Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én valami olyan játékot keresek ami hasonlít a battlefield heroes ra azaz külső nézetes pörgős,én nem játszottam még a battlefield heroes-al sem de haveromat sokat láttam játszani vele nem tetszett hogy sokmindenért fizetni kellett, vagy jöhetnek mmorpg-k is persze ez mind netes legyen,valami kevésbé időigényes játék érdekelne,szal nem szeretnék ilyen 5-6 órára leülni játszani csak mit tudom én ilyen 2-3 órára naponta,Fantasy game-ek előnyben!
de azért kösz.
ne rallysat.
Szép grafóval
2. világháborús FPS-t keresnék (Call of Duty,Medal of Honor és Battlefield már megvolt) illetva valami Rome Total War féle játékot 😃 Előre is köszi 😀
Én inkább a Hitman-részeket javaslom de főleg az Absolution-t és a Blood money-t (de ott van még a Silent Assassin is csak az régi)
Eszembe jutott még, a Mafia 2-ben is lehet talán fre runningolni.
turbokuksi: Nézd meg itt a toplistát, nem nagyon üt el. 😀