Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hali.Szerintetek a Thermaltake v3 black edition házba belefér a Scythe Ninja 3 processzorhűtő ?
0
0
0
0
gigazte avatar
looserking írta:
ceni98 írta:
akk szervíz nekem is volt ilyenem 1x
azt tvn volt a mpnitor de ez már más story

ez nem a monitor hibája megnézel akármien fajta régi monitort mind sötét és gagyi szine van 1x erűen cserélni kell ezért kéne valami gamam megoldás míg nincs másik 😃

Az biztos, manapság minimum egy 17" LCD monitort kell venni.
0
0
0
0
battyan avatar
Feki1991 írta:
battyan írta:
Am. muszáj BIOS-t frissíteni ha AM3-as cpu-t akarok a gépembe tenni?

Valamikor igen, valamikor nem. Szal ha megmondod a BIOS-od kijöveteli dátumát s az adott processzor nevét megmondom hogy kell-e Update vagy nem. De amúgy minden proci csere előtt jó az Update, mivel meglehet hogy felismeri meg megy a gép, de rossz frekin, esetleg több/kevesebb voltot fog adni a lap meg ilyen egyéb gondok szoktak előfordulni.

Nos a BIOS verziója 2.61 a kiadási évet azt nem tudom, csak az van kiírva,h 1985-2005 gondolom akk 2005-os lehet😀
A proci amit bele szeretnék rakni az egy AMD Phenom II x2 555 BE

Ez csak ennyi lenne? Am. azt nem tudom,h mikor a fickó 1:09-nél beír valamitakkor oda én mit írjak
0
0
0
0
ceni98 avatar
jaah ok😆 akk bocs😆😳
0
0
0
0
Feki1991 avatar
battyan írta:

Valamikor igen, valamikor nem. Szal ha megmondod a BIOS-od kijöveteli dátumát s az adott processzor nevét megmondom hogy kell-e Update vagy nem. De amúgy minden proci csere előtt jó az Update, mivel meglehet hogy felismeri meg megy a gép, de rossz frekin, esetleg több/kevesebb voltot fog adni a lap meg ilyen egyéb gondok szoktak előfordulni.
0
0
0
0
battyan avatar
0
0
0
0
ceni98 avatar
akk szervíz nekem is volt ilyenem 1x
azt tvn volt a mpnitor de ez már más story
0
0
0
0
battyan avatar
Én is gondoltam, de sose lehet tudni 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
A biofrissítésnek nincs sok köze a merevlemezhez. 😀
0
0
0
0
battyan avatar
Feki1991 írta:
battyan írta:
Heló! BIOS-t kellene frissítenem, tudna segíteni valaki?

Az alaplapi CD-den biztos van egy olyan nevezetű progi hogy MSI Live Update na azon keresztül egyszerűen frissíthetsz BIOS-t!

Megtaláltam, fel is telepítettem MSI Live Update 3-at! Elég ez vagy tegyem fel a legújabbikat? Ha BIOS-t frissítek a merevlemezen azért megmaradnak a fileok?
0
0
0
0
gigazte avatar
looserking írta:
nekem oylan problémám lenne h sötét a monitorom és 1 game ben nem leeht állítani a gamma-t akk micsinálljak ? az asztali gamma-t feljebb húztam de amikro belépek gamelni ugyanoylan sötét :S

Milyen játéknál csinálja ezt pontosan?
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát nekem is volt ilyen anno
akk a monitort kellett szervízbe vinni
0
0
0
0
Feki1991 avatar
battyan írta:

Az alaplapi CD-den biztos van egy olyan nevezetű progi hogy MSI Live Update na azon keresztül egyszerűen frissíthetsz BIOS-t!

Caymane írta:
az ATI CrossFireX tech. azt jelenti h két videokártya van a gépben?

és majd nézzétek meg a gépem pls

Nem azt hogy 2, hanem azt hogy több.
Igaz az X2-es VGA-k magjai is CF-ben működnek.
0
0
0
0
no avatar
az ATI CrossFireX tech. azt jelenti h két videokártya van a gépben?

