Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
psychosocial avatar
pls help: venni szeretnék guitar hero 5ös drum szettet de ez ugyanugy működni fog pc-n mint a world tour os? az eladó szerint igen, és akkormár megkérdezném hogy ezt hogy lehetne működésre birni? oké rádugod wireless gaming receiver re vagy valami szoftvert felkell rakni?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ertem koszike a segitseget nektek. 😃
0
0
0
0
noPublicFG avatar
A mai számítógépes játékokhoz két dolog kell nagyon. Az egyik a memória mennyiség, a másik a videókártya. Ha erősebb videókártyát vásárolnál bele, akkor megspórolhatod a memóriavásárlást még ugy egy évig. Előbb utóbb viszont ugy is kellene venned bele + rendszermemóriát.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Mindegyik 3gb ram elég volna mindegyiknek! Én 2 GB -vel játszom a gta IV-t 1024*768-as felbontáson LOW beálításon...
és csak esőbe akad meg egy párszor 😃 és nézd meg milyen gépem van, az a gép az enyém mellett óriás 😂
0
0
0
0
SkyWolf avatar
mindegyik? a GTA IV-tol felek egy kicsit hgogy az valyom hogy fog menni....
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Még kellene 1 GB ram és akadás mentesen!!!!
0
0
0
0
SkyWolf avatar
NFS Shift, GTA IV, Just Cause 2, Sims 3, Bad Company 2... ilyesmik, naggyabol csak ezek lennenek, ezek hogy mennenek?
0
0
0
0
noPublicFG avatar
SkyWolf írta:
Halika!

Milyen es hogy futnanak el ezena konnfigon a gamek?

Core2Duo E7500 2x2.93 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

Kep: [LINK]

Attol függ milyen gamével játszanál. Ha stratégia, akkor +2Gb ram nem ártana bele. Ha lövöldözős, akkor közepes beállításokon röccenőmentesen eljátszanál...
Attol függ mivel szeretnél?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Halika!

Milyen es hogy futnanak el ezena konnfigon a gamek?

Core2Duo E7500 2x2.93 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

Kep: [LINK]
0
0
0
0
Osynho avatar
Jah jó bele. Mondjuk akkor már egy E8000-es procit vennék bele (vagy Quadot).
0
0
0
0
no avatar
bocs lemaradt:S Gigabyte EP45-UD3LR
0
0
0
0
no avatar
egy gyors válasz kéne Intel Core2Duo E6750 2,66Ghz 4MB 1333 OEM kompatibilis ezzel?:$ én ugy gondolom hogy igen de inkább rákérdezek
0
0
0
0
FekaRap avatar
Ha feszültséget felnyomnám és a fsb clokc-ot is akkor talán menne?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
toopa írta:
Zsolt, neked azért hagyta vátoztatni a szorzót mert BE-s procid van. A sima phenomoknál nem lehet állítani.
FekaRap, te csak az FSB-vel és a feszültségekkel tudsz játszani. A memóriától is függ sokszor hogy meddig bírod emelni a cpu órajelét, ugyanis ha növeled az FSB érékét, akkor növekszik a ramok órajele is.

De én most a régi processzoromról beszélek. 😀
Annál állítottam egyszerűen csak a szorzót, vagy mi a neve, és így lett 2400 MHZ-es.
0
0
0
0
thug85 avatar
ps4VSxbox720 írta:
en annyit xeretnek tudni h mennyi idobe telik a gepigeny bekuldese?

Hát ez a gépigényt beküldőtől függ!
AZ, hogy mennyi idő míg kikerül, igen változó!
0
0
0
0
FekaRap avatar
De ha felhúzom akor mért megy a hang??
0
0
0
0
toopa avatar
Zsolt, neked azért hagyta vátoztatni a szorzót mert BE-s procid van. A sima phenomoknál nem lehet állítani.
FekaRap, te csak az FSB-vel és a feszültségekkel tudsz játszani. A memóriától is függ sokszor hogy meddig bírod emelni a cpu órajelét, ugyanis ha növeled az FSB érékét, akkor növekszik a ramok órajele is.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
FekaRap írta:
De azt nem birom változtatni

https://kep.psharing.com/375480.jpg

Az érdekes, nekem engedi, én azt változtattam csak 24-re...
0
0
0
0
Erik94 avatar
en annyit xeretnek tudni h mennyi idobe telik a gepigeny bekuldese?
0
0
0
0
FekaRap avatar
De azt nem birom változtatni

