Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
starpeter
Mert ez az igazság 😃
Mondhatnék még egy pár jó játékot de semelyik nem érné el azt a szintet amit pl a Gta:sa ért el 😀
Olyan játékélménnyel rendelkezik, hogy mindig újból szeretném kezdeni a legelejéről mert nagyon jó 😀
A Gta.Sa-ban nagyon ellett találva minden:
-A grafika(Régi módi falutól kezdve - A nagyon fejlett igazi gazdag városokig megtalálunk mindent)
-A küldetések és az egész játékot körülvevő hangulat...Valami nagyszerű 😀
Ha ezzel nem ért egyet valaki sajnálni tudom 😞
De szerintem ezt mindenki így látja 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
prince of persia warrior within és two thrones is szerintem😃
0
0
0
0
starpeter avatar
Don_Giovanni
egyet értek 😀
0
0
0
0
no avatar
Na hát nekem ami egy egész életre top:
Gta:Sa
Cod2
Ezek a legjobb játékok amivel valaha játszottam 😀
Játékélmény szempontjából verhetetlen számomra 😃
Kis gépigényű,régi, de nagyon jó játékok 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Thomee111: GTA SA, bár 2005-ös. Prince of Persia részek.
starpeter: Bocsi, nem figyeltem. A Lollipop Chainsaw nincs PC-re, csupán felsoroltam véres játékként.

flormate: A legnagyobb ingyenes torrent oldalról, szerintem ismered.
0
0
0
0
flormate avatar
honnan tudom letölteni a Harry Potter and the Half-Blood Prince et ingyen?
0
0
0
0
starpeter avatar
Bicike
Szerintem a left 4 dead 1,2 is FPS 😀
Viszont nem tudom letölteni pc-re a dead rising 1-et meg a lolipop chainsawot 😞
wwwshark
nem nyerte meg a tetszésemet 😞 de azért köszi 😀
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Hali! Tudnátok ajánlani pár olyan játékot (2006 körülit) amit lehet gamepad-el játszani? (sport játékok és a legó játékok nem érdekelnek)
0
0
0
0
Conoren avatar
Mást nem tudok. :/ Vess még egy pillantást a Splatter House-ra, "annyira nem fantasy", és ennél véresebb, gyilkolózós játékok nem találsz.
0
0
0
0
Bicike avatar
Véres játékok: Dead Space részek, Ninja Gaiden, SAW, Mortal Kombat, Lollipop Chainsaw, Dead Rising 1-2, Left 4 Dead 1-2
Zombis és véres játék túlélő beütéssel: Dead Island, csak ez FPS.
0
0
0
0
flormate avatar
honnan tudom letölteni a Harry Potter and the Half-Blood Prince et ingyen?
0
0
0
0
starpeter avatar
wwwshark
Nem rossz ,de én nem fantasyre gondoltam ,hanem olyanra ami rendes emberrel kell menni és írtani az embereket (végső esetben zombikat). Esetleg tudsz ilyet? 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Remélem nem késő, de ha véres játékot akartok, a SplatterHouse a ti játékotok. 😀
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Néhány jó 2010-es vagy 2011-es FPS-t és TPS-t kérnék ha tudtok. 😀 Köszi előre is ! 😃
0
0
0
0
starpeter avatar
sudosu
Ne FPS legyen!!!
Azért kérdezek tőletek játékot ,mert nagyon meg tettszett a Dead Rising 2 ,csak az a baj ,hogy nagyon rosszúl optimalizálták, csak ugyan a Postal 3-at is. Ez a két játék nekem nagyon bejött és keresek még ehhez hasonlókat.
0
0
0
0
xoki avatar
TaylorXIII: wow tényleg, (azt hittem valami fan made modra gondolt) nem is tudtam hogy lehet módot választani, akkor viszont nagyon jó mert egy csomó anime zenével lehet telepakolni 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
xoki: Osunál nem az Osu! módra gondolt sudosu. Mikor a mapoknál vagy ott lent bal oldalt ahol írja h osu ha odakattintasz akkor előjön a módválasztó menü és ott kell neked az osu! mania. Ennél billentyűzeten kell ritmusra lenyomni a hangokat és gyorsítani és lassítani is lehet a mapot ha túl lassú lenne vagy túl gyors.
0
0
0
0
xoki avatar
Háát megprobálom majd, az osu val meg az bajom hogy rohadt nehéz sztem, ez a kattingatás meg nem nagyon jön be....
0
0
0
0
nirvana67 avatar
xoki: Nézz utána a Frets on Fire MFH-Alarian modnak, nem tudom, hogy még le lehet-e tölteni valahonnan, de az jó volt. Zenéket is lehet hozzá szedni, pl. a gyári Guitar Hero-s és Rockband-es zenék teljesen jók, nem csak random kell nyomogatni. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Háát igen, ebből kettő nem tetszett kettő meg nem indult el sehogy se lol, de konkrétan az osu mania modját még nem néztem meg, nem tudom hogy az milyen, de mindjárt utána járok.

