Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AlwinHD avatar
Én nem szeretem a Sony Vegas,t mindig ráhúz egy sötét árnyékot a videóimra :S azért is cseréltem le, meg így könnyebb is mert After Effects meg a PS-t is használom szeretettel 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
igen az elég jó! 😃 bár a Sony Vegas nagyon bejön nekem 😀 de ha az valamit nem tud akkor elökapom mindig a Premiere Pro-t 😃
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Így van 😃 Ajánlom a Premiere Pro CS5-öt
0
0
0
0
19ati93 avatar
ha rendese videokat akarsz késziteni és adsz a minőségre akkor gyorsan felejtsd el a movie makert és hasonló gyenge társait!
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Nincs Movie Maker, én tavaly talapítettem az MSN-t és akkor feltette mellé a Movie Makert is ami jobb mint a sima XP-s.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
hello. lehet hogy ez nem ide tartozik de akarom kérdezni hogy win7-en nincs movie maker? és ha nincs akk honnan lehet megszerezni?
0
0
0
0
kalaoi avatar

[movie=youtube]ub5gdlzU0Qs&feature[/movie]
0
0
0
0
19ati93 avatar
az első gól az idei eb-n! muszáj volt megörökíteni 😃

és itt az eddigi leghosszabb és leglassabb alkotás 😆

0
0
0
0
scrawzz avatar
hát én még elég ketdő vagyok 😃 de elsőnek sztem nem lett rossz 😀
(kommentet és értékelést szívesen fogadnám 😀😉
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Új intro, az előző nem tetszett. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
berki_zsolt írta:
Mivel tudnék felvenni videót a Global offensive-ről? Csak ne laggoljon tőle a játék. 😞

Csinálnék egy tesztet a bétáról ide, aztán ahhoz akarnék berakni videót. Megvágnám, aztán lekódolnám x264-es mp4-be. 😃

Előre is köszönöm! 😎

Fraps a jó megoldás. Annyi a dolog lényege, hogy ne arra a vinyóra vedd fel, amelyikre a játék van telepítve.
0
0
0
0
19ati93 avatar
berki_zsolt írta:
Mivel tudnék felvenni videót a Global offensive-ről? Csak ne laggoljon tőle a játék. 😞

Csinálnék egy tesztet a bétáról ide, aztán ahhoz akarnék berakni videót. Megvágnám, aztán lekódolnám x264-es mp4-be. 😃

Előre is köszönöm! 😎

FRAPS! torrenten keress rá valahogy ugy hogy full vagy mi és akkor nem lesz 30mp-s határ!😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar

Előre is köszönöm! 😎
0
0
0
0
AlwinHD avatar
ViktorE12 Kösz 😃 csak kár, hogy kevés jó template van, ezt is 1,5 óráig kerestem :/
0
0
0
0
Viktore avatar
😆😆
király videó maxi 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én most ezt nézem szakadok rajta 😆

0
0
0
0
Viktore avatar
jó kis template
egyébként nagyon adja 😃
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Kész az új introm. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar

[movie=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8t2Kg1XrvA[/movie]
0
0
0
0
19ati93 avatar
szerintem ez az eddigi legkomolyabb és talán legszebb is,de hogy a leglassabb az tuti 😃

0
0
0
0
soneX ZED avatar
régi:

mostani:

fail is van benne 😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar

TS balfas*kodás CoD4 war közben.xD
(Dislike-olók, haterek meg se nézzék, az egész videó hülyéskedés, humorérzék ajánlott:D)
0
0
0
0
Klaas avatar
remélem elnyeri a tetszésetek 😃 :

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció