Szerintem akármelyik számítástechnikai boltban. 😀 Eltörött? Mert a mostani hűtőmön az egyik láb nekem is eltörött, egy meg elhajlott, és a gyári hűtőről csak simán áttettem őket, szóval ha van egy másik hűtőt, akkor nem gáz! 😃
Máskor biztos ennél nehezebbet fogok kérdezni😆 Erre is rájöttem volna hogy csak be kéne pipálnom azt a szöveget, csak véletlenül elfelejtettem😶 Nah az a lényeg, hogy most már jó😃
Jah tényleg, csak ki kellett volna pipálnom azt ami a társításnál van! Így már vágom! Csak hirtelen elfelejtettem hogy azt ki kéne pipálnom! Köszi a segítséget!
jobb klikk 1 zenén-> társítás-> program választása-> kiválasztod a progit-> kipipálod at" ilyen fileok megnyitása mindig a kijelőlt programmal tőrténjen" dobozt-> oké-t nyomsz és akkor már mennie kell, bocs ha túl szájbarágós volt😆
Rick írta:
Császtok! Két db zenelejátszó program van fent a gépemen: BSPlayer Free meg Windows Media Player 9! Az előbb töröltem le a BSPLayer-t és még mindig annak az ikonja van ott a számcímeknél! Társítottam egy zenét, hogy játsza le a Media Player-en, akkor úgy megnyitotta ott, és azt hittem aztán hogy az összes számcímnél a wma ikonját fogja ábrázolni, de nem! Hogy lehet megcsinálni hogy csak a wma ikonját ábrázolja a zenéknél?
Ha társítottad, és elmentetted, akkor nemsokára a WMP ikonja lesz látható! Talán újraindítás után! Nekem is így szokott lenni!
Császtok! Két db zenelejátszó program van fent a gépemen: BSPlayer Free meg Windows Media Player 9! Az előbb töröltem le a BSPLayer-t és még mindig annak az ikonja van ott a számcímeknél! Társítottam egy zenét, hogy játsza le a Media Player-en, akkor úgy megnyitotta ott, és azt hittem aztán hogy az összes számcímnél a wma ikonját fogja ábrázolni, de nem! Hogy lehet megcsinálni hogy csak a wma ikonját ábrázolja a zenéknél?
Szisztok!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀
psychosocial írta:
cső all, van 1 probléma... haverom gépén nincs kép se bios alatt se semmi vidikari mükszik 2külön monitorral és kábellel meglett nézni a monitor menűje bejön de semmi más... egy rövid csipogás volt
sztem procinál szállt el vmi, vegyétek ki, tegyétek vissza azt tán jó lesz.....én legalábbis hetente meg kell h csináljam😂
cső all, van 1 probléma... haverom gépén nincs kép se bios alatt se semmi vidikari mükszik 2külön monitorral és kábellel meglett nézni a monitor menűje bejön de semmi más... egy rövid csipogás volt
marko10 írta:
na megnéztem ez lenne az, "thomson 46kh412"most nézek utána
csak az a baj, hogy magyar oldalt egyenlőre nem találtam, és az angolhoz most fáradt az agyam.
hát hallod nem nekünk kéne utána nézni ha te lusta vagy lusta vagy... akkor majd később megkeresed ha akarod de én megsúgom neked hogy még nem is plazma TV az hanem projektoros
csak franciát találtam róla(esetleg németet), a felbontását nem tudom, de nem fullHD-s, szal az is lehet, h ennyi neki a max, és ahogy látom nincs rata HDMI, DVI, vagy D-SUB, szal eszükben se volt h ezt PC-vel fogja valaki használni, sztem maradj a monitormál....
marko10 írta:
csak az a baj, hogy magyar oldalt egyenlőre nem találtam, és az angolhoz most fáradt az agyam.
hát hallod nem nekünk kéne utána nézni ha te lusta vagy lusta vagy... akkor majd később megkeresed ha akarod de én megsúgom neked hogy még nem is plazma TV az hanem projektoros
marko10 írta:
plazma! thomson
s-video-val csináltam meg. ötlet?
lehet a TV-d csak akkora felbontásra képes nézz utána
ötlet hol tudnék? 😃 mert nem nagyon van 😃
a TV-k hátulján általában van 1 matrica, arra rá vannak írva az adatai, onnan másold le a számát, másold be google-be és biztos kiadja a gyártó honlapját, vagy egy adatlapot amin rajta van...
marko10 írta:
Olyan kérdésem lenne, hogy rákötöttem a gépet a tv-re, de a tv-nek csak 1024x860 felbontást engedélyez, ezt valahogy meglehetne csinálni, hogy ne csak ennyi legyen?
nem lehet mert a TV-k általában akkora felbontást tudnak csak...ha régi nagy segges TV-ről van szó és nem LCD vagy plazmáról
Olyan kérdésem lenne, hogy rákötöttem a gépet a tv-re, de a tv-nek csak 1024x860 felbontást engedélyez, ezt valahogy meglehetne csinálni, hogy ne csak ennyi legyen?
Nah kis segítség kéne, van nekem ien USB-s Labtec egér meg bill, nos a billentyűzeten vannak külön gombok a net-hez, kereséshez, levelekhez, amit ha megnyomok minden körülmények között megnyit, hogy tudom ezt kikapcsolni? Hardver-be megtaláltam a bill-t de nemtom állítani!
én nekem gyorsabb lett a Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
játék ettöl a bizonyos x3100 mi lenne az ?
letöltötem hozzá az ini fájlokat kicseréltem és sokkal gyorsabb lett élvezhetöb ez a x3100 driver?😕 vagy mi ?
hát úgy mindent ki kell cserélni.... nem tudom hogy 478-as vagy milyen, vagy 775-ös az alaplap proci foglalata, de ha 478-as akkor alaplapot is kell, am. meg procit VGA-t és RAM-ot is kéne venni (szerintem)
sziasztok lenne egy kérdessem mit kéne a gépemben ki cserélni hogy full max-on menjen minden árban 106 ezret költenénk rá és a gépemnél írjátok le hogy mit vegyek hozzá hogy érős legyen
davidegp9999 írta:
Sziasztok az a gondom van hogy kaptam egy ritka gépet pentium 133MHz proci 2x32MB ram 2MB vga 20GB HDD na erre milyen operációs rendszert tegyek???? win 95 vagy 98?????? csak netezésre lenne a nagyszüleimnek monitort+bill+egér is kaptam hozzá.
Sziasztok az a gondom van hogy kaptam egy ritka gépet pentium 133MHz proci 2x32MB ram 2MB vga 20GB HDD na erre milyen operációs rendszert tegyek???? win 95 vagy 98?????? csak netezésre lenne a nagyszüleimnek monitort+bill+egér is kaptam hozzá.
Hitoshi írta:
Azt hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen bekapcsolva a Physix ?
A ForceWare-ban van egy olyan opció ahol tudod állítani hogy a PhysX a VGA-n legyen vagy Auto vagy a CPU-n, nos ha CPU-ra állítod akkor van "elvileg" kikapcsolva.
Ha társítottad, és elmentetted, akkor nemsokára a WMP ikonja lesz látható! Talán újraindítás után! Nekem is így szokott lenni!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀
plazma! thomson
plazma! thomson
plazma! thomson
nem lehet mert a TV-k általában akkora felbontást tudnak csak...ha régi nagy segges TV-ről van szó és nem LCD vagy plazmáról
játék ettöl a bizonyos x3100 mi lenne az ?
letöltötem hozzá az ini fájlokat kicseréltem és sokkal gyorsabb lett élvezhetöb ez a x3100 driver?😕 vagy mi ?
Mi a gond pontosan?
de a hibakódot nem tudnád leírni, vagy hogy mi a kékhalál szövege?
Mi a gond pontosan?
de a hibakódot nem tudnád leírni, vagy hogy mi a kékhalál szövege?
Mi a gond pontosan?
Elfut a 98as.
na ez eddig meg van, de utána olyat ír ki, hogy ezeket a programokat kell bezárni, de ott nem jelenik meg semmi 😕
Amint bekapcsolod a gépet, az első dolgod legyen hogy az NCP-ba mész. Amúgy miért akarod kikapcsolni? Vantage eredményért? 😀
Azt hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen bekapcsolva a Physix ?
A ForceWare-ban van egy olyan opció ahol tudod állítani hogy a PhysX a VGA-n legyen vagy Auto vagy a CPU-n, nos ha CPU-ra állítod akkor van "elvileg" kikapcsolva.