AMD vs. INTEL

Szerző: Tamas76, 2009. January 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zizike2 avatar
de mire odáig el érünk lessz olyan vga ami jo lessz de már most is van 😀
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Szerintem meg egyik I proci sem irodai felhasználásra van gyártva arra a celeron van kifejezetten.

A 4k-ra meg csak annyit hogy amíg nincs hozzá VGA addig nem lehet az az alap.
0
0
0
0
zizike2 avatar
a másik amit igy csak emlitenék az i5 nem irodai cpu az inkább az i3 na csak ennyi 😀
0
0
0
0
no avatar
Itt van limit 😆 😃 az a pár év kb 2020-ra lesz általános a 4K mire elérhető árba lesz egy ilyen monitor 100K alatt. 4K alatt kíváncsi vagyok hogy menne a San andreas egy 8400GS-el 😆
0
0
0
0
winrar avatar
Pár év és általános lesz a 4K.
Amúgy gpu limit had legyen, az nem zavar semmiben. CPU limitem a Pentium G3420+750 Ti-vel volt, azért is cseréltem le i5-re, hogy megszűnjön a limit.
Na itt van limit (Pentium G3420, 750 Ti, 1280x1024): https://i.imgur.com/NlJzCsp.png
0
0
0
0
no avatar
Azért a 4K még távolabb van négyszer annyira megterhelő mint a 1080P, akkor ami 1080P-be 100 fps-el megy az 4k-ban 25 fps-el!
0
0
0
0
zizike2 avatar
sajnos szerintem lassan ott tartunk hogy az alap 4 k-s monitorr lessz mondjuk az kicsi később lessz
0
0
0
0
Dani46 avatar
20 éves felbontáson nem csoda nem megy normálisan,2015 be a full hd nagyon alap,lassan azis szűk keresztmetszet lesz,főleg ha a nagyobb 2k 4k monitorok kicsit olcsobbak lesznek.
0
0
0
0
zizike2 avatar
egy i 5 4460 mellé nyugodtan egy gtx 980 is be lehet tenni tehát nem hinném hogy cpu limite lenne na mind1
0
0
0
0
FoLey avatar
winrar Azzal a cuccal már illene legalább FullHD monitort beszerezni. 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Majd lesz monitor csere is.
Amúgy hol nem "hajcsa ki" a vga-t, ha folyamatosan 99%-on megy a GPU kihasználtság (Nvidia-nál nincs 100%, 99% a max).
Spoiler!
Meg lehet akármilyen limit, nekem az 55-75fps bőven a játszható kategória.
0
0
0
0
Bronson avatar
carl18: nem tudom mit erőltetitek winrarral ezt a videókat azon a felbontáson... így tényleg csak beégtek a limitekkel... 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
ha sikerül én is kipróbálom még egyszer ugyan ezt sli-be.
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
"Egyesek szerint Spoiler! biztosan 😆
Intel+Nvidia nálam a legjobb kombó játékra, amivel minden szépen megy."

Biztos szépen mehet.... Ne zavarjon, hogy a CPU-d "nem hajcsa ki" a VGA-d ez jól látszik az in-game videódon 😶

Inkább nem kommentálom a belinkelt AC3 videókat, volt itt minden, cpu limit, vga limit....😶
0
0
0
0
Zoli73 avatar
bassus16:Nem annyival hanem a sokszorosával.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Azért mikor 30ért adták a 8320at, az eléggé best buy volt szerintem.
Aztán azért még is csak relatív kevés pénzből is lehetett játékos gépet építeni belőle.
Persze sokat eszik meg elmaradottabb a technológia, de játszani lehet vele.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Annyival jobb mint amennyivel drágább?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Én meg inkább nem is mondok semmit! 😜
0
0
0
0
winrar avatar
bassus16: Az én 4 magos Intelemnél nem teljesített jobban 😜
0
0
0
0
bassus16 avatar
carl18:Emlékszel még az ac3-as videóra? Na akkor most nem egy 8 hanem egy "4 magos"(modulos de nem kezdek el magyarázkodni) AMD jobban teljesített a te 60 ezres-es 4 magos Intelednél :"D
0
0
0
0
winrar avatar
Na a Celeron D az egy kész vicc. Mondjuk a Pentium D is az volt 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ma már nincsenek a Celeronok sem annyira agyon butítva a Pentiumokhoz képest. Inkább a Celeron D korszak volt kegyetlen.
0
0
0
0
gibdj avatar
carl18

