Kmisi99 írta:
Ahogy látom az még odébb van neked! Én annak megyek és mi az iskolában ilyen szar intele celeron 1 magosokon toljuk a programozást😆 Annyira nem kell extrém gép de kapsz majd a cégtől a főiskolán egyetemen meg csak matek matek matek matek matek informatika kb ez lesz rettenetesen kemény matek tudás kell hozza és a fele csapat elég hamar elhullik majd és hidd el majd pár év után egy havi keresletedből olyan gépet röhögve kicsengetsz mint Gaboo7 én és még 1-200 000red marad majd!
A matek még nem is baj.8 év alatt egyszer sem tanultam matekot és én vagyok majdnem a legjobb matekos.Még ösztöndíjat is kaptam.
Ahogy látom az még odébb van neked! Én annak megyek és mi az iskolában ilyen szar intele celeron 1 magosokon toljuk a programozást😆 Annyira nem kell extrém gép de kapsz majd a cégtől a főiskolán egyetemen meg csak matek matek matek matek matek informatika kb ez lesz rettenetesen kemény matek tudás kell hozza és a fele csapat elég hamar elhullik majd és hidd el majd pár év után egy havi keresletedből olyan gépet röhögve kicsengetsz mint Gaboo7 én és még 1-200 000red marad majd!
Köszi, ha megkérlek megnéznéd a jövendőeli gépem adatait?
Csak az érdekelne hogy kompatibilisak -e egymással.
Meg szerinted az idei és talán(Talán) a 2011-es játékokat vinni fogja mediumon?
vargaviktor írta:
Megkérdezném azt, hogy ha egy játéknak a követelménye mondjuk 2 magos 3.00GHz-es proci, De nekem 4 magos 2.8GHz-es procim van akkor vinni fogja azt a játékot?
Megkérdezném azt, hogy ha egy játéknak a követelménye mondjuk 2 magos 3.00GHz-es proci, De nekem 4 magos 2.8GHz-es procim van akkor vinni fogja azt a játékot?
Kmisi99 írta:
hát ugyan úgy szabályoz szóval elvileg az lesz hogyha van pl egy 1000rpm es venid meg egy 1200 as akkor az 1000 res majd megy mondjuk 500 on a 1200 as megy 700 on elvileg!
Inkább a két ventillátor átlag fordulatszámát fogja mutatni.
hát ugyan úgy szabályoz szóval elvileg az lesz hogyha van pl egy 1000rpm es venid meg egy 1200 as akkor az 1000 res majd megy mondjuk 500 on a 1200 as megy 700 on elvileg!
ha jól látom akkor párhuzamosan van megoldva az elosztás szóval ugyan ott vagyok mintha simán átforrasztanám a dolgokat 😃 de különben ha nem egyforma ventillátort teszünk rá akkor mien fordulatot ír ki? 😆
leírom megint 😃 szóval van egy Asus P5Q-E alaplapom amit most vettem nem rég (tegnap bár még nincs procim bele 😆😉 na a lényeg hogy én szeretném majd a leendő procimat tuningolni és úgy gondolom ha 2 venti van a hűtőn jobban menne... csak az a bökkenő hogy az alaplapon a processzorhűtőnek csak 1 dugója van namost én 2 ventillátort szeretnék a processzor hűtőre rátenni és miután csak 1 nek van hely dugó az alaplapon így ha máshova dugom be akkor nem egyformán szabályozná az alaplap a ventillátort és nem lenne jó 😃 jobban nem tom leírni 😆
Hát nem tisztán értem! Szóval van egy csatlakozóra akarod kötni mindkét ventit? Akkor csak veszel egy elosztót és kész! Olyat amilyet kell ha 4 pines az alaplapi csati akkor 4 pines Y elosztót veszel
Valahogy így néz ki
nem te félre értetted 😃 2 hely van a hűtőmön szóval arra tudok 2őt rákötni de az alaplapra hogy lehetne 2 bedugni?? mert ha én most bedugom egy házventis csatlakozóba akkor nem egyformán fog forogni 😃
laci503 írta:
adott egy alaplap ami Asus P5Q-e és azt szeretném megtudni hogy lehetne 2 hűtőt kötni a procihűtőmre majd? mert 1nek van hely ... szóval ezt hogy lehet megoldani? előre is köszi a választ
Házi barkácsolás gányolás! Én nem szarakodtam a scythe mugenre rádrótoztam azt csókolom volt!😆 Úgy is egy nagy alumínium/réz darab baja nem eshet ezzel.
adott egy alaplap ami Asus P5Q-e és azt szeretném megtudni hogy lehetne 2 hűtőt kötni a procihűtőmre majd? mert 1nek van hely ... szóval ezt hogy lehet megoldani? előre is köszi a választ
KuTYanMajOM írta:
Persze, azt tudom, hogy egy 1TB-os üres vinyót hamarabb tölt be, mint egy 1TB-os tele vinyót.
A mostani 160-as vinyómon jelen pillanatban 40 GB szabad helyem van és így kb 40 mp mire bebootol a gép. Kíváncsi leszek hogy a továbbiakban ez hogy lesz. 😀
Nekem van hogy össz vissz az 1TB on van 10GB szabad hely és nem nagyon vettem észre hogy lassabb lett a gép!
reqwiem írta:
Hello!
azt szeretném kérdezni hogy ebbe az alaplapba:Asus P5LD2 belemegy-e egy GDDR5-ös videokártya??(bocs ha nagyon hülye kérdés nem nagyon értek hozzá😞 )
valószínü hogy bele megy mivel olyan a VGA csatlakozód
Hello!
azt szeretném kérdezni hogy ebbe az alaplapba:Asus P5LD2 belemegy-e egy GDDR5-ös videokártya??(bocs ha nagyon hülye kérdés nem nagyon értek hozzá😞 )
Persze, azt tudom, hogy egy 1TB-os üres vinyót hamarabb tölt be, mint egy 1TB-os tele vinyót.
A mostani 160-as vinyómon jelen pillanatban 40 GB szabad helyem van és így kb 40 mp mire bebootol a gép. Kíváncsi leszek hogy a továbbiakban ez hogy lesz. 😀
Nem tudom de nekem rengeteget tököl a windows! Kb 1 perc a bootolás! Bár ebből fél perc maga a bios ellenőrzés meg minden vacak! Meg nem a mérettől függ hogy milyen gyorsan tölt be a windows!
Gyorsaság függ a mérettől is! Van olyan film, ami 4 GB és van ami 700 MB.
A mostani vinyóm eléggé necces gyorsaságú, nem mondom rá, hogy lassú, de azt sem, hogy gyors.
A mostani vinyóm után biztosan sokkal jobb lesz a helyzet számomra! 😃
Amúgy az 1TB-ot hamar be fogja tölteni a win. vagy kicsit most növekedni fog a rendszerbootolás ideje?
Kmisi99 írta:
Én inkább mondjuk a western digitalt ajánlom igaz hangosabb de kevesebb hullik el belőle és a caviar blackeben sosem ér a fej a tányérhoz! A hőmérsékletük kb ugyan annyi csak a samsung hőmérők csalnak -5-8 fokot !
De elvileg az új samsungokkal már nincs annyi probléma és sokan ajánlják bár hosszútávra nem tudom hogy szerepel
itt írnak pár véleményt róluk!
[LINK]
Csatlakozom misi-hez, ha HDD, akkor WD! 😉
Énmeg nem.Samsungom van nekemis és eddig semmi baja.Nagyon gyors.Egy filmet 10 másdoperc alatt csomagol ki.
Nekem lassan 6 éve egy 160-as Seagate vinyóm van, szóval ez a WD nem hinném, hogy annyira fontos volna számomra. Meg ez a samsung is azért lett kiválasztva, mert nagyon olcsó. A caviar black-es WD már 20.000 felett van azt hiszem. Annyit nem költök rá! 😀 Egyébként meg nagyon szépen köszönöm hogy segítettetek! 😀
Kmisi99 írta:
Én inkább mondjuk a western digitalt ajánlom igaz hangosabb de kevesebb hullik el belőle és a caviar blackeben sosem ér a fej a tányérhoz! A hőmérsékletük kb ugyan annyi csak a samsung hőmérők csalnak -5-8 fokot !
De elvileg az új samsungokkal már nincs annyi probléma és sokan ajánlják bár hosszútávra nem tudom hogy szerepel
[LINK]
[LINK]
KuTYanMajOM írta:
Üdvözlet!
Az volna az eget verő kérdésem, hogy ez: [LINK]
Minőségileg jó? És hogyan kell üzembe helyezni a cuccost? Ugyanis kb. 1 hét és itt pihen egy ilyen a gépemben, hacsak nem mondtok csúnyákat róla. 😆
HA magától nem ismerné fel az operációs rendszered, a következő a teendő: Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés. Ott bal oldalon van olyan, hogy lemezkezelés, és ott biztos ki lesz jelezve a HDD. Rámész a nem aktív HDD-re majd, és jobb gomb, formázás. 😜
Üdvözlet!
Minőségileg jó? És hogyan kell üzembe helyezni a cuccost? Ugyanis kb. 1 hét és itt pihen egy ilyen a gépemben, hacsak nem mondtok csúnyákat róla. 😆
csősztök. lehet hogy nem jó topichoz írom de azért megkérdem.van egy tp-link tl-wr340gd routerem és amikormost 2napja volt vihar és én kihúztam a konektorból és amikor reggel visszadugtam a gép nem tudott csatlakozni a routerre(nem hiszem hogy géphiba mert tesóm gépe se tud rámenni)pls segítsetek előre is köszi
philips20 írta:
egy atiradeon 2600pro melyi ka legjobb driver ? hogy jol mennyenek a játékok rajta
Rendszerint a legfrissebb driver. Rendszerfuggo, h pl. XP64bites driver, v. W732bites kell-e neked.
hello asszem xp hez kell de nem vagyok benne biztos és az atinál ugyan ugy van mint az nvidiánál hogy az összeshez jo a legujjab driver vagy ott különvan csak mert még életemben nem volt atim és nem ismerem unoka öcsém ezzel nyüstöl ugyhogy gondoltam megkérdezem 😃
Ismerősnél net közben is néha lefagy a gép, resettel újraindul, de boot közben vagy akár a POST-nál is meghal. Mivel nincs kedvem ide-oda szaladgálni, mit tippeltek, mi lehet a gond? A hőmérsékletek normálisak. Memóriatesztet fogok futtatni nemsokára. MEMTEST-re gondoltam. Táp esetleg?
...Nethez nem hasznal vmi USB-es, Wireless-es kutyut ?
Nekem az csinalt eppenseggel ilyet, mikor rossz driver-t raktam fel veletlenul hozza, aztan a legfrissebb driver a gyarto oldalarol megoldotta a gondom.
Ismerősnél net közben is néha lefagy a gép, resettel újraindul, de boot közben vagy akár a POST-nál is meghal. Mivel nincs kedvem ide-oda szaladgálni, mit tippeltek, mi lehet a gond? A hőmérsékletek normálisak. Memóriatesztet fogok futtatni nemsokára. MEMTEST-re gondoltam. Táp esetleg?
Kmisi99 írta:
Fingom nincs milyen van! Itt van egy 10mbites meg egy 5mbites net több infó nem is nagyon van! Sőt ősszel volt sebesség emelés és még azóta se frissítették a honlapjukat a szolgáltató
Itt a honlap [LINK]
Van vírusírtóm jelez is ha olyan dolog van de lehet már új kell!
óóóóóóó neee ez biztos vírus a programok telepítése törlésénél is a programok helyett csak nagy fehérség van!😆 De jó! Ebből lehet újrarakás lesz!
Jesszusom de nagy kavalkád van a netszolgáltatóitoknál, alig tudok valami érthetőt kivenni 😆 😂..ÁFSZ meg mit tudom Én mi 😆
Hát, nem tudom mi lehet a gondod, ahogy írtam Én korlátozásra gyanakszom, de inkább ne legyen igazam! 😉
Fingom nincs milyen van! Itt van egy 10mbites meg egy 5mbites net több infó nem is nagyon van! Sőt ősszel volt sebesség emelés és még azóta se frissítették a honlapjukat a szolgáltató
Itt a honlap [LINK]
óóóóóóó neee ez biztos vírus a programok telepítése törlésénél is a programok helyett csak nagy fehérség van!😆 De jó! Ebből lehet újrarakás lesz!
Csak az érdekelne hogy kompatibilisak -e egymással.
Meg szerinted az idei és talán(Talán) a 2011-es játékokat vinni fogja mediumon?
Persze, lazan ! 😉
Csak hopp rossz kép volt😆 Szóval azért nem értetted😆 Na rakok másikat😆
Na ilyen kell neked ezzel eloszthatod azt az egy csatlakozót kétfelé
Valahogy így néz ki
Házi barkácsolás gányolás! Én nem szarakodtam a scythe mugenre rádrótoztam azt csókolom volt!😆 Úgy is egy nagy alumínium/réz darab baja nem eshet ezzel.
Nekem van hogy össz vissz az 1TB on van 10GB szabad hely és nem nagyon vettem észre hogy lassabb lett a gép!
Hello!
valószínü hogy bele megy mivel olyan a VGA csatlakozód
A mostani vinyóm eléggé necces gyorsaságú, nem mondom rá, hogy lassú, de azt sem, hogy gyors.
A mostani vinyóm után biztosan sokkal jobb lesz a helyzet számomra! 😃
Amúgy az 1TB-ot hamar be fogja tölteni a win. vagy kicsit most növekedni fog a rendszerbootolás ideje?
Mellesleg nekem meg 3-4 másodperc!
[LINK]
[LINK]
mármint gépigényleg
[LINK]
[LINK]
berakod, bedugdalod, formázod azt cső
Remélem ez ilyen egyszerű is, mint ahogy leírtad! 😀
Egyébként köszi szépen! 😀
bátyám gépébe is ilyesmivan csak neki 64 mb os ba és nem kellett vele semmi extrát csinálni csak leformázni azt annyi
Üdvözlet!
HA magától nem ismerné fel az operációs rendszered, a következő a teendő: Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés. Ott bal oldalon van olyan, hogy lemezkezelés, és ott biztos ki lesz jelezve a HDD. Rámész a nem aktív HDD-re majd, és jobb gomb, formázás. 😜
berakod, bedugdalod, formázod azt cső
Remélem ez ilyen egyszerű is, mint ahogy leírtad! 😀
Egyébként köszi szépen! 😀
egy atiradeon 2600pro melyi ka legjobb driver ? hogy jol mennyenek a játékok rajta
Rendszerint a legfrissebb driver. Rendszerfuggo, h pl. XP64bites driver, v. W732bites kell-e neked.
hello asszem xp hez kell de nem vagyok benne biztos és az atinál ugyan ugy van mint az nvidiánál hogy az összeshez jo a legujjab driver vagy ott különvan csak mert még életemben nem volt atim és nem ismerem unoka öcsém ezzel nyüstöl ugyhogy gondoltam megkérdezem 😃
Üdv!
...Nethez nem hasznal vmi USB-es, Wireless-es kutyut ?
Nekem az csinalt eppenseggel ilyet, mikor rossz driver-t raktam fel veletlenul hozza, aztan a legfrissebb driver a gyarto oldalarol megoldotta a gondom.
Itt a honlap [LINK]
Jesszusom de nagy kavalkád van a netszolgáltatóitoknál, alig tudok valami érthetőt kivenni 😆 😂..ÁFSZ meg mit tudom Én mi 😆
Hát, nem tudom mi lehet a gondod, ahogy írtam Én korlátozásra gyanakszom, de inkább ne legyen igazam! 😉
Itt a honlap [LINK]