Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bicike avatar
Minden játék támogatja, de főként a Games for Windows játékok.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szinte minden játék támogatja a kontrollert. Amiket hirtelen tudok mondani az Darksiders 1, 2, Remember Me. Ezek biztos támogatják.
0
0
0
0
mrlife avatar
Hali. Na nekem olyan újabb játék kéne ami támogatja az xbox 360-as kontrollert. Jöhet minden tipusú.pl. H.A.W.X
0
0
0
0
bukta2 avatar
flormate" Próbáld meg a Battlefield Heroes-t
0
0
0
0
flormate avatar
és nem túl nagy gépigényű de nagyon jó játékokat tudtok mondani???
0
0
0
0
bukta2 avatar
értem,akkor egész jó választás lehet
0
0
0
0
ulver01 avatar
F2p most már, de a nagyobb tartalomért fizetni kell
0
0
0
0
bukta2 avatar
az fizetős ha jól tudom nem?
0
0
0
0
ulver01 avatar
flormate: Star Wars: The Old Republic
0
0
0
0
flormate avatar
tudnátok nekem jó!!!! letölthetős online játékokat ajánlani?
0
0
0
0
bukta2 avatar
chrono02" úgy értettem hogy ne legyen idő igényes játék, pl wow h ha nem ülsz előtte fél napot akkor nem jutsz előre benne 😃 1 instát pl nem lehet otthagyni"Ottlehet csak akkor hiába ültél előtte több órát kárba vész" Ennél a Firefall tól jobb játékot nem is ajánlhattál volna 😃 hálás köszönet! 😉
0
0
0
0
Bicike avatar
FIFA, AC részek, GTA részek, NFS részek, Saboteur, SW részek
0
0
0
0
no avatar
ati radeon hd5450 kártyára mondjatok játékot légyszi
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Firefall például. Amúgy egyik játék előtt se kell 5-6 órát ülj, bármikor abbahagyhatod. Mass Effectben is van most nekem lassan 5 óra és több mint kétszer ennyi szünet is!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon szívesen 😉

Én valami olyan játékot keresek ami hasonlít a battlefield heroes ra azaz külső nézetes pörgős,én nem játszottam még a battlefield heroes-al sem de haveromat sokat láttam játszani vele nem tetszett hogy sokmindenért fizetni kellett, vagy jöhetnek mmorpg-k is persze ez mind netes legyen,valami kevésbé időigényes játék érdekelne,szal nem szeretnék ilyen 5-6 órára leülni játszani csak mit tudom én ilyen 2-3 órára naponta,Fantasy game-ek előnyben!
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
bukta2 az alien breed bejővős kösz 😂
0
0
0
0
sisko avatar
welding2 : Nascar-al nem vagyunk elkényeztetve,a mostanit leszámítva én a "Nascar Thunder 2004"-el játszottam,egész jó szerintem,illetve van még a "Nascar sim racing",ami nem sokban különbözik tőle.Ezek még nem annyira arcade-osak,mint a mostani,kormány ajánlott hozzájuk.
0
0
0
0
bukta2 avatar
TheThirdEye-- "alien breed impact/1,2,3"
0
0
0
0
Bicike avatar
GRID, GTA SA (itt is van nascar)
0
0
0
0
welding2 avatar
Tudnátok valami jo nascar-os játékot (kivéve az ujat mert az nem nagyon tetszik)
0
0
0
0
Bicike avatar
Driver San Fransisco, Test Drive, Test Drive Unlimited, FUEL
0
0
0
0
no avatar
köszi Bicike de 1sem az igazi😀😉
0
0
0
0
Bicike avatar
lupo7 Death Rally (nem annyira rallis), NFS részek, WRC részek, Split/Second, Burnout, Re-Volt, Lego Racers
0
0
0
0
no avatar
griff55 a grid 1 is laggolna sztem mert alapjáraton a 2gb ramomból 700mb-ot elvesz nem hogy a grid 2😃
de azért kösz.
0
0
0
0
no avatar
autós játékot pls
ne rallysat.
Szép grafóval
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
hát nem nagyon jön be inkább 3d-és kéne
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
chrono02 nem rossz de kicsit újabb kéne
0
0
0
0
Bicike avatar
Autós: Blur, Death Rally, Juiced 1-2, Re-Volt, Lego Racers, Grid 1-2
0
0
0
0
barnav avatar
oh köszi ezt kipróbálom jónak néz ki 😀 köszi 😀
0
0
0
0
barnav avatar
valami jó autós játékot tudnátok mondani kontrollerhez előre is köszönöm ( NFS , DiRT , WRC már megvolt 😀 )
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem valami dead horde-hoz vagy alien swarm-hoz hasonló játék kéne vagyis felülnézetes lövöldözős
0
0
0
0
acsricsi avatar
Spartan el is felejtettem a Hitman-t. Nagyon köszi.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Brothers in Arms részek 😀
0
0
0
0
Bioritmus avatar
üdv.
2. világháborús FPS-t keresnék (Call of Duty,Medal of Honor és Battlefield már megvolt) illetva valami Rome Total War féle játékot 😃 Előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Hehe James bond játékok nagyja félresikerült legalábbis az újabbak!
Én inkább a Hitman-részeket javaslom de főleg az Absolution-t és a Blood money-t (de ott van még a Silent Assassin is csak az régi)
0
0
0
0
acsricsi avatar
Köszönöm szépen. Amúgy azt az egybevonást úgy értettem, hogy olyan dolgokat kell csinálni benne. Hogy pl.: falra lehet mászni, lövöldözni lehet benne meg ilyesmi. De amúgy majd az AC4 talán kárpótol 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
AC nem vonható párhuzamba a Far Cry-al, teljesen más műfaj, de ha lopakodós, ügynökös kell, próbáld ki a James Bond 007 játékokat.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok. Tudnátok nekem olyan játékot ajánlani ami hasonlít a Far Cry-hoz és az Assassin's creed-hez egyben? Vagy olyat amilyen a splinter cell, hogy ügynökösdis és ilyen álcás cuccok na értitek. 😃D Szóval ilyen játékokat tudnátok mondani?
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Ohh,én nyugodt vagyok. 😆 Még Sleeping Dogs-ot is leszedtem, abba is lehet végülis mértékkel. 😆 A Mafiát meg amúgy is ki akartam próbálni, csak kiment a fejemből,szóval köszi. 😆😆
0
0
0
0
Bicike avatar
Zelko, nyugi 😀
Eszembe jutott még, a Mafia 2-ben is lehet talán fre runningolni.
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Ha tudod,hogy ez nem a reklám helye,akkor minek írsz ide??
0
0
0
0
Zelko315 avatar
xoki,Bicike: Kösz szépen, a GTA 4-en kívül egyiket sem próbáltam még. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Zelko: Saboteur, GTA 4, Yamakashi
turbokuksi: Nézd meg itt a toplistát, nem nagyon üt el. 😀
0
0
0
0
turbokuksi avatar
valaki világ leg nagyobb gép igényű játék listát le tudná írni első 5 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Darksiders, egyenlőre ez ugrott be csak...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció