Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lackava avatar
próbáld meg ujratenni a drivert meg reseteld a routert!
0
0
0
0
beatimgame avatar
csősztök. lehet hogy nem jó topichoz írom de azért megkérdem.van egy tp-link tl-wr340gd routerem és amikormost 2napja volt vihar és én kihúztam a konektorból és amikor reggel visszadugtam a gép nem tudott csatlakozni a routerre(nem hiszem hogy géphiba mert tesóm gépe se tud rámenni)pls segítsetek előre is köszi
0
0
0
0
philips20 avatar
hedzsooo írta:
philips20 írta:
egy atiradeon 2600pro melyi ka legjobb driver ? hogy jol mennyenek a játékok rajta

Rendszerint a legfrissebb driver. Rendszerfuggo, h pl. XP64bites driver, v. W732bites kell-e neked.

hello asszem xp hez kell de nem vagyok benne biztos és az atinál ugyan ugy van mint az nvidiánál hogy az összeshez jo a legujjab driver vagy ott különvan csak mert még életemben nem volt atim és nem ismerem unoka öcsém ezzel nyüstöl ugyhogy gondoltam megkérdezem 😃
0
0
0
0
gibdj avatar
Hmm. Gondoltam rá, pedig az egy "Csíftek".😀 Na akkor legalább nem vagyok egyedül... Mármint a véleménnyemmel.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Akkor erosen gyanus, h a tap rossz, szvsz.
0
0
0
0
gibdj avatar
Nem, nem használ. A netet azért írtam, hogy még akkor is. Ha csak van magának a gép akkor is, és előfordul hogy bekapcsolja a gépet már akkor is.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gibdj írta:
Üdv!

Ismerősnél net közben is néha lefagy a gép, resettel újraindul, de boot közben vagy akár a POST-nál is meghal. Mivel nincs kedvem ide-oda szaladgálni, mit tippeltek, mi lehet a gond? A hőmérsékletek normálisak. Memóriatesztet fogok futtatni nemsokára. MEMTEST-re gondoltam. Táp esetleg?

...Nethez nem hasznal vmi USB-es, Wireless-es kutyut ?

Nekem az csinalt eppenseggel ilyet, mikor rossz driver-t raktam fel veletlenul hozza, aztan a legfrissebb driver a gyarto oldalarol megoldotta a gondom.
0
0
0
0
gibdj avatar
Üdv!

Ismerősnél net közben is néha lefagy a gép, resettel újraindul, de boot közben vagy akár a POST-nál is meghal. Mivel nincs kedvem ide-oda szaladgálni, mit tippeltek, mi lehet a gond? A hőmérsékletek normálisak. Memóriatesztet fogok futtatni nemsokára. MEMTEST-re gondoltam. Táp esetleg?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
philips20 írta:
egy atiradeon 2600pro melyi ka legjobb driver ? hogy jol mennyenek a játékok rajta

Rendszerint a legfrissebb driver. Rendszerfuggo, h pl. XP64bites driver, v. W732bites kell-e neked.
0
0
0
0
philips20 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Fingom nincs milyen van! Itt van egy 10mbites meg egy 5mbites net több infó nem is nagyon van! Sőt ősszel volt sebesség emelés és még azóta se frissítették a honlapjukat a szolgáltató
Itt a honlap [LINK]
Van vírusírtóm jelez is ha olyan dolog van de lehet már új kell!
óóóóóóó neee ez biztos vírus a programok telepítése törlésénél is a programok helyett csak nagy fehérség van!😆 De jó! Ebből lehet újrarakás lesz!

Jesszusom de nagy kavalkád van a netszolgáltatóitoknál, alig tudok valami érthetőt kivenni 😆 😂..ÁFSZ meg mit tudom Én mi 😆

Hát, nem tudom mi lehet a gondod, ahogy írtam Én korlátozásra gyanakszom, de inkább ne legyen igazam! 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Fingom nincs milyen van! Itt van egy 10mbites meg egy 5mbites net több infó nem is nagyon van! Sőt ősszel volt sebesség emelés és még azóta se frissítették a honlapjukat a szolgáltató
Itt a honlap [LINK]
Van vírusírtóm jelez is ha olyan dolog van de lehet már új kell!
óóóóóóó neee ez biztos vírus a programok telepítése törlésénél is a programok helyett csak nagy fehérség van!😆 De jó! Ebből lehet újrarakás lesz!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
looserking írta:
sztem nézz speed up your utorrent videót és hazzal bütyköész valamit hátha visszaáll az eredeti sebeségre v restore to defults 😃

