DarthRoni írta:
az USB 3.0-ba ugyanúgy belemennek azok a csatlakozók, amiket eddig USB 2.0-ban használtam? és azokon is annyival gyorsabban fogja küldeni a dolgokat?
Nem eleg, h a vasadon legyen USB 3.0-as csati, a hardvereknek is kulon-kulon mindnek kell tamogatnia, kulonben csak a szokasos sebesseggel muxik, hiaba a csati maga 3.0-as.
Sziasztok! Kipróbáltam a szomszéd tápjával 😃 és azzal hál istennek tökéletesen működik. Már megis rendeltem az újat..
Gigabyte Superb 460 W os, 11 k most akciósan.Köszi azért!
noreszz írta:
Sziasztok, nem tudok hova írni így ide írom!
Olyan problémám van h bekapcsolom a gépem, és kb 2 másodperc múlva kikapcsol ,de ha nem akkor majd bent a rendszerben fog kikapcsolni magától.Eleinte megpróbáltam a tápra fogni, kiszedtem a vga t ,alaplapira tettem vissza de ugyanúgy csinálja a hülyeséget... A tápom stability Power 550 W , nem tudom mi baja lehet a gépemnek.Beleraktam egy 300 W os Codegent, és keveseebb csatlakozó volt ezen a tápon mint a régin, ezzel bekapcsolt de se kép se hang, a ventik meg prögönek. Nem tudom mi baja lehet, szerintetek?
A stability táp eleve nem túl jó.Lehet valamit leégetett a gépbe.
Olyan problémám van h bekapcsolom a gépem, és kb 2 másodperc múlva kikapcsol ,de ha nem akkor majd bent a rendszerben fog kikapcsolni magától.Eleinte megpróbáltam a tápra fogni, kiszedtem a vga t ,alaplapira tettem vissza de ugyanúgy csinálja a hülyeséget... A tápom stability Power 550 W , nem tudom mi baja lehet a gépemnek.Beleraktam egy 300 W os Codegent, és keveseebb csatlakozó volt ezen a tápon mint a régin, ezzel bekapcsolt de se kép se hang, a ventik meg prögönek. Nem tudom mi baja lehet, szerintetek?
engem viszont olyan hozzászólás érdekelt volna aki tudja milyen van neki, és érdekli is, dragking barátom,
berki_zsolt: de gondolom azért adnak hozzá egy útmutatót, amivel a hülyék is tudnak mit kezdeni, pl én? 😃
Én csak a tv tunerem saját progiját ismerem, azt tudnám elmagyarázni, hogy hogy működik. Viszonylag bonyolult, szóval még lehet, hogy azt sem tudnám elmagyarázni látatlanban, csak webcammal. 😜
De nekem Leadtek van! 😂
Rolando írta:
Hallottam erről a gt 430-ról szerintetek megéri egy ilyenre beruházni vagyis pörgetné a legújabb játékokat?
Erősebb v gyengébb mint 1 9600GT?
Másképp nem lehet értelmezni...
Nem található a játék fájlai a memória kártyán.
Mondjuk utána az az in Memory card slot 1 az nem tudom mi...
Vagyis van 1 tippem de sztem hülyeség, mind1 azért elmondom...
Amelyik slotba van a memória kártya nem dolgozik elég gyorsan,így nem tudja beolvasni.
De... nah mind1, csak 1 hülye ötlet volt 😃
megnéztem a gépedet...
Az attól függ az adott játéknak milyen gép kellene, de 1 GB Ramon és GF8200 ne nagyon próbálkozz...😞
Szerintem, de javítsatok ki ha tévedek
ken7 írta:
ezt találtam :
(PCSX2 0.9.2 R2 - Playstation 2 emulátor
PlayStation 2 emulator Windowsra.)
és ez azt jelenti hogy a ps2 játékok mennek a gépen is ? 😕
pl.. fatal frame
Igen, egy megfelelő BIOS-sal (a progihoz kell) s megfelelő beállítássokal bármilyen PS2 játékot belőhetsz PC-n, viszont elég vaskos masina kell hozzá (optimalizálás hiánya).
Kyp írta:
Üdv. Van egy kis problémám egy pendrive-al. Amikor meg akarom nyitni, azt írja ki, hogy a meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell. 2 lehetőség van, vagy formázom, vagy kilépek belőle. A gond az, hogy fontos fájlok vannak rajta. Esetleg valahogy le lehet menteni róla az adatokat? Van rá valami program? Előre is kösz. Fontos lenne.
Keresgéltem neten, találtam egy programot, Checkflash a neve. A következőt irja ki: A kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert.
más gépeken is ezt csinálja?
Igen. Próbáltam több gépbe is. Mindenhol formázni akarja.
akkor a pendive-val van valami gáz, de gondolom erre te is rájöttél. hát ez a digitális világ hátránya. keress neten rá vmi progit, én még sose néztem utána ilyen hibáknak...
