Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheThirdEye avatar
nekem valami god mode-hoz vagy r.i.p.d the game-hez hasonló játék kéne
0
0
0
0
Bicike avatar
WRC, Blur, Juiced 1-2, Re-Volt, F1
0
0
0
0
xoki avatar
Autóversenyzős játékot tud e valaki még ezeken kivül: NFS, Burnout, Flatout, Grid, Test Drive, Dirt, Split/second??

Persze PC re, előny ha van benne drift. Túl régi ne legyen, de ha nincs újabb akkor a régi is jó lesz....
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Részemről BF 3 érné meg leginkább.
0
0
0
0
csabika21 avatar
Sziasztok melyik játék érné meg multiban battlefield 3 , cod Black Ops 2, medal of honor warfighter
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
hát nem nagyon szeretem a kocsis játékokat ugyhogy mást
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Valami Mass Effecthez hasonló játékot keresek... tudna valaki segíteni?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
P.A.M - Nagyon pörgős játék, csak annyiban tér el azoktól amiket irtál, hogy itt autókkal kell darálni. Ha nem jó akkor keresek mást.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem valami god mode-hoz vagy r.i.p.d the game-hez hasonló játék
0
0
0
0
Bicike avatar
PczMage: Oblivion, Dragon Age Vérvonalak, Dragon Age Eszmélés, Dragon Age 2, Risen 1-2, The Witcher, Gothic 1-4, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, Fallout 3
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Szívesen 😀 Érdemes kipróbálni, elég pörgős.
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
köszi, ezzel a Nuclear Dawn-nal lehet még én is elfogok lenni 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
eXtremeBlade: Call of Duty I-II-IV
-Conflict Denied Ops
-Nuclear Dawn
-Left 4 Dead I-II
-Red Orchestra Ostfront 41-45
-Men of Valor
-Unreal Tournament III
-Battlefield részek
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
Tudna valaki ajánlani pár játékot erre a gépre?: Intel P4 2,66GHz 1 vagy 2magos ezt nem tudom pontosan, 4GB RAM, és AMD X1600 256MB vidi kari
fps játékok előnyben 😃
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Dafuqq89: Sleeping Dogs ! 😃 jó kis játék
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Open-World-re értettem...
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Zelko315: A Saints Row meg a GTA ég és föld...
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Dafuqq89 Saints Row The Third 😀
0
0
0
0
AyistionOLD avatar
Dafuqq89 Ajánlom a Driver Parallel Lines, valamint a Mafia 2-t! 😀 Mind a kettő open world, és gta szerű 😀
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna mondani GTA-hoz hasonló játékot?Tehát ilyen "open world" szerű játékot?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
GW 2 nagyon is jó. Non-targetes: DC Universe Online, Tera, Vindictus, C9 (Erről a kettőről nincs tapasztalatom)
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Valaki tud valami jó MMORPG-t ? ingyeneset lehetőleg és ne targetos legyen hanem NON targetes
[ Guildwars 2 őt nézegettem valakinek vannak róla tapasztalatai ? mert ha jó lehet megveszem ]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
RTS: Age of Empires, Starcraft, Warcraft, Age of Mythology.
TBS: Civilization
0
0
0
0
no avatar
Keresek egy olyan játékot ami az én gépemhez megy.
És stratégiai picit olyan legyen mint a knights and merchants fajtája(stratégaiéi) azért jó, hogy ha multiplayer.
0
0
0
0
zolicsavo avatar
hát majd meglátom 😃 de köszönöm szépen 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Diablot csak egyszer kell megvenned, ami 1.0000 forint, nem kell fizetni utána már semmit.
0
0
0
0
zolicsavo avatar
jaaj érteem 😃 hát akkor inkább hagyom a Diablot ://
0
0
0
0
Bicike avatar
zolicsavo: GC= Game Card, olyan, mint a WoW-nál, hogy 2 havonta venned kell, ha eredetin akarsz játszani. Diablo3-at mindenféleképp meg kell venni.

MEGABYTE: XP módban próbáltad?
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
sziasztok, tudna valaki nekem segíteni a vietcong játékkal kapcsolatban olyan problémám lenne hogy az első küldiben a rádió híváskor kikapcsol a játék.. próbáltam utána olvasni hogy mi lehet a baj de nem igazán találtam megoldást, tudna valaki segíteni ? fontos lenne .. win7 32bitesem van
0
0
0
0
zolicsavo avatar
köszönöm a válaszokat 😃
most a Darksiders 2 részét taposom 😃 de nagyon bejönnek 😃 valaki tud azokhoz hasonló game-et 😃 ??? 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
zolicsavo Meg kell venni. A Trial csak Act I Chp 1 végéig szól.
0
0
0
0
no avatar
asszem 9-es szintig ingyenes
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Bicike 😀 Nem tudom mi az a GC bocsi :/ de ezekhez nem értek 😀
Csak annyit szeretnék tudni hogy a Diablo 3-at meg kell-e venni hogy játszhassak vele vagy nem ??? 😀
0
0
0
0
xoki avatar
marci19970425: Assassins Creed részek; Tomb Raider; I am Alive; Spider man; Deadpool
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Hali😀 Tudnátok mondani olyan játékokat mint pl. a Last of Us, vagy a Batman Arkham City.Ilyen történet központú mászkálós, lövöldét ? 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszi a gyors választ a COD-ok ból meg a fifa-ból már van anyag a többit megnézem, de ha valaki tud még akkor az írhat még
0
0
0
0
Bicike avatar
telac4: CoD2, CoD4, Batman Arkham Asylum, Grid, NFS ProStreet, FIFA13, Homefront, Dragon Age Vérvonalak
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Nekem tudnátok játékokak ami elmegy a gépemen és jó videóanyag szal látványos
0
0
0
0
Bicike avatar
kaizinger: Legjobb RTS-ek, van multi, akár tört is, de az újabb részekhez nem árt az angol.
zolicsavo: Kell GC a Diablo3-hoz? Mióta?
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Valaki mondja már meg nekem, hogy a Diablo 3-nak nem is lesz ingyenes változata ?? mint az 1 meg a 2 ?? csak megvásárlósban ? ://
0
0
0
0
kaizinger avatar
total war sorozatról mi a véleményed pl shogun 2
0
0
0
0
Bicike avatar
gtr10: Talán Matrix: Path of Neo
toma27: Bőven megvan a géped hozzá, jól is van optimalizálva a játék, nem lesz problem.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
kaizinger: Codename Panzers I-II
- Men of War
- Starcraft 2
- Company of Heroes I-II
- Warhammer Dawn of War I-II
- Supreme Commander
- World in Conflict
- RUSE
0
0
0
0
kaizinger avatar
sziasztok tudnátok pár jó rts játékot ajánlani amivel lehet multizni is nem baj ha megkell venni 😀
0
0
0
0
no avatar
sziasztok egy kérdésem lenne szeretnék a max payne3 mal játszani és érdekelne hogy a kis vacakomon elpötyögne elöre is köszi
0
0
0
0
gtr10 avatar
helló tudnátok nekem ajánlani valami cyberpunk stílusú játékot ? előre is köszi
0
0
0
0
Bicike avatar
The Richie: Prince of Persia részek, Batman Arkham Asylum-City, Dragon Age, CoD részek, Grid
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció