Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
berki_zsolt avatar
SkyWolf írta:
Ezzel alappal lehet aktivalni a Phenom-nal a masik ket magot?
Lap: [url]http://www.bene.ro/detaliu.php?ii=717&produsul=mb[/url]

Elméletileg alkalmas az általad említett lap a 4 magosításhoz! 😉
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ezzel alappal lehet aktivalni a Phenom-nal a masik ket magot?
Lap: [url]http://www.bene.ro/detaliu.php?ii=717&produsul=mb[/url]
0
0
0
0
zola1995 avatar
valaki tud segiteni az előző kérdésemben?
0
0
0
0
Termi avatar
Rendben, akkor majd holnap kipróbálom. Köszi a helpet mindkettőtöknek.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Elméletben jónak kellene lenni nekem működött tök jól lehetett küldözgetni az adatokat jó nagy sebességgel.
0
0
0
0
Termi avatar
Akkor ezek szerint, ha van egy olyan kábelem mint ami a net moden-gép között van, és összedugom vele (nekem is laptop az egyik) a két szerkentyűt akkor jó?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Termi írta:
Sziasztok, azt kérdezném, hogy két gépet hogyan lehet összekötni? Van egy laptopom, meg egy gépem, meg egy hálózati vezetékem. Elég csak simán összedugni a két gépet?

Én úgy csináltam hogy a net modeméből kihúztam a kábelt és a laptopba dugtam a másik vége meg a gépbe volt és tökéletes volt a hálózat
0
0
0
0
Termi avatar
Netet nem akarom (és nem is tudom, mert nincs routerem) megosztani. Csak két gépet akarok összekötni, hogy pl.: lan-ba lehessen játszani.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ahhoz egys fordított erezetű kábel kell, hogy segédeszköz nélkül össze tudd 1 kábellel kötni. HA netet akarsz megosztani a 2 gép között, akkor router kell neked, ha nem akarsz netet megosztani akkor switch-el is össze tudod kötni a 2 gépet!
0
0
0
0
Termi avatar
Sziasztok, azt kérdezném, hogy két gépet hogyan lehet összekötni? Van egy laptopom, meg egy gépem, meg egy hálózati vezetékem. Elég csak simán összedugni a két gépet?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NEm rontja el az egész procit, csak a gép le fog fagyni. Ebből lehet tudni, hogy rosszak a letiltott magok. Vissza kell őket tiltani, marad az eredeti 2 magos procid, és gond nem lesz.
A proci meg nem romolhat el ezért.. 😃
0
0
0
0
SkyWolf avatar
De hogyha nemjo a masik ket mag es pont aktivalaskor jovok ra, akkor nem cseszi el az egesz procit?
0
0
0
0
zola1995 avatar
amugy pár nappal ezelőtt rendesen müködött
0
0
0
0
no avatar
gigazte szentem nm mert én 512 mb rammal vígan tudtam felvenni videót esetleg ha játszol néha bellagolhat meg kicsit lassabb lehet a gép
zola1995 nm tom mit kéne csinálni mert nekem egyből jó volt még drver sem kellett nekem meg egy Logitech Rumble Pad-om van de itt ugy van h ha bekapcsolom az analogot akk a digitálissal működik de ha nincs bekapcsolva akk meg analoggal megy én ezt nm értem de nm zavar 😃
0
0
0
0
zola1995 avatar
Most kaptam egy Hama black force gamepadot
és amikor bekapcsolom az analogot akkor az nem jó
és nem érzékeli a gép rendesen a gamepadot
vagy van amikor egyáltalán nem érzékeli 😆
Windows7em van és tettem fel Drivert
szerintetek mit kéne csinálni hogy jó legyne?😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Az lenne a kérdésem, hogy amikor felveszek videót az a ramtól is függ?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
De hogyha nemjo a masik ket mag es pont aktivalaskor jovok ra, akkor nem cseszi el az egesz procit?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
SkyWolf írta:
HeLLo!
Ugye ennel a procinal lehet 4 magositani?
AMD PHENOM II 550 Dual Core
Es ennel a lapnal lehet negymagositani?
ASUS M4A785-M, AMD 785G/SB710

Jah lehet de figyelj oda hogy a BIOS verziója 0503-mas legyen!..s ahogy Zsolt is mondta a procinak is jónak kell lennie az Enyém sajnos nem jó! 😕
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ertem.. 😀 koszi 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Igen, jó párosítás, de ahhoz az is kell, hogy ne legyen hibás a 2 letiltott mag.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Ugye ennel a procinal lehet 4 magositani?
AMD PHENOM II 550 Dual Core
Es ennel a lapnal lehet negymagositani?
ASUS M4A785-M, AMD 785G/SB710
0
0
0
0
gigazte avatar
TripplaXXX írta:
Heló!
Most egy kicsit halattam mindent amit letöltök azt belekell tenni az iso mappába csak az a baj ha szoftvert akarok frissíteni akkor is egy fehér PSP-s kép kijön és ott semmi csak úgy tudom eltűntetni ha kiveszem az akumlátort ugyanezvan a játokoknál is meg mindenniél lefagy.
Ez miért van?
Hogy lehet megcsinálni?

Ha még 5x leírod se tudunk segíteni, szerintem vidd el szerelőhöz, vagy valami...
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Most egy kicsit halattam mindent amit letöltök azt belekell tenni az iso mappába csak az a baj ha szoftvert akarok frissíteni akkor is egy fehér PSP-s kép kijön és ott semmi csak úgy tudom eltűntetni ha kiveszem az akumlátort ugyanezvan a játokoknál is meg mindenniél lefagy.
Ez miért van?
Hogy lehet megcsinálni?
0
0
0
0
poker9876 avatar
Nekem a 9600 XT 256 mb-s kártyámon a Cod4 nem indult 😞
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én a Cod4-et toltam vele, még a másik gépemben most is ott csücsül. 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Régen nagyon jó kártya volt! Én még Crysis-eztem is vele! Elég ramatyul, de vitte! De ma már elég sovány kártya!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A mai játékokhoz nagyon gyenge, de a COD 4 elfut vele hibátlanul! 😀
0
0
0
0
zsoltikid avatar
ti szerintetek jo ez a videokartya: ati radeon 9550 128mb ddr
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Ez miért van?
Hogy lehet megcsinálni?
0
0
0
0
gepiszaki avatar
Az a baj h a PSP-be kicsi lemezt kell venni.A zenére meg csak annyit hogy, vagy szar a zene, vagy pedig szoftver hibás, szvsz viheted megcsináltatni akkor...
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy van egy PSP-m és nemtudom hogy milyen játékok működnek rajta és azt szeretném kérdezni hogy milyen játékokat kell rá letölteni.
A PSP tulajdonságaiTongueSP 3000
Rendszerszoftver:5.00 M33-3
És még az is a baja hogy a zenéket ráteszem és lejátsza de ninccs hang.
Légyszíves segítsen valaki!
Nagyon szépen Köszönöm.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Rád gondolok, vegyél fel Te, az én profilomnál is ott van az enyém! 😜
0
0
0
0
poker9876 avatar
berki_zsolt írta:
Msn?

Ok ott van a profilomnál. Ha persze rám gondolsz 😀
0
0
0
0
poker9876 avatar
xp-nél megszoktam h vannak ilyen ábrák és ott kell kiválasztani de ilyet nem találok itt :S
0
0
0
0
poker9876 avatar
berki_zsolt írta:
Az óra mellett a tálcán! 😆 Egy hangszórót keress, az a jele!

Meg van innen nem tom hol kell :S
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Az óra mellett a tálcán! 😆 Egy hangszórót keress, az a jele!
0
0
0
0
poker9876 avatar
berki_zsolt írta:
HD audio manager!! Ott tudod a hangbeállítást 5.1-re rakni, de nem árt az sem, ha a Jack dugókat a megfelelő helyre dugod! 😜
Érdemes elidőzni a Room Correctionnal is!

