A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tooth9 avatar
Próbálj meg leszedni egy másik verziót, ha így se jó, nem tudom. 😞
0
0
0
0
BoyLeR avatar
BoyLeR írta:
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../

nah senki nem tudja?😞
0
0
0
0
BoyLeR avatar
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../
0
0
0
0
i_adrian avatar
letöltő linket vki tud küldeni?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
eddig jól működik nekem.Én a windows oldaláról szedtem le.
0
0
0
0
i_adrian avatar
mi a véleményetek erről az op.rendszerről?
és honnan tölthetném le?
0
0
0
0
MaliDual avatar
és az hol van? Én egy ilyet találtam Sajátgép>tulajdonságok>Speciális>indítás és helyreállítás>Szerkesztés és abba ez van
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

ez az?
0
0
0
0
Core2 avatar
van egy olyan fájl, hogy "boot.ini"
ebből kikell törüld a Windows 7-et
0
0
0
0
MaliDual avatar
Nekem most olyan kérdésem lenne hogy 2 vinyó van a gépemben az egyiken egy XP a másikon egy win 7 és mikor indítom a gépet ott van a Boot Manager hogy válassza Op rendszert. csináltam egy olyat hogy leformáztam az xp ben a Win7 vinyóját de amikor indítom a gépet akkor is ott van a boot manager. Az most miért van ott ,pedig csak Xp van most fönn.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
már van egy az a neve hogy virtual clondrive
0
0
0
0
plakat2 avatar
én is a Power isot használom ,és jobban megy rajta, mint xp-n
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nekem rendesen érzékeli.Tud valaki olyan virtuális meghajtót ami jó a windows 7rc build 7100 x86-osra?
0
0
0
0
plakat2 avatar
azt nem tudja vki, hogy a videókártya memóriályát 512 Mb helyett mért 1.9 GB-osnak érzékeli??
0
0
0
0
mtrelax avatar
Lehet! a régi windowst és a dokumentum könyvtárat il. a program files-t is beteszi egy windows.old nevű mappába
Nekem legalább is így volt, újratelepítésnél, de update-nál szerintem semmi komolyabbat nem változtat semmin😕
0
0
0
0
Flash avatar
Lehet úgy upgradelni 7100-ról 7229-re, hogy a dokumentumok, feltelepített programok, játékok működőképesen megmaradjanak?
0
0
0
0
LagerMaister avatar
nalam ez a windwos meg mindig szar, akad az aero, egy rendes tuzfalat nem tudok feltenni ra. Tegnap este feltettem minden progial egyutt, feltettem a Kasperskyt, es mar meg is halt. ennyit errol, maradok az xpnel!
0
0
0
0
pomrum avatar
A Performance-nál keresd!
0
0
0
0
pomrum avatar
freeferi írta:
Üdv.
Új felhasználója vagyok a win7-nek de akad egy problémám. Van egy MMORPG játék amit régóta játszok és van hozzá egy bot progim ami játszik helyettem. A probléma, hogy mikor el akarom így indítani a játékot, akkor megfagy egy picit a játék (olyankor aktiválódik a bot progi) utánna menne minden tovább. A Windows 7 azonban az ilyen megtorpanásnál azonnal keresi a problémára a megoldást és bezárja a játékot. Nem lehet ezt a lefagyás elleni funkciót valahogy kikapcsolni?? Válaszokat előre is köszönöm.
Ki lehet kapcsolni ugyanugy és ugyan ott mint a vistában. Problémajelentésekben a beállításokban, ki kell kapcsolni az automatikus megoldás keresését.
0
0
0
0
rozoli avatar
freeferi írta:
Üdv.
Új felhasználója vagyok a win7-nek de akad egy problémám. Van egy MMORPG játék amit régóta játszok és van hozzá egy bot progim ami játszik helyettem. A probléma, hogy mikor el akarom így indítani a játékot, akkor megfagy egy picit a játék (olyankor aktiválódik a bot progi) utánna menne minden tovább. A Windows 7 azonban az ilyen megtorpanásnál azonnal keresi a problémára a megoldást és bezárja a játékot. Nem lehet ezt a lefagyás elleni funkciót valahogy kikapcsolni?? Válaszokat előre is köszönöm.

