Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hitoshi avatar
bőven ki tudod használni 😆 az integrált lan-od a Gb/s netet is felismeri
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy kérdés.
a mostani alplapon maximum hány kb/s-os adatátviteli sebességet tud biztositani ha töltök le anetről mert most 1megás netem van az 115kb/s-os letöltéssel,de lessz 80megás netem 2 hét mulva és azt a sávszélességet ki is tudom használni a mostani alplappal??vagy kell vennem egy uj alplapot?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
KuTYanMajOM írta:
Ha veszek egy új HDD-t a gépbe, és rádugom az alaplapra, akkor mit kell csinálnom hogy felismerje? Vagy magától felismeri? És ugye WIN-t nem kell újrarakni? És pontosan erről van szó.. [LINK]

Igen a teljesítmény/tárolás menüpontnál kell majd jobb gombbal az új HDD-re rákattintani és ott van, hogy formázás😜
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Flash írta:
Ez hülyeség, nekem mindig magától felismerte a hdd-ket, nem kellet semmivel sem szórakozni, csak formázni kellett.

Az jo, Orulj neki. 😀

En kevesbe vtam eddig szerencses az uj HHD-immel, de aztan szerencsere mara mar mind muxik rendesen, de volt, h nemelyiknel majdnem vert izzadtam es fogytam 5 kilot ! 😆
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
KuTYanMajOM írta:
Köszi szépen berki_zsolt és kmisi99. 😃

Persze, csak ha a regi HDD is marad a vasadban, amire a winfos lett felrakva. 😆 😉

Elofordul, h nem ismeri fel az 500 Gb-osokat egeszeben, sot az is, h nem latja az ujat 1altalan....de errol majd akkor, ha nem mukodne nalad. Majd irj, ha gond lenne es megprobalunk segiteni megint ! 😉
0
0
0
0
Flash avatar
Ez hülyeség, nekem mindig magától felismerte a hdd-ket, nem kellet semmivel sem szórakozni, csak formázni kellett.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Köszi szépen berki_zsolt és kmisi99. 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem kell wint telepíteni😀
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Tehát akkor csak ott kell szórakozni vele, nem kell WIN-t telepíteni?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A felügyeleti eszközökben kell felismertetni a HDD-t
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Ha veszek egy új HDD-t a gépbe, és rádugom az alaplapra, akkor mit kell csinálnom hogy felismerje? Vagy magától felismeri? És ugye WIN-t nem kell újrarakni? És pontosan erről van szó.. [LINK]
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mivel kéne levenni róla akkor a régi hűtőpasztát?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem még alkohollal se kéne tisztítani de tiszta alkohollal elvileg lehet
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Egy processzort meg lehet tisztítani benzinnel is?Nem csak alkohollal?
0
0
0
0
thug85 avatar
A Play Station is visszafelé kompatibilis! Gondolom ez is!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
sztem menni fog de vissza fele nem
0
0
0
0
no avatar
az xbox 360 -on megy a sima xbox-os játék????? nem mi?
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
hát ja,felépítése,gyártástechnológia meg rengeteg minden van ami számít...
Egyetértek hogy az a baj h sokan összekeverik a matekot a számítástechnikával,és azt hiszik hogy egy több VRAM-os VGA jobb egy jóval drágább kevesebb VRAM-osnál...
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Az a baj hogy sokan csak a vram-ra mennek.
Meglátják hogy 1gigás kari, asztaa ez gta 4 fullhardcore, és akkor rendbenvagyunk...
De a van fontosabb a ddr-nél is... mennyi shader van a gpu-ban, mennyi ROP, hasonlók.
0
0
0
0
Flash avatar
Kmisi99 írta:
Flash írta:
A 256bit pedig a sávszélesség, minél nagyobb annál jobb, annál gyorsabb. Én már nem vennék 128biteset.

Annyit hozzátennék hogy ez nem mindig igaz. Van pl egy 512bites régi X szériás ati amit pl a 128bites 5770 szarrá ver nem mindig a bit a fontos

