Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Persze PC re, előny ha van benne drift. Túl régi ne legyen, de ha nincs újabb akkor a régi is jó lesz....
-Conflict Denied Ops
-Nuclear Dawn
-Left 4 Dead I-II
-Red Orchestra Ostfront 41-45
-Men of Valor
-Unreal Tournament III
-Battlefield részek
fps játékok előnyben 😃
[ Guildwars 2 őt nézegettem valakinek vannak róla tapasztalatai ? mert ha jó lehet megveszem ]
TBS: Civilization
És stratégiai picit olyan legyen mint a knights and merchants fajtája(stratégaiéi) azért jó, hogy ha multiplayer.
MEGABYTE: XP módban próbáltad?
most a Darksiders 2 részét taposom 😃 de nagyon bejönnek 😃 valaki tud azokhoz hasonló game-et 😃 ??? 😃
Csak annyit szeretnék tudni hogy a Diablo 3-at meg kell-e venni hogy játszhassak vele vagy nem ??? 😀
Nekem tudnátok játékokak ami elmegy a gépemen és jó videóanyag szal látványos
zolicsavo: Kell GC a Diablo3-hoz? Mióta?
toma27: Bőven megvan a géped hozzá, jól is van optimalizálva a játék, nem lesz problem.
- Men of War
- Starcraft 2
- Company of Heroes I-II
- Warhammer Dawn of War I-II
- Supreme Commander
- World in Conflict
- RUSE