msot h nézem én annyival nem szedek le mint amennyivel te töltesz felfele 😆 nekem a 450kb/s is nagyon jó volna 😆

jó jó de azt is olvasd el hogy ha megy az ut 2perc a youtube honlap betöltése és ha nem megy 1 másodperc. Azért érdekes lenne úgy böngészni hogy perceket vársz míg betölt egy honlap!
0
0
0
0
almos avatar
Egyáltalán nem számit soknak,elméletileg 100-110 fokig birják!
0
0
0
0
no avatar
Lenne egy kérdésem.A Vga-m játék alatt 45fokos az soknak számít?előre is köszi
0
0
0
0
Feki1991 avatar
laci503 írta:
looserking írta:
itt 1 táblázat hátha segít 😃
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/shot1.JPG

köszi köszi király vagy szóval nincs külömbség a táblázat szerint a Deluxe és a ASUS P5Q-E között... 😃
ASUS P5Q-E és a wifi ampos deluxe között meg a sata csatlakozó a gigabitlan meg a DDR3 a külömbség szóval lényeg h megéri megvennem 😃

Különbség van, igaz nagyon kicsi, sokak számára nem is lényeges, pedig lényeges! 😎
0
0
0
0
laci503 avatar
looserking írta:
itt 1 táblázat hátha segít 😃
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/shot1.JPG

köszi köszi király vagy szóval nincs külömbség a táblázat szerint a Deluxe és a ASUS P5Q-E között... 😃
ASUS P5Q-E és a wifi ampos deluxe között meg a sata csatlakozó a gigabitlan meg a DDR3 a külömbség szóval lényeg h megéri megvennem 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
laci503 írta:
hát nem soakt különbözik szerintem a 2 lap max annyit hogy a deluxeba van wifi antenna nem??

Nem, a DELUXE-ban nincs wifi s a különbség a VR/MOSFET-eknél keresendő, míg az E "csak" 8 fázisú, a DELUXE 16!..szal sokkalta stabilabban tudja az áramot adni miközben nem hevülnek annyira!
0
0
0
0
laci503 avatar
hát nem soakt különbözik szerintem a 2 lap max annyit hogy a deluxeba van wifi antenna nem??
0
0
0
0
laci503 avatar
looserking írta:
Helósztok nem lehet valahogy megoldani h tudjam a router jelszavam v új felhasználónevet csinállni meg jelszót anélkül h reset elném a router-t ? mert ha resetelem visszaáll TV módra és emgint fel kell hívnia t-home-t h h kell visszaállítani 😃
Thomson Speedtouch ST780I Wl routerem van és ezt kéri ha beyrom felülre a jelenlegi IP-m
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/net.jpg
Ötlet ?

az én rúterembe úgy lehet bemenni hogy a felhasználó admin a jelszó meg asszem 1234 😃 próbáld meg veszíteni valód nincs szerintem
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha nincs megadva akkor felhasznév/jelszó admin admin de a kézikönyvében minden bennevan
0
0
0
0
laci503 avatar
ASUS P5Q-E jó alaplap?? tuningolni meg ienek??? sürgős lenne nagyon!!!
0
0
0
0
radaipeter avatar
és másképp kell kiirni boot lemeznek mint normális esetben? ...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Az ISO-fajlt ird ki RENDESEN, boot-lemeznek es akkor tan fog boot-olni is rola a vasad ! 😀

