Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
C1nd3r3ll4 m4n írta:
Sziasztok!
van egy problémám:
kongfig a gépről a gépeimnél van
na ott tartottam, hogy nem akart a bfbc2 menni a gépen normálisan nagyon szaggatott a hang csúszott és a kép is csúnya volt, tehát vettünk augusztusban egy ati hd5670 1gb gddr5-t és azzal sem akarta az igazságot, de a furcsa az volt, hogy mediumon(1024x768) nem szaggatott annyira mint a lowon rossz felbontásban. Kb 2 hete volt újratelepítve és úgy sem akart tehát ha tudto esetleg segíteni pls írjatok
előre is köszi! 😃

A BFBC2 nek durva gépigénye van.Régi gépemben AMD 5200+,4Gb ram,9600GT...
és csak lowon játszottam,de akkor is ha lött 1et a tank,elment a kép.A tiedtöl jóval izmosabb masina kell neki.😞
0
0
0
0
C1nd3r3ll4 m4n avatar
Sziasztok!
van egy problémám:
kongfig a gépről a gépeimnél van
na ott tartottam, hogy nem akart a bfbc2 menni a gépen normálisan nagyon szaggatott a hang csúszott és a kép is csúnya volt, tehát vettünk augusztusban egy ati hd5670 1gb gddr5-t és azzal sem akarta az igazságot, de a furcsa az volt, hogy mediumon(1024x768) nem szaggatott annyira mint a lowon rossz felbontásban. Kb 2 hete volt újratelepítve és úgy sem akart tehát ha tudto esetleg segíteni pls írjatok
előre is köszi! 😃
0
0
0
0
azbizony avatar
Kmisi99 írta:
gondolom léteznek jack elosztók De nem tudom hogy ilyenkor ki is küldené mindkét irányba
[LINK]

Ez akkor valahogy úgy működik hogy bedugnám a gép hátuljába és ha lenne még 1 Z-2300 am akkor azoknak a csatlakozóját beledugnám abba a 2 likba 😃 Köszi a választ!! 😀 Mondjuk nem hiszem hogy mostanában lesz ilyenre szükségem mivel nincs lóvém még 1 re csak láttam pár videót és kíváncsi voltam hogy csinálják meg.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gondolom léteznek jack elosztók De nem tudom hogy ilyenkor ki is küldené mindkét irányba
[LINK]
0
0
0
0
azbizony avatar
Hogy lehet géphez több hangcuccot kötni? Mert sok videó van olyanról hogy PL 3x5.1 vagy 2x5.1+2.1 vagy 2.1+2.1 ezeket hogy lehet megoldani nem tudja valaki? Mert ha egyszer sok pénzem lesz akkor összekötök 2 Z-2300 at 😆
0
0
0
0
neuroflex avatar
hogy lehet képet beilleszteni 😀??
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
tessék itt 1 összehasonlítás, persze messze nem pontos, de azért nagyjából látszik a különbség [LINK]
igen, jó hozzá az a lap
0
0
0
0
no avatar
és az mennyivel jobb?

Ui.: és ahoz is jó ez az alaplap nem?: Gigabyte GA-MA770T-UD3
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
33-ért már van Phenom II X4 955😉
0
0
0
0
no avatar
szasztok!

egy 4 magos prociba gondolkodom ! de nem sok pénzem van olyan 30000 akarok procira szánni egy "AMD Athlon II X4 635 AM3 BOX" -ot néztem ki! Az erős és jó proci?

ui.: ha valaki ugyanilyen árban tudjobbat írja meg! pls!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
most komolyan azért sírsz mert nem 250 az fps-ed hanem csak 125? 😆 30 alatt kezd el szaggatni, ez vicces 😃

am. sztem futtass ccleanert, illetve lehet h télleg újra kéne rakni a gépet, valami vírust is beszedhettél, vagy bármi lehet
0
0
0
0
i_adrian avatar
ugy h egyszer csak fix 250 volt és vmi ***ódott de a grafot állitom még mindig csak 125.
elromlott a kártya vagy vmi ilyesmi?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
i_adrian írta:
hali! van 1 olyan gondom hogy a másik gépembe van 1 HD4650 1gbos kártya... és a játékokba(cod2-cod4) eltűnk az fps.250-ről 100-125..:S mi lehet a gond? videokártyával lehet valami baj? vagy a procival? pls help

érthetően fogalmazz már légyszíves....
lemegy az FPS-ed 250-ről 100-ra?? ha ezt akarod kifejezni a magad módján, akkor jót röhögök
0
0
0
0
i_adrian avatar
hali! van 1 olyan gondom hogy a másik gépembe van 1 HD4650 1gbos kártya... és a játékokba(cod2-cod4) eltűnk az fps.250-ről 100-125..:S mi lehet a gond? videokártyával lehet valami baj? vagy a procival? pls help
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Jan88 írta:
Szerintetek rá merjek kötni egy GTX 470-et a mostani gépemre? Vagy inkább vegyek egy nagyobb tápot? PLS segítsetek, fontos lenne nagyon! Mostani tápom egy Corsair hx 450. Válaszokat előre is köszi.😀

