Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
850w-os táp kevés lehet, attól függ mennyire tuningolsz, 920 400w környékén zabál-tapasztalat- 480 Sli akár 700w, ez máris 1100w, nem véletlenül raktak mellé 1200w-os tápot.😆
GAMER2: 480-ok elég erősek, meg a fogyasztásuk is..minimum egy 850w-os táp kell oda nem?😜
ám nemrossz terv😜
Viszont FHD felbontáson, némi kompromisszummal minden elfut 40-60Fps közt,(élsimítás felejtős).😆
15k-ért tökéletes!
Az én karimnak a hűtése nem a legjobb :| hagos meg elég rendesen melegszik is http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2010/688/asus-gtx-470-all.jpg
ezért nem is nagyon huzogatom az órajeleket
Ha te mondod..😀
Ám 5870 jó kis kártya,egy szinten van kb a 470-el max kicsit erősebb.
Ahoz képest h már több mint 3éves kártyák még most is elbírnak elég sok mindennel 😃
Sajna még nem nagyon konyítok a proci/ram húzásához..lassan elkéne kezdeni😜
Még annyit, Procit 20k-ért vettem, rá a hűtő 8k, megtuningoltam 3Db be quiet! Pure Wings 2 ventivel 140mm kiszerelésben, 1.374v*4,4Ghz játék alatt nem megy 60c fölé... Végösszeg 37k-ben állt meg.😜
hát már egy ideje teljes gépcserében gondolkodom. Jó lenne egy 4770k meg egy gtx 780-as, csakhát nem kis pénz..:/
ám ha igaz amit mondasz hogy még 4,4Ghz-ig is még el lehetne menni az azért nem semmi :'D
ezek a szimpik:
Corsair Hydro Series H80i
Corsair Hydro Series H90
Noctua NHD14
Be Quiet! Dark Rock Pro 2
Amúgy majd későbbre tervezem a hűtő beszerzést, mert egyenlőre ehez a procihoz amim most van még teljesen felesleges , főleg h nem is akarom feljebb húzni
[LINK]
H100i-nél már asszem javítva lettek a problémák....(Most hardverapron találsz 25K-ért)
H110 meg már brutális, de arra gondolom nincs zséd 😆 Még jó alternatíva a H80i is, volt már nálam tesztelésre, rohadt jó a hatásfoka!
de kajak nemtudom ha veszek, akk a vízhűtés vagy léghűtés érné meg jobban..
a Be Quiet hűtőkről mi a véleményetek?
Esetleg még azt megkérdezhetem hogy te milyen hűtőt ajánlanál egy ilyen kaliberű procihoz?a többiek véleményére is nyitott vagyok..😀
Meg még az lenne a kérdésem h hűtő terén szerintetek melyik ár/érték arányban a legjobb? ami mondjuk elég szépen lent tartja a hőfokot mondjuk egy jól felhúzott 4770k-nál is..
Nézegettem hűtőket de sajnos még nincs nagy tapasztalatom hozzájuk 😀