Kmisi99 írta:
Az mi az hogy mákos?😆
Ja nem sima képcsöves tv de a kép tűéles meg a képcsöves tv felbontása asszem olyan 14xx körüli szóval nagyobb mint a HD
Ha kell csinálhatok egy képet valami műsorról!
A régi képcsöves tv-k felbontása kb. 720x576! Azért írtam, hogy kb. mert ezeknél ez az érték változó!
Ja én csak a mákost nem tudtam mi😆 Amúgy a digin csak annak a filmnek van szar minősége amit a csatorna szarként vetít de a rendes felvételeken nagyon szép itt van pár kép. Látni hogy már a tv felbontása volt a szar
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Kmisi99 írta:
Az mi az hogy mákos?😆
Ja nem sima képcsöves tv de a kép tűéles meg a képcsöves tv felbontása asszem olyan 14xx körüli szóval nagyobb mint a HD
gondolom úgy értette hogy hangyás 😎
...Mi az hogy hangyas ???? 😆
Nyugi, csak ugratlak ! 😀
Szerintem a hangyas + makos az ugyanaz, mint mikor "zajos" a kep, v. "szőrős", szal nem tiszta a kep. 😆
Kmisi99 írta:
Az mi az hogy mákos?😆
Az mi az hogy mákos?😆
Heló!
Most vettem meg az LG vadonatúj LCD FULL HD -s 94cm-s televíziómat.Azt szeretném kérdezni hogy én most a PR-Telecomnál vagyok és abban csak egy pár HD adás van.
Hogyha áttmennék a DIGI-hez ami digitálisan sugároz akkor jobb minőségű lenne a kép mint most?Mer most elléggé mákos.
Vagy kikell várnom a 2012-őt amikor áttálunk analógról digitálisra?
Légyszi segítsetek!
HELP PLEASE!!!😆😃😂😀😎
Üdv. LED LCD monitor képernyőjén keletkezett egy 3 centis karc. El lehet valahogy tüntetni, van rá valami mód, hogy kevésbé látszódjon? Sajnos a garancia erre nem terjed ki.
geriboy05 írta:
Az én bajomra van valakinek ötlete esetleg?
Hmmm....esetleg rossz a DVD-olvaso ??? 😀
En is csak erre tudok tippelni, nem vok konzolos 1ebkent, igy nincsen igazan tapasztalatom benne, viszont ha garancias, en a helyedben visszvinnem, v. visszkuldenem, csak eloszor meg felhivnam telefonon oket, hatha tudnak vmi jotanaccsal szolgalni !
Ducky google a baratod ! 😀 Ird be h TESZT + a 2 VGA nevet ! 😉
Laci 503, a mentesekkel kapcsban mar ugyesen irtak neked, en + annyit tennek hozza, h a telepitesnel, pl. MSN, kivalaszthatod, h hova telepuljon, akarcsak a jatekoknal is, vmint, miutan telepult az MSN es elinditottad, a beallatasaiban talizhatsz olyat, ahol megtudod adni a celkonyvtarat a naplozas mentesere ( tehat tetszoleges helyet is valaszthatsz a 2. HDD-en is) ! 😉
laci503 írta:
aha de az a baj ha újratelepíted a gépedet akkor a mentések is odavésznek nem?
Nem,mert a mentéseket kimásolhatod bárhová-külső hdd,pen-drive,stb-majd újratelepítés után ugyanoda visszamásolod,sőt a mentéseid akár másik gépre is átrakhatod ha ugyanaz a program/játék verziója.
laci503 írta:
aha de akkor ha én az 500 gigásra telepítem majd mondjuk akkor arra a vinyóra teszi a cuccait az adott program nem?
Saját példa:én is 2 vinyót használok:1. windows,2.játékok.Nálam minden játék a 2.vinyón van,de ettől függetlenül a játékok mentései az 1.vinyóra kerülnek,a windows által létrehozott dokumentumok mappába.
laci503 írta:
ha oda választom hogy telepítem a cuccot az oda fog települni nade úgy kérdezem akkor hogy a nem rendszervinyón is ugyan úgy vannak dokumentomok mappa képek mappa zene mappa meg ienek ??
Alapból csak a rendszervinyón vannak ezek a mappák.Ugyan saját magad létrehozhatsz ilyen mappákat máshol is,de attól a windows csak a sajátját fogja használni.
ha oda választom hogy telepítem a cuccot az oda fog települni nade úgy kérdezem akkor hogy a nem rendszervinyón is ugyan úgy vannak dokumentomok mappa képek mappa zene mappa meg ienek ??
laci503 írta:
nos lenne egy olyan fura kérdésem hogy csak na! 😆 : na szal hogy érzékeli a win7 ha mondjuk 2 HDD van a gépben? tegyük fel van 1 rendszer vinyó ami egy raptor szal nem fér rá más... és van a mostani 500as vinyóm... szal akkor ha telepítek valamit azt a 500asra fogom feltenni tehát az msn-t is... na szal a naplózása az msnnek is a 500asra fog menni?? ja meg az 500as vinyón uygan úgy van DOkumentumok meg képek meg zene mappa meg ienek?? vagy valaki elmagyarázná ez hogy van??? ja meg a játékoknak a mentése is az 500asra menne?? köszi előre is a választ remélem vágjátok a kérdést 😆
Tudtommal a windows mindent a rendszerparticióra/vinyóra telepít-értem ezalatt az MSN-t,dokumentumokat,felhasználokat,programadatokat-szóval mindent,ami a windows-al kapcsolatos.A játékok mentéseit meg minden játék önállóan hozza létre attól függetlenül,hogy hova van telepítve,ez általában a dokumentumok közt van de előfordul,hogy a játék telepítési mappájába ment.
nos lenne egy olyan fura kérdésem hogy csak na! 😆 : na szal hogy érzékeli a win7 ha mondjuk 2 HDD van a gépben? tegyük fel van 1 rendszer vinyó ami egy raptor szal nem fér rá más... és van a mostani 500as vinyóm... szal akkor ha telepítek valamit azt a 500asra fogom feltenni tehát az msn-t is... na szal a naplózása az msnnek is a 500asra fog menni?? ja meg az 500as vinyón uygan úgy van DOkumentumok meg képek meg zene mappa meg ienek?? vagy valaki elmagyarázná ez hogy van??? ja meg a játékoknak a mentése is az 500asra menne?? köszi előre is a választ remélem vágjátok a kérdést 😆
igen LG és az a fura hogy a korábban még működő terminator 4 játék sem települ fel, de az a fura hogy mindkettő 8.5GB-s Memorex DVD, ennek lehet köze hozzá
Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy berakok egy DVD-t: Star wars force unleahsed disk1-et és nem olvassa, gondolkozik és kész, a disk 2-őt gond nélkül beolvassa
Szerintetek mi lehet a baj, a haveromnak pedig rendesen működik
Please help!!
Az everest gadgetjében mindent belehet állítani kijelzésre, amit az everest mérni tud! Értem ezalatt a hőmérsékleteket, feszültségeket, időzítéseket, órajeleket, szorzókat, ventilátor sebességet, kihasználtságot, stb.!
Tudnátok ajánlani egy olyan alaplapot amibe belemegy a mostani 2 magos athlon64 5200+ om és belemegy a 4 magos phenomII es vagy esetleg AthlonII?leginkább olyan érdekelne aminek elfogadható ára van mert olyat nem találtam.😀
Előre is köszi!!😃
Ez nem rossz alaplap, és 18.000-be kerül. Alaplap:[LINK] Processzor támogatása:[LINK]
Igazad van😃 Nagyon szépen köszönöm a segitséget!!!😀
Tudnátok ajánlani egy olyan alaplapot amibe belemegy a mostani 2 magos athlon64 5200+ om és belemegy a 4 magos phenomII es vagy esetleg AthlonII?leginkább olyan érdekelne aminek elfogadható ára van mert olyat nem találtam.😀
Előre is köszi!!😃
Ez nem rossz alaplap, és 18.000-be kerül. Alaplap:[LINK] Processzor támogatása:[LINK]
Az nem lenne rossz, de a biztosító nem jöhet szóba, az X-530-cal sem foglalkoztak, pedig azt tényleg az áramingadozás tette tönkre (utánna meg a kalapács😂😉.😶
NEm is fizetett, ráadásul visszaminősítettek..
Légyszi segítsetek.
Köszi a nagyon gyors választ nektek😀
Az mi az hogy mákos?😆
A régi képcsöves tv-k felbontása kb. 720x576! Azért írtam, hogy kb. mert ezeknél ez az érték változó!
Heló!
Hogy lehet azt megoldani hogy a vadonatúj 130000FT-os LG 94Cm-es Full HD-s tévémen ne legyen mákos a kép.
Eléggé sürgős lenne mert 3 napon belül még visszaveszik.
Légyszi segítsetek .
MÉRT MÁKOS?😃😢
Ha a mákos alatt azt érted, hogy nem éles a kép mint a régi képcsövesnél, akkor az úgy is marad, hacsak nem HD adást nézel rajta!
Hogy lehet azt megoldani hogy a vadonatúj 130000FT-os LG 94Cm-es Full HD-s tévémen ne legyen mákos a kép.
Eléggé sürgős lenne mert 3 napon belül még visszaveszik.
Légyszi segítsetek .
MÉRT MÁKOS?😃😢
😀
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
almos Nincs mit!😆
SSD-ket lehet Raid 0/1-be kötni?
Ja!
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/96dWOEa4Djs&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/96dWOEa4Djs&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
Kössz!
Az mi az hogy mákos?😆
...Mi az hogy hangyas ???? 😆
Nyugi, csak ugratlak ! 😀
Szerintem a hangyas + makos az ugyanaz, mint mikor "zajos" a kep, v. "szőrős", szal nem tiszta a kep. 😆
Az mi az hogy mákos?😆
És HD TV-n nézed?
Most vettem meg az LG vadonatúj LCD FULL HD -s 94cm-s televíziómat.Azt szeretném kérdezni hogy én most a PR-Telecomnál vagyok és abban csak egy pár HD adás van.
Hogyha áttmennék a DIGI-hez ami digitálisan sugároz akkor jobb minőségű lenne a kép mint most?Mer most elléggé mákos.
Vagy kikell várnom a 2012-őt amikor áttálunk analógról digitálisra?
Légyszi segítsetek!
HELP PLEASE!!!😆😃😂😀😎
Az én bajomra van valakinek ötlete esetleg?
En is csak erre tudok tippelni, nem vok konzolos 1ebkent, igy nincsen igazan tapasztalatom benne, viszont ha garancias, en a helyedben visszvinnem, v. visszkuldenem, csak eloszor meg felhivnam telefonon oket, hatha tudnak vmi jotanaccsal szolgalni !
Ducky google a baratod ! 😀 Ird be h TESZT + a 2 VGA nevet ! 😉
Laci 503, a mentesekkel kapcsban mar ugyesen irtak neked, en + annyit tennek hozza, h a telepitesnel, pl. MSN, kivalaszthatod, h hova telepuljon, akarcsak a jatekoknal is, vmint, miutan telepult az MSN es elinditottad, a beallatasaiban talizhatsz olyat, ahol megtudod adni a celkonyvtarat a naplozas mentesere ( tehat tetszoleges helyet is valaszthatsz a 2. HDD-en is) ! 😉
SSD-ket lehet Raid 0/1-be kötni?
Ja!
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/96dWOEa4Djs&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/96dWOEa4Djs&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
aha de az a baj ha újratelepíted a gépedet akkor a mentések is odavésznek nem?
Nem,mert a mentéseket kimásolhatod bárhová-külső hdd,pen-drive,stb-majd újratelepítés után ugyanoda visszamásolod,sőt a mentéseid akár másik gépre is átrakhatod ha ugyanaz a program/játék verziója.
aha de akkor ha én az 500 gigásra telepítem majd mondjuk akkor arra a vinyóra teszi a cuccait az adott program nem?
Saját példa:én is 2 vinyót használok:1. windows,2.játékok.Nálam minden játék a 2.vinyón van,de ettől függetlenül a játékok mentései az 1.vinyóra kerülnek,a windows által létrehozott dokumentumok mappába.
a 7-es winfoshoz nem nagyon értek
Tudtommal a windows mindent a rendszerparticióra/vinyóra telepít-értem ezalatt az MSN-t,dokumentumokat,felhasználokat,programadatokat-szóval mindent,ami a windows-al kapcsolatos.A játékok mentéseit meg minden játék önállóan hozza létre attól függetlenül,hogy hova van telepítve,ez általában a dokumentumok közt van de előfordul,hogy a játék telepítési mappájába ment.
és köszi hogy segítesz!😀
Szerintetek mi lehet a baj, a haveromnak pedig rendesen működik
Please help!!
Everest progin kivül van olyan progi ami mutatja még a hőmérsékletet a gépnek??
Én gadgeteket használok!
Én csak a HWMonitort használom hőm. + proci fogyasztás nézésre... 😎
Fogyasztás?o.O Nem inkább feszültség?
Pl. a CPUID Hardware Monitor
Én csak a HWMonitort használom hőm. + proci fogyasztás nézésre..nem nagyon szeretem az Everestet, Nekem elég a CPU-Z, HWMonitor, GPU-Z 😎
Pl. a CPUID Hardware Monitor
Sziasztok!😀
Előre is köszi!!😃
Ez nem rossz alaplap, és 18.000-be kerül.
Alaplap:[LINK]
Processzor támogatása:[LINK]
Igazad van😃 Nagyon szépen köszönöm a segitséget!!!😀
Sziasztok!😀
Előre is köszi!!😃
Ez nem rossz alaplap, és 18.000-be kerül.
Alaplap:[LINK]
Processzor támogatása:[LINK]
Előre is köszi!!😃
NEm is fizetett, ráadásul visszaminősítettek..