Szerintem vegyél egy nagyobb tápot (kb 600W) és akkor később is jó lesz SLI-hez. Meg amúgy is sok a venti a gépedben és az is terheli rendesen. És a gainward oldalán 550W-os tápot ír minimumnak.

http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00240/p00240_datasheet_15064c047726a8e69.pdf?s=413
0
0
0
0
Lizard avatar
Jan88 írta:
Szerintetek rá merjek kötni egy GTX 470-et a mostani gépemre? Vagy inkább vegyek egy nagyobb tápot? PLS segítsetek, fontos lenne nagyon! Mostani tápom egy Corsair hx 450. Válaszokat előre is köszi.😀

Szerintem simán rákötheted, minőségi corsair táp 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
DarthRoni írta:
tudom, de nincs üres slot, azért mondom 😀

En Hauppauge-t TV-tunert hasznalok ( nemet marka ), kb. 3 eve vettem, hibatlan, driver-t is frissitettek hozza, W7-el is szepen megy.

Ja, + USB-es, NEM PCI-os !

Szerintem jobb, mert barmilyen vasra rakotheted kapasbol, nem kell szerelni semmit, laptopal is hasznalhato konnyeden ! 😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
az intel saját chipsetet használ
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Mennyi ? egy gyártótól mondj légyszíves 4db SLI lapot, ami nem gagyi....

max ha 1-et tudsz, és ez a gond 😠
Mondjuk az Intel se jobb.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ennek nincs köze az AMD-hez, AMD-s lap is kapható nVidiás chipsettel
0
0
0
0
Hitoshi avatar
okés értem én, Intelt kell venni oszt csá, AMD meg bek@phatja
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nVidia chipsettel se lehet CF-et csinálni😜
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
elvileg AMD chipsettel nem lehet SLI-t építeni, gyakorlatilag se, de 1 próbát megér, pénzt már nem😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Sikerülhet az, hogy egy CrossFire ready alaplapba bele teszek egy SLI-t és működik ?
0
0
0
0
Don Sajtos avatar
gyenesmartin írta:
Don Sajtos írta:
Sziasztok !
Segítséget szeretnétek kérni.
Mégpedig az a gondom hogy 5.1 nem működik rendesen:S
Realtek Audio Managerben minden az 5 +1 nagyon jól működik jol hangzik, tesztet is futtattam. Viszont ha media playerben akarok zenét hallgatni akkor csak kettő szól😞S
Mégpedig az a kettő amelyik sztereó beállításnál vannak beállitva.
Tehát zenét sztereóban tudok hallgatni két első hangfal szol csak, mikor nekem 5.1 re van állitva:S
Esetleg mikor átállítom 5.1 ujrainditom nem fogadja el gép 5.1-et????
kérlek segítsetek!😀
előre is köszönöm.
a tálcán a felfele nyíl ott lenni kell egy mixer-nek.És ott állítsd be 5.1-be.

Nekem nincs ott olyan:S

Azt irta most néztem meg, hogy lehetséges h nem ismerte fel hardver változást:S
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Don Sajtos írta:
Sziasztok !
Realtek Audio Managerben minden az 5 +1 nagyon jól működik jol hangzik, tesztet is futtattam. Viszont ha media playerben akarok zenét hallgatni akkor csak kettő szól😞S
Tehát zenét sztereóban tudok hallgatni két első hangfal szol csak, mikor nekem 5.1 re van állitva:S
kérlek segítsetek!😀
előre is köszönöm.
a tálcán a felfele nyíl ott lenni kell egy mixer-nek.És ott állítsd be 5.1-be.
0
0
0
0
Don Sajtos avatar
Sziasztok !
kérlek segítsetek!😀
előre is köszönöm.
0
0
0
0
kakas avatar
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_my_cinema_ps3_100/30487
Kicsit drága,de ezis jóféle!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akkor bocs hogy hülyének néztelek. tapasztalatom nincs a TV tunerekkel, szal ajánlani nem tok
0
0
0
0
DarthRoni avatar
tudom, de nincs üres slot, azért mondom 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ez PCI Express, csak X4-es, belemegy nagyobba is
0
0
0
0
DarthRoni avatar
olyat tudnál ajánlani, ami nem Analog hanem Digitális, és PCI foglalattal van? ilyen foglalat nincs fater alaplapján :S
0
0
0
0
kakas avatar
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
sziasztok, PC-hez tudnátok ajánlani egy jó minőségű TV-tunert? nem vagyok szakértő, sőt még amatőrnek is kevés vagyok ebben a témában,
szal ha valaki ért hozzá, vagy tud ajánlani, megköszönném😀

TV tuner minek? felesleges..ha csatornát akarsz nézni,ott a tv!

ömmm azt kérdeztem h érdemes-e?? k.rvára nem....

ha ennyire érdekel, faternak kell mert anyám mindig mást akar nézni, de te biztos jobban tudod h érdemes-e, ha valaki lenne olyan kedves és a kérdésemre válaszolna, megköszönném, aki meg ilyeneket írna abból inkább nem kérek kössz.... azt se tudod minek kell, de te okoskodsz, már ne haragudj....

Én azt honnan tudjam,hogy faterodnak kell?

De akkor se a kérdésére válaszoltál és gondolom ha tv tunert akar akkor gondolom tujda mire jó és így okkal akar olyat venni!

Kmisi elmondott mindent, köszi^^...
én nem mondok semmit, ja de...

továbbra is várom a Kérdésemre a választ, köszi srácok előre is 😀

1.Elnézést!
2.Max. mennyi pénzt áldoznátok a TV Tunerre?

1.semmi gond 😀
2.hát őőő úúú 10-et mondott, de ha van 15 körül egy nagyon jó, akkor az is megoldható...

http://ipon.hu/webshop/product/_msi_tv@nywhere_e_duo/37589
Ezt ajánlom,egyik ismerősömnek is ilyenje van,és nagyon megvan vele elégedve!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
kakas írta:
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
sziasztok, PC-hez tudnátok ajánlani egy jó minőségű TV-tunert? nem vagyok szakértő, sőt még amatőrnek is kevés vagyok ebben a témában,

ha ennyire érdekel, faternak kell mert anyám mindig mást akar nézni, de te biztos jobban tudod h érdemes-e, ha valaki lenne olyan kedves és a kérdésemre válaszolna, megköszönném, aki meg ilyeneket írna abból inkább nem kérek kössz.... azt se tudod minek kell, de te okoskodsz, már ne haragudj....

De akkor se a kérdésére válaszoltál és gondolom ha tv tunert akar akkor gondolom tujda mire jó és így okkal akar olyat venni!

1.Elnézést!

1.semmi gond 😀
2.hát őőő úúú 10-et mondott, de ha van 15 körül egy nagyon jó, akkor az is megoldható...
0
0
0
0
kakas avatar
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:

1.Elnézést!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
kakas írta:
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:

0
0
0
0
kakas avatar
DarthRoni írta:
kakas írta:
DarthRoni írta:

0
0
0
0
DarthRoni avatar
kakas írta:
DarthRoni írta:

0
0
0
0
kakas avatar
DarthRoni írta:

0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
vegyél hozzá gumikesztyűt, én is mindig megrázom magam, mégis csak kevés agysejtem pusztul😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
FeRR írta:
Az kész életveszély ennél a gépnél!😆 Már párszor megvágott az áram, ha bekapcsolt állapotban volt a gép. Viszont alaplapi kézikönyvem sincs sajnos, ahonnan rendeltem nem adtak hozzá, mert nem én raktam össze a gépet. És az véletlenül ott maradt. Nem hiszem, hogy 1 és fél év után még ott lenne..😊

Akkor csak nincs leföldelve a gép! Azért ráz!
0
0
0
0
Cooley avatar
Hallgassatok Tesla mester bölcseleteire, mert sok okosság van benne! 😆

FeRR írta:
Az kész életveszély ennél a gépnél!😆 Már párszor megvágott az áram, ha bekapcsolt állapotban volt a gép. Viszont alaplapi kézikönyvem sincs sajnos, ahonnan rendeltem nem adtak hozzá, mert nem én raktam össze a gépet. És az véletlenül ott maradt. Nem hiszem, hogy 1 és fél év után még ott lenne..😊

Nézd meg a gyártó oldalán, néha felteszik PDF-ben a használati útmutatót!
0
0
0
0
FeRR avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ha nincs rajz, akkor marad az hogy telefonközpontost játszol, ház oldala le, fejhallgató be és dugdosod ameddig nem lesz hang😃
0
0
0
0
Cooley avatar
DarthRoni írta:
Cooley: nekem realtek van, mostmár tudod miért fikázom az alaplapikat? 😆

Abszolúte meg tudom érteni, csak ne általánosíts! 😀 Mert szerintem a SoundMAX-ok fényévekkel jobbak, mint a Realtekek. Amúgy gondolom azt nem sokan tudják, hogy a C-Media gyártja a SoundMAX chipeket valamint az ASUS Xonar hangkártyák chipjeit is ők fejlesztik, az ASUS csak pénzel. 😀

FeRR írta:
Igen, de nekem integrált a kártya, nincs hozzá útmutató. Inkább veszek egy hosszabbítót, csak azt nem tudom, hogy milyet..

Az alaplap leírásában megtalálod a hangkártyához is az útmutatót.
0
0
0
0
FeRR avatar
Igen, de nekem integrált a kártya, nincs hozzá útmutató. Inkább veszek egy hosszabbítót, csak azt nem tudom, hogy milyet..
0
0
0
0
DarthRoni avatar
FeRR írta:
Hááát, nem sokat ügyeskedtem, van néhány kábel itt elöl, kettőt rákötöttem az alaplapra, de semmi.. 😕

hát ez nem annyiból áll h bekötöm oda ahova látom, én is majd 1 órát b.szakodtam vele, am az alaplapod vagy a hangkártyád használati útmutatóján rajta kell lennie a bekötési rajz-nak, nagyon könnyen el lehet rontani, te így ránézésből nem fogod megcsinálni 😀

Cooley: nekem realtek van, mostmár tudod miért fikázom az alaplapikat? 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció