Itt van limit 😆 😃 az a pár év kb 2020-ra lesz általános a 4K mire elérhető árba lesz egy ilyen monitor 100K alatt. 4K alatt kíváncsi vagyok hogy menne a San andreas egy 8400GS-el 😆
Pár év és általános lesz a 4K.
Amúgy gpu limit had legyen, az nem zavar semmiben. CPU limitem a Pentium G3420+750 Ti-vel volt, azért is cseréltem le i5-re, hogy megszűnjön a limit.
Na itt van limit (Pentium G3420, 750 Ti, 1280x1024):
20 éves felbontáson nem csoda nem megy normálisan,2015 be a full hd nagyon alap,lassan azis szűk keresztmetszet lesz,főleg ha a nagyobb 2k 4k monitorok kicsit olcsobbak lesznek.
Majd lesz monitor csere is.
Amúgy hol nem "hajcsa ki" a vga-t, ha folyamatosan 99%-on megy a GPU kihasználtság (Nvidia-nál nincs 100%, 99% a max). Spoiler!
Meg lehet akármilyen limit, nekem az 55-75fps bőven a játszható kategória.
Azért mikor 30ért adták a 8320at, az eléggé best buy volt szerintem.
Aztán azért még is csak relatív kevés pénzből is lehetett játékos gépet építeni belőle.
Persze sokat eszik meg elmaradottabb a technológia, de játszani lehet vele.
carl18:Emlékszel még az ac3-as videóra? Na akkor most nem egy 8 hanem egy "4 magos"(modulos de nem kezdek el magyarázkodni) AMD jobban teljesített a te 60 ezres-es 4 magos Intelednél :"D
Ha fogalmad sincs az Otto-motorokról, és azt mondja neked egy kereskedő, hogy a lepkefingot alakítja át tűzzé, akkor másoknak is azt fogod mondani. Persze ha később nem hisz a javításoknak, akkor már valóban az ő baja.
Ha valaki kicsit gyengébb felfogású, az nehezen érti meg, hogy mi a különbség a mag és a modul között, nem az ő hibája. De nem ismerem, nem akarom védeni.
Intel irodai részre adta ki a celeronokat, igy a helyes a celeron irodai proci 😀 😃 Karcagon mondták neki, az amd játékra valo az intel meg irodai processzor 😆 és azota ezt nyomja. Meg még ilyet, , hogy miért fizzesek egy 4 magosért 60e forintot ha 35e forintért van 8 magos. 😆
carl18: Intelnél nincs olyan, hogyha olcsó lapba raksz erősebb procit, akkor cpu throttling vagy más teljesítményt visszafogó dolog lesz (AMD-nél is csak az FX szériára jellemző). Amennyiben nem akarsz K-s procit és azt tuningolni, maradhat a lap. Pixx: Köszi 😃 Igazából én meglepődtem, hogy ilyen jól fut, az ultra grafikát elvártam, de akkor is csak ilyen 30-40fps-re számítottam, erre tessék, alig megy le 60fps alá 😃
A procit meg nincs az a játék, ami megfogná (na jó, lehet a Black Ops 3 😂😉.
Nem rossz winrar elég jól viszi a gtx 750ti nem hiába maxwell az is 😀 meg a 4460 is jól szerepelt ahogy azt az Intel "irodai procitól" el lehetett várni 😀
Winrar de jó volna ha nekem is így menne! 😃 😆 60-75 fps nagyon jó ! 😀 neked maximumon jobban vissza mint nekem minimumon 😆
Zsoltdeak17 kösz a videót még te is csináltál! 😀 Mondjuk te frapsal vetted az meg sokat vissza vesz a teljesítményből! :S
Na én elrakom magam holnapra, majd ha meg lesz a nvidia kártyám rakok fel egy videót hogy jobban fút-e. Inkább használom a HD 7770-et amíg nálam van addig is csáó! 😃
Most a Dragon ball supert se nézzem egy darabig, türelmetlen vagyok hogy csak hetente 1 részt adnak ki :S
Én nem a reloaded cracket választottam 😃 és nekem nem fagyott be én végig vittem odáig bostonig
De tetszik ez az ac eddig 😃 amíg el jutottam bostonig
Látom akinek amdje van bassus16 az egyetlen tökös csávó aki felrakta a vidit hogyan megy neki de mondjuk jobb lett volna fps lock nélkül meg úgy belőni a játékot hogy ne maxon tekerjen a a vga.
jongir : dokumentumok\Assassin's Creed III ott van bent egy Assassin3 nevű fájl megnyitod (ha nem tudod alapból akkor jegyzettömbel) és VSync=1-et át írod VSync=0 és már nincs is fps limit elmented és cső 😃
A 4k-ra meg csak annyit hogy amíg nincs hozzá VGA addig nem lehet az az alap.
Amúgy gpu limit had legyen, az nem zavar semmiben. CPU limitem a Pentium G3420+750 Ti-vel volt, azért is cseréltem le i5-re, hogy megszűnjön a limit.
Na itt van limit (Pentium G3420, 750 Ti, 1280x1024):
Amúgy hol nem "hajcsa ki" a vga-t, ha folyamatosan 99%-on megy a GPU kihasználtság (Nvidia-nál nincs 100%, 99% a max).
Spoiler!
Intel+Nvidia nálam a legjobb kombó játékra, amivel minden szépen megy."
Biztos szépen mehet.... Ne zavarjon, hogy a CPU-d "nem hajcsa ki" a VGA-d ez jól látszik az in-game videódon 😶
Inkább nem kommentálom a belinkelt AC3 videókat, volt itt minden, cpu limit, vga limit....😶
Aztán azért még is csak relatív kevés pénzből is lehetett játékos gépet építeni belőle.
Persze sokat eszik meg elmaradottabb a technológia, de játszani lehet vele.
Ha fogalmad sincs az Otto-motorokról, és azt mondja neked egy kereskedő, hogy a lepkefingot alakítja át tűzzé, akkor másoknak is azt fogod mondani. Persze ha később nem hisz a javításoknak, akkor már valóban az ő baja.
Ha valaki kicsit gyengébb felfogású, az nehezen érti meg, hogy mi a különbség a mag és a modul között, nem az ő hibája. De nem ismerem, nem akarom védeni.
Intel+Nvidia nálam a legjobb kombó játékra, amivel minden szépen megy.
Pixx: Köszi 😃 Igazából én meglepődtem, hogy ilyen jól fut, az ultra grafikát elvártam, de akkor is csak ilyen 30-40fps-re számítottam, erre tessék, alig megy le 60fps alá 😃
A procit meg nincs az a játék, ami megfogná (na jó, lehet a Black Ops 3 😂😉.
carl18: Szeretem is a 750 Ti-t 😆
Zsoltdeak17 kösz a videót még te is csináltál! 😀 Mondjuk te frapsal vetted az meg sokat vissza vesz a teljesítményből! :S
Előre is bocsánat a "csodálatos" képarányért 😆
Elég szépen fut a játék 😃
Most a Dragon ball supert se nézzem egy darabig, türelmetlen vagyok hogy csak hetente 1 részt adnak ki :S
De tetszik ez az ac eddig 😃 amíg el jutottam bostonig
Látom akinek amdje van bassus16 az egyetlen tökös csávó aki felrakta a vidit hogyan megy neki de mondjuk jobb lett volna fps lock nélkül meg úgy belőni a játékot hogy ne maxon tekerjen a a vga.
A telepítőnél a Reloaded crack-et választottam és az elején, amikor Spoiler!
Beraktam egy mentést, aztán Boston-ban való futkosást videóztam le, szóval az megvan, de az elején így nem tudok továbbjutni.