Ha van egy játék, amin játszol, akkor minek használsz akármilyen programot, ami játszik helyetted? Most Te játszol vele, vagy a gép?
0
0
0
0
pomrum avatar
mtrelax írta:
köszi😃 ez nagyon fajin és tök simán szépen fut😃😃 nagyon kivan találva!
Igen az biztos hogy jól néz ki, jó szórakozást hozzá.
0
0
0
0
mtrelax avatar
köszi😃 ez nagyon fajin és tök simán szépen fut😃😃 nagyon kivan találva!
0
0
0
0
pomrum avatar
mtrelax írta:
pomrum írta:
"Játszd az álomképet!" ezzel aktiválhatod a mozgó háttérképet az ultimate vista és win7 alatt.

de nekem nem elérhető mert csak szürkén van kirakva😞 vmi akkor itt nem stimmel szerintem😕
Akkor előbb menny egy videóhoz ami támogatott formátumu kell legyen akár rendszer(mintavideó) vagy bármilyen más videó, ott jobb klikk rá és beállítás háttérnek. Ezután a "Dreamscene Activate" helyén az kell legyen hogy pause ha megnyomod akkor megint activate és így tovább.
0
0
0
0
rozoli avatar
Update-ről le kell tölteni a dreamscene tartalmat, és már engedélyezve is lesz.
0
0
0
0
mtrelax avatar
pomrum írta:
"Játszd az álomképet!" ezzel aktiválhatod a mozgó háttérképet az ultimate vista és win7 alatt.

de nekem nem elérhető mert csak szürkén van kirakva😞 vmi akkor itt nem stimmel szerintem😕
0
0
0
0
pomrum avatar
dave500 írta:
Ezzel úgy tehetsz be mozgó képeket, hogy nem fogja a CPU-d... XP-hez is van de ott szarul müxik...
Én azért gyenge gépre nem ajánlom , mert valamennyire alapjáraton is dolgoztatja a procit.
0
0
0
0
dave500 avatar
Ezzel úgy tehetsz be mozgó képeket, hogy nem fogja a CPU-d... XP-hez is van de ott szarul müxik...
0
0
0
0
pomrum avatar
0
0
0
0
mtrelax avatar
nem tudja valamelyikőtök hogy mi az a "Play DreamScene" az asztal jobbegeres menüjében?
0
0
0
0
rocka avatar
Oksa akk megtaláltam 😆 szedem is le 😃
Thx 😃
0
0
0
0
rocka avatar
Az x86 az hány bites verzió? nem 86 nem?
0
0
0
0
Flash avatar
Nincs mit! Bizti kafa lesz! 😀
0
0
0
0
rocka avatar
Remélem jólesz 😃 Thx a segítséget 😃
0
0
0
0
Flash avatar
De biztos jó úgy is ahogy te mondod 😃
0
0
0
0
rocka avatar
Uhh ez má magas h biosban beállítom meg stb. 😆
0
0
0
0
Flash avatar
Nem tudom😃 Én úgy szoktam h bios-ban beállítom a cd boot-ot 😃
0
0
0
0
rocka avatar
Jah oksa, akk Express... és azzal akk beismeri ezek szerint igaz? 😆 mármint ugyha mikor töltődik be boot akk nyomod f12-t vagy f8-at és akk beadja ugye?
0
0
0
0
Flash avatar
Én express-el szoktam, ott van olyan h "elmentett project, vagy cd, dvd képfájl írása"
0
0
0
0
rocka avatar
burning rom? és ott a rendszerinditó? azzal beismeri?
0
0
0
0
rocka avatar
Aha értem te mivel írtad ki dvd-re?
0
0
0
0
Flash avatar
Igen. Eleinte próbáltam őket külön partíción, de nekem nem jött össze, mert egyik beleszólt a másikba.
0
0
0
0
rocka avatar
Flash és te neked csak win 7 van fenn? xp nincs fenn mellete?
0
0
0
0
Flash avatar
Nekem is az van, és van fönnt egy raklappal pl itt:WAREZ
0
0
0
0
rocka avatar
De 32 bitesbe nincs fenn a win 7...
0
0
0
0
Flash avatar
Miért jó a 64 bites rendszer?
Ahhoz 64 bites progik kellenek meg minden... vagy nem???
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció