Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
looserking írta:
sztem nézz speed up your utorrent videót és hazzal bütyköész valamit hátha visszaáll az eredeti sebeségre v restore to defults 😃

msot h nézem én annyival nem szedek le mint amennyivel te töltesz felfele 😆 nekem a 450kb/s is nagyon jó volna 😆

jó jó de azt is olvasd el hogy ha megy az ut 2perc a youtube honlap betöltése és ha nem megy 1 másodperc. Azért érdekes lenne úgy böngészni hogy perceket vársz míg betölt egy honlap!
0
0
0
0
almos avatar
Egyáltalán nem számit soknak,elméletileg 100-110 fokig birják!
0
0
0
0
no avatar
Lenne egy kérdésem.A Vga-m játék alatt 45fokos az soknak számít?előre is köszi
0
0
0
0
Feki1991 avatar
laci503 írta:
looserking írta:
itt 1 táblázat hátha segít 😃
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/shot1.JPG

köszi köszi király vagy szóval nincs külömbség a táblázat szerint a Deluxe és a ASUS P5Q-E között... 😃
ASUS P5Q-E és a wifi ampos deluxe között meg a sata csatlakozó a gigabitlan meg a DDR3 a külömbség szóval lényeg h megéri megvennem 😃

Különbség van, igaz nagyon kicsi, sokak számára nem is lényeges, pedig lényeges! 😎
0
0
0
0
laci503 avatar
looserking írta:
itt 1 táblázat hátha segít 😃
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/shot1.JPG

köszi köszi király vagy szóval nincs külömbség a táblázat szerint a Deluxe és a ASUS P5Q-E között... 😃
ASUS P5Q-E és a wifi ampos deluxe között meg a sata csatlakozó a gigabitlan meg a DDR3 a külömbség szóval lényeg h megéri megvennem 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
laci503 írta:
hát nem soakt különbözik szerintem a 2 lap max annyit hogy a deluxeba van wifi antenna nem??

Nem, a DELUXE-ban nincs wifi s a különbség a VR/MOSFET-eknél keresendő, míg az E "csak" 8 fázisú, a DELUXE 16!..szal sokkalta stabilabban tudja az áramot adni miközben nem hevülnek annyira!
0
0
0
0
laci503 avatar
hát nem soakt különbözik szerintem a 2 lap max annyit hogy a deluxeba van wifi antenna nem??
0
0
0
0
laci503 avatar
looserking írta:
Helósztok nem lehet valahogy megoldani h tudjam a router jelszavam v új felhasználónevet csinállni meg jelszót anélkül h reset elném a router-t ? mert ha resetelem visszaáll TV módra és emgint fel kell hívnia t-home-t h h kell visszaállítani 😃
Thomson Speedtouch ST780I Wl routerem van és ezt kéri ha beyrom felülre a jelenlegi IP-m
https://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/assaultcube/uploads/net.jpg
Ötlet ?

az én rúterembe úgy lehet bemenni hogy a felhasználó admin a jelszó meg asszem 1234 😃 próbáld meg veszíteni valód nincs szerintem
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha nincs megadva akkor felhasznév/jelszó admin admin de a kézikönyvében minden bennevan
0
0
0
0
laci503 avatar
ASUS P5Q-E jó alaplap?? tuningolni meg ienek??? sürgős lenne nagyon!!!
0
0
0
0
radaipeter avatar
és másképp kell kiirni boot lemeznek mint normális esetben? ...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Az ISO-fajlt ird ki RENDESEN, boot-lemeznek es akkor tan fog boot-olni is rola a vasad ! 😀

CD-rol valo Boot-hoz 1ebkent + kell nyomnod is vmi gombot a bill.-eteden alapesetben (F11, F8, DELete,stb...). Ja, es a BIOS-nak is engedelyezni kell a CD-rol valo boot-ot, 1ebkent NEM fog menni.
0
0
0
0
radaipeter avatar
sziasztok! pls segítsetek..leszedtem a win7et megjegyzem ujra😃 most magyarul..megvan képfájlba kiirtam ...és szeretném bootolni dvddről de nemcsinál semmit..és olyanom meg nincs hogy isobeolvasás a boot menüben..és igy csak ha felrakom az xp-t utána tudom ezt.és kurvasok idő:S..segítsetek..pls
0
0
0
0
gibdj avatar
Hálózati varázslót. Vagy beállítasz tesód gépére 192.168.1.1-es ip-t, a tiédre 192.168.1.2-eset. Alhálózati maszk: 255.255.255.0. Megadsz egy jelszót stb., s belépsz a te gépedről.
0
0
0
0
gibdj avatar
Gondolom crossover kábeled van, próbálj meg egy varázslót indítani tesód gépén, ott szépen be tudod állítani a lan-t.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Biztos, nemértek ehez, csak annyit tok h lanon megy a net, és nincs router. eddig ment a net, valamiket engedélyezni kell a hálózatban de nemtom h mit...
0
0
0
0
gibdj avatar
Kétirányú adatforgalom van a hálókártyákon.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
azt hiszem maradok a routernél 😊, de ha jól értem, akkor az egyik hálókártyán nem bemenetnek kell lennie, hanem kimenetnek, hogy eltudjon jutni a jel a másik gépbe, nem ? itt amúgy biztos tudnak segíteni [LINK]
0
0
0
0
ReSeth avatar
Na álljunk le. Nem azt mondtam h szemetek vagytok, csak azt hogy ha nemértitek akkor sz@rjatok rám, ne agyaljatok felette.. Majd megkérdezek valaki mást inkább..
0
0
0
0
Osynho avatar
2 hálókártyával simán meg lehet így osztani a netet, csak a "szerver" gépnek mennie kell. A mikéntjét ne kérdezd, nem csináltam ilyet sose 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Jó most ha nem tudtuk értelmezni mi vagyunk a szar szemetek?
Ha win7 ed van akkor otthoni hálózatra állítsd én ennyit tudok! Hálózatokhoz nem értek!
0
0
0
0
ReSeth avatar
már leirtam a 4437-es hsz-ben.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
én is! Kábellel csak az adatokat lehet megosztani a két gép közt!

Lehet vmilyen software-s megoldásuk volt, hisz írta hogy sys. reinstall után nem "osztódik meg" a net.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Van két gép, meg egy modem (INTERNET) nah..
tesóm gépén van az internet (vagyis a kábel a tesóm gépébe megy a modemból) aztán van egy külön lan kábel, ami a tesóm GÉPÉBE van bedugva, és a másik vége az én gépembe bedugva. utánna kell létrehozni a tesóm gépében egy hálózatot ( EZ MÁR MEGVAN ) és engedélyezni kell valamiket.. ezt kérdeztem hogy miket kéne, mert nemtudom, de ha ennyire nem vágjátok akkor sz@rjatok rám.....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én is! Kábellel csak az adatokat lehet megosztani a két gép közt!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Hitoshi írta:
😆ANONEx írta:
LAN KÁBEL!!!! EDDIG AZZAL MENT, SEMMI ROUTER NEMVOLT.

és úgy hogy volt megosztva a net ?

Erre Én is kíváncsi lennék! 😊
0
0
0
0
Hitoshi avatar
😆ANONEx írta:

és úgy hogy volt megosztva a net ?
0
0
0
0
ReSeth avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
😆ANONEx írta:
Hello! Valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném. Valaki eltudná RÉSZLETESEN mondani hogy hogyan kell a hálózaton megcsinálni, hogy mennyen nekem a net? (Én gépemen eddig úgyvolt net, hogy hálózaton jött a tesóm gépéből LAN kábellal, és a tesóm gépén van a net, csak most újrarakta a rendszert és ezért nemmegy :S.)

router ?
0
0
0
0
ReSeth avatar
Valaki olvassa már az én kérésemet is pls :SSSS
0
0
0
0
Feki1991 avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
Honnan tudnám azt megnézni h hány fps-el megy egy játék??????
és azt szeretném még h milyen programmal tudnám felvenni a saját gameplay-emet????

FRAPS-el (ahogy a többiek is írták) vagy MSI AfterBurnerrel amit senki sem említett 😎..azt mutatja ki amit akarsz!..hőfok, frekik, FPS, óra, lehet scr shot-ot csinálni, vidit felvenni, a jelzők színét, nagyságát megváltoztatni, venti fordulatot szabályozni, OC-zni, mindent 😃..imádom 😃..a legfontosabb progijaim közé tartozik

u.i.: Csak azt nem tudom hogy nem MSI VGA-kon is műkszik-e, de sztem igen 😎
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hello! Valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném. Valaki eltudná RÉSZLETESEN mondani hogy hogyan kell a hálózaton megcsinálni, hogy mennyen nekem a net? (Én gépemen eddig úgyvolt net, hogy hálózaton jött a tesóm gépéből LAN kábellal, és a tesóm gépén van a net, csak most újrarakta a rendszert és ezért nemmegy :S.)
0
0
0
0
toopa avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
és azt szeretném még h milyen programmal tudnám felvenni a saját gameplay-emet????

FRAPS a program neve, ezzel felvenni is lehet, nem csak az fps-t tudja mutatni.
Látom nem voltam elég gyors. 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
JoshJuve írta:
csá!!!
fraps-al.
0
0
0
0
no avatar
csá!!!
0
0
0
0
Flash avatar
thug85 írta:
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudtam hova írjam, így ide sikerült, egy pár perce történt ez, netezgettem, semmi megerőltetőt nem csináltam, és egyik pillről a másikra úgy belassult a gép, hogy nem tudtam semmit se csinálni, töltött valamit de nagyo, de semmit nem lehetett csinálni, újra kellett indítanom, akkor meg kiadta a win7 belépőikont, és ott is elkezdett tölteni és ugyanazt csinálta, kikapcsoltam, bekapcsoltam, azóta lekopogom nem csinálja, lécci ha van tippetek mi lehet mondjátok

Hát ez egész egyszerűen valamiféle Windows frissítés volt! Azt szokta néha újraindításkor is telepíteni, és ugyebár mivel letöltés, és telepítés közben lefogja a sávszélességet és a gépet is, belassulhat tőle a rendszer!

De a Winfrissítést alapállapotban mindig kiírja a gép, lehetetlen nem észrevenni...
0
0
0
0
Feki1991 avatar
twoKgames írta:
mire jó a driver frissítés, mert nekem a v. 196-ot frissítettem v. 248, de semmi különbség...

Nem is fogod észrevenni, hacsak nincs egy 400as szériájú VGA-d, a 200as ForceWare-k, már csak a 400asokon hoznak!..de azért nagyobb mérföldköveket érdemes feltenni a PhysX, OpenGL, ...... frissítése végett 😉
0
0
0
0
thug85 avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudtam hova írjam, így ide sikerült, egy pár perce történt ez, netezgettem, semmi megerőltetőt nem csináltam, és egyik pillről a másikra úgy belassult a gép, hogy nem tudtam semmit se csinálni, töltött valamit de nagyo, de semmit nem lehetett csinálni, újra kellett indítanom, akkor meg kiadta a win7 belépőikont, és ott is elkezdett tölteni és ugyanazt csinálta, kikapcsoltam, bekapcsoltam, azóta lekopogom nem csinálja, lécci ha van tippetek mi lehet mondjátok

Hát ez egész egyszerűen valamiféle Windows frissítés volt! Azt szokta néha újraindításkor is telepíteni, és ugyebár mivel letöltés, és telepítés közben lefogja a sávszélességet és a gépet is, belassulhat tőle a rendszer!
0
0
0
0
Flash avatar
Ez elég sokmindentől lehet. 😀 De ha bír szenvedés közben annyit a gép, hogy megnyisd az erőforrásfigyelőt, akkor ott ki fog derülni, hogy mi zabálja a gépet.
Nálam egy stdr.exe (valami Media Center lószar) szokta zabálni a procit, amíg le nem állítom. 😀 bár nem mindig, de elég sűrűn.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
twoKgames avatar
mire jó a driver frissítés, mert nekem a v. 196-ot frissítettem v. 248, de semmi különbség...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
youcomeonsirone írta:
Sziasztok!
Van egy X6 1055T processzorom ami 2,8 Ghz-n megy mennyire húzhatom fel??? a gépem adatai: https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=26768

Vagy 3,6GHz ig menne szerintem. Az a lényeg hogy 60-70 fok fölé már ne engedd!
0
0
0
0
no avatar
és az játékokban átlagban mennyi fps-t jelentene?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
youcomeonsirone írta:
Sziasztok!
Van egy X6 1055T processzorom ami 2,8 Ghz-n megy mennyire húzhatom fel??? a gépem adatai: https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=26768
Gyári hűtővel max 3.2ghz.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
na jó van most már tényleg beteltem nincs több kérdésem nagyon szépen köszönöm a sok jó és gyors választ Királyok vagytok
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
TripplaXXX írta:
😆oké nagyon szépen köszönöm és a tényleg teljesen utulsó kérdésem az hogy nekem melyik kell?
Ezután megszűnök

Te kis telhetetlen ! 😆

Hogyha nincsen arban nagy kulonbseg, en az I-st vennem meg, mert az tuti, h jo lenne, 1ebkent passzolnam a kerdest...google nem ir roluk semmit ? 😆

SZERK.: Szerencsed, h Thug ilyen turelmes ! 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció