Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
azért köszi
A lapom elfogadna egy quad core procit,és ha igen milyet? 30k-m lenne 1 új procira!😃😃
Arra lennék kíváncsi, hogy van egy gigabyte ga 945gcm s2c alaplapom, és vennék bele egy Intel Q6600 Core 2 Quad 2.40GHZ/8M/1066/05A SLACR steppinges processzort.
Csak azt nem tudom, hogy jó hozzá az alaplapom vagy sem.
Most core 2 duo van benne
nem húzni szeretném, csak a gyári elég hangos(lehetőleg pécéix nél)
Msi G41m P26-os deszkába szeretnék proceszort cserélni! E5200 van most és
E5450/Q9650 proceszort akarok bele rakni! Intel Xeon E5450-et be lehet rakni 775 deszkába kicsit módósitásal! megéri szerintetek? 😲
Alaplapot nem akkarok váltani mert úgy sokkat kéne költeni! E5200 is elég nekem bőven! csak jön a gta 5 és akkor már csak váltok procit ! 😀
😆
Menyivel lesz majd gyorsabb a gépem?
Amugy 1280X1024-ben játszok! 😀
Nem nagy szám összerakni egy gépet, lego tanfolyam közpészint kb.
Gépet inkább mindig otthon rakd össze te. Egyszer bementem személyesen egy nagyobb pesti boltba amit most nem nevezek meg, és a hátul lévő irodában ahol rakták össze a gépet a csóka szerelés közben nyomta befelé a zsömlés szendvicset a nyitott gép fölött.
Csak kérd meg őket, hogy frissítsék neked az alaplapon a biost és úgy küldjék el. Egyébként ha az ár ugyan az miért vennéd meg a régebbit?
Szeretnék majd egy új gépet venni amihez kinéztem egy Gigabyte B85M-D3H alaplapot és mellé egy Intel i5 4570 processzort. Most hogy beállt az ára az új Haswelleknek felmerült bennem, hogy jobban megérné lehet 4590-et venni, mert árban ugyanaz. Az lenne a kérdésem tehát, hogy ebbe az alaplapban a 4590 működne-e? Olvastam, hogy elvileg BIOS frissítés szükséges hozzá, ezt ha ***-n összerakatom ott elvégzik?
Előre is köszönöm a választ!
[LINK]
De ezek közül a 4770K-t ha belefér a keretbe. 😀
Gondolom ez majd kihajtja a gtx 750ti-m et. Szerinted vegyem meg mostanság vagy várjak még, hogy milyenek lesznek a next-gen gépigények ?
szk.: Ez nem microATX es lap ?
INTEL CORE i5 4440 3.10@3.30GHz 6MB BOX s1150 (bontatlan) (3év gar) 38500 Ft
MSI H97M-G43 (bontatlan) (3év gar) 23500 Ft
http://***/apro/1150-es_lapok_2
http://***/apro/1150-es_procik_2
Köszönöm.
vagy: COOLERMASTER Hyper TX3 EVO
Melyiket vegyem? :
Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 / Cooler Master Blizzard T2
Processzor téren nem igen állok stabil lábakon. Tudnátok nekem ajánlani 2 összeállítást (AMD; Intel +alaplap), és hogy melyiket ajánljátok ? A keret 60 000Ft környéke lenne (Ha eladom a mostaniakat akkor egy 75k kijöhet), de az se baj ha kevesebb, mert férne RAM a gépembe.
Válaszokat előre is köszönöm !
Bocs videó mégse jó neked mer lga 1155 ös procid van nyilván akkor a lap is,ezek meg 1150-esek!
Első szempont INTEL i5 legyen. 😀
A jelenlegi procimat se tuningoltam.
Hardver-aprón nézegettem INTEL processzorokat és az i5 2500-as procik elég jó árban vannak.
Olyan kérdésem lenne, hogy megéri ilyen processzorra váltani egy AMD phenom ii x4 965 prociról? Illetve teljesítményben mennyit dobna? Jó processzor?