és majd nézzétek meg a gépem pls 😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Martinez000 írta:
Hitoshi írta:
a modemnek semmi köze nem lesz hozzá, de csak óvatosan állítgass

Azt még megtudnád mondani, mi a routere IP-je, vagy hol tudnám megnézni ?...

hát nem tudom megmondani, de nézd meg a router alját, lehet ott le van írva
0
0
0
0
battyan avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
a modemnek semmi köze nem lesz hozzá, de csak óvatosan állítgass
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Az Asus-okat nem ismerem, így nem nagyon tudok segíteni, de annyit tudok segíteni, hogy a router IP címét beírod a mozzila/explorer keresőjébe, és be tudsz ott lépni a router beállításai közé(talán 😕)
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Routeren belül kell ezt beállítani, mi a pontos típusa a routernek ? talán tudok segíteni
0
0
0
0
battyan avatar
Sikerült kösui szépen a segítséget! 😀
0
0
0
0
gibdj avatar
Csak keress az alaplapodon olyan csatlakozót, ami alá USB van írva.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
ken7 írta:
egy játéknál nevezetesen a battle forge-nél kiírta hogy drivers valami gondolom hogy frisíteni kell le kell törölni a régi drivert és úgy a legújabbat vagy nem kell mert én régen nem töröltem le és rá raktam az újat és se 1024x768 felb. nem volt a gépem
színek legalacsonyabban volt beállítva vissza akartam de nem engedte a lomtár úgy nézett ki mint nem is tud windows 98-on
tehát régi volt ... utána vissza raktam rá ami a cd van a drivert és jó lett minden de más játéknál is kiírja ezt 😕

Talan csak a kepernyo-illeszto szallt el...toltsd le a legujabb VGA-drivert, ami kompatibilis a VGA-addal es a rendszereddel is, a gyarto-oldalarol es telepitsd fel ! 😉

Regebben tortent hasonlo nekem is.
0
0
0
0
ken7 avatar
egy játéknál nevezetesen a battle forge-nél kiírta hogy drivers valami gondolom hogy frisíteni kell le kell törölni a régi drivert és úgy a legújabbat vagy nem kell mert én régen nem töröltem le és rá raktam az újat és se 1024x768 felb. nem volt a gépem
színek legalacsonyabban volt beállítva vissza akartam de nem engedte a lomtár úgy nézett ki mint nem is tud windows 98-on
tehát régi volt ... utána vissza raktam rá ami a cd van a drivert és jó lett minden de más játéknál is kiírja ezt 😕
0
0
0
0
no avatar
kössz a segítséget😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Kmisi99 írta:
Cooley írta:
Egy rongy némi alkohollal tökéletes! 😀

Csak ezt Feki meg ne lássa mert elsírja magát hogy valaki az alkoholt ilyenre pazarolná😆

Pontosan!😜
Én EMTEC képernyő tisztító folyadékot használok. NAgyon büdös, és 100 ml kb. 2000 Ft-ba kerül.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Cooley írta:

Csak ezt Feki meg ne lássa mert elsírja magát ha meglátja hogy valaki az alkoholt ilyenre pazarolná😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Desztilált víz lenne a legjobb, mert az nem hagy csíkokat! No meg egy olyan rongy, ami nem szöszöl!
De ha egyik sem adott, akkor egy puha rongynak megmutatsz egy kis vizet, és azzal áttörlöd! De ne legyen nagyon nedves!
0
0
0
0
Cooley avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
JoshJuve írta:
csá! az lcd monitort hogyan takarítsam?mivel?

nagyon nagyon nagyon nagyon kicsit nedves akármilyen törlővel de tényleg éppen hogy csak nyirkos legyen a törlő aztán áttörlöd! Bár van aki az ablaktörlő folyadékra esküszik
0
0
0
0
no avatar
csá! az lcd monitort hogyan takarítsam?mivel?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Hogy kell használni a get data back programot?ha sd kártyáról akarok visszavenni képeket.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Köszönöm a segítséget thug, akkor meglátjuk, mit kezd vele kettébontva.
0
0
0
0
thug85 avatar
berki_zsolt írta:
thug85 írta:
berki_zsolt írta:
Miért akad meg a film 1,38 gb adat lejátszása után az asztali DVD írón? 😠 Csak 2 filmnél csinálja ezt...

1 lemezes verzió a film? Úgy értem, hogy nincs kettébontva?

Nincs kettébontva...

Akkor ott lesz a gond!
Én mindig többlemezes verziókat szedek le, mert ha egy film mérete túl nagy, akkor a DVD lejátszó nem játssza le rendesen! Nem minden esetben van hiba de nagy méretnél jellemző, hogy felénél megáll, vagy csúszik a hang, stb.!

pls help! miért van az hogy néha a monitorom kiirja hogy: OUT OF RANGE alá meg 38,6khz/87khz de mindig mást számot ir ki, van amikor játzék közben irja ki de akkor is mikor bekapcsolom, még nem irja ki hogy üdvözöljük, és és ilyen kék kis téglalapban irja ki és ha akkor jelenik meg mikor bekapcsolom akkor 2X 3X ujra kell inditanom....mi a gáz??????

Nekem 1-2 játéknál volt ilyen! Ott videokártya driver frissítés orvosolta a problémát!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
pls help! miért van az hogy néha a monitorom kiirja hogy: OUT OF RANGE alá meg 38,6khz/87khz de mindig mást számot ir ki, van amikor játzék közben irja ki de akkor is mikor bekapcsolom, még nem irja ki hogy üdvözöljük, és és ilyen kék kis téglalapban irja ki és ha akkor jelenik meg mikor bekapcsolom akkor 2X 3X ujra kell inditanom....mi a gáz??????
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
thug85 írta:
berki_zsolt írta:
Miért akad meg a film 1,38 gb adat lejátszása után az asztali DVD írón? 😠 Csak 2 filmnél csinálja ezt...

Nincs kettébontva...
0
0
0
0
thug85 avatar
berki_zsolt írta:

0
0
0
0
berki_zsolt avatar
pomrum írta:
berki_zsolt írta:
Akkor inkább ne vegyetek lottót, mert nem a lemez rossz.😉
Így van nem feltétlen a lemez a rossz, én simán gondolok digitális másolás vagy egyéb védelemre. A sony-nak van sok ilyen újítása.

Mindenben az a legérdekesebb, hogy én is sokszor írtam már ki azokat a filmeket, és egyszer sem jó, a minap pedig az egyik rokonom is kiírta, és nála is ugyan az a hiba.
0
0
0
0
pomrum avatar
berki_zsolt írta:
Így van nem feltétlen a lemez a rossz, én simán gondolok digitális másolás vagy egyéb védelemre. A sony-nak van sok ilyen újítása.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Martinez000 írta:
Hol lehetne letiltani az alaplapi VGA-t ? 😃
Aki tudja pls írjon egy PM-t.
Előre is köszi.

NEM kuldok, mert igy mas is elolvashatja, ha ugyanez a gondja ! 😆 😉

A BIOS-ban tudod letiltani, h ne okozzon gondot, ha bovited a vasad 1 PCI-e-es karival ! 😉

kakas írta:
Valószínűleg rossz a lemez!

Ja, sajna nekem is volt ilyen, en is a lemezekre tippelek ! 😜
0
0
0
0
kakas avatar
Valószínűleg rossz a lemez!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nyaloka írta:
Ha iponról rendelek valamit ami garanciás és ha elromlik akkor mit kell csinálni?
Az oldalon van egy garanciafutár nevű szolgáltatás elolvasod hogy miről van szó kitöltöd az űrlapot amit majd ki kell nyomtatni és a számla és garipapír MÁSOLATÁT és garancia futár ürlap kinyomtatott változatát belerakod az elromlott cucc dobozába és amikorra rendelted akkorra jön a futár átadod a cuccot ő elviszi az iponnak megnézik aztán majd értesítenek! Ja és mindezt ingyen mert a szállítás tartalmazza!
0
0
0
0
no avatar
Ha iponról rendelek valamit ami garanciás és ha elromlik akkor mit kell csinálni?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
na valahogy sikerült, köszi szépen
0
0
0
0
Cooley avatar
A legegyszerűbb, ha totalcommanderben megnyitod a számozás nélküli rar/zip fájlt vagy ha nincs, akkor a legelső fájlt, megfogod kihúzod az isot, onnantól a TC automatice összeilleszti, és kész is.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
akkor jól tudtam, de nálam csak tömöríteni enged, az meg nem segít :/
mi a szar van ezzel
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
winrar kicsomagolod és ott az iso fájl
0
0
0
0
konsti avatar
DarthRoni írta:
melyik program kell, hogy egy játék partjait 1 ISO fájlá tudjam bontani, amit aztán Daemon toolsal eltudok indítani?
WinRar.WinZip.aztán pedig katt az elsö darabra és kibontás ide. vagy máshova(megadsz egy célmappát)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció