Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
meg egy jó kis lövöldözős 😃
Mert autós játék terén se tudok nagy választékot 😃
Far cry 1-2 (a 3 egen csak méretes)
sniper ghost warrior 1-2 (bár kicsi taktikai rész is van benne)
hirtelen így korán reggel ennyi 😃
ha eszembe jut még irok 😃
ha nem megfelelőek akkor irj egy konkrétumot hogy milyen legyen (mert a fantasyn belül sok van pl a rpg ami nem kell 😃😉
akkor ott van még a speelforce ami tipikus fantasy😀
A Prince of Persiat próbáltam már, de nem igazán jött be.
Olyan játékok is érdekelnének még, mint a Spellfoce, Neverwinter nights, imperium galaktika.
Előbbiekből a legtöbb hasonló csak Online játszható, nekem olyan kellene ami egyszemélyes is.
Tudnál ismesmiket is ajánlani???
Tudnátok ajánlani pár olyasmi játékot mint a Mass Effect? A gépigénye lehetőleg legyen hasonló az első részéhez vagy kisebb. Előre köszi a választ.
Egy régi játékot keresek.
A játék arról szólt, hogy egy Szöcskével voltunk és összekellett gyűjteni valamit. Volt benne egy gazda is, aki ott sétált és eltaposott minket. Ez egy 3D-s játék volt, úgyhogy szerintem nem lehet annyira régi. Ha valaki tudja a nevét vagy van tippje az mondja el légyszives.
Tudnátok nekem ajánlani játékot???
Ezekhez hasonlók érdekelnének. DragonAge, Tomb Raider, Starcraft.
Leginkább a stratégia kötne le, ha van hasonló, mint a Supreme commander, C&C tiberium sorozat.
Köszönöm a segítséget-
Ajánljatok nekem pár autós játékot.
Újabb féle játék legyen.
NFS-ek meg a blur megvan.
Köszi!!
Ezt probálta valaki😀? nemrég jelent meg, nem rossz kis játék, kiicsit olyan Darksiders beűtésű😀
"Marlow.Briggs" a cime
Ha esetleg még kéne akkor szólj 😃