Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FEAR 1-3, Amnesia, Dead Space 1-3
TOCA 3
SimRaceway
Test Drive Unlimited 1-2
GTR 2
Race On
Ezeket a játékokat ne küldjétek be mert ezek töltés alatt vannak: Witcher 2, Battlefield 3, GTA IV, NFS Most Wanted 2010, Splinter cell blacklist. Előre is köszi a játékokat. Ja még 1 dolog, hogy legyen jó a grafikája.
CoD2 és CoD4-nek is jó multija van és tört is van.
Ha valakinek van még ötlete írhat még.
Az Avatar tettszik.
Szerinted menne a gépemen?
Tomb Raider részek, The Sims 2 Castaways (önállóan futtatható)
Avatar The Game, Lego Indiana Jones.
Nem sok effajta játék van, ennyi jut eszembe 😕
Egy szép részben de annak örülnék ha leginkább erdőben,dzsungelben játtszódó lövöldözős játékot szeretnék találni.Ehez kérném a segítségeteket,ajánlanátko nekem valamit?
Far Cry-t ne😃,de hozzá hasonlót.
Szörnyek ne legyenek benne.
Gépem:
CPU:2Ghz dual
RAM:2gb
VGA:Nvidia Quadro 895mb.
OP:win7
Előre is köszönöm.
niteforce: Death Rally, Blur, Grid 1-2, DiRT 1-3, WRC, Re-Volt, FlatOut1-3, rFactor, Burnout
Régebbi játékok jönnek be, autósak leginkább, meg a half life tetszett, de ha van ilyesmi játék ami új, akkor az is jöhet, gépem nem akadály. Need for speed játékot ismerem.
Diablo 3, Torchlight 2, Esetleg még a StarCraft ha nem zavar h a PRO-k szétaláznak 😃
nekem valami multiplayer game kéne, vagy esetleg mmo game. anno wowoztam de taurin amit mára meguntam,esetleg valami külföldi kéne ha tudtok irjatok 😃D
Tudnátok nekem olyan játékot mondani PC-re és PS2-re amiben van offline multiplayer mód botokkal?
Lehetőleg olyat, ami el is döcög a gépemen. Előre is köszönöm a válaszokat 😃
AMD Athlon 64 x2 2,5ghz
2GB ram
AMD Radeon HD4850
FarkasHarcos:
TPS: Batman Arkham Asylum, GTA részek, The Saboteur, Mafia 1-2, The Godfather 1-2, Assassin's Creed részek, Prince of Persia részek, Splinter Cell részek, Max Payne 1-3, Tomb Raider részek
FPS: CoD részek, BF részek, Homefront, Crysis részek, Bulletstorm
RPG: Dragon Age 1-2, The Witcher 1-2, Risen 1-2, Fable, Gothic 1-4, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, SW: KotOR 1-2, Fallout 3
RTS: Total War széria, Age of Mythology, Age of Empires, Diablo 1-3, Torchlight 2
Sport: FIFA széria, NBA széria, NFL széria, NHL széria, NFS széria, GRID 1-2, DiRT 1-3
http://www.ediving.us/home.php
Lopkodós: Thief, Splinter Cell széria
FPS: CoD2, CoD4, Call of Juarez, Call of Juareh Bound in Blood, BF2,
TPS: GTA részek, Mafia, Mini Ninjas, Batman Arkham Asylum
RTS: Rome Total War, Medieval 2 Total War
Point 'n' Click: Diablo 1-2, Warcraft, Age of Empires, Age of Mythology
RPG: Mount & Blade, Dragon Age, The Witcher, Fable, Risen, Gothic 1-4
Autós: NFS Most Wanted, NFS Carbon, DeathRally, talán DiRT, Re-Volt
Sport: FIFA '98-'10
megtudnátok mondani melyik az a játék amelyikbe lopakodva kell menni robotok elől és ha meglát akkor futni kell mert ha utolér meghalsz.
A legfrisebb videóknál volt a bemutatója.