BoyLeR írta:
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
és az hol van? Én egy ilyet találtam Sajátgép>tulajdonságok>Speciális>indítás és helyreállítás>Szerkesztés és abba ez van
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
Nekem most olyan kérdésem lenne hogy 2 vinyó van a gépemben az egyiken egy XP a másikon egy win 7 és mikor indítom a gépet ott van a Boot Manager hogy válassza Op rendszert. csináltam egy olyat hogy leformáztam az xp ben a Win7 vinyóját de amikor indítom a gépet akkor is ott van a boot manager. Az most miért van ott ,pedig csak Xp van most fönn.
Lehet! a régi windowst és a dokumentum könyvtárat il. a program files-t is beteszi egy windows.old nevű mappába
Nekem legalább is így volt, újratelepítésnél, de update-nál szerintem semmi komolyabbat nem változtat semmin😕
nalam ez a windwos meg mindig szar, akad az aero, egy rendes tuzfalat nem tudok feltenni ra. Tegnap este feltettem minden progial egyutt, feltettem a Kasperskyt, es mar meg is halt. ennyit errol, maradok az xpnel!
freeferi írta:
Üdv.
Új felhasználója vagyok a win7-nek de akad egy problémám. Van egy MMORPG játék amit régóta játszok és van hozzá egy bot progim ami játszik helyettem. A probléma, hogy mikor el akarom így indítani a játékot, akkor megfagy egy picit a játék (olyankor aktiválódik a bot progi) utánna menne minden tovább. A Windows 7 azonban az ilyen megtorpanásnál azonnal keresi a problémára a megoldást és bezárja a játékot. Nem lehet ezt a lefagyás elleni funkciót valahogy kikapcsolni?? Válaszokat előre is köszönöm.
Ki lehet kapcsolni ugyanugy és ugyan ott mint a vistában. Problémajelentésekben a beállításokban, ki kell kapcsolni az automatikus megoldás keresését.
freeferi írta:
Üdv.
Új felhasználója vagyok a win7-nek de akad egy problémám. Van egy MMORPG játék amit régóta játszok és van hozzá egy bot progim ami játszik helyettem. A probléma, hogy mikor el akarom így indítani a játékot, akkor megfagy egy picit a játék (olyankor aktiválódik a bot progi) utánna menne minden tovább. A Windows 7 azonban az ilyen megtorpanásnál azonnal keresi a problémára a megoldást és bezárja a játékot. Nem lehet ezt a lefagyás elleni funkciót valahogy kikapcsolni?? Válaszokat előre is köszönöm.
Ha van egy játék, amin játszol, akkor minek használsz akármilyen programot, ami játszik helyetted? Most Te játszol vele, vagy a gép?
pomrum írta:
"Játszd az álomképet!" ezzel aktiválhatod a mozgó háttérképet az ultimate vista és win7 alatt.
de nekem nem elérhető mert csak szürkén van kirakva😞 vmi akkor itt nem stimmel szerintem😕
Akkor előbb menny egy videóhoz ami támogatott formátumu kell legyen akár rendszer(mintavideó) vagy bármilyen más videó, ott jobb klikk rá és beállítás háttérnek. Ezután a "Dreamscene Activate" helyén az kell legyen hogy pause ha megnyomod akkor megint activate és így tovább.
Jah oksa, akk Express... és azzal akk beismeri ezek szerint igaz? 😆 mármint ugyha mikor töltődik be boot akk nyomod f12-t vagy f8-at és akk beadja ugye?
nah senki nem tudja?😞
és honnan tölthetném le?
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
ez az?
ebből kikell törüld a Windows 7-et
Nekem legalább is így volt, újratelepítésnél, de update-nál szerintem semmi komolyabbat nem változtat semmin😕
Üdv.
Üdv.
Ha van egy játék, amin játszol, akkor minek használsz akármilyen programot, ami játszik helyetted? Most Te játszol vele, vagy a gép?
köszi😃 ez nagyon fajin és tök simán szépen fut😃😃 nagyon kivan találva!
"Játszd az álomképet!" ezzel aktiválhatod a mozgó háttérképet az ultimate vista és win7 alatt.
de nekem nem elérhető mert csak szürkén van kirakva😞 vmi akkor itt nem stimmel szerintem😕
Ezzel úgy tehetsz be mozgó képeket, hogy nem fogja a CPU-d... XP-hez is van de ott szarul müxik...
Thx 😃
Ahhoz 64 bites progik kellenek meg minden... vagy nem???