Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De majd veszek késöbb egy 4 magos Q9550-et és egy ASUS P5Q alaplapot!!
Videokarit szeretnék venni (már régóta tervezem csak sosem jött ki úgy a lépés) és két fajtát néztem ki:
ASUS Radeon HD4870 GDDR5 1GB 75.000 vagy
BFG Tech Geforce GTX 260OC2 GDDR3 896MB kb.95.000FT
Unokatesóm a másodikat ajánlotta. Szerintetek melyiket vegyem?
Rövid távra 9600GT hosszabb távra HD3850! ( Azért hosszabb távra az ATI, mert tudja a SM4.1 és DX 10.1-et is)
Vagy egy HD4670-et, vagy ha van kicsit több pénzed egy HD4830-at 😉
A másik a GDDR2 az csak 400!
Nagyon jó kis kari! 43-ezer
Az S-Video- kábelen csak képi jelek mennek!
Na ez az! Eleve a videokaribol csak videójel jön ki az egy dolog hogy támogatja a dx hangot. Viszont a s-video nem pc szabvány ezért ha máshol alkalmazzuk (video , dvd, stb) akkor megy rajta hang is.
Elnézést hogy nem szerkesztettem!
Nekem az alaplapomon x16-os szlot van!
Ja és a 9800GT ha jol tudom jobb a HD3870-nél na de nem ez számit!
Ja és a sebessége az mit jelent?Hol lehet megnézni hogy az menyi?
Azt Mhz-ben kell nézni?Vagy hogy?
1. A PCI express 2.0 is 16X foglalat, tehát ezért van az oda írva.
2. A 9800GT (szvsz) jobb a 3870-nél, sőt a 9800GT az egyik legjobb kártya még ma is.
3. Használd az everest progit ha nincs meg a kártyád doboza vagy meny fel a gyártó honlapjára és keresd ki ott a sebességét! Az everestben Ítt: Megjelenés/ GPU. De ha nem boldogulsz akkor a 9800gt órajelei általában mert gyártókként változhat:
Processzor órajel: 600 MHz
Shader Clock: 1.5 GHz
Memória órajel: 1.8 GHz ( 900 MHz DDR3 )
Memória interfész: 256 bit
Csatoló felület: PCI Express 16x
Ez az Asus 9800gt.
Nekem az alaplapomon x16-os szlot van!
Ja és a 9800GT ha jol tudom jobb a HD3870-nél na de nem ez számit!
Ja és a sebessége az mit jelent?Hol lehet megnézni hogy az menyi?
Azt Mhz-ben kell nézni?Vagy hogy?
ás slot kell neki!Akkor most mivan?Nem értem
nem tudok oroszul! 😃 😆