Én most a GRID 2-ővel.... játszanék ha elindulna:/ gép megvan hozzá, csak ha feltelepítem rákattintok nem történik semmi:/ ez miért van? win 7 ultimate 64bit
olyasmi oldal nézetes mint a mostani rayman legends ! de szép mesebeli grafikával bír !és oda van írva ha eltudnád olvasni hogy ubisoft !múfaja ügyességi !
1. Rossz topic.
2. Erre minimum 20 játékot lehetne mondani (az adott időintervallumra lecsökkentve kevesebbet, de akkor is szűkíthetnéd a kört: téma, kiadó, műfaj stb...)
3. Caps Lock OFF! Nem kell ordítani!
hellósztok! SEGÍTSETEK MÁR NEKEM KERESEK EGY JÁTÉKOT ÉS MÁR JÁTSZOTTAM IS VELE DE VALAHOGY MÁR NEM TALÁLOM 2011-2012 KÖZÖTT ADTÁK KI AZ UBISOFT AZTHISZEM! 3 KARAKTER KÖZÖTT LEHETETT PÁRHUZAMOSAN CSERÉLGETNI!VOLT EGY NŐ ÍJJAL A KEZÉBEN ,EGY VARÁZSLÓ,ÉS EGY KALAPÁCSAL A KEZÉBEN LÉVŐ EMBERKE !A JÁTÉK CÍMÉT SZERETNÉM HA VALAKI TUDJA AZ SEGÍTSEN ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!😀
defdani Valahogy ki lehet ingyenesen is próbálni, vagy csak fizetős van?
Én ma álltam neki megint Mass Effectnek, úgyhogy Mass Effect 1. Plusz közben Star Wars: The Old Republic is megy. Plusz ahogy kedvem tartja, Crysis 2, Battlefield 3 multi.
Én a Far Cry 3 mat egyszerűen meguntam.. Annyit játszottam velem ár mindent tudtam hol van de egyszer jött valami aztán meguntam de msotm ár nem is tetszik anyira pedig régebben vagy 5x kijátszottam 😃 ez van Amúgy én most BF 3 PAYDAY 2 meg wot 😃
mostanában:
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
Call of Duty Black Ops - Multiplayer
Fallout New Vegas
Orcs Must Die! 2
Dungeon Defenders
ORION Dino Horde
Gta IV
Need For Speed Most Wanted Limited Edition
Need For Speed Hot Pursuit
Urban Trial Freestyle 😆
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
GTA III
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
War Z (Hun Z)
Skyrim
Bad Company 2 (multi)
Annyira leköt, màsra most nincs is időm 😆
Saints Row IV
Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition
2. Erre minimum 20 játékot lehetne mondani (az adott időintervallumra lecsökkentve kevesebbet, de akkor is szűkíthetnéd a kört: téma, kiadó, műfaj stb...)
3. Caps Lock OFF! Nem kell ordítani!
Most az Inversion van porondon.
Én ma álltam neki megint Mass Effectnek, úgyhogy Mass Effect 1. Plusz közben Star Wars: The Old Republic is megy. Plusz ahogy kedvem tartja, Crysis 2, Battlefield 3 multi.
Single: Euro Truck Simulator 2, Skyrim.
-GTA IV/EFLC
-Battlefield 3
-BF Bad Company 2 Multy(aki akar játszani annak tudok segíteni de ez csak tört multy)
EZZEL A ***OTT SZARRAL NEM LEHET JÁTSZANI!
A RÉGI MOST WANTED-et HIGH-on '" FPS-el vitte MI EZ HA NEM SZAR???
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
Call of Duty Black Ops - Multiplayer
Fallout New Vegas
Orcs Must Die! 2
Dungeon Defenders
ORION Dino Horde
-MW2
-Bioshock Infinite
For PS3 😃D
FarmFrenzy4
- Tomb Raider (2013)
- Bioshock Infinite