Hát igen a frets on fire az elég béna főleg hogy szinte random gombnyomogatást generál, ugy vettem észre... Még a tap a jam is jobb ezeknél 😃 Úgy látszik nem nagyon fogok találni megfelelőt 😕
0
0
0
0
nirvana67 avatar
sudosu: A Frets on Fire önmagában tényleg nem a legjobb, de pl. a FoFiX egy Rockband 3 skinnel már egész jó tud lenni. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki: Stepmania, AudioSurf (talán), Osu! Mania módja, Fretsonfire (bár nekem nem nagyon jött be)
0
0
0
0
xoki avatar
Na most egy ritka játék kérésem lenne, remélem tud valaki ilyet:

Legegyszerűbben úgy birom leírni hogy olyan játék legyen amibe sok QTE van. DE pl rhythm játékok pc re mint pl a guitar hero is jó. A lényeg hogy ilyen gombnyomogatós legyen.... Remélem tud valaki ilyesmit 😂
0
0
0
0
starpeter avatar
Igazából a Jus Causet már ismerem ,de a Ninja Blade azért nem tettszik ,mert ilyen fantasy féleség.
Én olyan játékra gondoltam ,mint a postal 3... Olyanra ami kimondottan brutális (pl: le lehet vággni a fejét,kezét,lábát stb) És lehetőleg ne FPS legyen.
0
0
0
0
Bicike avatar
Just Cause 2, Ninja Blade
0
0
0
0
starpeter avatar
Sziasztok.
Tudtok egy olyan játékot mondani ,ami olyan mint a postal 3 meg a dead rising 2.
Ne legyen FPS nézet és lehetőleg jó véres játék legyen. Ja és ne legyen fosatós 😃
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
hát azért ezknél lehet újjab is nagyobb gépigénnyel 😃 pl olyan is lehetne mint a bulletstorm vagy ld2 stb.
0
0
0
0
Matt99 avatar
TheThirdEye: Doom, Doom II.😎😃
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem valami pörgős fps lövöldözős játék kéne nem óriási nagy gépigénnyel
0
0
0
0
bukta2 avatar
ulver01" Köszi a választ!! akkor az lessz!
0
0
0
0
Bicike avatar
faceedown: Watchmen, FIFA, NHL, NBA, Narnia
0
0
0
0
andreew avatar
faceedown: Fifa sorozat hirtelen enyi..😃
0
0
0
0
faceedown avatar
Hali, tudnátok mondani valami jó játékot amit lehet egy gépen ketten tolni? (Mortal Kombat kilőve)
0
0
0
0
no avatar
sziasztok ajánlanék 1 fps játékot magyar warrock privát szerver egy leírást már posztoltam az új fórum témák kategóriába szerintem érdemes megnézni
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Én valami jó kis Multiplayer FPS játékot keresek, ami elmegy a gépemen 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Heroic e.-ban kapsz legacy armort, ami szint független (választhatsz medium, light, és heavy között, és account bound), kapsz egy 18 slot-os bag-et, meg 10 xp gyorsítót, mármint experience 😜
0
0
0
0
bukta2 avatar
üdv, Guild Wars 2 ből van a sima és van a Heroic Edition mi a különbség a 2 között? a Heroic Edition 1 euróval olcsóbb az alap 40 euro a Heroic Edition 39 euró,köszi előre is!
0
0
0
0
szalamispizza avatar
ps2-re akkor nem tud senki? :/
0
0
0
0
Bicike avatar
Left4Dead 1-2, Dead Space 1-3, Amnesia 1-2, Slenderman, FEAR 1-3, Silet Hill 1-4, Alien vs. Predator 2010, Fűrész
0
0
0
0
deepstriker avatar
sziasztok ! mondjatok már nekem egy pár túlélőhorror játékot PC-re vagy vmi király horror játékot ! a grafika tök mind1 😃 Előre is köszi az ötleteket 😃
0
0
0
0
szalamispizza avatar
ps2-re tudtok játékokat mondani?

ami megvan:

God of War 1-2
DragonBall Budokai 3
DragonBall Budokai Tenkaichi 3
GTA 3,VC,SA
Tekken 5
Gran Turismo 3, 4
Onimusha 3
Need for Speed Undergroundtól az Undercoverig
Sly 3
0
0
0
0
Arnybiro avatar
wwwshark Rossznak nem rossz, játszottam vele, de sokáig nem bírtam. El lehet vele lenni, csak a legfurább a harcrendszer. Jobb-Közép-Bal támadások is hotkeyekhez vannak rendelve, és kicsit bonyolult megjegyezni, mikor melyik kell.
0
0
0
0
Razer015 avatar
Hali 😀 valaki tudna írni pár középkori RTS játékot ami jó ? Age of Mythology szerűeket szal az építkezésen is legyen hangsúly 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Age of Conan: Unchainedről mi a véleményetek? Megtetszett, de nem egyhangú? Esetleg játszik vele innen valaki?
0
0
0
0
sachme avatar
acsricsi:Nekem a tuningolás, fejlesztgetés szempontjából az underground 2,meg a Most wanted(a régebbi) a legjobb.Bár szerintem az egéssz sorozatban ezek a legjobb játékok is.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Tudnátok olyan játékot ajánlani ami autós. Lehet benne tuningolni és fejelszteni meg ilyesmik. A need for speed melyik résza a legjobb erre?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
xoki Aion, Rift, RaiderZ se utolsó szerintem (bár már csak az amerikai szerver megy). Age of Connan Unchained, DC Universe Online. Most hirtelen ennyi jut eszembe a nevesebb címekből.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció