Akkora kocka vagy, ha édesapád megfenyeget hogyha nem viszed ki a szemetet 10 percen belül akkor 2hétig nincs gép te csak ennyit felelsz : Hm, Roger That
Akkora kocka vagy hogy a személyiden az avatarod képe van.
Akkora kocka vagy hogy csak konektorközelben közlekedsz nehogykihúzódjon a tápod .
😃 én találtam ki őket 😃
😆
akkora kocka vagy hogy a dolgozatodra a nevedhez azt írod hogy Carl Jonshon
akora kocka vagy hogy ha meg kérdezik ki a példa képed azt mondod hogy carl jonshon
akkora kocka vagy hogy ha nem tudod a matek feladatot az írod rá hogy 404error
super88 írta:
Akkora kocka vagy hogyha kérdeznek nem tudsz válaszolni az 1 másodperces general cooldown miatt!
Akkora kocka vagy hogy a földrajz órán Kanada fővárosaként Orgrimmart nevezed meg!
akkora kocka vagy hogy a hary metal koncerten megtámadod a meleted lévő halálfejes srácot mert ki volt jelölve!
akkora kocka vagy hogyha bemész a MCdonalds-ba megkérdezed az eladót hogy hány fős ez az insta!
akkora kocka vagy hogy a tesco-ban röhögve veszed a
az élelmiszert mert nincs rajta másolásvédelem!
nos orgrimar hejett inkább iron forge mert kanad nem sivatagos😃😃
Akkora kocka vagy:
Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
A mikrón ütöd be a PIN-kódodat.
Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül pánikba esel, és máris visszamész érte.
Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.😂
akkora kocka vagy hogy a matektanárod téged hív ki geometriai tesztalanynak
akkora kocka vagy hogy átvehetnéd spongya bob szerepét
😆 (saját)
Akkora kocka vagy hogy csak konektorközelben közlekedsz nehogykihúzódjon a tápod .
😃 én találtam ki őket 😃
akkora kocka vagy hogy a dolgozatodra a nevedhez azt írod hogy Carl Jonshon
akora kocka vagy hogy ha meg kérdezik ki a példa képed azt mondod hogy carl jonshon
akkora kocka vagy hogy ha nem tudod a matek feladatot az írod rá hogy 404error
akkora kocka vagy hogy az iskolába a dolgozatra az íp-det írod rá😃
Én párszor az emailcímemet kezdtem írni😆
Tudom, hogy elírás de elég érdekesre sikeredett.. 😃
agy helyett gay=b*zi, meleg stb.
Akkora kocka vagy hogyha kérdeznek nem tudsz válaszolni az 1 másodperces general cooldown miatt!
Akkora kocka vagy hogy a földrajz órán Kanada fővárosaként Orgrimmart nevezed meg!
akkora kocka vagy hogy a hary metal koncerten megtámadod a meleted lévő halálfejes srácot mert ki volt jelölve!
akkora kocka vagy hogyha bemész a MCdonalds-ba megkérdezed az eladót hogy hány fős ez az insta!
akkora kocka vagy hogy a tesco-ban röhögve veszed a
az élelmiszert mert nincs rajta másolásvédelem!
nos orgrimar hejett inkább iron forge mert kanad nem sivatagos😃😃
Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
A mikrón ütöd be a PIN-kódodat.
Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül pánikba esel, és máris visszamész érte.
Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.😂