https://kep.psharing.com/375480.jpg
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NE a 100-at módosísd, hanem állísd be 20x100 ra, utánna pedig tovább!
0
0
0
0
FekaRap avatar
Sziasztok!
Következő a problémám:Van 1 Celeron 1.7Ghz(17x100)proci amit felszeretnék húzni Minimum 2ghz-re...Nah de 17x120-ra rakom már elment hang...Zenelejátszó kiírja hogy nem birja lejátszani a zenéket .Most akkor mivan?
0
0
0
0
laci503 avatar
[LINK]
talán ez olcsó is meg még el is megy 1nek de mondjuk chipset nem a legújabb meg stb.
0
0
0
0
no avatar
Intel Celeron Dual Core 2, 5GHz/1MB/800MHz box
DDR2 2GB 1066MHz Samsung
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hát mondj keretet, és hogy kell-e SLI támogatás vagy nem, illetve milyen Socket, és nézek egyet! 😀
0
0
0
0
laci503 avatar
és a többi alkatrész micsoda? azt is leírhatnád
0
0
0
0
no avatar
GeForce 9800GT ehez tudna valaki nekem ajánlani egy olcsobb alaplapot?😀
0
0
0
0
poker9876 avatar
Jah,és még azt szeretném kérni h valaki tudna nekem ajánlani egy jó proci hűtőt ehhez a procihoz:AMD Athlon 64 4200+? Mert fel szeretném húzni kb 2,8 ghz min h kihajtsa majd a HD4850-et 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az a problémám, hogy a windows azt írja ki hogy érvénytelen.Fekete képernyő.Mit csináljak?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
levi27 írta:
ez egy kicsit drága....valami 4k alatti kéne :S

4k alatt semmi jó nincs 😕..esetleg vegyél használtat valahonnan

Szerk.: Osynho talált egy jót s raádásul 4k alatt van néhol! 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Nesze:
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=hyper+tx&x=0&y=0[/url]
0
0
0
0
laci503 avatar
ami nekem van hűtő a procimon azt sem én választottam 😆 eladó a boltban 😆 2k volt össz visz 😃 de nem a legjobb szerintem 😃
0
0
0
0
levi27 avatar
ez a baj hogy énse 😞
0
0
0
0
laci503 avatar
én nemtom jól néz ki de a hűtéshez nem értek 😃
0
0
0
0
levi27 avatar
[url]http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001257&id=C_00001258&name=SI8+&ovid=n[/url]
ez nemtudom hogy milyen lenne de szerintem ez már normálisabb 😃
0
0
0
0
laci503 avatar
próbálj meg hardverapron szétnézni használt cuccok között
0
0
0
0
levi27 avatar
ez egy kicsit drága....valami 4k alatti kéne :S
0
0
0
0
Feki1991 avatar
levi27 írta:
[LINK]

és ez?

Ez is hanyagolandó!..ha proci hűtő akkor minimum ez: [LINK]
0
0
0
0
Feki1991 avatar
levi27 írta:
[LINK]

megéri az árát? azért írtam ide mert nem találtam ilyen hűtős topikot 😃

Ezt max alacsony frekijű 2 magoshoz ajánlom mert egy QX6800 fagy tőle nyomja a 100 fokot mint az állat, szal egyszóval az árához képest elmegy de nem sokkal jobb mint a gyári hűtő, sőt .......

Ha nem hinnél Nekem
[url]http://www.ocaholic.ch/xoops/html/modules/smartsection/item.php?itemid=231&page=0[/url]
0
0
0
0
levi27 avatar
[LINK]

megéri az árát? azért írtam ide mert nem találtam ilyen hűtős topikot 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Ja, DDR3-as es DDR2-es nem fer meg egyutt, ezt "benezted" picit. Ez olyan, mint pl. az sem mind1, h Intel, v. AMD procit veszel az alaplapodba, mert az alaplap sem tamogatja mindet.
Meg Intelen es AMD-en belul is folyamatosan valtozik a foglalat, ahogyan fejlesztik, keszitik az ujabb procikat.
Masik pl. hirtelen a VGA: Regen AGP-csatis volt, ma viszont mar 1 uj alaplapba sosem teszel bele AGP-s VGA-t, csak PCI-express-est, stb.....remelem, igy mar vagod, h miert nem fog neked sosem mukodni egyutt a 2 teljesen kulonbozo 1Gb-os memoriad ! Egyszeruen NEM kompatibilisek egymassal, a DDR2-es es a DDR3-as RAM-mok. Persze, ha az alaplap valoban tamogatja oket, akkor mukodhet mind a 2 fajta benne, de NEM egyutt ! Tehat vagy a DDR2-esbol veszel meg, v. csak DDR3-ast hasznalsz, veszel majd meg ! 😉
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem is fog menni együtt a ddr2 és a ddr3.
0
0
0
0
no avatar
hali
nekem van egy asrock n68c-s alaplapom van rajta 4 db DDR foglalat 2 db DDR 2 és 2 db DDR3 mem.hely. eddgi volt benne egy db DDR3 1 gb mem. és most vettem egy db DDR2 mem mind
a kettő 1GB az a baj hogy egyszerre a kettőt nem érzézkeli csak az egyiket a sajátgépben sem és a BIOS -ban sem és ott annak kéne lenni hogy dual chanel memory mode most az van ott hogy single
chanel memory mode mindent próbáltam vagy 10* indítottam újry meg vagy 15 * szedtem ki és raktam vissza nem tudom hogy mit tudnék még csinálni minden válasz nagy segitség lenne előre is köszönöm
0
0
0
0
levi27 avatar
Mist van 2gb ramom ha vennék még hozzá 2x512mb ramot akkor dual chanelbe lenne van csak ismán?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció