Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SkyWolf avatar
Oke!
Koszi sagesz93 😀
0
0
0
0
sagesz93 avatar
mivel oda van írva hogy support am3, ezért igen...
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ugye ebbe megy AM3-as?
- Support for Socket AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron processor
- Support for AM3 processors: AMD Phenom™ II X4 / X3 and Athlon II X4 / X3 / X2 processors
- AMD LIVE!™ Ready
- Supports AMD's Cool 'n' Quiet Technology
- FSB 1000 MHz (2.0 GT/s)
- Supports Untied Overclocking Technology
- Supports Hyper-Transport Technology
0
0
0
0
super88 avatar
na találtam egy ugyanolyan hibát a monitoromal ennek a srácnak 2 ugyanolyan van mint az enyém nekemis ugyanez a probléma!!!
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TNmh2TeYCVM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TNmh2TeYCVM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
0
0
0
0
ReSeth avatar
Sziasztok! Hallottam olyan programról, hogy videóba vagy képbe be lehet vele illeszteni effekteket , mint pl. jedi kardnak a fényét, stb.. Megtudná mondani valaki hogy melyik program ez?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Kmisi99 írta:
9800GT mert az erősebb

kosszi 😆
0
0
0
0
Hitoshi avatar
szerintem meg ne menj olyan szerverre ahol pb védelem van
0
0
0
0
gigazte avatar
Szerintem szedd le a legújabb PB-t a játékhoz és jó lesz😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Kidobtak a szerverrol, a korlatozas oka: szoftveres, v. drvieres....szerintem nem eredeti jatekkal akartal jatszani hivatalos-szerveren, ez csak tipp persze.
0
0
0
0
gigazte avatar
berki_zsolt írta:
Mi volt a probléma?

Szétszedtem a gépet darabokra, és kiportalanitottam. Az egyik ventillátor nagyon poros volt és nem müködött rendesen😆 Ezért túlmelegedett. Most már rendesen üzemel a gép😀
0
0
0
0
SkyWolf avatar
toopa írta:
Ezeknek az árából többnyire kapsz egy 9600 GT-t, vagy ha szerencséd van akár egy 9800 GT-t is. A 9600 GT kicsit erősebb a GDDR5-ös GT240-nél, a 9800 GT pedig már egyértelműen jobb választás. Itt egy kis összehasonlítás arról hogy melyik mire képes:
[LINK]

Oke!
KOszi, atneztem es lenne egy kerdesem?
Abban a bolban ahol en akarok majd VGA-t venni ott van egy 9600GT 1 GB DDR3-as es egy 9800GT 512 MB DDR3-as.
Melyik a jobb?
A 9800GTegy hangyanyival dgaragabb de ahogy lattan a tesztben is jobba a texturazasa.😀?
Akkor most melyiket valasszom.😀?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Na én lépek máris gamelni.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nagyon szivesen. Procicsere után csak ennyit kell csinálni! Nameg tuningolni!😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ezaz működik már 2ghz.Köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
berki_zsolt írta:
NEm kell belépni a menükben, csak simán kint van valami hasonló. Magyarul vissza kell állítani a bios-t
Rámentem, de N-ről nem megy át Y-ra.
0
0
0
0
gigazte avatar
Na megjavult a gép, már nem kapcsol ki😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NEm kell belépni a menükben, csak simán kint van valami hasonló. Magyarul vissza kell állítani a bios-t
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A biosban csinálsz egy olyat, hogy load optimized defaults!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Beraktam a procit de valamiért 2ghz helyett 1.6-on üzemel.Mi a baj?
0
0
0
0
pomrum avatar
sagesz93 írta:
annyit, bors szemnyi is sok szerintem. De valaki egy tubust rátett, na ha az leszárad...
Én azt mondanám egy fél borsszemnyit, vagy egy nagyon picit többet. Megtisztítani pedig elég egy tiszta puha rongydarabbal.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
annyit, bors szemnyi is sok szerintem. De valaki egy tubust rátett, na ha az leszárad...
0
0
0
0
no avatar
Igen, csak a közepére, nem kell elfolyattatni, mint valamikor én. 😆 Szerintem jobb a szilikon, de ki tudja, nem teszteltem őket külön-külön. 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:
a processzort meg a hűtőjének a hűtőfelületét mivel lehet megtisztítani?

Valami tisztaalkoholos papírzsebkendővel, vagy valami puha dologgal. Procival óvatosan! Ha új hűtőpasztát teszel bele, NE ezüstöset, és ne folyattasd el. 😀
Az ezüsttös miért nemjó?A boltban ezt ajánlották.

Az ezüstös szépen vezeti az áramot, és nekem nem ajánlották.
Bár nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő között.
És mennyit kellene rátenni a processzorra?Azt mondták nekem, hogy középre rakni egy bors szemnyit.
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:

Valami tisztaalkoholos papírzsebkendővel, vagy valami puha dologgal. Procival óvatosan! Ha új hűtőpasztát teszel bele, NE ezüstöset, és ne folyattasd el. 😀

Az ezüstös szépen vezeti az áramot, és nekem nem ajánlották.
Bár nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő között.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
pomrum írta:
gyenesmartin írta:
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:

De nagyon is jó az ezüstös sokkal jobban közli a hőt mint a másik fehér paszta, viszont arra tényleg vigyázni kell hogy el ne kend véletlen mert a fehér pasztával szemben ez sajnos zárlatot is okozhat. Tehát az ezüstös jobb de csak egy kis cseppet kell tenni a megtisztított felületre.
És mivel kell megtisztítani a felületet?
0
0
0
0
Osynho avatar
gyenesmartin írta:
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:

Nem rossz az ezüst paszta sem, csak mivel vezeti az áramot, vigyázni kell hova kened... Nehogy vmit rövodre zárj, stb.
0
0
0
0
pomrum avatar
gyenesmartin írta:
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:

De nagyon is jó az ezüstös sokkal jobban közli a hőt mint a másik fehér paszta, viszont arra tényleg vigyázni kell hogy el ne kend véletlen mert a fehér pasztával szemben ez sajnos zárlatot is okozhat. Tehát az ezüstös jobb de csak egy kis cseppet kell tenni a megtisztított felületre.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
csasa94 írta:
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
no avatar
miért nemjön be a Monitorom?
Minden bevan dugva de csak fekete a kép

bevan kapcsolva mer kiirja meg világit is a barna szinüen de nemjön be csak fekete help MEEE
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Lakkbenzin.... az a legolcsóbb és jó is..
Irány a gyógyszertár!!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! az Asus P5P34TD vagy a Gigabyte GA-EP43T-ES2L alaplap a jobb és mibe?
0
0
0
0
Cooltib avatar
Osynho írta:
cris93 írta:
na tényleg
van msn-ed mert a 4 magosítás nem hiszem h fog menni?😞
ha nem akarod ne add meg

Advanced clock calibration menü, azon belül EC Firmware: Hybrid, Advances clock calibration meg autó-ra. Ennyi. Max, ha a magokat külön tudod aktiválni, akkor azokat kell leokézni. Youtube-on is találsz egy rakat videót. Nem vmi bonyolult dolog.

Teljesen igazad van. Annyit még hozzá tennék hogy frissítse a biost. Nekem úgy sikerült a 4 magosítás.
0
0
0
0
toopa avatar
Ezeknek az árából többnyire kapsz egy 9600 GT-t, vagy ha szerencséd van akár egy 9800 GT-t is. A 9600 GT kicsit erősebb a GDDR5-ös GT240-nél, a 9800 GT pedig már egyértelműen jobb választás. Itt egy kis összehasonlítás arról hogy melyik mire képes:
[LINK]
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Melyik lenne jobb?😂
Gigabyte GeForce GT240:
NVIDIA Graphics PLUS, GeForce with CUDA GT240, PCI-E, 1GB, 128bit, DDR3, HDCP, HDMI, DL-DVI-I, GBT FAN, CUDA enabled
https://www.chouse.ro/shop_image/product/852ecd70bba7f76f9f35601f648948da.jpg
Vagy pedig ugyan ez a kartya csak 512 memoriaval es DDR5-el!!!!!?? 😃
0
0
0
0
Flash avatar
Marha nehéz... Hivatalos honlap, vagy gugli.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Osynho írta:
super88 írta:
THX hedzso megnéztem a képernyő kikapcsot de nem az a gond, úgy értem hogy elmegy... mintha ki kapcsolnám tudod mint amikor megnyomod a gombot, aztán hogyha a táp kábelt... (szoval nem a kék csavargatosat.. 😃😉 ki veszem meg vissza akkor megint jó. ( 3 táp kábelal probáltam mindnél ugyanez) melegnek meleg a monitor de 1,5 ével ezelött amikot megvettem is ilyen volt de nem ment el soha most egy 2 napja....

Ha még garos, akkor vidd vissza. Táphiba is lehet akár.

Esetleg a monitorban, az aljzatnal van csak erintkezesi hiba, ahova a tapkabelt dugod....estleg lehet,h poros nagyon belul, bar ez nem valoszinu, nem olyan regi meg.
0
0
0
0
Osynho avatar
gyenesmartin írta:
Melyikkel?

Ezt nem tudom, mert nekem nem ilyen lapom van 😀 Google segíthet.
0
0
0
0
Osynho avatar
Lehet, h bill kombinációval jön elő az almenü.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Miért van az, hogy az alaplapom könyvében mutassa, hogy lehet tuningolni de én a bios-ban sehol nem találok olyat.
0
0
0
0
cris93 avatar
😃
kösz jó arc vagy
0
0
0
0
Osynho avatar
cris93 írta:
na tényleg
van msn-ed mert a 4 magosítás nem hiszem h fog menni?😞
ha nem akarod ne add meg

Advanced clock calibration menü, azon belül EC Firmware: Hybrid, Advances clock calibration meg autó-ra. Ennyi. Max, ha a magokat külön tudod aktiválni, akkor azokat kell leokézni. Youtube-on is találsz egy rakat videót. Nem vmi bonyolult dolog.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció