Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Feki1991 avatar
Nekem (stabil) 128fokot ír (a HWMonitor, Everest, ASUS PC Probe II, ...) az SB-re 😆 😆 😆
Miközben max 45-50fok körül lehet hisz egy HP-vel a NB-hez van kötve mely pedig 38-42 fok körül szok lenni s ha ráteszem az ujjam nem süt, csak érzem hogy meleg/forró.
0
0
0
0
Cooley avatar
Az az alaplap kiegészítő processzortápellátás áramkörének a hőmérséklete.
Szerintem nem gáz ha az akkora hőmérsékleten van.
Szerk.: Sőt!! 😆 Az bőven normális, mert az enyém 123fokos. 😂
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem az vagy a déli vagy az északi híd, de nem gond hogy annyi, ne törődj vele
0
0
0
0
Cooley avatar
Próbáld csökkentett módban.
0
0
0
0
no avatar
miért van az hogy nem engedi letörölni a 3gp-s videókat? azt írja h valaki használja!!!de senki nem használja!!!!meg átnevezni se kivágni nem lehet!!!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kanadában már kaphtó a gts450-es.[LINK]
0
0
0
0
Szykla avatar
Ez jobb is mind ami nekem volt köszönöm a segítséget. 😆
0
0
0
0
gibdj avatar
levi27 írta:
Na de ha az a hangkártyán van akkor az nem bemenet szerintem hanem MIDI kimenet asszem.

GamePort, MIDIPort tök mindegy.😀 Amit linkeltél az tökéletes neki.
0
0
0
0
levi27 avatar
[LINK]

Ez szerintem megfelelne a célnak.
0
0
0
0
gibdj avatar
USB-Gameport adapter a neve. Google-be írd be, lesz egy pár helyen.
0
0
0
0
Szykla avatar
Nem tudom milyen kellene ép ez az csak olyan legyen amire vagy ahova tudom csatlakoztatni a kormányom. 😜
0
0
0
0
levi27 avatar
Na de ha az a hangkártyán van akkor az nem bemenet szerintem hanem MIDI kimenet asszem.
https://www.tg-store.de/assets/thumb/USB_Gameport_Adapter_33101.jpg
Egy ilyen kellene neked.😀
0
0
0
0
Szykla avatar
Na akkor egy olyat kell szereznem 😂 kösz mindenkinek a segitséget.
0
0
0
0
Szykla avatar
Nem USB nem tudom hogy hívják de olyan mind a monitornak az ajzata csak nem kék hanem sárga.
De ha viszont hangkártyában szokott lenni akkor a mostani hangkártyámat le kell cserélni olyanra amin van olyan bemenet vagy hogyan.

Ha jól emlékszek valahogy így nézet ki.
https://www.accessory4you.com/other/pcac/pcac032.jpg
0
0
0
0
gibdj avatar
Szerintem is GamePort. Ha USB-s lenne, akkor nem tette volna fel a kérdést.😀 Az már minden lapon van.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Asszem a neve game port. Hangkártyákon szokott lenni olyan, általában sárga színű. De nem sima usb-n csatlakozik az a cucc?
0
0
0
0
Szykla avatar
Az után érdeklődnék hogy van egy Speedlink Blue Lightning Racing Wheel [SL-6680] kormányom van a géphez és hát sajnos a régi gépemmel együtt elvitték a hozzá való csatlakozót amit a gép hátújába kellet beszerelni hogy lehessen csatlakoztatni a kormányt és hát most egyet kell vennem de nem tudom hogy mi a neve. 😕

[LINK]
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nekem miko betettem 2 512-est akkor sípolt de már beletörődött h nem veszem ki és műxik...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nyalóka... Azért nem ismeri fel mind a 4 giga ramot, mert rossz ramokat használsz. Volt már ilyen esetem a szervizben, nem mindegy, hogy a ramok single- vagy dual side-osak. Az alaplaphoz kell lennie egy irkának, amibe le van írva, hogy kell kombinálni.
0
0
0
0
no avatar
[LINK]

ez jó driver a 8400 gs -hez?? mer nem akarom a semmiért leszedni!
0
0
0
0
philips20 avatar
nyaloka írta:
Na kibogarásztam egyesével őket
https://kepfeltoltes.hu/100912/gigabyte-p55-us3l-1156-placa-base_0_640_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ameik slot bevan karikázva ott teszteltem őket ott felismeri rendesen
a többi meg besípol
viszont ha 3mat egymás mellé rakok akkor meg 3gbot felismer és nem sipol
holnap viszem vissza az alaplapot mert garanciás
mennyi idő mire megcsinálják?
a ramokkal semmi probléma nics

lehet hogy megse tudjákcsinálni és ujjat adnak éha nincs nekik raktáron akkor még + idö anno még a régi gépemnél volt ilyen nekemis
0
0
0
0
forestgreen avatar
nyaloka írta:
de ha elmondom mi a hibája akkor minek ellenörzik le?

Szerintem ki mindenképp kipróbálják, ez nem úgy működik, hogy mondasz valami és az úgy van... (sajnos )
0
0
0
0
no avatar
de ha elmondom mi a hibája akkor minek ellenörzik le?
0
0
0
0
forestgreen avatar
hát azt nem lehet tudni, de ne számíts arra, hogy a héten visszakapod. Nem tudom ez hogy megy mostanában, lehet hogy ezt nem javítják, sőt tuti nem, és akkor kapsz egy újat, vagy levásárolhatod... de mindenképp elküldik és megnézik, mi a baja...
0
0
0
0
no avatar
Na kibogarásztam egyesével őket
https://kepfeltoltes.hu/100912/gigabyte-p55-us3l-1156-placa-base_0_640_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ameik slot bevan karikázva ott teszteltem őket ott felismeri rendesen
a többi meg besípol
viszont ha 3mat egymás mellé rakok akkor meg 3gbot felismer és nem sipol
holnap viszem vissza az alaplapot mert garanciás
mennyi idő mire megcsinálják?
a ramokkal semmi probléma nics
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gibdj írta:
hedzsooo írta:
forestgreen írta:
Tehát az egyik slotban besípolt az 1 gigás és a 2 gigás is? Akkor valószínű ez a slot hibás. Próbáld a másik 3-at, ha 4 van....

3db RAM-ja van: 1 db 2Gb-os & 2db 1Gb-os

Szerintem is probalgasd eloszor a cserebereket, igaz kell hozza 1 kis turelemjatek, de hatha megis jo az alaplap ! 😉

Viszont, ha tenyleg NEM mukodik az 1ik ( vagy akar tobb ) SLOT-ban, foglalatban az OSSZES memoria, RAM, akkor valszeg tenyleg az alaplap rossz es meghibasodott a foglalat, v. annak a vezerloje.

Így van, tényleg érdemes végigbogarászni alaposan, mert ha a végén kiderül hogy nem is az alaplap volt a hibás, akkor van egy újabb köröd.

Jaja, en mar 1Xszer megszivtam igy, ugyhogy tudom ! 😆

Nekem a regi RAM-ok 1Xszer csak NEM akartak tobbet kozosen dolgozni, kulon-kulon maig is mukodnek, de 1utt meg a BIOS sem indult el mar veluk. 😜
0
0
0
0
gibdj avatar
hedzsooo írta:
forestgreen írta:
Tehát az egyik slotban besípolt az 1 gigás és a 2 gigás is? Akkor valószínű ez a slot hibás. Próbáld a másik 3-at, ha 4 van....

Szerintem is probalgasd eloszor a cserebereket, igaz kell hozza 1 kis turelemjatek, de hatha megis jo az alaplap ! 😉

Viszont, ha tenyleg NEM mukodik az 1ik ( vagy akar tobb ) SLOT-ban, foglalatban az OSSZES memoria, RAM, akkor valszeg tenyleg az alaplap rossz es meghibasodott a foglalat, v. annak a vezerloje.

Így van, tényleg érdemes végigbogarászni alaposan, mert ha a végén kiderül hogy nem is az alaplap volt a hibás, akkor van egy újabb köröd.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
forestgreen írta:

0
0
0
0
no avatar
3 év garancia van a lapra
0
0
0
0
forestgreen avatar
hogy le ne járjon a gari 😀

Vagy nehogy még nagyobb baj legyen...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Végül is nem sürgős, csak nehogy kifuss a garancia időből.
0
0
0
0
no avatar
garanciás még!
De miért kell sűrgősen?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HA még van garancia a lapodra, azonnal vidd vissza a boltba, ahonnan vetted, vagy vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal, ahonnan rendelted azt! 😉
0
0
0
0
forestgreen avatar
0
0
0
0
forestgreen avatar
És amelyiknél besípol az 1 gigás, ott a 2 gigás is besípol? És a 2 gigásat semelyik slot nem veszi be 2 gigának?
0
0
0
0
no avatar
gibdj írta:
nyaloka írta:
forestgreen írta:
Tehát ha jól értem akkor 4 slotod van és 1 db 2gb és 2 db 1 gb-os memóriád?

Ha ez így van én arra gyanakszom, hogy az egyik slottal van bibi. Jobb estetben koszos, de az is lehet hogy behalt... Próbálgatsd kideríteni melyik lehet az... és azt ne használd...

Ha feltetted volna a gépedet, most tudnám milyen lapod van 😀

Igen 1x2gb 2x1gb ramom van
eddig felismerte mind a 4gb ramot de aztán már nem

Próbáld meg azt az egy GB-os memóriát több slotban. Ha máshol is sípol, akkor azzal van a bibi. Vagy ha egy slotban minden memória sípol, akkor meg a slottal van a gáz.

Próbáltam már mindegyik slotba valamelyiknél besípol valamelyiknél nem
ha csak egybe rakom a 2gb ramot akkor csak 1gb ismer fel
0
0
0
0
gibdj avatar
nyaloka írta:
forestgreen írta:

Ha ez így van én arra gyanakszom, hogy az egyik slottal van bibi. Jobb estetben koszos, de az is lehet hogy behalt... Próbálgatsd kideríteni melyik lehet az... és azt ne használd...

Próbáld meg azt az egy GB-os memóriát több slotban. Ha máshol is sípol, akkor azzal van a bibi. Vagy ha egy slotban minden memória sípol, akkor meg a slottal van a gáz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Cooley írta:
Nem tudom kinek szólt, de ha nekem, akkor a lejátszóba ne felejtsd el bekapcsolni a hadveres gyorsítást, különben ha gyenge a procid, akkor a fullhd filmek szaggatni fognak.
a hardveres gyorsítást hol kell bekapcsolni?A windows media player classic-on?Már semmi megoldottam.
0
0
0
0
no avatar
forestgreen írta:

0
0
0
0
philips20 avatar
van egyo lyan gondom hogy ujra indult a gépem a nap folyamán és csak a ventillátor pörgött de az nagyon kikapcsoltam aztán be és a 2.6 ghz helyett 2.1 est mutatott utána ujra inditottam már 2.6 ot de viszont végig 90 c os a proci szerintetek ez miértvan ? ez még az elözö gép nem az uj
0
0
0
0
forestgreen avatar

0
0
0
0
no avatar
Az lenne a probléma hogy 4GB ramom van 64bites rendszer de mégis 3GB tud csak használni
Leellenőriztem egytől egyik a ramokat
Volt olyan mikor a 2gb modult beraktam akkor csak 1gb ismert fel
volt olyan mikor az 1gb modult raktam be akkor meg elkezdett hosszan sipolni
Valaki tudja mi lehet a probléma?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
mondjuk áááááá de rossz lenne a kissebbik is 😆
0
0
0
0
azbizony avatar
gyenesmartin írta:
azbizony írta:
Egy GENIUS SW-HF 5.1 6000 felveheti a versenyt egy Logitech Z-2300 al?? Bocsi de nem tudtam hova írjam ezt a kérdést 😀 mert mind a 2 hangrendszerhez 200 watt teljesítmény van írva de a logitech drágább 10 ezerrel pedig csak 2.1.
A z-2300 as erősebb.A geniusba 16centis mély van a logitech-be meg 20centis.

Akkor nem hiába drágább 10K val 😆 köszi a választ!!😀
0
0
0
0
gibdj avatar
A VLC eddig okés, köszönöm, és neked is Cooley. (Már csak arra kell rájönnöm a feliratot hogy vegyem le a film alól.😀😉

HD4200 valóban képes lejátszani, csak nem tudom melyik a jobb: lap integráltal, vagy lap integrált nélkül+vga. Bár ez csak elméleti kérdés.
0
0
0
0
Cooley avatar
Nem tudom kinek szólt, de ha nekem, akkor a lejátszóba ne felejtsd el bekapcsolni a hadveres gyorsítást, különben ha gyenge a procid, akkor a fullhd filmek szaggatni fognak.
0
0
0
0
gibdj avatar
Köszönöm a fénysebességes választ, akkor fellököm azt, bízom a tapasztalatodban.😀

Amúgy csak azért kérdeztem a VGA-t, mert olvastam valahol, hogy DDR2-es VRAM-ok nem ajánlottak.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció