Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
ÉS AZT HOGY CSINÁLHATNÁM MEG H NE LEGYEN ROHA*DT NAGY A VIDEÓ MÉRETE ÉS LEGYEN HANG??????? (FRAPS)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
berki_zsolt írta:
NEm, de akkor minden kódolandó film, vagy fájl után felugrik egy ablak, hogy nincs regisztrálva, de ha nyomsz valamire (elfelejtettem mire😳) akkor folytatódik a következő fájl konvertálása. Cd kulcs van fent a neten, keresgélj, mert nem szabad beírni. 😜
Amúgy tetszik a progi?
Igen tetszik.De most ha lejön minden torrent inkább újratelepítem a gépet mert egyre sűrűbben fagy le és kékhalálozik.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NEm, de akkor minden kódolandó film, vagy fájl után felugrik egy ablak, hogy nincs regisztrálva, de ha nyomsz valamire (elfelejtettem mire😳) akkor folytatódik a következő fájl konvertálása. Cd kulcs van fent a neten, keresgélj, mert nem szabad beírni. 😜
Amúgy tetszik a progi?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
berki_zsolt írta:
gyenesmartin írta:
MIvel lehet a frapsos videókat avi-ba konvertálni, de a felbontás maradjon.

Én a Xilisoft video Convertert használom. Azzal az ég világon minden formátumot lehet sokfajta minőségben konvertálni.
A license kódot muszály beírni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gyenesmartin írta:
sony vegas igaz ott wmv be lehet de a felbontás minőség... a régi csak nagyon nagyon kicsit látható a különbség és így 10 perc videó nem 50GB hanem csak 500/1GB amennyire csak akarod!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
gyenesmartin írta:

Én a Xilisoft video Convertert használom. Azzal az ég világon minden formátumot lehet sokfajta minőségben konvertálni.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
sisko avatar
looserking írta:
írd google ba h downlaod fraps 2.9.4 registered enjoy és ott lesz 1 tpb és az tuti jó 😃
már a 3.2.2 verzió is jó,már 3 hónapja ezt használom.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
JoshJuve írta:
a fraps-hez regizni kell h hosszú videót tudjak csinálni????? vagy mit mert nekem elég rövidet csinál

Tölts le valami torrent oldalról egy full verziót az nem félpercig hanem a HDD beteléséig rögzít!
0
0
0
0
ASlipi avatar
én nem regiztem meg semmi és 15 perces vidit csinál
0
0
0
0
no avatar
a fraps-hez regizni kell h hosszú videót tudjak csinálni????? vagy mit mert nekem elég rövidet csinál
0
0
0
0
Ducky avatar
köszi a gyors választ!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ducky írta:
adsl-ről kábelnetre váltottam..mekkora munkával jár a kábelnet bekötése a házba kábeltv nélkül?
Nekünk a villanyoszlopról jön a kábel a padlásról lefúrtak egy lyukat onnan jön a kábel a modembe és ennyi!
0
0
0
0
Ducky avatar
adsl-ről kábelnetre váltottam..mekkora munkával jár a kábelnet bekötése a házba kábeltv nélkül?
0
0
0
0
Erik94 avatar
nincsmit elinditod a imgburn-t elsore ramesz es kitallozod a activateisot es egetheted...
0
0
0
0
Erik94 avatar
neroval semmiképse!!
imgburn-al😃
0
0
0
0
madchief avatar
hát Neroval 😆 de kérdezd ps4vsxboz720at ő biztos jobban tudja😉
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
de melyik programmal és hogy?
0
0
0
0
Erik94 avatar
igen arra kell nekem is van
0
0
0
0
madchief avatar
Én ha jól tudom akkor dupla rétegű CD-re
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy az XBOX360-ra az ACTIVE ISO-t hogy kell kiírni?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
looserking írta:
akk is a fele lelóg mert sokkal szélesebb 😆
úgy fogom megoldani h másik VGA sztem 😃
most alatta van a venti 1 állvánnyal így 20°C al keveseb de így is még 80°C.. ötlet ? 😃

Egyszerűen tudod csökkenteni a hőfokot! Vedd lejjebb a frekiket. 😉 Inkább teljesítsen gyengébben minthogy ily magas hőfokon fusson!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
tegyél mögé 1 deszkát és csavarozd rá😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Itt egy jó VGA cooler:ThermalTake SORB.Nekem egy 9600GT kártyánn volt rajta,és nemment 45-50 fok fölé,meg halk is!Megéri megvenni,mutatós,és hatékony is,meg nem is olyan egetverö az ára.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
looserking írta:
hát van 1 ventim az 8CM széles minden oldalrol 1 vagy 2cm magas és 10cm az átmárője de a vga csak 6cm széles... mégis h raknám rá ? 😃

Használd a fantáziád. 😎
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
[quote][b]looserking írta:[/b]
[quote][b]Kmisi99 írta:[/b]
azt szretném kérdezni h leehne passzívhűtéses vga-t hűteni ha nicns rajta csavarhely ventinek ?? belecsavarni nem akarok mentete mert félek h átvistem a vga-t is 😆
Most is cod4 eztem és elfeketetült a monitor emgfoktam a vga-t és mint valami rradiátor egyből izzadt a kezem v 5mp nél nem is birtam tovább rajta tartani a kezem :S[/quote] Az akkor még lazán hűvös az én vidikarim egyik hűtőbordája szószerint éget! Kb 70 fokos lehet a tied de nézd meg pl everestel hogy hány fokos! Amúgy meg rágányolsz cérnával vagy akármivel egy ventilátort![/quote]

Ki kell h ábrándítsalak mert furmarknál is felmegy 97°C ig alap órajelen >.<[/quote]
Na akkor továbbra is az mondom barkácsolj rá egyet azt jó lesz az!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gyenesmartin írta:
Kmisi99 írta:
gyenesmartin írta:
Az miért van, hogy a programok szerint a vga 60-70fokos amikor hozzáérek a bordához szinte lefagy a kezem.
Azért mert a gpu ennyi a bordákat lehűti a venti alapból!
A venti az biztos, hogy nem hűti ki van húzva mert nagyon hangos.

Hmmm...rossz topikot valasztottal, X-AKTAK gyanus az eset ! 😂

Talan passziv-hutessel is jol mukodnek a hutobordak,+ lehet, h a hazad hutese is eleg jo alapbol...v. csak qurta hideg van nalatok. 😆

Tesla GoD:
Jojo, rendszer-visszaallitast eppen ezert taliztak ki, h ha a rendszer nagyon elrontodna, ( es pl. kek-halal jelentkezne ) akkor 1 korabbi allapotba elmeletileg vissza allithato a rendszer, ahol meg normalisan mukodott minden. 1-2 probat mindenkeppen meger, szvsz. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
a reinstall mindenképpen kellhet, mert ha kifagy, meg kékhalált ad be 1 ilyen műveletnél, akk ott valami gáz van...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
victim017 írta:
Sziasztok, 1 kérdés
gondolom sokan ismerik a Skype nevezetű programot,na és ha hív valaki,vagy újra indul a gép,vagy kék halál jön be, valami ötlet?

Ja, mindenkeppen torold a progit, ha csak ennel van galiba, Windows-t NE bantsd 1bol, lehet, h semmi baja nincsen !!! 😉

Aztan telepitsd ujbol, toltsd le a legujabb verziojat es azzal probalkozz ! 😉

Esetleg, probalkozhatsz 1 rendszer-visszaallitassal, ha van korabbi idopontrol, hatasos szokott tobbnyire lenni, de akkor az addig telepitett progikat majd ujra fel kell rakni ! 😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
victim017 írta:
Sziasztok, 1 kérdés
gondolom sokan ismerik a Skype nevezetű programot,na és ha hív valaki,vagy újra indul a gép,vagy kék halál jön be, valami ötlet?
rakd újra a vinfost....
0
0
0
0
victim017 avatar
Sziasztok, 1 kérdés
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
gyenesmartin írta:
Az miért van, hogy a programok szerint a vga 60-70fokos amikor hozzáérek a bordához szinte lefagy a kezem.
A venti az biztos, hogy nem hűti ki van húzva mert nagyon hangos.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gyenesmartin írta:
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
gyenesmartin írta:
az azért van, mert a bordák hidegek....
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
Cooley avatar
Azt hiszem félreértettél, de javítom. Az még looserkingnek szól! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Cooley írta:
Ember... egy komolyabb hűtésű kártya is simán fölmegy 80-90fokosra, azon persze, hogy nem tudod rajtatartani a kezedet! 😃
80-90 fokon már fél másodperc után elrántod meg nem kell több ezreket hűtésre költeni rágányol egy párszáz forintos ventit azt csókolom tökéletes lesz!
0
0
0
0
Cooley avatar
looserking: Ember... egy komolyabb hűtésű kártya is simán fölmegy 80-90fokosra, azon persze, hogy nem tudod rajtatartani a kezedet! 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
looserking írta:
azt szretném kérdezni h leehne passzívhűtéses vga-t hűteni ha nicns rajta csavarhely ventinek ?? belecsavarni nem akarok mentete mert félek h átvistem a vga-t is 😆
Most is cod4 eztem és elfeketetült a monitor emgfoktam a vga-t és mint valami rradiátor egyből izzadt a kezem v 5mp nél nem is birtam tovább rajta tartani a kezem :S
Az akkor még lazán hűvös az én vidikarim egyik hűtőbordája szószerint éget! Kb 70 fokos lehet a tied de nézd meg pl everestel hogy hány fokos! Amúgy meg rágányolsz cérnával vagy akármivel egy ventilátort!
0
0
0
0
battyan avatar
Megvolt a BIOS frissítés és a cpu tökéletesen működik, csak kicsit hangos a régihez képest! 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
inkább vgat mert az a game lényege😜
0
0
0
0
koleszos avatar
Sziasztok!
Van egy laptopom (Asus F5SL ap141)
Van benne, egy intel core 2 duo t2390 1,86Ghz proci, és egy Ati mobility radeon hd3470 256mb videókártya!
Szeretném, egy kicsit újítani, a laptopot, csak azt nem tudom, hogy procit vegyek, vagy videókártyát!
Főleg játékra használom.
Segítsetek!😀
0
0
0
0
battyan avatar
Lejött a proci, akkor csináljam azt a BIOS frissítést?
0
0
0
0
almos avatar
Úgy nemtudom pontosan,de ha leveszed azzal nincs semmi gond se,bár szerintem úgyis belefér,de nem 100%!
0
0
0
0
no avatar
Én úgy gondoltam hogy nem veszem le az oldalát 😃 Mondjuk ezt oda kellet volna írnom 😃
0
0
0
0
almos avatar
Miértne férne bele,max leveszed az oldalát,más akadály nincs!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció