Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zelko315 avatar
Sziasztok,tudnátok ajánlani olyan játékokat amiben lehet parkourkodni,vagy free-runolni? 😃 Amiket ismerek: Assassin's Creedek, Prince of Persiák,Mirors Edge, Prototype, meg Free Running. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Age of Mythology, Age of Empires, Civilization, Total War szériák, ebből kiemelkedő szerintem a Rome Total War.
FEAR 1-3, Amnesia, Dead Space 1-3
0
0
0
0
barholn avatar
sziasztok, nekem valami hasonló játék kéne mint a Bioshock 1-2, meg a Clive Barker's Jericho, de fusson is a gépemen, amit megtalálhattok a profilomon, vagy valami jó stratégiai játékot de a multi nem lényeg, inkább single és jó sztori, a blizzardos játékokat unom, meg a command&conquer-eket is, de a microsoft-os age of sorozat is dögunalom már nekem, a heroes meg nem jött be annyira csak a 4 de azt is nemrég vittem ki :S tehát röviden egy olyan játék kell ami leköt egy időre, rpg-k is jöhetnek, de inkább az akciódúsabbak mint a mass effect vagy a dragon age 2, meg a risen vagy a gothic... (kis igényes 😆😉
0
0
0
0
Gerdzso avatar
alvast:
TOCA 3
SimRaceway
Test Drive Unlimited 1-2
GTR 2
Race On
0
0
0
0
Bicike avatar
A 2 a legrosszabb, 1 ezerszer jobb, azt próbáld.
0
0
0
0
alvast avatar
A 2-t már próbáltam de billentyűvel megy csak.
0
0
0
0
alvast avatar
Üdv! Ajánlanátok valami jó autós szimulátort amit lehet kormánnyal nyomni?? (f1 2012 és shift 2-n kívül)
0
0
0
0
hell12324 avatar
acsricsi: Borderlands 1-2
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, Melyik a legjobb "World Of Warcraft" Német Tört,PVE szerver? patch mind1 de minimum Lich King es legyen(De ha létezik olyan szerver ami BC-s és sokan tolják,akkor az is jó) és minimum 1000 Player-es (ha van egyáltalán ilyen) De Catás vagy pandás is lehet és honnan tudnám leszedni? Pü be jöhet válasz nyugodtan! Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Bronson avatar
a Saboteur-t ajánlom!Nemrég kezdtem el játszani és kellemes meglepetés volt.Van benne lövöldözés autós rész is.Nem egy hypergrafika de nagyon szép és jól van optimalizálva,nálam fullon megy.Egy próbát megér szerintem.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Tudtok ajánlani sok játékot az AMD gépemre? Assassin's Creed 3 40-50-60 FPS-el fut. Far Cry 3 30-40 FPS-el fut. Crysis 3 20-30 FPS-el fut. Pay Day 2 ha jól emlékszem vagy 50-60 FPS-el vagy 40-50 FPS-el vagy 30-40 FPS-el fut. De az is full grafikán. (Ezek mind full grafikán). Előre is köszönöm a sok játékot. Valami érdekes legyen. Lövöldözős legyen, lehessen benne szabadon mozogni mint a Far Cry-ban,. Aztán lehetnek autós játékok is. Olyan mászkálós régi módi játékok mint az Assassin's Creed.

Ezeket a játékokat ne küldjétek be mert ezek töltés alatt vannak: Witcher 2, Battlefield 3, GTA IV, NFS Most Wanted 2010, Splinter cell blacklist. Előre is köszi a játékokat. Ja még 1 dolog, hogy legyen jó a grafikája.
0
0
0
0
Conoren avatar
Neeem, dehogy..Sokszor még világítani se tudsz majd! 😃
0
0
0
0
Th3newPczmage avatar
amnesiaról megis feledkezdtem, itt az alkalom hogy kiprobáljam, elöször, remélem nem az lesz mint slandermannél, hogy este a batár nagy elemlámpával világitok a sötétben, mindenfele! 😆D
0
0
0
0
Bicike avatar
Amnesia: The Dark Descent, FEAR 1-3, Jericho, Slender
0
0
0
0
Th3newPczmage avatar
valami jó horror FPS kéne (ami elfut a gépemen, nem killing floor, nem left 4 dead!)
0
0
0
0
kaizinger avatar
esetleg az arma 1 et is megprobálhatód😀!meg a battlefield 2 töt
0
0
0
0
Bicike avatar
Rendben, CoD4 szerintem jó.
0
0
0
0
Conoren avatar
CoD2 már túlzás azért, (nekem inkább a modern hadviselés jön be), viszont a Cod4 esélyes,bele kukkantok.
0
0
0
0
Bicike avatar
Medal of Honorról nem tudok nyilatkozni 😕
CoD2 és CoD4-nek is jó multija van és tört is van.
0
0
0
0
Conoren avatar
Team Fortress 2 megvan, tetszik, de nem tudom, hogy lehet fegyvereket szerezni. >.< Left4dead meg coopban jó, de nincs senki, akinek megvan/szereti. Gotham City Impostors nem az én stílusom, Battlefield meg nem megy. 😃 Homefrontnak úgy tudom, rossz a multija, Medal of honor..na az esélyes..van tört multija?
0
0
0
0
Bicike avatar
wwwshark: Team Fortress2, Left 4 Dead 1-2, Gotham City Impistors, Battlefield részek, Homefront, Medal of Honor részek, Payday 1-2, Killing Floor
0
0
0
0
Conoren avatar
Sziasztok! Én egy multiplayer fps-re lennék vevő, MW2, MW3 megvolt, ilyesmi kéne, ami megy is a gépeken. Mikrotranzakciókra nem vagyok vevő, olyan kéne, ahol anélkül is lehetek valaki, hogy fizetnék.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Bicike: Köszöntem 😆

Ha valakinek van még ötlete írhat még.
0
0
0
0
no avatar
Köszi
Az Avatar tettszik.
Szerinted menne a gépemen?
0
0
0
0
Bicike avatar
Ha az idegen robotfélék nem számítanak szörnynek, akkor Crysis
Tomb Raider részek, The Sims 2 Castaways (önállóan futtatható)
Avatar The Game, Lego Indiana Jones.
Nem sok effajta játék van, ennyi jut eszembe 😕
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Egy szép részben de annak örülnék ha leginkább erdőben,dzsungelben játtszódó lövöldözős játékot szeretnék találni.Ehez kérném a segítségeteket,ajánlanátko nekem valamit?
Far Cry-t ne😃,de hozzá hasonlót.
Szörnyek ne legyenek benne.
Gépem:
CPU:2Ghz dual
RAM:2gb
VGA:Nvidia Quadro 895mb.
OP:win7
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Bicike avatar
Sonymeans: C.S. 1.6, CoD4-et meg lehet oldani, Star Wars Jedi Knight Jedi Academy, Mount & Blade Warband

niteforce: Death Rally, Blur, Grid 1-2, DiRT 1-3, WRC, Re-Volt, FlatOut1-3, rFactor, Burnout
0
0
0
0
niteforce avatar
Tudtok nekem ajánlani valamit?
Régebbi játékok jönnek be, autósak leginkább, meg a half life tetszett, de ha van ilyesmi játék ami új, akkor az is jöhet, gépem nem akadály. Need for speed játékot ismerem.
0
0
0
0
boxxerhun avatar
nesteaa: Aion,Tera Online,Guild Wars 2, Hamarosan The Elder Scrolls Online.
Diablo 3, Torchlight 2, Esetleg még a StarCraft ha nem zavar h a PRO-k szétaláznak 😃
0
0
0
0
nesteaa avatar
heyhó 😃

nekem valami multiplayer game kéne, vagy esetleg mmo game. anno wowoztam de taurin amit mára meguntam,esetleg valami külföldi kéne ha tudtok irjatok 😃D
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hali!
Tudnátok nekem olyan játékot mondani PC-re és PS2-re amiben van offline multiplayer mód botokkal?
Lehetőleg olyat, ami el is döcög a gépemen. Előre is köszönöm a válaszokat 😃
0
0
0
0
boxxerhun avatar
TERA Online lemaradt 😃 amúgy hibátlan a felhozatal 😜
0
0
0
0
Bicike avatar
norbertsolider: Left 4 Dead 1-2, Team Fortress 2, FIFA részek, CoD részek, Splinter Cell Theory Chaos, Splinter Cell Conviction, C.S. részek, BF részek, WoW, Guild Wars 1-2, World of Tanks, Aion, S4 League, LoL, Homefront, Watchmen, SW: Jedi Knight Jedi Academy
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok nekem valami multiplayer vagy mmo játék kellene , amit haverral lehetne játszani és leköt egy időre. Ajánlhattok sokat is , leírom haverom gépét.

AMD Athlon 64 x2 2,5ghz
2GB ram
AMD Radeon HD4850
0
0
0
0
ulver01 avatar
hm hmm kösz szépen Bicike
0
0
0
0
Bicike avatar
ulver01: Lord of the Rings Online, Word of Tanks, Battlefieod Free2Play, Team Fortress 2, SW: The Old Republic, S4 League, LoL.

FarkasHarcos:
TPS: Batman Arkham Asylum, GTA részek, The Saboteur, Mafia 1-2, The Godfather 1-2, Assassin's Creed részek, Prince of Persia részek, Splinter Cell részek, Max Payne 1-3, Tomb Raider részek
FPS: CoD részek, BF részek, Homefront, Crysis részek, Bulletstorm
RPG: Dragon Age 1-2, The Witcher 1-2, Risen 1-2, Fable, Gothic 1-4, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, SW: KotOR 1-2, Fallout 3
RTS: Total War széria, Age of Mythology, Age of Empires, Diablo 1-3, Torchlight 2
Sport: FIFA széria, NBA széria, NFL széria, NHL széria, NFS széria, GRID 1-2, DiRT 1-3
0
0
0
0
BFarkas avatar
tudnátok írni nekem játékokat írni tök mindegy milyen lehet fps tps stb előre is kösz
0
0
0
0
ulver01 avatar
Cső, valami free to play rpg-t mondjatok már ahol a kasztok szórakoztatóak is, meg igényesek is. RoM, Aion, wow, dnd - bár a neverwinter-t még nem próbáltam szerintetek? - tehéát ezek kilőve. Meg ahol lehet warlock / necromancer féleségekkel menni. előre is kösz
0
0
0
0
flormate avatar
Bicike: oké köszönöm!!
0
0
0
0
no avatar
van
http://www.ediving.us/home.php
0
0
0
0
FreddyD avatar
Van valami olyan játék ami a búvárkodást szimulátora?
0
0
0
0
Bicike avatar
flormate:
Lopkodós: Thief, Splinter Cell széria
FPS: CoD2, CoD4, Call of Juarez, Call of Juareh Bound in Blood, BF2,
TPS: GTA részek, Mafia, Mini Ninjas, Batman Arkham Asylum
RTS: Rome Total War, Medieval 2 Total War
Point 'n' Click: Diablo 1-2, Warcraft, Age of Empires, Age of Mythology
RPG: Mount & Blade, Dragon Age, The Witcher, Fable, Risen, Gothic 1-4
Autós: NFS Most Wanted, NFS Carbon, DeathRally, talán DiRT, Re-Volt
Sport: FIFA '98-'10
0
0
0
0
flormate avatar
tudnátok nekem játékokat ajánlani? gépeimnél le vannak írva az adatok.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Talán a Sir, you are beign hunted?
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
sziasztok
megtudnátok mondani melyik az a játék amelyikbe lopakodva kell menni robotok elől és ha meglát akkor futni kell mert ha utolér meghalsz.
A legfrisebb videóknál volt a bemutatója.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció