Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
At Il La: Mirror's Edge, Splinter Cell: Blacklist, Borthers in Arms: Hells Highway, The Bureau: X-COM, Outlast, Skyrim, Homeworld 2, Command & Conquer 3 Tiberium Wars, Lego Lord of the Rings, Lego Star Wars 3, Lego Pirates of the Carribean, Papers please, Remember Me, Sniper Elite V2, Tomb Raider 2013, MicroVolts, Don't Starve, Mortal Kombat, Devil May Cry, Batman: Arkham Asylum, Arkham City.
Ritkán van hogy játékot kérek, de most itt egy ilyen eset 😀 . Hack & Slash játék érdekelne, az mindegy hogy MMO vagy nem MMO.
Köszönöm!
Sziasztok!
Valami olyan játék kellene,ami viszonylag jó,és rövid játék ideje van,márcsak azért is ,mert jövő pénteken jön a fifa 14 és addig is szeretnék valamivel játszani,de a fifát is elakarom pénteken kezdeni.Bármilyen fajta lehet. 😃 Előre köszi!
Tudnátok nekem pár olyan játékot ajánlani ami olyan mint a CoD vagy a Crysis sorozatok?
Vagy olyan ami nemrég adtak ki 😃
A többieknek, nagyon kár, mert a náci, kínai, terorista gyilkolás már unalmas 😃
De majd akkor én csinálok 😃 csak tudnám hogy kell -_- 😃
most ennyi ugrott be 😃
Vagy valami jó TPS az AC-n és a Mass Effecten kívül.. Köszöntem. 😀
(Ezt még a Nexus-ra reagálva.)
Nem tudom mennyit tudsz a játékról, ez az "Imperium Galactica" sorozat harmadik része lett (volna). A cég 2006-ban már próbálkozott egy folytatással, Kickstarteren próbálták összegyűjteni a pénzt, de nem jött össze. Azóta már 2012-ben is megpróbálták még egyszer összehozni, sajnos ugyanúgy eredménytelenül.
Bár néhányan az Imperium Galactica folytatásának tekintik, nagyban változott a gameplay a címváltás alatt, ettől függetlenül nagyon jó játék volt az első két rész is (személy szerint jobban kedveltem az első két részt, de a Nexus se rossz).
Valaki nem tud egy olyan játékot ajánlani ahol az amcsikat kell halomra gyilkolni?
most valami olyan játékot keresnék amiben rendőrként kell játszanom és megy a gépemen 😀 nem sok ilyenről hallottam de reménykedem hogy ti tudtok újdonságokat mutatni/mondani. 😀 Előre is köszi 😀
http://www.youtube.com/watch?v=9n8Rt205Fn8
Vagy esetleg a 2. részéről valaki tud valamit?
Nekem mint játék nagyon tetszik. 😀
Az lenne a fő cél hogy minél valósághűb legyen, Hasonló az Arma-hoz talán vagy lehet más kategória is, és persze a laptopomon elfusson! Köszisrácok.
Én ezt ajánlanám, nézzétek meg a videómat róla 😀
Valami nemrégiben megjelent játék kéne. Rpg tipusú.Élvezhető legyen és kössön le.
Tudna valaki mondani nekem valami jobb TPS játékot/játékokat.?
Előre is köszi.! 😀