Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mert ez az igazság 😃
Mondhatnék még egy pár jó játékot de semelyik nem érné el azt a szintet amit pl a Gta:sa ért el 😀
Olyan játékélménnyel rendelkezik, hogy mindig újból szeretném kezdeni a legelejéről mert nagyon jó 😀
A Gta.Sa-ban nagyon ellett találva minden:
-A grafika(Régi módi falutól kezdve - A nagyon fejlett igazi gazdag városokig megtalálunk mindent)
-A küldetések és az egész játékot körülvevő hangulat...Valami nagyszerű 😀
Ha ezzel nem ért egyet valaki sajnálni tudom 😞
De szerintem ezt mindenki így látja 😀
egyet értek 😀
Gta:Sa
Cod2
Ezek a legjobb játékok amivel valaha játszottam 😀
Játékélmény szempontjából verhetetlen számomra 😃
Kis gépigényű,régi, de nagyon jó játékok 😀
starpeter: Bocsi, nem figyeltem. A Lollipop Chainsaw nincs PC-re, csupán felsoroltam véres játékként.
flormate: A legnagyobb ingyenes torrent oldalról, szerintem ismered.
Szerintem a left 4 dead 1,2 is FPS 😀
Viszont nem tudom letölteni pc-re a dead rising 1-et meg a lolipop chainsawot 😞
wwwshark
nem nyerte meg a tetszésemet 😞 de azért köszi 😀
Zombis és véres játék túlélő beütéssel: Dead Island, csak ez FPS.
Nem rossz ,de én nem fantasyre gondoltam ,hanem olyanra ami rendes emberrel kell menni és írtani az embereket (végső esetben zombikat). Esetleg tudsz ilyet? 😀
Ne FPS legyen!!!
Azért kérdezek tőletek játékot ,mert nagyon meg tettszett a Dead Rising 2 ,csak az a baj ,hogy nagyon rosszúl optimalizálták, csak ugyan a Postal 3-at is. Ez a két játék nekem nagyon bejött és keresek még ehhez hasonlókat.
Hát igen a frets on fire az elég béna főleg hogy szinte random gombnyomogatást generál, ugy vettem észre... Még a tap a jam is jobb ezeknél 😃 Úgy látszik nem nagyon fogok találni megfelelőt 😕
Legegyszerűbben úgy birom leírni hogy olyan játék legyen amibe sok QTE van. DE pl rhythm játékok pc re mint pl a guitar hero is jó. A lényeg hogy ilyen gombnyomogatós legyen.... Remélem tud valaki ilyesmit 😂
Én olyan játékra gondoltam ,mint a postal 3... Olyanra ami kimondottan brutális (pl: le lehet vággni a fejét,kezét,lábát stb) És lehetőleg ne FPS legyen.
Tudtok egy olyan játékot mondani ,ami olyan mint a postal 3 meg a dead rising 2.
Ne legyen FPS nézet és lehetőleg jó véres játék legyen. Ja és ne legyen fosatós 😃
ami megvan:
God of War 1-2
DragonBall Budokai 3
DragonBall Budokai Tenkaichi 3
GTA 3,VC,SA
Tekken 5
Gran Turismo 3, 4
Onimusha 3
Need for Speed Undergroundtól az Undercoverig
Sly 3