon van, egyel tedd arrébb, hogy a szabad lábon legyen az egyik fele.)
1: Default: 1.kapcsoló be, 2.kapcsoló ki, 3.kapcsoló be
2:200->266Mhz: Mind a 3 kapcsló bekapcsolva.
3:200->333Mhz: Csak a 3. kapcsoló van kikapcsolva.
4:266->333Mhz: Csak az 1. kapcsoló van bekapcsolva.
5:200->400Mhz: Mindegyik kikapcsolva
266->400Mhz
333->400Mhz
Nekem a Defaulton van. 😀
És van még egy CMOS jumperem is, ami nem kapcsolós hanem ilyen pöckös. Egy kis pöcköt kell dugdosni 3 lábra.
Jumpert tedd át a clear cmos állásba, adj rá villanyt, majd tedd vissza. Na az nulláz mindent az biztos.
Sokszor kellett ilyet végrehajtanom sajna 😃
gyenesmartin: a midi házba mindenképp bele fér az ATX szabvány ez 500%
"Warning! Thr previous overclocking had failed, and system will restore its default setting. Press any key to continue" Pontosan ezt.
Az a lenyeg, h tulhajtottad a procit, nem ment vele a rendszer, ezert vissza allt alap beallitasokra, szvsz.
Y/N-es kerdes csak megerositesi lehetoseg volt a reszedrol, amit felajanlott neked a vasad, ill. a BIOS. BIOS-ban pontosan betudsz mindent allitani, ott van ra leheteoseg, h mindent alap-beallitasokra allits.
( Elmeletileg magatol vissza all alapra, ha nagyon elqrnal vmit benne, pl. tul magas Hz-en probalnad uzemeltetni a vasadat, CPU/RAM-mot. 😀 )
Az a gondom a számítógépemmel, hogy mikor bekapcsolom, akkor ötödszörre kapcsol be a gépem. Szóval egyszer megnyomom a bekapcs. gombot, és bekapcsol, majd kikapcsol, bekapcsol, kikapcsol.... míg az ötödig ilyennél bekapcsol és kiírja ezt a hibaüzenetet piros színnel: "Warning! Thr previous overclocking had failed, and system will restore its default settinh. Press any key to continou..." miután nyomok egy "bármilyen" gombot, akkor kiírja ezt(ugyan csak piros színnel): "Keep current BIOs setting? (Y/N) Press Y to continue or press N to load some item default setting." Bármelyikre megyek belép a BIOSba. De ha kilépek a biosból és újraindítom a gépet, akkor már működik rendesen, belép a rendszerbe....... 😀
Ez mitől van és hogyan lehet megoldani a problémát? A táp biztos, hogy jó(Már 3 táppal is ki lett próbálva). A bekapcs gombis jó.
Előre is köszönöm a segítséget. 😀
Akkor beleférne?akkor köszönöm.
A midi...az a kozepes meretu haz nem ???
En ugytudom, h van MICRO-ATX ( az a legkissebb meretu ), MIDI-ATX es sima, normal ATX-es ( legnagyobb ) meretu haz.
ATX meg a tapnak a tipusa, szabvanya, SZVSZ. 😉
Javitsatok ki leccike, ha tevedek ! 😉
Egy 40.5 cm magas házba belefér ez az alaplap?[LINK]
Ha a ház ATX szabványú, akkor bele megy
Ha a ház valami normális kinézetű és nem régibb kb 10 évnél akkor bele kell mennie. A legjobb ha küldesz egy képet a belsejéről
Egy 40.5 cm magas házba belefér ez az alaplap?[LINK]
Ha a ház ATX szabványú, akkor bele megy
cache csak össze zavarodtam a sok c2 l2 töl😆
Hogyis fogalmazzam meg, a Cache (Gyorsítótár) gyorsabb mint a RAM-ok a lapon, szal a proci az adatokat nem egyenest a RAM-okba nyomja hanem a Cache-be!..az L1-es a leggyorsabb viszot annak a kapacitása a legkisebb (pár kb), az L3-mas a leglassabb, viszont abban több MB adat is elfér! 😉
Remélem sikerült érthetően elmagyaráznom! 😉
mit jelentenek ezek az amd prociknál?: c3 cache c2 cache c1 cache? és mit számitanak?
Most mit akarsz megtudni a C(1,2,3) Stepping-et?..vagy az L(1,2,3) Cache-t? 😃..esetleg mindkettőt? 😃
Melyik jobb?