Ebben igazad van, aki akar vegyen 5770-et, én nem vennék megnyesett kártyát, pusztán azért, mert DDR5-el van kompenzálva a kicsi sávszélessége...😀
Meg azért lehet, hogy nem kéne összehasonlítani egy watta új 5*** szériás kártyát egy ősrégi x*** szériás karival! 😆
Am meg sztem azt is mindenki tudja, hogy DDR-ben is minél nagyobb, annál jobb. Szóval ha ezek után valaki 512bites DDR2-es kártyát vesz, annak úgy kell! 😆
0
0
0
0
Hitoshi avatar
valami ilyesmi problémám volt nekem is a nod -al...
0
0
0
0
BiGame avatar
avast-om van, és nemtom a nod-nak miköze a java-hoz, de a java csinálj ezt!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
ha nod32 van gondolom akk a beállítások kapcsold ki a web ellenőrzést vagy nemtom minek hívják 😆 szal kapcsold ki azt vagy a tűzfalát ha úgysem jó akk nemtom
0
0
0
0
BiGame avatar
segítség volna egy kis gondom a Youtube-al, nemtom, h az én hibám-e, deha rámeek az upload-ra akkor előjön a Java security, először is hol kell kikapcsolni és mért jött elő, csak ennél, mind1 rámeek, h Run eltűnik de rámeek az Upload-ra és nem csinál semmit, ha meg a cancel-re meek nem engedi!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
phenom II jobb, de persze ha nézünk egy athlon II 630-at és a legolcsóbb phenomot, ott az athlon jobb, de amúgy a phenom jobb összeségében, ezt zsolt is leírta.
Vga-nál meg sokkal több minden fontosabb mint hogy hány bites.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Phenom II-esek nagyobbat nyújtanak, mint az Athlon II-esek, mert magasabb órajelen is futnak, és ott van a 6 Mb L3 gyorsítótár, na meg a 4 magosíthatás..
0
0
0
0
Hitoshi avatar
és melyik amd proci nyújtja a nagyobb teljesítményt ? az Athlon II-esek vagy a Phenom II -esek ? vagy attól függ milyen a proci ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Flash írta:
A 256bit pedig a sávszélesség, minél nagyobb annál jobb, annál gyorsabb. Én már nem vennék 128biteset.

Annyit hozzátennék hogy ez nem mindig igaz. Van pl egy 512bites régi X szériás ati amit pl a 128bites 5770 szarrá ver nem mindig a bit a fontos
0
0
0
0
Flash avatar
A Black Edition szorzózármentes, magyarul a húzhatod a csillagos égig, csak bírd hűtéssel, meg a többivel! 😀

psychosocial írta:
és minek növeli a hömérsékletét az hogyha a biosban húzom a pcie-gyorsaságát(a proci alatt van) és feljebb a 256bit es kérdésem

A PCI-E frekit nem szokták piszkálni, az csak egy lehetőség őrülteknek, meg hozzáértőknek, de sztem lehet többet árthatsz vele mint használsz, mert hatással van a déli hídra, meg vga-ra, és úgy tudom, hogy azt nem igazán egészséges elállítani 100Mhz-ről...
0
0
0
0
no avatar
Szisztok! Mi a különbség az AMD processzorai között pl. Phenom x4 955 és annak black edition változata között? köszi, üdv
0
0
0
0
sagesz93 avatar
alaplap melegedhetett túl vagy a ram is akár.
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Na erre varjatok gombot ! 😆

Húztam a procit 1909 ről 2222-re. Elkezdtem tesztelni az ORTHOS nevezetű kis programmal és minden jó volt kb. a 10-ik percig amikor a gépház elkezdett csipogni kb. 5 másodpercenként és az ORTHOS ikonja egy vulkánná változott 😆 pedig csak 46 fokos volt a CPU.
Ez mitől lehet ?
0
0
0
0
psychosocial avatar
és minek növeli a hömérsékletét az hogyha a biosban húzom a pcie-gyorsaságát(a proci alatt van) és feljebb a 256bit es kérdésem
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Nagyon szépen köszönöm
0
0
0
0
psychosocial avatar
a vidikariknál miért fontos h pl 256bit es legyen?
0
0
0
0
Flash avatar
Nero express/kép project másolás/lemez cd/dvd-kép, vagy elmentett project!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Hát burning rom ban csinálom de nemtom hogy ott mit kell választani
0
0
0
0
Hitoshi avatar
ha a Nero expressel nem találsz olyat h Boot Cd csinálás vagy valami ilyesmi akkor keress egy olyat a nero mappájában h Nero Burning ROM és ott sztem meg tod csinálni
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Nero 8-al hogyan kell BOOT DVD-t csinálni?
0
0
0
0
Flash avatar
Alapfeszen sztem nem, de ha emeltél feszt, akkor bizti, hogy csökken az élettartama.
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Ha húzva van a proci, de jó a hőmérséklete akkor lecsökkenhet az élettartalma vagy valami más baj lehet ? (1909MHz-2222MHz terhelve 45-50 fok)
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Időzítés, és minél kisebb, annál jobb!
0
0
0
0
psychosocial avatar
mi a memoriáknál a cl8 cl9 és meik a jobb e kettő közül?
0
0
0
0
sagesz93 avatar
elitbe van winchester, meg fekete 😃
De belsőben semmi, csak a vinyóban, az árkádnál meg van mem. kártya, meg most már lehet menteni pendrive-al is.
Meg lehet bele venni vinyót ha jóltudom.
0
0
0
0
no avatar
azt szeretném kérdezni h mi a különbség az XBOX 360 ELITE és az XBOX 360 ARCADE között???????????
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció