kistiko07a írta: Davezorrr: Ozone fülesek közt keresgélj azon belül Attack vagy spark. 6k-tól már egész jókat lehet kapni és a basszus is jól szól vele. Nemtom mire kell (játék/zene/mind2) de szerintem megfelelő mindenre 😀
Zenére meg filmnézésre mert igazából notihoz akarom.Köszi a tippet
Davezorrr: Ozone fülesek közt keresgélj azon belül Attack vagy spark. 6k-tól már egész jókat lehet kapni és a basszus is jól szól vele. Nemtom mire kell (játék/zene/mind2) de szerintem megfelelő mindenre 😀
djkacor írta:
Hali ezek közül melyik lenne a jobb választás??
Samsung SH-224BB/BEBE Black
Asus DRW-24B5ST SATA Black
Nec AD-5280S DVD író SATA Black
Nec AD-7283S LabelFlash OEM Black
a válaszokat előre is köszi 😀
hali a két Nec közzül akármeik, lehet az olcsóbb is
WackoSheep írta:
sziasztok szerintetel Coller master Silencio 550 házhoz miylen bill egér menne? lehetőleg vezeték nélküli és letisztult formavilágú semmi csicsiapicsa mutimedia gomb meg semmi és lehetőleg karcsú kialakítású
Köszönöm.
Viszont én ilyet néztem ki magamnak:
http://***/termekek/reszletek/6957_aerocool_v12xt/
Erről tudtok véleményt mondani? Szabad, nem szabad ilyenbe érintőpanelest venni? Nem megy tönkre hamarabb mint egy gombos típusú.
Nekem sima volt, nem tudom mivel lenne jobb az aranyozott. Ja, de tudom...több zseton lehet érte kérni, mert "aranyozott".
Ne adj isten sokszor van ki-be dugdosva és megesik, hogy lejön róla a réteg...
Az olcsóbb is ugyan olyan tökéletes. Ne dőlj be az ilyen aranyozott parasztvakításnak egyértelműen semmi értelme és az életben nem fogod észrevenni a különbséget.
Sziasztok! Ha én az AMD Phenom II X2 555 Black Edition 3.2GHz-s procimat négymagosítani, illetve húzni szeretném 3.4Ghz-re.. akkor szerintetek elég lenne rá egy Scythe Ninja 3 hűtő?
Köszönöm.
Erről tudtok véleményt mondani? Szabad, nem szabad ilyenbe érintőpanelest venni? Nem megy tönkre hamarabb mint egy gombos típusú.
ilyen topik nincs szóval ide írom jobbat nem találtam neki 😃 na szóval szeretnék optikai meghajtót venni (belsőt). Össz-vissz van rá 7 ezer FT-om. Én a DVD-RW Pioneer 22x DVR-218L Labelflash SATA írót néztem (a webáruházban megtalálható). Na már most semmi tapasztalatom nicns hogy milyet kéne venni azért írok ide hogy egylatlán ez jó író e valamint ha nem akkor mi érné meg legjobban 😃
molfer98: Logitech Driving Force GT.
+ 900 fokos elfordulás, kézi szekvenciális váltó, rakat gomb, egy tekerő. Gran Turismo-hoz vettem, de PC-hez is tökéletes. Ja, és a kormánykerék átmérője ugyanakkora, mint egy sportkormányé.
- Nem fém, csak 2 pedálja van, és H-váltója sincs.
+1 Ára fele a G27-nek
robinho89 írta:
Na végre van olyan üzlet ahol van raktáron Cooler Master Hyper TX3 EVO proci hűtő szerbiában, 2 hónapig nem volt sehol sem! Nos 2500din nálunk az pont 6000forint körül van, annyit meg ér szerintetek?
robinho89 írta:
Na végre van olyan üzlet ahol van raktáron Cooler Master Hyper TX3 EVO proci hűtő szerbiában, 2 hónapig nem volt sehol sem! Nos 2500din nálunk az pont 6000forint körül van, annyit meg ér szerintetek?
900-180 közt állítható, annak idején momo race volt felette.😀
900? 😀
Elírtam.😆
Jó kormány, feltéve ha kapsz megkímélt állapotban.😜
és nincs valami olyan kormány mint a g25 hogy normálisan lehet forgatni mint az autokormányt?azaz nem 180 fokban hanem 52 vagy mennyire lehet. 😀
Biztos van, hogy annyiért is azt nem tudom, de a G25 nem a forgathatósága miatt drága.😃
Amúgy 900 fok, 2,5 fordulat.
de tényleg miért ilyen drága? 😀
Kormány motorja dupla, nem fogaskerekes hanem csapágyas szíjhajtással.
Pedálok megint csak nem fogaskerekesek, rugós teleszkóp van benne.
Sok fémalkatrész miatt jóval strapabíróbb mint a műanyag társak.😀
molfer98 írta:
Sziasztok. Most akarok venni kormányt egy használt cuccokkal foglalkozó piacon. Mindegy milyen kormányt veszek? Euro truck simulator 2 meg ilyenekkel játszanék vele. 😀
Attól függ milyen visszajelzésekre vágysz.😀
Ha csak tekergetni akarod jó a 5k-es kategória, ha versenyezni is szeretnél G25, használtan 35-40k környékén mennek.
Sziasztok. Most akarok venni kormányt egy használt cuccokkal foglalkozó piacon. Mindegy milyen kormányt veszek? Euro truck simulator 2 meg ilyenekkel játszanék vele. 😀
mondatnátok nekem egy jó fülhallgatót pc-hez max 30 euroig ?
megj.:inkább legyen benne basszus mint h hangosan szóljon.
Ozone Attack 5,700
Ozone Onda ST 7,000
Ozone Oxid 8,700
Creative Fatal1ty Gaming Headset 9,000
Davezorrr: Ozone fülesek közt keresgélj azon belül Attack vagy spark. 6k-tól már egész jókat lehet kapni és a basszus is jól szól vele. Nemtom mire kell (játék/zene/mind2) de szerintem megfelelő mindenre 😀
Zenére meg filmnézésre mert igazából notihoz akarom.Köszi a tippet
megj.:inkább legyen benne basszus mint h hangosan szóljon.
hali a két Nec közzül akármeik, lehet az olcsóbb is
sziasztok szerintetel Coller master Silencio 550 házhoz miylen bill egér menne? lehetőleg vezeték nélküli és letisztult formavilágú semmi csicsiapicsa mutimedia gomb meg semmi és lehetőleg karcsú kialakítású
hali, ment a PÜ 😎
Milyen típusú pen drive-t éri meg venni 32 GB-s méretben?
Sziasztok.
Tudtok olyan boltot vagy webáruházat ahol lehet venni ventilátor vezérlőt?
Szia! Itt a gépigény webáruházában is körülnézhetsz, vannak különböző előlapi panelek.
Klikk az alábbi linkre:
https://gepigeny.hu/webaruhaz/category.php?id=44
Köszönöm.
inkább scythe 😉
Az a gond hogy az valószínűleg kilógna a gépházból 😃
Esetleg ez?
Alpenföhn Sella CPAF-012:
[LINK]
Ez a hűtő engem is érdekelne, viszont nekem is ugyanez a gondom hogy valószínű kilógna házból. Vagy szerintetek beleférne?
Esetleg ez?
Alpenföhn Sella CPAF-012:
[LINK]
Egy Phenom II X4 965 BE-hez elegendő egy ilyen hűtő?
Semmi OC, semmi fesz emelés, csak a gyári hűtés cseréje lenne a cél.
[LINK]
Szerintetek? 😀 Tudná alacsonyan tartani a proci hőmérsékletét?
Ne adj isten sokszor van ki-be dugdosva és megesik, hogy lejön róla a réteg...
haverom 960t-ét 4 magról 6-ra unlockoltam egy tx3 társaságában és bőven elég neki.
Sziasztok.
Szia! Itt a gépigény webáruházában is körülnézhetsz, vannak különböző előlapi panelek.
Klikk az alábbi linkre:
Köszönöm.
Sziasztok.
Klikk az alábbi linkre:
választ előre is kösz 😃
Üdv
ez a hűtő mennyire jó kérném a véleményeteket mert ezt akarnám megvenni és lecserélni a gyári hűtőt a Phenom II X4 965 3.4Ghz ről.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1578
Semmiképp sem ajánlom, drága...Cm Tx3 evo 6k, ugyanezt a teljesítményt hozza.😉
Hasonló áron Scythe Yasya, lényegesen jobb.
ez a hűtő mennyire jó kérném a véleményeteket mert ezt akarnám megvenni és lecserélni a gyári hűtőt a Phenom II X4 965 3.4Ghz ről.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1578
+ 900 fokos elfordulás, kézi szekvenciális váltó, rakat gomb, egy tekerő. Gran Turismo-hoz vettem, de PC-hez is tökéletes. Ja, és a kormánykerék átmérője ugyanakkora, mint egy sportkormányé.
- Nem fém, csak 2 pedálja van, és H-váltója sincs.
+1 Ára fele a G27-nek
i
igen😃
Persze, abban az árkategóriában nincs jobb hűtő.
És hánz fokan lehet elforgatni?? 😀
900? 😀
Elírtam.😆
és nincs valami olyan kormány mint a g25 hogy normálisan lehet forgatni mint az autokormányt?azaz nem 180 fokban hanem 52 vagy mennyire lehet. 😀
Biztos van, hogy annyiért is azt nem tudom, de a G25 nem a forgathatósága miatt drága.😃
Kormány motorja dupla, nem fogaskerekes hanem csapágyas szíjhajtással.
Pedálok megint csak nem fogaskerekesek, rugós teleszkóp van benne.
Sok fémalkatrész miatt jóval strapabíróbb mint a műanyag társak.😀
900? 😀
Elírtam.😆
900? 😀
Elírtam.😆
900? 😀
Elírtam.😆
900? 😀
Elírtam.😆
900? 😀
360-180 közt állítható, annak idején momo race volt felette.😀
És van hozzá vőáltó? 😀
Kormányon.😉
Normális kézi váltóst nem kapsz ennyiért.
én olyan 4-5 ezerre gondoltam használtan és Force FeedBack kormányra gondoltam. 😀
Ezt ajánlom, 3 évig nyúztam, aztán szétesett a motorja, viszonylag pontos, erős.
Logitech Formula Force Gp
Attól függ milyen visszajelzésekre vágysz.😀
Ha csak tekergetni akarod jó a 5k-es kategória, ha versenyezni is szeretnél G25, használtan 35-40k környékén mennek.
Arany középút 20k+-os kategória.
háátt pc hez kéne? akkor pc hangfalat vegyél ne ilyet. Vagy használtan valami hangfal+erősítő cucckombót sokkal jobb.
Pontosan, az a semmirevaló kategória, 0 hangzással.😆
10k-ért kapsz 300w-os 3utas hangfalat, mellé 10k egy erősítő, gépre rákötöd oszt csókolom.😃