chrono02: én már ugy nézik ki az old republicba mint egy elöfizetö az igaz hogy rengeted játékidőbem és kb 10 milla creditbe került de az expansion kivül minden megvan 😃 (egyébként az eslő karaktert felhuzni a szivás a másodiknál már észre se veszed hogy f2p vagy csak persze kell egy haver aki segit mert tradelni nem tudsz pl 😀😉
xoki Old Republicot most töröltem le, nem igazán jön be. Mármint a játék jó, de a megvalósítás a korlátozásokat nézve egy kalap valami. 10-es szintig élveztem, de utána elvesztettem az érdeklődésem. Úgyhogy délután elkezdtem The incredible advantures of Van Helsinget.
CoD 2
CoD 4
GTA SA + SAMP
és most játszanék a Team Fortress 2-vel de nemtudom hogyan kell multizni! Valaki segítene? Mi kell hozzá hogy tudjak multizni TF2-n?
a Remember Me-ben a bunyó csak nekem nem tetszik ? :/ am. az egész játéknak a storyja jól kezdődik,van hangulata de én tettem volna bele lövöldét de nem ezt a fedezékből fedezékbe félét....szal összeségében véve jó játék
danzas007 írta:
Tudtok olyan játékot ajánlani, aminek a végigjátszása nem ilyen 3-4 órás, és élvezetes? 😃 pl. Metro: Last Light, Borderlands 2
Van egy pár 😃
Fallout részek, Elder Scrolls részek, Mass Effect trilógia, The Walking Dead, The Binding of Isaac, Portal 2, Oddworld: Abe's Oddysee, Amnesia: The Dark Descent...
Elég sokáig lehetne ezeket sorolni, hiretelen ezek jutottak eszembe amik elég hosszúak is de lehet könnyebb lenne, ha leírnád, milyen játékok is érdekelnének, FPS, RPG, régi vagy új, stb.
Dirt3
FIFA13
Mortal Combat
WoW WOTLK
Skyrim
F1 2012
Ajánlom mindenkinek 😃 néha össze lehet futni pár magyar játékossal is 😃
Jelenleg csak ennyivel 😃
Remember Me
Tomb Raider
Sniper Elite V2
Team Fortress 2
Mortal Kombat
The Darkness II
Saint's Row 3
Deadpool
Dishonored
Far Cry 3
CoD 4
GTA SA + SAMP
és most játszanék a Team Fortress 2-vel de nemtudom hogyan kell multizni! Valaki segítene? Mi kell hozzá hogy tudjak multizni TF2-n?
World of Warplanes
Minecraft
Far Cry 3 Blood Dragon
Arcania: Fall Of Setariff
Gothic 3
CS:GO
Metro Last Light
Battlefield 3Multi
ANNO 2070
DARK
Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
Egyébként ez a játék még nem szerepel itt az oldalon, de azért itt a videó róla.. 😃
Fable The Lost Chapters
Gothic 1-2
Majd ha visszajön a gépem:
Cod4
Minecraft (Co-op)
Left 4 Dead 2 (Co-op)
CS:GO
Anno 2070
Tomb Raider 2013
POP Warrior Within
Tudtok olyan játékot ajánlani, aminek a végigjátszása nem ilyen 3-4 órás, és élvezetes? 😃 pl. Metro: Last Light, Borderlands 2
Van egy pár 😃
Fallout részek, Elder Scrolls részek, Mass Effect trilógia, The Walking Dead, The Binding of Isaac, Portal 2, Oddworld: Abe's Oddysee, Amnesia: The Dark Descent...
Elég sokáig lehetne ezeket sorolni, hiretelen ezek jutottak eszembe amik elég hosszúak is de lehet könnyebb lenne, ha leírnád, milyen játékok is érdekelnének, FPS, RPG, régi vagy új, stb.
COD: MW2
Warframe
Minecraft😂
Heroes 3
TERA Online
Meg néha egy kis Street Fighter x Tekken (persze amíg ki nem jön a Mortal Kombat 😃😉
Metro Last Light
Battlefield 3
Dead Island Riptide
ANNO 2070
Néha néha elszoktam kezdeni de 1-2 hónap után megunom 😃