helo szia nekem az a baj lépett föl hogy nincs a géphez alaplapi cd- mert nem kaptam és a gépen hang attól lesz? vagy mit csináljak ha nincs léci segitdetek köszi
nem a 350w al van a baj hanem hogy hulladék márka de szerintem nem az a hibása. Amúgy meg újra kell rakni a windowst komolyabb hardver változtatás után és akkor jónak kell lennie
megvannak az új cuccaim és amikor tölt a windows (megjelenik a windows xp logo töltése) megfogja magát és 1 pillanatig megjelenik 1 kék halál és ujra indul a gép de belese lehet olvasni a kék halálba... lehet a táp 350Wos teljesítménye?
nekem a CCC nem indul el... mindig amikor el akarom inditani ezt irja ki : MOM Implementation hiányzik vagymi (mindig amikor felrakom a catalyst ujjabat régit tökmindegy mindig hibát ir ki a telepításnél ) és az MW2-t megvettem és minden 4. pályánál kilp az online játok ból valami Direct2D faulare hibával ...
Szykla írta:
Leszeretném tölteni a DirectX 10 de nem tom hogy honnan tudnám, már több helyen is néztem de vagy már törölték az oldalról vagy nem találtam a download gombot aki tud az segítsen…😢
U.I.
Direkt link is jöhet azt is meg köszönöm…😜
Itt találtam vmit nézd meg hogy jó e:
http://www.brothersoft.com/km-software-directx-10-download-197601.html
Ott lejjebb kattints erre:# Server 1 Brothersoft(US mirror) Click to Download
És már jön is le 😀
Na az a bajom, hogy felinstaláltam COD WAW-ot és multizok vele (letöltöttem patchokat) 1-2 napig ment és most mennék játszani, és amikor tölti a pályát akkor ezzel a hibával dob ki a játék :
ERROR
Direct3DDevice9:😜resent failed: Driver internal error
Szykla írta:
Leszeretném tölteni a DirectX 10 de nem tom hogy honnan tudnám, már több helyen is néztem de vagy már törölték az oldalról vagy nem találtam a download gombot aki tud az segítsen…😢
U.I.
És már jön is le 😀
U.I.
nekem a CCC nem indul el... mindig amikor el akarom inditani ezt irja ki : MOM Implementation hiányzik vagymi (mindig amikor felrakom a catalyst ujjabat régit tökmindegy mindig hibát ir ki a telepításnél ) és az MW2-t megvettem és minden 4. pályánál kilp az online játok ból valami Direct2D faulare hibával ...
Az a problémám, hogy amikor meg akarom crackelni a nod-ot akkor azt írja ki, hogy magasabb felhasználói szint szükséges.Utána meg kilép azzal, hogy engedély kell neki.Hogy crackeljem meg?
Köszi Atosz3 kicsit olvasgattam és én is ezt találtam a cpu-z mintájára találomra beírtam és lám....😀 Mellesleg természetesen más eredményeket dobott ki referenciaként is mint amit találtam
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mit jelentenek a regisztráció során kért adatok közül a Gpu órajele, memória órejele (a vga esetén) megadtam ugyan, kikerestem a referencia adatokat, de hogyan tudom ezeket ellenőrizni a saját gépemen?
Szoftveresen esetleg a BIOS ban? Bocs ha nagyon gyík kérdés...
draco91 írta:
Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond a számítógépemmel?😞😞
A CMOS Cleart úgy csináld, hogy : Gép kikapcs, táp kihúz,
memóriaelem kivesz, CMOS jumper átrak másik állásba 10 másodpercre, majd visszarak jumper default állásba, majd memóriaelem vissza.
Esetleg bios-frissítés. (bár nem tudom h az megsérülhet-e)
TriplaXXX: Írgyá' neroval, "elmentett cd/dvd képfálj írása".
Csak benyitod a képfájlt, és már írod is.
nemkrisz11 írta:
Van 1 eléggé régi gagyi TV m (nem LCD, hanem az a régi nagy)...arra lennék kíváncsi milyen csatlakozó kell 1 Xbox360 elite nek (mert lehet h azt veszek új gép helyett ha belemegy)
Bele fog menni a felbontás tökéletes lesz de elég recés lesz a fos tv miatt
mert az xp nem olyan mint a win7, hogy bárhol elindul....
Ja, látom kmisi is írta 😃
U.I.
És már jön is le 😀
kösz müködik...
ERROR
Direct3DDevice9:😜resent failed: Driver internal error
U.I.
És már jön is le 😀
akkor csökkentett mód kell
U.I.
Szoftveresen esetleg a BIOS ban? Bocs ha nagyon gyík kérdés...
f12-delete, legtöbbször ezekkel, de ez mikor bejön az első kép, ott le van írva.
?
induláskor mindig ezt irja a gép: már megint te?... mért van ez?
nem csíp a gép téged ? 😆 😆 😆 😆 LOL
Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond a számítógépemmel?😞😞
A CMOS Cleart úgy csináld, hogy : Gép kikapcs, táp kihúz,
memóriaelem kivesz, CMOS jumper átrak másik állásba 10 másodpercre, majd visszarak jumper default állásba, majd memóriaelem vissza.
Esetleg bios-frissítés. (bár nem tudom h az megsérülhet-e)
TriplaXXX: Írgyá' neroval, "elmentett cd/dvd képfálj írása".
Csak benyitod a képfájlt, és már írod is.
Azt szeretném kérdezni hogy IMGBURN-el hogy kell BOOT DVD-t irni?Köszönöm szépen!😀
ha lcd a tv hanem, teljesen mind1 ha nem fullhd felbontású a tv akk szar lesz a képe a játéknak xboxon is!!😉
Van 1 eléggé régi gagyi TV m (nem LCD, hanem az a régi nagy)...arra lennék kíváncsi milyen csatlakozó kell 1 Xbox360 elite nek (mert lehet h azt veszek új gép helyett ha belemegy)
Bele fog menni a felbontás tökéletes lesz de elég recés lesz a fos tv miatt