Jól van bedugva ! 😀 HD audio mangert hol találok ? 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HD audio manager!! Ott tudod a hangbeállítást 5.1-re rakni, de nem árt az sem, ha a Jack dugókat a megfelelő helyre dugod! 😜
Érdemes elidőzni a Room Correctionnal is!
0
0
0
0
poker9876 avatar
Hellosztok!
Át raktam egy 5.1-es hangfalat a mostani gépembe (eredetileg 2.1 volt) csak az első 2 szol a hogy lehet beálitani win7-en h szoljon mindegyik ? :S A center se szól :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
berki_zsolt írta:
Kmisi99 írta:
toopa írta:
berki_zsolt írta:
Akkor sem lehet semmi probléma, hisz toopa gépe fogyaszt 300 W alatt, teljes O.C. val (toopa pedig nem kíméli a gépet, kinyomja belőle az utolsó Mhz-et is 😆😉, akkor szerintem az általad említett gép biztos be fog kapcsolni.

Ez nem egészen így van. Üresjáratban vesz fel a gépem 200W-nál kevesebbet, terhelve (procit prime95-el, vga-t furmark-al, a 4 vinyót meg everest-el nyúztam) pedig 400 W körül. És ezek nem OC-s adatok. Igaz ez a konnektorból felvett érték, tehát a gép nem fogyaszt ennyit, mert a táp nem dolgozik 100% hatásfokkal.
Figyelembe kell venni hogy nem csak az számít mennyi a táp névleges maximum teljesítménye. Elvileg én betehetnék a mérések alapján még egy hd4890-est a gépbe, mert akkor sem fogja elérni a fogyasztás a 600W-ot. Még sem hiszem hogy elbírná a táp, mert a 12V-os ágon valószínűleg nem lenne képes leadni a kellő teljesítményt.

Elméletben 3 mat is simán vinnie kell
Néztem tesztet és ott egy 600w os táp 3 5870 simán vitt egy oczott i7 920 al

Az nem 80+, 82+, vagy 85+ -os táp volt?😊

De de szerintem toopa chieftec tápja is megvan 80+ os
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
SkyWolf írta:
berki_zsolt írta:
9800 Gt 😉

koszi 😉

Nincs mit, ha tudok, segítek!
0
0
0
0
SkyWolf avatar
berki_zsolt írta:
9800 Gt 😉

koszi 😉
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Kmisi99 írta:
toopa írta:
berki_zsolt írta:
Akkor sem lehet semmi probléma, hisz toopa gépe fogyaszt 300 W alatt, teljes O.C. val (toopa pedig nem kíméli a gépet, kinyomja belőle az utolsó Mhz-et is 😆😉, akkor szerintem az általad említett gép biztos be fog kapcsolni.

Ez nem egészen így van. Üresjáratban vesz fel a gépem 200W-nál kevesebbet, terhelve (procit prime95-el, vga-t furmark-al, a 4 vinyót meg everest-el nyúztam) pedig 400 W körül. És ezek nem OC-s adatok. Igaz ez a konnektorból felvett érték, tehát a gép nem fogyaszt ennyit, mert a táp nem dolgozik 100% hatásfokkal.
Figyelembe kell venni hogy nem csak az számít mennyi a táp névleges maximum teljesítménye. Elvileg én betehetnék a mérések alapján még egy hd4890-est a gépbe, mert akkor sem fogja elérni a fogyasztás a 600W-ot. Még sem hiszem hogy elbírná a táp, mert a 12V-os ágon valószínűleg nem lenne képes leadni a kellő teljesítményt.

Az nem 80+, 82+, vagy 85+ -os táp volt?😊
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
toopa írta:
berki_zsolt írta:

0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Lenne egy kerdesem.: ( csak azert kerdezem meg, metrt meg nem nestem utana.)
melyik a jobb kartya?
nVidia 8500GT
nVidia 9800GT
0
0
0
0
zsivko avatar
Valaki csinált vagy látott autóban számítógépet? Mert a profilomba csináltam egy vázlatos tervet arról hogyan is képzelem az egészet. Ha valakinek van jobb ötlete az szóljon.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy van egy PSP-m és nemtudom hogy milyen játékok működnek rajta és azt szeretném kérdezni hogy milyen játékokat kell rá letölteni.
A PSP tulajdonságai😜SP 3000
Rendszerszoftver:5.00 M33-3
És még az is a baja hogy a zenéket ráteszem és lejátsza de ninccs hang.
Légyszíves segítsen valaki!
Nagyon szépen Köszönöm.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció