Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bobitsek avatar
okés, köszi, megnézem mire jutok vele 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Vagy ott van a Get Data Back, nagyon egyszerű(ha tudsz angolul), és tökéletesen működik. Nekem már 2x is megmentette az életemet.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
glary utilities-ben pl van 1 ilyen progi...
0
0
0
0
Bobitsek avatar
Hali!
Annyira nem vagyok kezdő, de ebben kellene egy kis segítség. Múltkor külső winyóról letöröltem dolgokat, amiket nem kellett volna. Ezt vissza tudnám állítani valahogy? Vagy felejtsem el?
Köszi előre is 😀
0
0
0
0
super88 avatar
lol tudjátok meséltem régeben is hogy vibrál a monitorom.. csak ha ki húzom a netet akkor nem ( még ha akumulátort húzom ki akkor is vibrál csak ha a modemből a fehér zsinórt vagy az usb-t)
de most tegnap egyszer csak abba maradt este... tök örültem. reggel be kapcsoltam megint vibrált..... nem értem erre most megint kb 2-3 órás használat után abba maradt a vibrálás 😆 mi van nem értem 😆

szerk: ja nem rá jöttem a titokra 😆 ha oldalára fordítom a modemet akkor nem vibrál a monitor 😆 sztem modem csere lesz 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát nem tudom! Más is lehet a probléma!
0
0
0
0
no avatar
üdv volna egy gondom nem tom h helyen kérdezösködök-e,a problémám van elég igényes gépem 6GB ram intel i7 proci,geforce 295,és egy 750w tápom,8 db cooler igen jóó hütésü.Sokszor előfordul hogy játék közben ujraindul mintha tulmelegedet volna.Most pl a black and white 2 nosztalgiázok max graffal 30 perc után ujraindul,a táp volna kevés esetleg? Win 7 van fent uj driverekkel.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
De mindet olyan hibásan írta ki? 😠 Akkor vennem kell egy Dvd írót...😕
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát valami szar vagy a lemez vagy az író! Egy bizonyos részig ki bírta őket írni és már az elején bele írta azt hogy 1,37gigás! De attól még a vége nem ment rá! Nekem is volt már 4 gigás de 500 megás fájlom!
0
0
0
0
Erik94 avatar
akkor a vége hianyoztak de vlmi mas film egetovel probald meg ne a neroval mert azzal nem jo filmeket foleg a hd-s-t meg a blue-rayosokat
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Itt nincsenek epizódok. 1 darabból áll a film.
0
0
0
0
Erik94 avatar
nah az nem jo en is neroval szoktam es ugyanez volt a hiba h hianyoztak rola epizodok nah es aztan kiprobaltuk mas egetovel,vlmi film egeto nem jut eszembe a neve,de aztan ment...
asszem h vlmi dvd converterrel vagy nemtom
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Neroval. Akkor 1. a számítógép nem játszaná le, 2. 4-szer írtam már ki!
0
0
0
0
Erik94 avatar
rossul egetted ki
mien progival egetted?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Az a problémám, hogy kiírok Dvd-re 3 darab DivX-es filmet. Az írás sikeresen véget ért, megnézem a gépen, jók a filmek....
Erre beteszem az asztali DVD íróba(mert ugye 103 cm-es tv-n jobb filmet nézni, mint 17"-os minor monitoron...😜) és a végéről eltűnik bizonyos mennyiségű filmanyag. Viszont az asztali DVD írón megnéztem, és 1,37 gb a mérete mindegyik filmen pont úgy, mint ahogyan a számítógépen is. Akkor hová tűnik a filmek vége?😕
Így nem fogok tudni filmet nézni? 😊
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nekem is az 1ik golyós mert a másikba má ócska az elem, hamar merül csak lusta vagyok kicserélni, épp most pucoltam ki me má nem mozgott😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem van egy vezeték nélküli golyós egerem de még van 3 másik tartalék optikai egér😆
0
0
0
0
Cooley avatar
A tartalékegerem a golyós. 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
meglehet, am van valaki aki golyós egeret használ?
0
0
0
0
Cooley avatar
Amennyire én tudom főkén hang és rezgéstompítóként szolgál.
Szerk.: "The 2.5-inch WD VelociRaptor is enclosed in a backplane-ready enterprise-class mounting frame with a built-in heat sink that keeps this powerful little drive extra cool when installed in high-performance desktop chassis." ezek szerint tévesek az infóim, és szimplán annyiról van szó, hogy kibővítse a méretet 3,5"-ra, és hútse. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
elvileg arra szolgál, 10000RPM-en elég sok hőt termel
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de az a nagy cucc mire jó körülötte? Talán ilyen komoly hűtésre van szüksége?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
berki_zsolt írta:
A 3.5"-es a szabvány HDD méret, olyat szoktak általában az asztali gépekbe venni. A 2.5"-os az pedig a laptop-okban található meg.
A gépházadban is 3.5"-os és 5,25"-os bővítőhelyek vannak. 😉

Értem. 😀 Köszi szépen a gyors választ! 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A 3.5"-es a szabvány HDD méret, olyat szoktak általában az asztali gépekbe venni. A 2.5"-os az pedig a laptop-okban található meg.
A gépházadban is 3.5"-os és 5,25"-os bővítőhelyek vannak. 😉
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Na elérkezett az az idő, hogy vegyek egy új vinyót a gépbe! 😃
Azt már kérdeztem hogyan kell beüzemelni. Kaptam is rá választ. 😀
Most az volna a kérdésem, hogy ez a vinyó stimmelne a gépembe? [LINK]

Már úgy értem hogy a méret. Mert nem nagyon látok képeken különbséget a 2.5" és a 3.5" között. Ez pedig 3.5"-ös, és nem akarom azt, hogy megveszem, aztán nem tudom berakni. 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Össze sem lehet hasonlitani a 2 kártyát.8400GS 64bit memóval nam nyujt nagy teljesitményt.Anno volt nekem is ilyen kártyám,és NFS Carbon is laggolt full grafon.Pedig az elveszik COD,meg ASSASIN SCREED-hez képest.
0
0
0
0
no avatar
gondolom sokba különbözik a gt-től!!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
rettenetesen gyenge kártya a 8400gs! Még a régi 2006-7 es játékok is megfektetik!
Ha még most vettétek inkább vidd vissza és pár ezerét inkább vegyetek bele egy pl nvidia GT220 as karit vagy egy ati 4650 est ezek már viszik a mai játékokat is!
Ja és ne írj minden mondat végére 5000 felkijáltó jelet benne is van a szabályzatban hogy ne írj sokat!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
persze hogy gyenge már akkor is mikor kijött egy inkább alsó kategóriás kari volt...most meg... szóval eléggé gyenguska...a te géped még egy 980Gt-t kitudna hajtani
0
0
0
0
no avatar
gyenge a vidi? a 8400 gs az gyenge? én azt hittem h az elég ***a!!!!!
windows xp van telepítve egy winter edition!!!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Videó kártya nagyon gyenge! De driverek feltelepítése? Friss windowst raktatok rá?
0
0
0
0
no avatar
helo!!!
lenne egy problémaám!! mégpedig az h most vettünk egy gépet és tök jó!!!(oké van nála jobb😃😉
de a játékok szaggatnak rajta pedig amiket felraktam majdnem a duplája van a gépben mint amennyit a játék követel!!
felraktam a Cod 4-et és az Assassins creedet de mind a kettő szaggat full grafon!!!
az Assassin szinte játszhatatlan!!!!!😞
mi lehet(ne) a probléma??? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
Szykla avatar
Helosztok van egy kis problémám leszedtem a Lead and Gold: Gangs of the Wild West-et fel is telepisedtem és el is indult nem is volt semmi baj de felraktam a monitoromnak megfelelően 1920x1080-ra és az óta nincs kép csak hang.

Ugyan ez volt a leg újabb pop-nál is de ott külső options volt és lejjebb vetem 1280x1024-re és egyből jó lett de itt nincs külső options csak belső de mivel nincs kép így levenni se tudom de vagy már 3x újraraktam és ugyan ez a baj vele mindig.

Jah és Steam-os mind a Mafia2.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
akkor várj egy picit, légy türelmes, igaz hogy ilyenkor nem nagyon lehet türelmesnek lenni, de én szurkolok 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
😆, én hülye,de sajnos nem kaptam semmit!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
noPublicFG írta:
Hitoshi írta:
Aux nincs, hanem Phono, de összekötve olyan hangja van, mintha a hangfal nem bírná a hang erőt, pedig a hangfal nincs semmi baja, mert rádió módban normálisan szólt 😕

Nekem is ilyen, bár nem tudom miért. Orvosolni úgy tudod, h. a hangszínszabályozóval leveszed a mélyet, feljebbtolod a magasat.
Vagy a számítógépen levenné a hangerőt.Nekemis 10%-on van a hangkártya.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Hitoshi írta:
Aux nincs, hanem Phono, de összekötve olyan hangja van, mintha a hangfal nem bírná a hang erőt, pedig a hangfal nincs semmi baja, mert rádió módban normálisan szólt 😕

Nekem is ilyen, bár nem tudom miért. Orvosolni úgy tudod, h. a hangszínszabályozóval leveszed a mélyet, feljebbtolod a magasat.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Van egy Sony HCD-H550M Hifim amit rá szeretnék kötni a gépre, csak nem tudom, hogy hogyan kéne.Itt egy kép [LINK] és itt hova kellene egy kábelt amivel össze tudnám kötni ezt és a gépet ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azt azért raknak bele! Az más tészta viszont hogy ettől még hazavághatja a gépet!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A codegen tápokban van rövidzárvédelem?Mert nekem egyből lekapcsolt amikor rövidrezártam.Utána kihúztam és újból be, de semmi baja nincs.
0
0
0
0
laci503 avatar
nade mi más benne hogy nem jó játékra? proci proci nem? ha bele megy 775 foglalatba akkor elvileg jó nem? nem értem az stim hogy szerverkbe megy de azok strapabíróbbak mint asztali társaik akkor meg elvileg az jobb lenne 😆 na jó hagyjuk csak kavarodok 😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
a Xenon szerver gépekbe gyártják, szóval nem jó játékra, de ettől függetlenül kipróbálhatod, hogy hogyan teljesít egy szerver processzor 😆
0
0
0
0
laci503 avatar
adott egy Intel Xeon X3360 ami gyakorlatilag megegyezik egy Q9550el esetleg van valami előnye annak hogy Xenon?? vagy ez nem jó játékra?? meg mi a külömbség a Xenon és a Quad között?? vagy van hátránya? előre is köszi a választ
0
0
0
0
Erik94 avatar
ceni98 írta:
a psx emukat lehet összekötni neten?

nemhiszem
0
0
0
0
ceni98 avatar
a psx emukat lehet összekötni neten?
0
0
0
0
Flash avatar
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=4890+1gb&x=0&y=0[/url]
0
0
0
0
no avatar
Mondanátok olyan webshopokat ahol lehet venni sapphire hd4890 1GB-os vidi kártyát?
Mert az ipon.hu-n nem találtam.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
gyenesmartin írta:
Egy programozónak kell egy erős gép?Mert lehet annak megyek.

látom te még nem nagyon tudod, hogy hogyan is programoznak.Egy programozónak kell egy szövegszerkesztő és kész is.általában Linux-t használnak, mivel az is egy programozható op rendszer, így még gyakorolni is tudsz+ a linux-nak nincs nagy memória igénye.De ha tesztelni is akarod azt amit csináltál pl.: játékok esetében akkor oda kell gép, de az már tesztelés nem pedig programozás.De nem kell nagy matek tudás egyes program nyelvekhez, hanem inkább a program nyelvet kell kívülről fújni, ami olyan mint ha meg kellene tanulnod egy teljesen más nyelvet.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció