😆 Msi afterburner lemaradt 😃 Erre leszek én kíváncsi ! K@rva jól nézz ki 😆 Tetszik ez a gőzmozdony korszak, mint a vissza a jövőbe harmadik részében. A következő Ac játék minden bizonnyal a 18. század végén vagy a 19. század elején fog játszodni! Jó grafikával ez már fel ér egy idő utazással! 😀
A Syndicate 1868-ban játszodik! 😀
Még átkonvertálom és feltöltöm 16:10-es a monitorom tehát a képarány el van csúszva bocsi, és a konvertálásnál nem a legjobb minőséget fogom választani. A játék felvétel közben olyan 15-60 fps között mozgott, ilyen beállításokon, de amúgy nekem valamiért régebben jobban ment, és biztos, hogy a HDD miatt, vagy új vga driever miatt. A frapsban halfban csináltam + le vett olyan 10 fpst.
720p 60 fps-be csinálom a vegasban, hogy azért a half setting-et felnöveljem kicsit.
1280x1024-ben szerintem 30 fps alá nem is menne.
Az AC 4 jobban megy, mint ez.
És az az érdekes, hogy a CPU meg a VGA sem megy 100-on.
carl18: Gondolom az 1tb-s vinyó sata3-as ahogy látom neked meg sata2 van a lapodon én úgy tudom hogy ez okozhat ilyen hibákat közben a vinyónak meg semmi baja (magyarul mérési hiba) esetleg másik sata kábellel próbáld.
Az fm2 fm2+ cpu/apu-k is moduláris felépítésűek!
Nem a 8 mag nem 4 mag és a 4 mag nem 2 mag.
Arról van szó hogy: Az AMD újra bevezette a „Clustered Integer Core” mikroarchitektúrát, amit ... ... az AMD formálisan „modul”-nak nevezi. Hardveres szemszögből egy „modul” egy kétmagos processzornak felel meg fixpontos teljesítményét tekintve, és egymagos processzornak a lebegőpontos teljesítmény alapján: mindegyik két fixpontos maghoz egy lebegőpontos mag tartozik.
Nálam a HD 7770 sose produkált még semmilyen hibát. Most inkább a merevlemez miatt aggódom.
Vásároltam egy 1 terrás SSHD-t Seagate a márka és 27 nap van benne és azt írja teljesítmény 98% kondíció 100%. Mikor meg vettem 100-100%-os volt, 1 hete még 99% volt a teljesítmény. Most ez is meg fog halni? 😞 Mikor meg vettem 6 óra volt benne :S Augusztusba vásároltam.
Ha állandó jelleggel csinálja, az tényleg nem egészséges.
Nálam ez a 2 eset volt.
9550 is csak annál az egy játéknál csinálta. Úgy tudom mindenkinél.
6200al nagyon nem is foglalkoztam. Elvégre minden játék meg program hibátlanul ment. TV-meg olyan mindegy volt.
X4 860K valóban modulos processzor"A négymagos felépítés ugyebár két Kaveri modulból épül fel, vagyis a két lebegőpontos egység folytán ez a teljesítmény nem éppen acélos"
Forrás http://pcworld.hu/hardver/amd-athlon-x4-860k-processzor-teszt-a-20-ezres-jatekos.html
Hát nálam már megfordult vagy 20 vga amd/nv de egyik se csinált ilyet hogy képernyő illesztő nem válaszol (Na jó hazudnék mer tuning közben volt már ilyen mikor nembírta 😃 )
Omis: Nálad nincs ilyen átverés, az X4 860K nem modulos felépítésű, hanem rendes 4db fizikai mag van benne.
Olyat, hogy Firefox közben a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt, folyamatosan csinálta nekem Win7 alatt. Mióta váltottam Win10-re, megszűnt a probléma.
jé itt fórum is van? hmmm, mi a *** ez a téma: te jó isten 😆
ez egy fos téma, ki mit szeret, én fx9590+980ti-t kínzok és tökéletes, egy 4k philips monitoron, egy kártyával kb minden megy maxon, a 4k már itt van a küszöbön, csak az ára nem "hétköznapi" 😀
Mindegyik cpu-t lehet bármire használni, csak van, ahol jobban teljesít, van, ahol rosszabbul...
Kompozit videokimenetet máig nem értem, hogy mire volt jó. Sima RCA is tűrhető képminőséget adott.
Hát azért egy jobb I3-at nem neveznék irodai processzornak. Vannak már abból is jó áron erős kis dögök. 2 haverom is i3 tulaj és nekik eddig semmi gond nem volt pedig szoktunk bf4 multizni is és oda is bőven elég.
Jövőre jön a pascal ami HMB2-őt kap és 16 giga memóriát és 60-80%-al lesz gyorsabb a jelenlegi generációtól állítások szerint. Még arra emlékszem mikor néztem a teszteket 3 év a GTX 680-ról ! 😆
Crysis első része 1080P-be Very high-on 60 fps! Egyik havernak volt 680 akkor és mindent meg tudtam akasztani Crysis Very High-al! Na a 680 bírta a kiképzést! 😃
780TI/R9 290X aránylag bírja a strapát 4k alatt, mire 4k lesz az alap ezeknek a kártyáknak az ára 30e alá megy majd le .d! 😀 De ki tudja még mi lesz, a 3d-t is reklámoztak és még se lett alapvető dolog.
Tirexinek a 4K most is valóság 2 darag GTX 980Ti elég mellé 😆 😃
Zoli73 de gondolom te anti analisingot is felrakod négyszeresre, 4K-ben már nem igazán kell TXAA meg ilyesmi!
A Syndicate 1868-ban játszodik! 😀
720p 60 fps-be csinálom a vegasban, hogy azért a half setting-et felnöveljem kicsit.
1280x1024-ben szerintem 30 fps alá nem is menne.
Az AC 4 jobban megy, mint ez.
És az az érdekes, hogy a CPU meg a VGA sem megy 100-on.
Szerk:
Fel van töltve.
Szerk:
A beállításokat tisztázzuk.
Pár kép a Roguerol:
Nem a 8 mag nem 4 mag és a 4 mag nem 2 mag.
Arról van szó hogy:
Az AMD újra bevezette a „Clustered Integer Core” mikroarchitektúrát, amit ... ... az AMD formálisan „modul”-nak nevezi. Hardveres szemszögből egy „modul” egy kétmagos processzornak felel meg fixpontos teljesítményét tekintve, és egymagos processzornak a lebegőpontos teljesítmény alapján: mindegyik két fixpontos maghoz egy lebegőpontos mag tartozik.
Vásároltam egy 1 terrás SSHD-t Seagate a márka és 27 nap van benne és azt írja teljesítmény 98% kondíció 100%. Mikor meg vettem 100-100%-os volt, 1 hete még 99% volt a teljesítmény. Most ez is meg fog halni? 😞 Mikor meg vettem 6 óra volt benne :S Augusztusba vásároltam.
750 Ti csinált már néhány furcsaságot az elmúlt lassan másfél év alatt 😃
Nálam ez a 2 eset volt.
9550 is csak annál az egy játéknál csinálta. Úgy tudom mindenkinél.
6200al nagyon nem is foglalkoztam. Elvégre minden játék meg program hibátlanul ment. TV-meg olyan mindegy volt.
Forrás http://pcworld.hu/hardver/amd-athlon-x4-860k-processzor-teszt-a-20-ezres-jatekos.html
Egy Radeon 9550 meg CoD4ben állandóan VPU recoveryzett
Olyat, hogy Firefox közben a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt, folyamatosan csinálta nekem Win7 alatt. Mióta váltottam Win10-re, megszűnt a probléma.
(csak ezt a szart unom már böngészés közben az amd képernyő illesztő nem válaszolt majd utána helyre állt)
az enyém meg 2 vagy mi?😃
ez egy fos téma, ki mit szeret, én fx9590+980ti-t kínzok és tökéletes, egy 4k philips monitoron, egy kártyával kb minden megy maxon, a 4k már itt van a küszöbön, csak az ára nem "hétköznapi" 😀
Kompozit videokimenetet máig nem értem, hogy mire volt jó. Sima RCA is tűrhető képminőséget adott.
A kompozit videokimenet volt a halálom. RCA meg S-video...volt egyáltalán aki használta?
Crysis első része 1080P-be Very high-on 60 fps! Egyik havernak volt 680 akkor és mindent meg tudtam akasztani Crysis Very High-al! Na a 680 bírta a kiképzést! 😃
Persz FHD minden max.
780TI/R9 290X aránylag bírja a strapát 4k alatt, mire 4k lesz az alap ezeknek a kártyáknak az ára 30e alá megy majd le .d! 😀 De ki tudja még mi lesz, a 3d-t is reklámoztak és még se lett alapvető dolog.
Tirexinek a 4K most is valóság 2 darag GTX 980Ti elég mellé 😆 😃
Zoli73 de gondolom te anti analisingot is felrakod négyszeresre, 4K-ben már nem igazán kell TXAA meg ilyesmi!
De ha gyorsan terjed a 4K, idővel lesz arra való vga is.