Kyp írta:
Üdv. Van egy kis problémám egy pendrive-al. Amikor meg akarom nyitni, azt írja ki, hogy a meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell. 2 lehetőség van, vagy formázom, vagy kilépek belőle. A gond az, hogy fontos fájlok vannak rajta. Esetleg valahogy le lehet menteni róla az adatokat? Van rá valami program? Előre is kösz. Fontos lenne.
Keresgéltem neten, találtam egy programot, Checkflash a neve. A következőt irja ki: A kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert.
más gépeken is ezt csinálja?
Kyp írta:
Nekem is volt ilyen egy vinyóval. A ritkaságokat gyűjtöttem rajta. Mindent megpróbáltam, mindenkit kérdeztem, fóumokon írtam, de formázás lett belőlle.
Szóval készülj fel a legrosszabbra.😀
Köszi a tippet. Feltettem először a Windowsos verziót, az is azt tanácsolta próbáljam a DOS-os félét. Próbaképp felraktam pedrive-ra, bootolok, de azt írja vegyem ki a lemezt, majd nyomjak meg egy gombot. Aztán tölti a Win-t. Ha CD-ről bootolok van esély hogy ez lesz azzal is?
Szerk.: Csinálok boot-pendriveot, majd a floppys verziót rárakom, onnan indítom manuálisan. Meglátjuk mi lesz.😀
Szerk. 2: Na pendriveról indítottam a SeaTools-t. Sajnos nem volt hajlandó elindulni egy teszt sem az adott vinyón. Kiírta hogy lépjek kapcsolatba a gyártóval, és hogy ha tehetem akkor még mentsem le az adataimat. Hát szerintem akkor fájdalmas búcsút kell vennem a vinyótól. Köszi a segítségekekt!
Elővettem egy régebbi vinyómat, kis 40GB-os. Belöktem a gépbe, Windows nem ismeri fel. Bementem lemezkezelőbe, az látja simán. Azt írja megfelelően működik, de nincs inicializálva. Rámegyek hogy megcsinálja, de egy kis idő után ezt írja: "I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani". Most akkor ennek defekt? Mert máshol meg azt írja a Windows hogy megfelelően működik...
C1nd3r3ll4 m4n írta:
Sziasztok!
van egy problémám:
kongfig a gépről a gépeimnél van
na ott tartottam, hogy nem akart a bfbc2 menni a gépen normálisan nagyon szaggatott a hang csúszott és a kép is csúnya volt, tehát vettünk augusztusban egy ati hd5670 1gb gddr5-t és azzal sem akarta az igazságot, de a furcsa az volt, hogy mediumon(1024x768) nem szaggatott annyira mint a lowon rossz felbontásban. Kb 2 hete volt újratelepítve és úgy sem akart tehát ha tudto esetleg segíteni pls írjatok
előre is köszi! 😃
A BFBC2 nek durva gépigénye van.Régi gépemben AMD 5200+,4Gb ram,9600GT...
és csak lowon játszottam,de akkor is ha lött 1et a tank,elment a kép.A tiedtöl jóval izmosabb masina kell neki.😞
Köszi 😀 most tervezek majd venni egy amd phenom II x4 955 3.20ghz és egy asrock 870 extreme3-at meg vmi proci hűtőt
az USB 3.0-ba ugyanúgy belemennek azok a csatlakozók, amiket eddig USB 2.0-ban használtam? és azokon is annyival gyorsabban fogja küldeni a dolgokat?
Nem eleg, h a vasadon legyen USB 3.0-as csati, a hardvereknek is kulon-kulon mindnek kell tamogatnia, kulonben csak a szokasos sebesseggel muxik, hiaba a csati maga 3.0-as.
De HKC, csak elírtam...
Nekem 4 évig jól kiszolgált, semmi bajom nem volt vele, csendes is volt...
hát írd be bármelyik tápegységes fórumba h jó-e a HKC, kb ez lesz a válasz:
-f.ck sh.t f.ck f.ck táp 😆
12V-on nem valami acélos, és amúgy sem egy nagy durranás, illetve haverom gépében nagyott durrant nemrég 😃
szal nem csak h sz.r táp, de még életveszélyes is, a deszkáját is tönkrevágta, szerencséje volt h garanciás volt még
Szerintem ez mindent elmond: [LINK] HKC powaaa
Gigabyte Superb 460 W os, 11 k most akciósan.Köszi azért!
Nekem 4 évig jól kiszolgált, semmi bajom nem volt vele, csendes is volt...
Sztem is táp, egy 450-500 Wattos vmi nagyobb nevet vegyél mint a power.
Pl Chieftec, Gigabyte, HCK...
HCK? én HKC-t ismerek, ami eléggé sz@rcsi gyártó, de mindegy....
Pl Chieftec, Gigabyte, HCK...
Abból az útmutatóból én nem mentem semmire, angol fórumokon tájékozódtam. 😜
berki_zsolt: de gondolom azért adnak hozzá egy útmutatót, amivel a hülyék is tudnak mit kezdeni, pl én? 😃
De nekem Leadtek van! 😂
Volt szerencsém hozzá, nem rossz. Hol lehet kapni?
nálunk kecskeméten, és hogy működik, hogy lehet a csatornákat behozni vele, vagy ez hogy van? nem értem sajna :S
[url]http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1878&maincat_no=132[/url]
Hallottam erről a gt 430-ról szerintetek megéri egy ilyenre beruházni vagyis pörgetné a legújabb játékokat?
nem indul vagyis elindul de ezt írja
:
Cannot find game data on memory card (8mb)
For Playstation2) in MEMORY CARD slot 1
utána semmi nem csinál semmit 😕
...Mivel NEM talalja a jatek fajlait, igy nem is tud mit csinalni, betolteni. Ez vmi telepitesi hiba, vagy az a memoriakartya hibas szerintem.
elindult egy másik játék és 35fps mutat de nem adja be
fekete a képernyő 😕
Hali, nem tudtam hova írjam így itt kérdezem meg:
alaplapoknál mi a véleményetek az AMD 880G-s chipsetről?
jobb mint a 780G ? vagy miben különböznek? 😀
A legnagyobb különbség hogy míg a 780G-hez SB600/700/710 tartozik addig a 880G-hez már SB710/750/810/850 tartozik.
alaplapoknál mi a véleményetek az AMD 880G-s chipsetről?
jobb mint a 780G ? vagy miben különböznek? 😀
Nem található a játék fájlai a memória kártyán.
Mondjuk utána az az in Memory card slot 1 az nem tudom mi...
Vagyis van 1 tippem de sztem hülyeség, mind1 azért elmondom...
Amelyik slotba van a memória kártya nem dolgozik elég gyorsan,így nem tudja beolvasni.
De... nah mind1, csak 1 hülye ötlet volt 😃
nem indul vagyis elindul de ezt írja
:
...Mivel NEM talalja a jatek fajlait, igy nem is tud mit csinalni, betolteni. Ez vmi telepitesi hiba, vagy az a memoriakartya hibas szerintem.
:
Az attól függ az adott játéknak milyen gép kellene, de 1 GB Ramon és GF8200 ne nagyon próbálkozz...😞
Szerintem, de javítsatok ki ha tévedek
de lehet nincs meg a gépem hozzá 😕
szerinted megpróbáljam ?😶
ezt találtam :
pl.. fatal frame
Igen, egy megfelelő BIOS-sal (a progihoz kell) s megfelelő beállítássokal bármilyen PS2 játékot belőhetsz PC-n, viszont elég vaskos masina kell hozzá (optimalizálás hiánya).
pl.. fatal frame
Szóval készülj fel a legrosszabbra.😀
Szerk.: Csinálok boot-pendriveot, majd a floppys verziót rárakom, onnan indítom manuálisan. Meglátjuk mi lesz.😀
Szerk. 2: Na pendriveról indítottam a SeaTools-t. Sajnos nem volt hajlandó elindulni egy teszt sem az adott vinyón. Kiírta hogy lépjek kapcsolatba a gyártóval, és hogy ha tehetem akkor még mentsem le az adataimat. Hát szerintem akkor fájdalmas búcsút kell vennem a vinyótól. Köszi a segítségekekt!
Elővettem egy régebbi vinyómat, kis 40GB-os. Belöktem a gépbe, Windows nem ismeri fel. Bementem lemezkezelőbe, az látja simán. Azt írja megfelelően működik, de nincs inicializálva. Rámegyek hogy megcsinálja, de egy kis idő után ezt írja: "I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani". Most akkor ennek defekt? Mert máshol meg azt írja a Windows hogy megfelelően működik...
Sziasztok!
van egy problémám:
kongfig a gépről a gépeimnél van
na ott tartottam, hogy nem akart a bfbc2 menni a gépen normálisan nagyon szaggatott a hang csúszott és a kép is csúnya volt, tehát vettünk augusztusban egy ati hd5670 1gb gddr5-t és azzal sem akarta az igazságot, de a furcsa az volt, hogy mediumon(1024x768) nem szaggatott annyira mint a lowon rossz felbontásban. Kb 2 hete volt újratelepítve és úgy sem akart tehát ha tudto esetleg segíteni pls írjatok
előre is köszi! 😃
A BFBC2 nek durva gépigénye van.Régi gépemben AMD 5200+,4Gb ram,9600GT...
és csak lowon játszottam,de akkor is ha lött 1et a tank,elment a kép.A tiedtöl jóval izmosabb masina kell neki.😞
Köszi 😀 most tervezek majd venni egy amd phenom II x4 955 3.20ghz és egy asrock 870 extreme3-at meg vmi proci hűtőt
hogy lehet képet beilleszteni 😀??
Fogod beírod [img]LINK[/img] de 1x erűbb ha ot a smiley meg ezek köszt rámész a képre ctrl+v a linekt és kész 😀
Köszönöm Szépen😀!!!!