CD-rol valo Boot-hoz 1ebkent + kell nyomnod is vmi gombot a bill.-eteden alapesetben (F11, F8, DELete,stb...). Ja, es a BIOS-nak is engedelyezni kell a CD-rol valo boot-ot, 1ebkent NEM fog menni.
0
0
0
0
radaipeter avatar
sziasztok! pls segítsetek..leszedtem a win7et megjegyzem ujra😃 most magyarul..megvan képfájlba kiirtam ...és szeretném bootolni dvddről de nemcsinál semmit..és olyanom meg nincs hogy isobeolvasás a boot menüben..és igy csak ha felrakom az xp-t utána tudom ezt.és kurvasok idő:S..segítsetek..pls
0
0
0
0
gibdj avatar
Hálózati varázslót. Vagy beállítasz tesód gépére 192.168.1.1-es ip-t, a tiédre 192.168.1.2-eset. Alhálózati maszk: 255.255.255.0. Megadsz egy jelszót stb., s belépsz a te gépedről.
0
0
0
0
gibdj avatar
Gondolom crossover kábeled van, próbálj meg egy varázslót indítani tesód gépén, ott szépen be tudod állítani a lan-t.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Biztos, nemértek ehez, csak annyit tok h lanon megy a net, és nincs router. eddig ment a net, valamiket engedélyezni kell a hálózatban de nemtom h mit...
0
0
0
0
gibdj avatar
Kétirányú adatforgalom van a hálókártyákon.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
azt hiszem maradok a routernél 😊, de ha jól értem, akkor az egyik hálókártyán nem bemenetnek kell lennie, hanem kimenetnek, hogy eltudjon jutni a jel a másik gépbe, nem ? itt amúgy biztos tudnak segíteni [LINK]
0
0
0
0
ReSeth avatar
Na álljunk le. Nem azt mondtam h szemetek vagytok, csak azt hogy ha nemértitek akkor sz@rjatok rám, ne agyaljatok felette.. Majd megkérdezek valaki mást inkább..
0
0
0
0
Osynho avatar
2 hálókártyával simán meg lehet így osztani a netet, csak a "szerver" gépnek mennie kell. A mikéntjét ne kérdezd, nem csináltam ilyet sose 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Jó most ha nem tudtuk értelmezni mi vagyunk a szar szemetek?
Ha win7 ed van akkor otthoni hálózatra állítsd én ennyit tudok! Hálózatokhoz nem értek!
0
0
0
0
ReSeth avatar
már leirtam a 4437-es hsz-ben.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
én is! Kábellel csak az adatokat lehet megosztani a két gép közt!

Lehet vmilyen software-s megoldásuk volt, hisz írta hogy sys. reinstall után nem "osztódik meg" a net.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Van két gép, meg egy modem (INTERNET) nah..
tesóm gépén van az internet (vagyis a kábel a tesóm gépébe megy a modemból) aztán van egy külön lan kábel, ami a tesóm GÉPÉBE van bedugva, és a másik vége az én gépembe bedugva. utánna kell létrehozni a tesóm gépében egy hálózatot ( EZ MÁR MEGVAN ) és engedélyezni kell valamiket.. ezt kérdeztem hogy miket kéne, mert nemtudom, de ha ennyire nem vágjátok akkor sz@rjatok rám.....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én is! Kábellel csak az adatokat lehet megosztani a két gép közt!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Hitoshi írta:
😆ANONEx írta:
LAN KÁBEL!!!! EDDIG AZZAL MENT, SEMMI ROUTER NEMVOLT.

és úgy hogy volt megosztva a net ?

Erre Én is kíváncsi lennék! 😊
0
0
0
0
Hitoshi avatar
😆ANONEx írta:

és úgy hogy volt megosztva a net ?
0
0
0
0
ReSeth avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
😆ANONEx írta:
Hello! Valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném. Valaki eltudná RÉSZLETESEN mondani hogy hogyan kell a hálózaton megcsinálni, hogy mennyen nekem a net? (Én gépemen eddig úgyvolt net, hogy hálózaton jött a tesóm gépéből LAN kábellal, és a tesóm gépén van a net, csak most újrarakta a rendszert és ezért nemmegy :S.)

router ?
0
0
0
0
ReSeth avatar
Valaki olvassa már az én kérésemet is pls :SSSS
0
0
0
0
Feki1991 avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
Honnan tudnám azt megnézni h hány fps-el megy egy játék??????
és azt szeretném még h milyen programmal tudnám felvenni a saját gameplay-emet????

FRAPS-el (ahogy a többiek is írták) vagy MSI AfterBurnerrel amit senki sem említett 😎..azt mutatja ki amit akarsz!..hőfok, frekik, FPS, óra, lehet scr shot-ot csinálni, vidit felvenni, a jelzők színét, nagyságát megváltoztatni, venti fordulatot szabályozni, OC-zni, mindent 😃..imádom 😃..a legfontosabb progijaim közé tartozik

u.i.: Csak azt nem tudom hogy nem MSI VGA-kon is műkszik-e, de sztem igen 😎
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hello! Valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném. Valaki eltudná RÉSZLETESEN mondani hogy hogyan kell a hálózaton megcsinálni, hogy mennyen nekem a net? (Én gépemen eddig úgyvolt net, hogy hálózaton jött a tesóm gépéből LAN kábellal, és a tesóm gépén van a net, csak most újrarakta a rendszert és ezért nemmegy :S.)
0
0
0
0
toopa avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
és azt szeretném még h milyen programmal tudnám felvenni a saját gameplay-emet????

FRAPS a program neve, ezzel felvenni is lehet, nem csak az fps-t tudja mutatni.
Látom nem voltam elég gyors. 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
fraps-al.
0
0
0
0
no avatar
csá!!!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció