Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ECS alaplapok nem jók a Biostar,JandW,ABIT,foxcon, szintjén van legalul. MSI, Asus, ASRock, Gigabyte,Zotach alaplapokat éri megvenni a többi csak kezdő.
A Biostar lapok nem voltak olyan rosszak! A drágábbak lilák voltak, és jó kis deszkák voltak, nagyon korán alkalmazták már a sata portokat is.
Haha, emlékszem még a Matsonic deszkákra. Azok voltak ám a lapok! Csak úgy füstöltek az SSC kockák benne!
Ha hiszitek ha nem, még anno a szervizben volt nálam egy gép matsonic lappal, működött, csak énekelt az alaplap 😃 Ahogy húztam az egérkurzort, mindig más más tónusban üvöltöztek az SSC-k 😃
Grat ebből egy uj hangszert is lehetne csinálni😃
Ha hiszitek ha nem, még anno a szervizben volt nálam egy gép matsonic lappal, működött, csak énekelt az alaplap 😃 Ahogy húztam az egérkurzort, mindig más más tónusban üvöltöztek az SSC-k 😃
Én nem is tudtam, hogy még ma is létezik.
Ettől függetlenül még jó lehet.
ECS nem tudom milyen márka.... d márkától függetlenül nem, ebből már elég jó AM3+ lapot is kapni
ECS az a Ecseri Piac fordítása 😃 😆
ECS AM3 A880GM-A3
Megéri 17600 forintért?
Szerintem erőssebb a te alaplapodnál sokkal.
Ez jobb(ha igen mennyivel) a mostani alaplapomnál?
ASRock 880GMH/U3S3 erről a deszkáról mi a véleményetek, esetleg tudok benne valamit tuningolni? 😀
igen jó kis lap hisz PCI-E express 2.0 van benne és egy AMD 880G SB710-es chipset és ráadásul támogatja a Untied Overclocking Technology-t. Bár az FSb-je egy kicsit alacsony hisz csak 2600MHz. de ezt leszámítva jó
Untied Overclocking Technology Ez meg mit foglal magába? 😀 Mit lehet húzni? 😀
ASUS P8P67 LE
Erről az alaplapról lenne szó😀
ASRock 880GMH/U3S3 erről a deszkáról mi a véleményetek, esetleg tudok benne valamit tuningolni? 😀
igen jó kis lap hisz PCI-E express 2.0 van benne és egy AMD 880G SB710-es chipset és ráadásul támogatja a Untied Overclocking Technology-t. Bár az FSb-je egy kicsit alacsony hisz csak 2600MHz. de ezt leszámítva jó
mi a véleményetek erről a lapról? [url]http://www.***/alaplap-c3128/intel/d975xbx2kr-p18052749/[/url]
Ez az alaplap kezeli a DDR3 1600 MHz-es RAM-okat?
ASUS M5A78L/USB3
Phenom X4 955 B.E jó lenne bele ugye? 😀
Most ASUS M5A78L-M LX van de ez nem kezeli a procit..szóval ezt elrontottam sajnos 😞 Remélem valamelyik üzletbe beveszik a deszkát és rápótolok annyit hogy egy olyat vegyek, amit fent említettem !! Tanácsokat elfogadok deszkával kapcsolatban. AM3+ -s mondjatok 16-ért max 😀
ha a lapod 3 napon belűl van vidd vissza, mondd azt h nem kompaktibilis és vissza veszik.
és igen az a lap már szereti azt a procit 😀
ASUS M5A78L/USB3
Phenom X4 955 B.E jó lenne bele ugye? 😀
Most ASUS M5A78L-M LX van de ez nem kezeli a procit..szóval ezt elrontottam sajnos 😞 Remélem valamelyik üzletbe beveszik a deszkát és rápótolok annyit hogy egy olyat vegyek, amit fent említettem !! Tanácsokat elfogadok deszkával kapcsolatban. AM3+ -s mondjatok 16-ért max 😀
Alaplap:MSI H67MA-E45 (B3) vagy Asus P8H67-M PRO REV 3.0
Egyikkel se mert az lga1156 már elavult, ottvan helyette az lga1155 😀
Gigabyte GA-P55- UD3L http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p55-ud3l_10/advantage/
vagy
Asrock H55 PRO
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=H55%20Pro
Hát igen de nem akarom eldobni a procimat mert szerintem nagyom jó akkor maradok a GA-EP41T-UD3L !
Köszönöm a segítséget !
Köszönöm a segítséget !
ASUS M5A78L-M LX
Ez az alaplap támogatja az 1600 MHz-s RAM-t ?
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT Ilyen RAM-t fogok venni a gépbe 😀
2 db 240 tűs DIMM DDR3 memória foglalat (max 8GB DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066)
De az az O.C miért van ott zárójelben? hogy lehet húzni még az 1600 MHz-et vagy miért?
Meg azt akarom kérdezni, hogy támogatja a Phenom II X4 955 Black Edition-t vagy sem?
Igen támogatja a procit,még a Bulldozer is jó lesz bele.
1866Mhz-es ramot rakhatsz bele.
Okés Köszi !! 😃 😀
ASUS M5A78L-M LX
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT Ilyen RAM-t fogok venni a gépbe 😀
2 db 240 tűs DIMM DDR3 memória foglalat (max 8GB DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066)
De az az O.C miért van ott zárójelben? hogy lehet húzni még az 1600 MHz-et vagy miért?
Meg azt akarom kérdezni, hogy támogatja a Phenom II X4 955 Black Edition-t vagy sem?
" 4 x 1,5V DDR3 DIMM foglalatok, legfeljebb 8 GB memória
Kétcsatornás memória
DDR3 1333*/1066/800 memóriák támogatása
* Go to GIGABYTE's website for the latest memory support list.
* Because of Intel chipset limitation, please use single-side memory module if four memory modules are to be installed. "
Meg ezen nem kell semmit állítani a bioszon ,hogy 1333MHz-en menjen ? Vagy akkor már jobb a GA-EG41MFT-US2H Alaplap? 😀
Beszarok. Eddig is szerettem az MSI-t, de még mindig tud újat mutatni. Lefuttattam az MSI automatikus frissítési programját, és frissíttettem vele a biost. Most támogatja az XMP-t. 😆 Eddig a csúcskategóriás AMD-s lapok között is ritkaság volt az XMP támogatás... Mostanáig képtelenség volt elindítani a gépet, ha 1333MHz CL6-on használtam a memót, most gyönyörűen megy. 😃
P43 nem támogatja PCIx16 2.0 de a P45 igen