Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az a Baj hogy nem írtad milyen VGa van a gépedben! Így sajnos nem lehet mit mondani erre mert az nagyba befolyásolja. DE, hogy ne marad teljesen válasz nélkül egy ismerősöm játszik a BF3mal pedig igen szerényke kis configja van szegénynek Tehát ha neked jobb és több van mindenből nem lesz gond! Az ö gépe a következő:
Amd athlon X2 4200++ hozzá valami asrock alaplap
2gb ram
Gforce 8800Gts 320Mbos videokari.
Igazi hogy Low-on de stabil 40-45Fpsel fut nála.
Tehát ehhez viszonyíthatsz, remélem segítettem valamelyest!
Koszonom a segitsegedet. 😀
A problema az.hogy nem tudom eldonteni,hogy en adtam meg rosz adatokat vagy az oldal ertekeli el a dolgokat,mert a jatekoknal nem ugyvan ahogy az oldal megjosolja nekem azt,hogy mennyire megy majd az adott jatek.Peldanak veszem a Ninja Blade jatekot,azt irja 100% nagyon magas 1080p es megse valahogy megse sikerult fullba tolnom a jatekot,vagy ott van a Blade & Soul ami nem reg jelent meg 100%-96% magas 1080p es megse megy ugy ahogy azt nekem megjosolta,megis vissza kellett allitsam a beallitasokat..Remelem valaki tud adni valami magyarazatot,hogy a gepemben az egyik alkatresz a nem ra alkalmas;itt vagy PU-ben is megfelel a valasz.
Koszontem elore is 😀
Kitöltöttem (szerintem) a legfontosabb adatokat, aztán, mikor rákeresek egy játékra, nem nagyon hiszem el, hogy alkalmas lenne néhány játék futtatására.
A BF 3 4-5 FPS-el meghalt minimum grafikán
A CoD 5 is kb közepes-alacsony grafikán el-el fut
Portal 2-vel nem volt gond (de ez sem full.on) ... ... ...
Nézek youtube-n ehhez hasonló videókártyákkal játszani embereket:
Nekem élni nem bírt ez a játék, neki meg FULL-on megy:
https://www.youtube.com/watch?v=4voFv-xaTlc
Ez a gép mire elég ? 😜
ezel a párossal emélem mediumon elindul far cry 3 kiprobálom majd tudnál ajánlani valami fps játékot pcre ami sci fi jellegü lene
kösz taylor
PL.:bf3,bf4,NFS-ek stb.
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=30435&sub=usercomp&comp=31374
előúre is thx!
AMD-ből nem lesz baj a 4 maggal esetleg egy Battlefield 4 nél? Mert ugyebár gépigénynél AMD-ből 6 magot "kér".
A kártyák közül a 460 a legerősebb. Orociból pedig azért a Phenom, mert ezt AM3+-os kapba teszed, akkor a későbbiekben lehet beletenni akár FX procit, tehát bővíthető a közeljövőben, míg a másik procinál a foglalat elavult.
Intel Core2Duo E8600 vagy AMD Phenom II X4 955 ( esetleg Core2Quad? Pl. Q6660 )
illetve.
GeForce GTX 460 vagy egy HD 7770 ( esetleg HD 5830 ) lenne alkalmasabb játszani? ( Battlefield 3-4 )
bazsa28: Tedd fel nyugodtan a 8.1 et Teljesítmény javulást fogsz tapasztalni pár játéknál ha valamelyik régebbi meg nem indul csak át kell állítani a kompatibilitást azt vígan fut 😃
Az lenne a kérdésem, hogy kompatibilis, jó lesz gamer PC-nek? És mehet rá a Windows 8.1 vagy maradjak a Windows 7-nél?
Szeretnék játszani régebbi játékokkal mint pl.: Assassin's Creed.
Konfiguráció:
Alaplap:, Asus M5A97 Evo R2.0 ,
Processzor: AMD FX-6300 3.50 GHz
Memória: KINGMAX 8GB DDR3 1600MHz
Videokártya: GAINWARD 426018336-2999 GTX760 Phantom 2GB GDDR5 PCIE
Merevlemez: TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
Ház: ZALMAN Z11
Táp: FSP Raider 550
1. netezős, 2. otthoni, 3. közép gémer, 4. felső gémer, 5. hardcore gémer
leveleket leőre is köszönöm 😀😉)