Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
At Il La avatar
Na lesz miből válogatni.......😊 köszi 😃
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
chrono02: TERA, Warframe, Core Blaze, KingsRoad, Drakensang Online. Ezen a honlapon rengeteg van még felsorolva: [LINK]
At Il La: Mirror's Edge, Splinter Cell: Blacklist, Borthers in Arms: Hells Highway, The Bureau: X-COM, Outlast, Skyrim, Homeworld 2, Command & Conquer 3 Tiberium Wars, Lego Lord of the Rings, Lego Star Wars 3, Lego Pirates of the Carribean, Papers please, Remember Me, Sniper Elite V2, Tomb Raider 2013, MicroVolts, Don't Starve, Mortal Kombat, Devil May Cry, Batman: Arkham Asylum, Arkham City.
0
0
0
0
At Il La avatar
Valami jó kis játékot tudnátok nekem ajánlani?😃 akármilyen lehet, nyílt vagyok mindenre😀 köszi a segítséget : D
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Ritkán van hogy játékot kérek, de most itt egy ilyen eset 😀 . Hack & Slash játék érdekelne, az mindegy hogy MMO vagy nem MMO.
Köszönöm!
Sziasztok!
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem valami fps vagy tps lövöldözős kéne tps-ből olyan ahol van fedezékrendszer vagy valami szuperhősös
0
0
0
0
ulver01 avatar
sziasztok, én valami kártyajátékra gondoltam, ilyen turn-based féleségre 😃 tudnátok ilyet? 😃 -valami hasonló mint a heroes sorozatban, csak kártyákkat kell leidézni, és ajánlom hogy jó legyen ám! 😃
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Sziasztok ajánlanátok nekem egy legújabb autós játékot ami tele van kocsival ?
0
0
0
0
Bronson avatar
Fps-t bírod?A Homefront elég rövid játék meg a 2010-es Medal of Honor is...
0
0
0
0
dotta98 avatar
Sziasztok!
Valami olyan játék kellene,ami viszonylag jó,és rövid játék ideje van,márcsak azért is ,mert jövő pénteken jön a fifa 14 és addig is szeretnék valamivel játszani,de a fifát is elakarom pénteken kezdeni.Bármilyen fajta lehet. 😃 Előre köszi!
0
0
0
0
PoPet avatar
Battlefield, Medal of Honor, Far Cry
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem pár olyan játékot ajánlani ami olyan mint a CoD vagy a Crysis sorozatok?
Vagy olyan ami nemrég adtak ki 😃
0
0
0
0
no avatar
Tanks xoki. Gondolkoztam én is a Legenden, de akkor kipróbálom. 😃
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Protein, köszönöm a válaszod, sejtettem hogy valami ilyesmi lesz, mert olvastam a Nexus kettőről is de a kijövetele már rég volt és még mindig nincs 😃 tehát semmi 😞 hasonló sincs? Ami legalább Nexus szinten van?

A többieknek, nagyon kár, mert a náci, kínai, terorista gyilkolás már unalmas 😃

De majd akkor én csinálok 😃 csak tudnám hogy kell -_- 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sznyoky: rayman legends, fallout

most ennyi ugrott be 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, tudnátok mondani olyan offline játékot amit lehet játszani az unalmas órákon? Akár 2D-s nézetű kis akármi mint a LIMBO.
Vagy valami jó TPS az AC-n és a Mass Effecten kívül.. Köszöntem. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Bioritmus: Spec Ops The Line, Mass Effectek, a harmadiknak nem jut eszembe a neve.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Köszi a tippeket már csak egy olyan TPS játék kellene amiben van nagyjából jól működő fedezék rendszer ami nem bugol meg ilyenek :$ 😃D előre is köszi 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Tucsok2008:
(Ezt még a Nexus-ra reagálva.)
Nem tudom mennyit tudsz a játékról, ez az "Imperium Galactica" sorozat harmadik része lett (volna). A cég 2006-ban már próbálkozott egy folytatással, Kickstarteren próbálták összegyűjteni a pénzt, de nem jött össze. Azóta már 2012-ben is megpróbálták még egyszer összehozni, sajnos ugyanúgy eredménytelenül.
Bár néhányan az Imperium Galactica folytatásának tekintik, nagyban változott a gameplay a címváltás alatt, ettől függetlenül nagyon jó játék volt az első két rész is (személy szerint jobban kedveltem az első két részt, de a Nexus se rossz).
0
0
0
0
Bronson avatar
Tucsok2008:Felejtsd el! 😂
0
0
0
0
Bicike avatar
Tucsok: Szerintem ilyen nincs, nincs olyan film, játék, könyv, amiben az amcsik ne győznének. Régen a szovjetek győztek mindenhol a KGST idejében.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Sziasztok, köszi a múltkori segítséget. Most újra próbálkoznék csak másképpen...

Valaki nem tud egy olyan játékot ajánlani ahol az amcsikat kell halomra gyilkolni?
0
0
0
0
no avatar
Bioritmus: SWAT 4, szvsz a legjobb rendőrös játék
0
0
0
0
bukta2 avatar
Bioritmus" True Crime New York City
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Sziasztok
most valami olyan játékot keresnék amiben rendőrként kell játszanom és megy a gépemen 😀 nem sok ilyenről hallottam de reménykedem hogy ti tudtok újdonságokat mutatni/mondani. 😀 Előre is köszi 😀
0
0
0
0
andreew avatar
gyuri2002: Tomb Raider 2013 annak 1 gb ram kell minimum
0
0
0
0
gyuri2002 avatar
tudtok valami olyan gápigényü játékot amihez 1 gb ram kel ?
0
0
0
0
akos40 avatar
Valaki valami jó Tycoon játékot tudna mondani? 😀 Zoo Tycoon 1-2 már megvolt, Game Dev Tycoon is. 😃
0
0
0
0
szalamispizza avatar
olyan játékokat, mint pl Incredipede, World of Goo tudtok mondani?
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Sziasztok. Valami hasonló játékot ismer valamelyikőtök?

http://www.youtube.com/watch?v=9n8Rt205Fn8

Vagy esetleg a 2. részéről valaki tud valamit?

Nekem mint játék nagyon tetszik. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Brothers in Arms: Hell's Highway, Szimulátor játékok, rFactor
0
0
0
0
R3mZy avatar
Hali szeretnék kérni ajánlatot pár játékról.

Az lenne a fő cél hogy minél valósághűb legyen, Hasonló az Arma-hoz talán vagy lehet más kategória is, és persze a laptopomon elfusson! Köszisrácok.
0
0
0
0
d34th avatar
Planetside 2 😃 már 1-2 hónapja nyomom, csak türelem kell hozzá 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Pörgős multi fps? SKILL: Special Force, kipróbáltam, nem rossz.
0
0
0
0
nika12 avatar

Én ezt ajánlanám, nézzétek meg a videómat róla 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát..a play4freeben előfordulnak bár amennyire lehet annyira figyelünk rá 😃 (szerónk: HUN-MCS-P4F)
0
0
0
0
Bicike avatar
Gotham City Impostors, Team Fortress 2
0
0
0
0
no avatar
battlefield play for free és cod 4-en a móri elit team szervere
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem kellene valami jó kis ingyenes Fps multis pörgős kis game ami nincs tele hackerekkel
0
0
0
0
barnav avatar
csak játékot ajánlok annak aki szereti a horrort 😆 - OUTLAST - próbáljátok ki nagyon jól meg lett csinálva 😀 de csak aki nem fél a horrortól 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands, Mass Effect.
0
0
0
0
Bicike avatar
Fallout3, Dragon Age 1-2, Mount & Blade, Risen 1-2, Gothic 1-4, Fable 1-3, Reckoning, Skyrim, Oblivion
0
0
0
0
mrlife avatar
Üdv. Ajánljatok nekem egy játékot!
Valami nemrégiben megjelent játék kéne. Rpg tipusú.Élvezhető legyen és kössön le.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Single-ben annyi meglenne. Multiban fele kb.
0
0
0
0
elmadrid avatar
battlefield 3 menne nekem szerintetek?
0
0
0
0
sachme avatar
saints row,gta,mafia,prototype. Hirtelen ennyi 😃
0
0
0
0
mazso93 avatar
Sziasztok.!
Tudna valaki mondani nekem valami jobb TPS játékot/játékokat.?
Előre is köszi.! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció