Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
9500GT 512 MB DDR3
Nekem is az van... 😃
Ezt még leírom 20x 😃
Hát 40E-ből nem igazán lehet, de itt egy ötlet:
MSI K9A2 CF-F: 20,025 Ft
2x Sapphire HD4670 512MB DDR3: Akciós PCX-en: 2x 21,654 Ft
Persze. De használd szerkesztés gombot!!
A videokari amit írtál az nem rossz csak az a baj vele hogy nem támogatja a CrossFire-et
MSI K9A2 CF-F: 20,025 Ft
2x Sapphire HD4670 512MB DDR3: Akciós PCX-en: 2x 21,654 Ft
Persze. De használd szerkesztés gombot!!
A videokártyád pedig szerintem legyen:
egy Sapphire Radeon HD3850 512MB DDR3 Dual Slot PCIExpress. Ez támogatja a CrossFire-t. Ha nem lenne elég a közeljövőben 😃 akkor 1 ugyanilyet kell venned hogy egybe kösd. Ezt a karit 24 ezerből megúszod. Ha jól számolom 4 ezer forinttal több mint a 60 ezer. Sajnos ilyen árat kell fizetni a jó teljesítményért és a minőségért 😕:Ð
Azért írtam ezt az alaplapot mert 4 bd PCI X16-os van rajta a 4. 8x-os. Amit te írtál abban csak az egyik x16-os a másik 8x-os. Így nem nagyon lehet majd kihasználni a videokarit.
Maximum egy 60-as :Ð
Jó persze, azért nem lehet mindíg a legjobbat. Egyébként akkor már a 2x448-bit Alias: GTX295.😉
Az igen 😃 Nem semmi. Kezdjünk spórolni 1 ilyenre 😃:Ð
Hát igen. Sokat dobhat a sebességen, ha nagyobb a memória bus szélessége.
Jah. Teljesen igaz. De a legjobb a 2x256 bit 😃:Ð Csak azt meg is kell fizetni 😕😃
na miért gyorsabb vagy hogyan-miben a GDDR3 mint a DDR3?????????
Na miért? talán az egyik 128 bites a másik 256 bites interfészű?
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Twins-HDTV%20R2.0&s
itt az alaplapom valaki aki ért hozzá a biztonság kedvéért mondja meg h ugye komattibilis a Sapphire HD 4650 es az én alaplapommal me én sztem igen de hiáb a tudok 😆 nekem még nincsen tapasztalaltom ilyenben
iszonyatsürgös plsssss ma 3ig
Igen kompatibilis! nyugodtan megveheted!
itt az alaplapom valaki aki ért hozzá a biztonság kedvéért mondja meg h ugye komattibilis a Sapphire HD 4650 es az én alaplapommal me én sztem igen de hiáb a tudok 😆 nekem még nincsen tapasztalaltom ilyenben
iszonyatsürgös plsssss ma 3ig
512 vagy 1 Gb-os?
Kösz eleminator!
Egy 620W-os tápom van mellé, de a többiek nem sokat fogyasztanak...
De igen sokat fogyasztanak, de a tudásához képest jóval többet, mint kellene, legalábbis szerintem... egy 9800GTX is kevesebbet eszik, s többet tud
Egy 620W-os tápom van mellé, de a többiek nem sokat fogyasztanak...
holnap megyek megvenni a sapphiret😃😀
Az egy jó választás. Jó szórakozást hozzá!
Az egyik ismerősőm eladja a 8800 GTX kártyáját 25000 FT-ért...
Szerintetek megvegyem? 😃
Nem rosz kártya még ma is, csak annyit fogyaszt, hogy a paksi atomerőművet odateheted melé, max terhelésnél úgy 260-280 W között fogyaszt ezzel szenben egy 9800GTX 220 körül! De ha van jó tápod, s ennél gagyibb karid, akkor....
Szerintetek megvegyem? 😃
krisz123:GIGABYTE GV-R487-512H-B HD4870 512MB GDDR3 PCIE (ATI)
ASUS EN9800GTX+ DK HTDI 512MB GDDR3 PCIE
kriszke008: Az is jó márka de mint2 jobb. De Sapphire szerintem jobb.
Egyetértek mindegyik kérdésben 😀, Én mindenképpen Sapphire-t javaslok!
Ebben az esetben én is elfogadom.
krisz123:GIGABYTE GV-R487-512H-B HD4870 512MB GDDR3 PCIE (ATI)
ASUS EN9800GTX+ DK HTDI 512MB GDDR3 PCIE
kriszke008: Az is jó márka de mint2 jobb. De Sapphire szerintem jobb.
Egyetértek mindegyik kérdésben 😀, Én mindenképpen Sapphire-t javaslok!