Ha fogalmad sincs az Otto-motorokról, és azt mondja neked egy kereskedő, hogy a lepkefingot alakítja át tűzzé, akkor másoknak is azt fogod mondani. Persze ha később nem hisz a javításoknak, akkor már valóban az ő baja.
Ha valaki kicsit gyengébb felfogású, az nehezen érti meg, hogy mi a különbség a mag és a modul között, nem az ő hibája. De nem ismerem, nem akarom védeni.
0
0
0
0
no avatar
Intel irodai részre adta ki a celeronokat, igy a helyes a celeron irodai proci 😀 😃 Karcagon mondták neki, az amd játékra valo az intel meg irodai processzor 😆 és azota ezt nyomja. Meg még ilyet, , hogy miért fizzesek egy 4 magosért 60e forintot ha 35e forintért van 8 magos. 😆
0
0
0
0
winrar avatar
Egyesek szerint Spoiler!
rambustibi 😊
biztosan 😆
Intel+Nvidia nálam a legjobb kombó játékra, amivel minden szépen megy.
0
0
0
0
Jongir avatar
És még az intel az irodai proci :-)
0
0
0
0
winrar avatar
Olvastam. Állítólag a Win10 már csak 3/4 magosnak látja az FX procikat 😆
0
0
0
0
Pixx avatar
szegények 😞 [LINK]
0
0
0
0
winrar avatar
carl18: Intelnél nincs olyan, hogyha olcsó lapba raksz erősebb procit, akkor cpu throttling vagy más teljesítményt visszafogó dolog lesz (AMD-nél is csak az FX szériára jellemző). Amennyiben nem akarsz K-s procit és azt tuningolni, maradhat a lap.
Pixx: Köszi 😃 Igazából én meglepődtem, hogy ilyen jól fut, az ultra grafikát elvártam, de akkor is csak ilyen 30-40fps-re számítottam, erre tessék, alig megy le 60fps alá 😃
A procit meg nincs az a játék, ami megfogná (na jó, lehet a Black Ops 3 😂😉.
0
0
0
0
no avatar
Olyan kérdésem volna hogy érdemes-e alaplapot cserélni az I5-3470-hez? H61Mp20 deszkám van és idővel lehet cserélném ezt is! Vagy maradhat ez is ?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ha abban az irodában renderelés és modellezés zajlik, akkor igen, az 😆
0
0
0
0
Pixx avatar
Nem rossz winrar elég jól viszi a gtx 750ti nem hiába maxwell az is 😀 meg a 4460 is jól szerepelt ahogy azt az Intel "irodai procitól" el lehetett várni 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Az nem hiteles, mert úgy több fps-em lett volna 😜
0
0
0
0
Subaru avatar
720p-be kellett volna vennetek mindkettőtöknek 😃
0
0
0
0
winrar avatar
De nekem nem tölti ki rendesen. Bár lehet az 5:4 miatt van 😆
0
0
0
0
Yezi_ avatar
winrar: Neked is ilyen képarányú a videód... 😆
0
0
0
0
winrar avatar
zsoltdeak17: Hogy csináltad meg normális képarányba? 😲
carl18: Szeretem is a 750 Ti-t 😆
0
0
0
0
no avatar
Winrar de jó volna ha nekem is így menne! 😃 😆 60-75 fps nagyon jó ! 😀 neked maximumon jobban vissza mint nekem minimumon 😆
Zsoltdeak17 kösz a videót még te is csináltál! 😀 Mondjuk te frapsal vetted az meg sokat vissza vesz a teljesítményből! :S
0
0
0
0
Yezi_ avatar
e5400 & GT 630 Power... 😆

0
0
0
0
winrar avatar
Végre feltöltött 😃
Előre is bocsánat a "csodálatos" képarányért 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát ja a jelen kor ebbe a legjobb. Pentium 4-en volt a leghangulatosabb a hóba mászkálni. 😆 Na majd hétvégére összedobom a videót.
0
0
0
0
winrar avatar
Csinálok egy új videót, amiben ki van kapcsolva a V-sync, azt reggel belinkelem.
Elég szépen fut a játék 😃
0
0
0
0
no avatar
Na én elrakom magam holnapra, majd ha meg lesz a nvidia kártyám rakok fel egy videót hogy jobban fút-e. Inkább használom a HD 7770-et amíg nálam van addig is csáó! 😃
Most a Dragon ball supert se nézzem egy darabig, türelmetlen vagyok hogy csak hetente 1 részt adnak ki :S
0
0
0
0
Jongir avatar
Pixx Phu, köszi!!! Holnap kipróbálom!!!
0
0
0
0
Pixx avatar
Én nem a reloaded cracket választottam 😃 és nekem nem fagyott be én végig vittem odáig bostonig
De tetszik ez az ac eddig 😃 amíg el jutottam bostonig

Látom akinek amdje van bassus16 az egyetlen tökös csávó aki felrakta a vidit hogyan megy neki de mondjuk jobb lett volna fps lock nélkül meg úgy belőni a játékot hogy ne maxon tekerjen a a vga.
0
0
0
0
winrar avatar
Piero: Ezt szedd le: https://i.imgur.com/Ph8Yfis.png
A telepítőnél a Reloaded crack-et választottam és az elején, amikor Spoiler!
sétálunk be a barlangba, ott egyszer csak befagy a játék és nem megy tovább: https://i.imgur.com/xBiUlhI.jpg
, ez miért van?
Beraktam egy mentést, aztán Boston-ban való futkosást videóztam le, szóval az megvan, de az elején így nem tudok továbbjutni.
0
0
0
0
Pixx avatar
jongir : dokumentumok\Assassin's Creed III ott van bent egy Assassin3 nevű fájl megnyitod (ha nem tudod alapból akkor jegyzettömbel) és VSync=1-et át írod VSync=0 és már nincs is fps limit elmented és cső 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
Linkeljetek priviben melyiket szedjem le! Megnézem én is! Igaz nem nagyon szeretem az AC-t.
0
0
0
0
Jongir avatar
Pixx Brutál jól megy... A monitorod jobb mint az enyém, nálam sajna 60 fps-nél beáll a 60 Hz miatt...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció