Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Flash avatar
thug85 írta:
A 2900 gondolom az órajelre utal!

Igen, de az is csak Athlon II-nél van, ha jól néztem. A hírdetésben meg csak Athlon van írva...
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ez jó meglátás, nekem nem jutott eszembe, de a többi alkatrészről még mindig nem sokat tudunk.....
0
0
0
0
thug85 avatar
A 2900 gondolom az órajelre utal!
0
0
0
0
Flash avatar
Én X2 2900-ról még a büdös életben nem hallottam, de lehet hogy csak én vagyok tájékozatlan, meg jó lenne tudni a ramok gyorsaságát, ill. az alaplap pontos típusát. Ezeket leszámítva korrekt árnak tűnik az 50k. De előbb sztem derítsd ki, hogy mi a tőgy van pontosan a gépben, meg azért várd meg mások véleményét is! 😀
0
0
0
0
no avatar
Megnéznétek a csak teszt gépemet mivel egy ilyet gépet szeretnék megvenni.
A fazon 50eFt-ért árulja.
Láttam a youtube-on gamplayeket ezzel a kártyával és mutatták hogy maxon símán elviszi a left 4 dead 2-őt és másokat is.
Szerintetek megéri az árát?
Írtam a fazonnak egy mailt, hogy részletesebben írja le az adatokat a gépről.
Persze nem tartó lenne majd a gép, mivel ha megveszem és utána gyűjtök még pénzt akkor vennék bele új cuccokat.

Szerintetek megéri 50eFt-ért?
0
0
0
0
Norby929 avatar
hát az előbb felraktam a legújabbat a gigabyte @BIOS nevű programjával (nekem dual bios-os 😀 ) és semmi bajt nem vettem észre 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
A biost én sem igazán babrálnám!
Bár a dual-bios-os Giga lapommal talán már bátrabb lennék!😀
0
0
0
0
pomrum avatar
Ehhez azért hozzátenném hogy a biost addig nem érdemes babrálni amég nincs vele gond, vagy ha csak úgy lehet bele frissebb procit tenni.
0
0
0
0
Norby929 avatar
oks kössz a gyors választ
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Norby929 írta:
ha a BIOS verziója FI akkor FI-t kell felraknom, vagy a legújabbat, az FKB-t ? és ha frissítem akkor nem veszik el semmilyen adatom a gépről?

A legújabbat rakd fel. Nem veszik el semmid.
0
0
0
0
Norby929 avatar
ha a BIOS verziója FI akkor FI-t kell felraknom, vagy a legújabbat, az FKB-t ? és ha frissítem akkor nem veszik el semmilyen adatom a gépről?
0
0
0
0
gibdj avatar
GeForce 9500 GT írta:
gibdj írta:
GeForce 9500 GT:

Grat akkor a videóhoz!😀 Mekkora egy olyan .tex file? Lehetséges hogy átküldesz egyet, vagy feltöltesz valahova? Elég egy kicsi, csak hogy tudjam mivel kell dolgozni.😀

Itt a link: [LINK]

Hát sorry, de nem találok semmi használhatót. Neten mindenhol írnak tex-ről, csak a másik típus nagyon más. Ötletem sincs, hogy ezt hogy lehetne megnyitni. Bár ha az általad használt programon kívül más megoldás is lenne ami jó, akkor valszeg több helyen lehetne róla találni infót.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
pomrum írta:
Kmisi99 írta:
Hello!
Legyen szó akár milyen játékról tök mindegy milyenről legyen akár lan akár multi legyen akár tört akármi hozzám a büdös életbe nem tudnak csatlakozni! Én tuti jól csinálom hisz haverom (akire én akár mikor tudok csatlakozni) kevésbé ért hozzá de mégis lehet rá csatlakozni! UPNP vagy mi be van állítva! Ja és igen routerem van de haveromnak is Tűzfal elvileg kikapcsolva! Vírusírtó eset smart security 4.0 elvileg nem szól bele! Szóval nem tudom mi tévő legyek! Az én netem sokkal jobb 10/1,8Mbites míg haveomé 5/0,5mbit így már két fővel is épp hogy jó de többel már rendesen szaggat!
Tudni kell a multi/online-okrol hogy nem annyira a sávszélesség hanem a pingek számítanak. A legfontosabb hogy minden netet befolyáspló progit és eszközt kerülni kell akkor éred el a legjobb eredményt. Gondolok itt a torrent kliensre ezt mindenképp ki kell kapcsolni, vagy bármilyen más programra, vírusírtó a nod ebben az esetben nem szerencsés és nézd meg a tűzfalban a kivételeknél ott e van a progi. Eszköznek a routert említeném ami nem jó ha sokat multi-zól, sokszor tilt a tűzfala mert hiába van nyitva a port mert a hozzád csatlakozót (behatolónak) érzékeli. Tehát iktasd ki a routert és csak közvetlen a modemmel csatlakozz. Meglátod sokkal jobb lessz mert a pingjeid is kissebek lesznek, még valami ezeket javasold a haverodnak is is akkor jobb lessz a közös játék.
Pingel nincs gond az nekem alacsony de attól még haveromnak magas és őrá mégis lehet csatlakozni! Úgy is próbáltam már hogy a routert kivettem és közvetlen a gépbe ment a net de nem tudtak rám csatlakozni! Próbáltam azt hogy a nod vírusvédelmét kiiktatom akkor se volt jó! Utolsó lehetőség a tűzfal! Na de ott mit is csináljak? Mert elvileg ki van kapcsolva! [LINK] De még talán azért meglehet hogy a nod kavart be azért még azzal is próbálkozok hogy a kivételekhez adom az adott játék exe jét

Szerk: Most próbáltam hogy a nod tűzfalát is kikapcsolom hamarosan jelentkezek az eredményekkel hogy jó lett e!

Szerk2: Sikerült sikerült sikerült 1000000 hála a nod tűzfalát kellett kikapcsolni már mindenkit az ég világon megkérdeztem még a logouton se tudták a nagy szakértők de te rávezettél engem😆 Köszönöm
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Olyankor mit kell csinálnni, hogy telepítettem a crysist.Bejött a windows isntaller.Utána bejött egy piros felkiáltójel és az volt benne, hogy a windows installer nincs helyesen telepítve.És utána le is fagyott a gép.Töltsem le a microsoft windows installert?
0
0
0
0
Creelien avatar
gibdj írta:
GeForce 9500 GT:

Grat akkor a videóhoz!😀 Mekkora egy olyan .tex file? Lehetséges hogy átküldesz egyet, vagy feltöltesz valahova? Elég egy kicsi, csak hogy tudjam mivel kell dolgozni.😀

Itt a link: [LINK]
0
0
0
0
pomrum avatar
Kmisi99 írta:
Hello!
Legyen szó akár milyen játékról tök mindegy milyenről legyen akár lan akár multi legyen akár tört akármi hozzám a büdös életbe nem tudnak csatlakozni! Én tuti jól csinálom hisz haverom (akire én akár mikor tudok csatlakozni) kevésbé ért hozzá de mégis lehet rá csatlakozni! UPNP vagy mi be van állítva! Ja és igen routerem van de haveromnak is Tűzfal elvileg kikapcsolva! Vírusírtó eset smart security 4.0 elvileg nem szól bele! Szóval nem tudom mi tévő legyek! Az én netem sokkal jobb 10/1,8Mbites míg haveomé 5/0,5mbit így már két fővel is épp hogy jó de többel már rendesen szaggat!
Tudni kell a multi/online-okrol hogy nem annyira a sávszélesség hanem a pingek számítanak. A legfontosabb hogy minden netet befolyáspló progit és eszközt kerülni kell akkor éred el a legjobb eredményt. Gondolok itt a torrent kliensre ezt mindenképp ki kell kapcsolni, vagy bármilyen más programra, vírusírtó a nod ebben az esetben nem szerencsés és nézd meg a tűzfalban a kivételeknél ott e van a progi. Eszköznek a routert említeném ami nem jó ha sokat multi-zól, sokszor tilt a tűzfala mert hiába van nyitva a port mert a hozzád csatlakozót (behatolónak) érzékeli. Tehát iktasd ki a routert és csak közvetlen a modemmel csatlakozz. Meglátod sokkal jobb lessz mert a pingjeid is kissebek lesznek, még valami ezeket javasold a haverodnak is is akkor jobb lessz a közös játék.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello!
0
0
0
0
gigazte avatar
Hát mind1 azért kösz😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nemtom, kb 2 éve használtam a live-ot utoljára, akk is csak a gow-nál😞
0
0
0
0
gibdj avatar
GeForce 9500 GT:

0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akk nemtom, esetleg keresd vissza azt a frissítést és töröld le...
0
0
0
0
gigazte avatar
Újraraktam vagy 5x, de nem segített.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akk lehet h peccs hiba, tedd újra A LÁJVOT
0
0
0
0
gigazte avatar
Igen, csak amikor legutóbb frissített az operációsrendszer azóta ez a hiba fogad. Sose enged fel😕
0
0
0
0
Creelien avatar
gibdj írta:
Ahha, akkor neked ez kell:

Innen töltsd le a progit: [LINK]

Tutorial (Magyar): [LINK]

Tutorial videó (magyar): [LINK]

Ezt a programot jól ismerem, és használom is. A videót meg én csináltam.😆 Ez csak akkor szedi ki ha, a játék is fut közben. Nekem olyan kell amit átkonvertál v. kicsomagol, és az eredmény egy képfájl lesz. Ez azért nem jó mert, vki csinált egy skin-t, és a Texmod nem szedi ki. A skin .tex fájlokban van. Én csak akkor tom megcsinálni egy másik karakternek ha, képfájlokban vannak a textúrák.
0
0
0
0
gibdj avatar
Azt szerette volna, ha megszünteti a társítást, nem pedig módosítja. De már alatta leírtam mi a stájsz.😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Feki1991 írta:
GeForce 9500 GT írta:
Ha egy fájlt társítottam vmihez akkor, hogyan lehet megcsinálni azt hogy ezentúl ne legyen semmihez sem társítva?

Ez a kérdés Engem is foglalkoztat.

fájl tulajdonságai közt: általános fülecske --> és ott lesz egy olyan, hogy módosítás, ott ki választod mihez társítsa, és alkalmaz, és ezentúl csak ahhoz a programhoz fogja társítani
0
0
0
0
gibdj avatar
Ahha, akkor neked ez kell:

Innen töltsd le a progit: [LINK]

Tutorial (Magyar): [LINK]

Tutorial videó (magyar): [LINK]
0
0
0
0
Creelien avatar
gibdj írta:
"olyan progit nem tudsz amivel .tex fájlokat lehet konvertálni vmilyen képformátumba?"

Jesszus, honnan van neked ilyen fájlod?😃 Ez az a matematika cucc?

Nemhinném. Ez egy olyan fájl ami textúrákat tartalmaz a Devil May Cry 4-ből. De ahhoz hogy módosíthassam kell egy konvertáló program.
0
0
0
0
gibdj avatar
"olyan progit nem tudsz amivel .tex fájlokat lehet konvertálni vmilyen képformátumba?"

Jesszus, honnan van neked ilyen fájlod?😃 Ez az a matematika cucc?
0
0
0
0
Creelien avatar
gibdj írta:
Geforce 9500GT:

[LINK]

https://kepfeltoltes.hu/100814/kep_1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Erről az oldalról le tudsz tölteni egy kis portable programot, amivel meg tudsz szüntetni egy társítást. Nagyon egyszerűen működik: csak megkeresed a kívánt kiterjesztést és a "Remove file association (User)"-re kattintassz. Tá-dááá.😃

Ferr:

Nekem az ellenkezője van. Csináltam egy ideiglenes mappát, mert AudioCD-t rippeltem. Utánna töröltem, majd egy kis idő múlva visszajött.😀 Pedig véglegessel zúztam le. Az mp3-ak nincsenek benne meg semmi. Akár hányszor letörlöm a mappát, egy idő után visszatér.😀

Egyébként nekem is volt régebben hogy törölt cuccost valami. Netet lehúztam és újraraktam a gépet. Pár mappát veszítettem.😞

kösz szépen!

olyan progit nem tudsz amivel .tex fájlokat lehet konvertálni vmilyen képformátumba?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nekem anno 1 vírus eltüntette a megjelenítés beállításiból az asztal-képernyőkímélő-megjelenés füleket
0
0
0
0
FeRR avatar
Legalább nem csak nekem vannak ilyen problémáim...😕
0
0
0
0
gibdj avatar
Geforce 9500GT:

[LINK]

https://kepfeltoltes.hu/100814/kep_1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Erről az oldalról le tudsz tölteni egy kis portable programot, amivel meg tudsz szüntetni egy társítást. Nagyon egyszerűen működik: csak megkeresed a kívánt kiterjesztést és a "Remove file association (User)"-re kattintassz. Tá-dááá.😃

Ferr:

Nekem az ellenkezője van. Csináltam egy ideiglenes mappát, mert AudioCD-t rippeltem. Utánna töröltem, majd egy kis idő múlva visszajött.😀 Pedig véglegessel zúztam le. Az mp3-ak nincsenek benne meg semmi. Akár hányszor letörlöm a mappát, egy idő után visszatér.😀

Egyébként nekem is volt régebben hogy törölt cuccost valami. Netet lehúztam és újraraktam a gépet. Pár mappát veszítettem.😞
0
0
0
0
FeRR avatar
Nagyon remélem, hogy nem. De miért pont abból a mappából? Miért pont abból..
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hát ha téll nem csináltál semmit akkor nemtom mitől lehet, tán vmi vírus szórakozik...
0
0
0
0
FeRR avatar
Igen, de a probléma az, hogy még csak a hely sem lett több, inkább 1 gigával kevesebb, pedig 2 gigával most többnek kéne lennie, mégis csak kevesebb lett..
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akk próbáld meg vmeik progival, vagy szedd le őket újra...
0
0
0
0
FeRR avatar
Azok voltak, ezért kénének vissza, de csak 2 giga volt, van 15 gigás cucc is a gépen..😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
érdekes, nem lehet h automataikusan törli a mappát 1 megadott méret után?...am Get Data Back, Glary Utilities meg 1 csomó progival vissza lehet állítani törölt file-okat, már ha annyira fontos cuccok voltak...
0
0
0
0
FeRR avatar
Most elég nagy gondban vagyok, valaki segítsen, legyen szíves! Ma délelőtt bekapcsoltam a gépet, semmi gond nincs, letöltök egy patch-et egy játékhoz, és akkor veszem észre, hogy hoppá üres az EGÉSZ mappa, 2 gigányi cuccok, amiket éveken keresztül töltöttem le, sehol semmi, hozzá sem nyultam a mappához a mai nap folyamán, semmit sem töröltem ki belőle, lomtár is üres, de még sincsenek meg a letöltött cuccaim!😞 Még a böngészőm előzményeiben is ott vannak a letöltött fájlok, de megnyitni nem lehet őket! 😕
0
0
0
0
gibdj avatar
GeForce 9500 GT írta:
Ha egy fájlt társítottam vmihez akkor, hogyan lehet megcsinálni azt hogy ezentúl ne legyen semmihez sem társítva?

? Miért lenne erre szükséged? Melyik programhoz van társítva a fájl? Milyen fájltípus?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
GeForce 9500 GT írta:

Ez a kérdés Engem is foglalkoztat.
0
0
0
0
Creelien avatar
0
0
0
0
no avatar
Hát most átszámolva kb 37000ft-ot kérnek érte ezen az oldalon 😀

http://www.hydro-powered.co.uk/catalog2008/index.php?main_page=product_info&cPath=34_35&products_id=155
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Sziasztok segitsetek mennyibe kerülhet ez az alaplap most?
DFI LanParty P45-T2RS Plus
0
0
0
0
super88 avatar
nem, valami más gond van 😃 hiába teszem messzebb szerintem a zsinór a rossz
0
0
0
0
noPublicFG avatar
super88 írta:
lol tudjátok meséltem régeben is hogy vibrál a monitorom.. csak ha ki húzom a netet akkor nem ( még ha akumulátort húzom ki akkor is vibrál csak ha a modemből a fehér zsinórt vagy az usb-t)
de most tegnap egyszer csak abba maradt este... tök örültem. reggel be kapcsoltam megint vibrált..... nem értem erre most megint kb 2-3 órás használat után abba maradt a vibrálás 😆 mi van nem értem 😆

szerk: ja nem rá jöttem a titokra 😆 ha oldalára fordítom a modemet akkor nem vibrál a monitor 😆 sztem modem csere lesz 😃

Közel van a modem a monitorhoz 😜 tedd meszebbre
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció