laci előjött elivettem a PCX-ez kicserélték a lapkmat (garis) aztán mukodott. nem játék fuggo sztem mert netezes kozbe is csinalta. nem ir semmit csak fekete kepernyo azt csa:S
DoN_BeNCe22 írta:
sztem nem ide kéne irnom na mind1
Bekapcsoloma gépem inditom a játékot és már a játékban egyszer csak fekete lesz a képernyő hallom még a hangokat de aztan ujraindul. miért van ez? vagy mitől?
hozzá teszem régi a monitorom még a nagy kocka fajta
fajtája SAMSUNG SyncMaster 793s
eddig nem jött elő ez a baj? minden játéknál csinálja? hibaüzenetet nem ír ki?
Bekapcsoloma gépem inditom a játékot és már a játékban egyszer csak fekete lesz a képernyő hallom még a hangokat de aztan ujraindul. miért van ez? vagy mitől?
JoshJuve írta:
hol tudom beállítani azt h a hagyományos régi kék tálca legyen ne az a oldschool szürke ami a windows95-nél van? mert felraktam a servicepack 3-at és utánna ilyen lett!!! PLS!!!!!!!!!!
JoshJuve írta:
hol tudom beállítani azt h a hagyományos régi kék tálca legyen ne az a oldschool szürke ami a windows95-nél van? mert felraktam a servicepack 3-at és utánna ilyen lett!!! PLS!!!!!!!!!!
üdv
nekem egy internetmegosztós problémám lenne.
adott 2 gép és egy modem.
a modem az én gépemhez van csatlakoztatva, a modemből jön egy kábel ami át megy a másik szobába és faterom gépéhez van csatlakoztatva. oké rendben működik minden faxa, csak 1 gond van.
a letöltési és a feltöltési sebessége fateromnak kb 2x akkora mint nekem. ezen hogy lehetne változtatni hogy egyenletes legyen?😃 vagy hogy nekem legyen több 😆 előre is köszönöm a választ!
pontosan ez áll a hátulján SAMSUNG Model 79328
Type pn17ks
jaj alaplap se utolsó szempont 😃
valaki megmondja hogy tudok youtube-re feltölteni jó minőségben zenét? csak 1 háttérkép kell meg hogy a zene szóljon...
Hát , ja 20 watt-ot szerintem is felvesz pluszba , meg hát ez processzor kihasználtság függő dolog 😀
Meg tulajdonképp minden proci húzható , csak az alaplapon is nagy hangsúly van 😉
A fogyasztásuk 130 watt - 140 watt , ezt írja az Intel .
Túlhajtani még nem volt alkalmam , a processzorcsaládot 😆
De minden processzor kibírja , gyári hűtőjével 20%-os oc-t szerintem 😉
lenne egy kérdésem... tegyük fel adott egy I7 920 vagy 930as proci és tuningolnám akkor mennyivel nőne a fogyasztása?? tehát ha mondjuk alapfeszen tuningolnám mennyit nőne a fogyasztás? meg ha emelnék rajta? csak érdekelne a dolog... előre is köszi a helpet... ja meg gyári hűtővel mennyire lehet tuningolni? nameg valami olcsó de jóféle hűtőt is tudtok mondani?
ui. szerintetek fognak lemenni az i7 procik árai valamikor?
A számítógépeknél bármi képes galibát okozni!😀
Az is lehet, hogy az új billentyűzet illesztőprogramjával van valami gond, vagy lejött vele egy vírus!
Bár az is lehet, hogy ettől független a dolog, ezért kell letesztelni, hogy az okozza-e!
A billentyűzet okozhatja mindezt? 😲
Arra még véletlenül sem gondoltam, mert az előzőt 8 évig ütöttem-vágtam, és bírta, ezt meg 2 napi még használni sem használtam, mert net sem volt. 😶
Én első körben visszaraknám a régi billentyűzetemet, vagy annak hiányában kérnék egy másikat és megnézném, hogy a hiba továbbra is fent áll!
Ha nem, akkor értelem szerűen a billentyűzet okozza a galibát!
A problémám a következő:
VAn olyan, hogy bebolondul a billentyüzetem, és randomban mindenféle gomb nyomódik befelé, akár kikapcsol a gép is.
NEm igazán tudok ezért játszani a játékokkal, valamint nagyon lelassult a gépem. 😶
PEdig csak kémprogramok vannak fent. 😂 (ja és a billentyűm 2 napos. 😆😉
Nektek van ötletetek, hogy hol a gond?
rebrus: Az ilyen drága tápok már egytől egyig szinte hangtalanok. 😀 Én nemrég egy ilyet vettem [LINK], és nagyon elégedett vagyok vele! A Corsair tápokkal kapcsolatban meg írj rá valakire. 😀
De ha nem kell, hogy moduláris legyen, elég az 550W és nem gond, hogy 'csak' 80+os, akkor ez [LINK] biztosan jó választás ennyiért. 😀
Cooley írta:
Ha egész biztos, hogy az alaplap nem kap áramot, akkor vagy mégsem dugtatok be mindent jól, esetlen nem kapcsoltátok be a tápot(én már egyszer elkövettem ezt régen 😆😉 vagy rossz a táp és/ vagy valamelyik kábel és/vagy az alaplap. Ki kell próbálni egy másik táppal meg kábellel. Ha azzal sem jó, szar a deszka.
Kipróbáltuk a tápot egy másik számitógépen és müködött
előfordulhat hogy valamien gépház kábel rossz helyre van dugva az alaplaba?
Ha egész biztos, hogy az alaplap nem kap áramot, akkor vagy mégsem dugtatok be mindent jól, esetlen nem kapcsoltátok be a tápot(én már egyszer elkövettem ezt régen 😆😉 vagy rossz a táp és/ vagy valamelyik kábel és/vagy az alaplap. Ki kell próbálni egy másik táppal meg kábellel. Ha azzal sem jó, szar a deszka.
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy egy ismerösömmel összeraktunk egy gépet minden kébelt bedugtunk mindenhova amit kellet és az a baj hogy az alaplap nemkap áramot a táptól igy nem tudom bekapcsolni. valaki tudna segíteni léccives?
bazsi213 írta:
hello 2 hete vetem egy 3800 mhz s 775-ős procezort alaplapom asus p5 gdc-pro a bios látja a proceszort e a rendszer betőltésénél lefagy és a telapitésnél is lefagy a proc sl száma sl82u
intel pentium 4 d 570j aki tud segitsen s.o.s kőszi més proceszorel ment és a hűtő is nagyon mellegszik tőle (rézmagos)
Frissíts BIOS-t, a melegedés s a fagyás szerintem a rossz felsimerésből származik, több feszt ad s hevül, lefagy.
kőszőnőm válaszod és azt hogy tudok bios-t frisiteni?
Olyan problémám van, hogy szétszedtem a gépet mert beakartam tenni valamit, de aztán nem tettembe😃, csak lehuztam a tápról mindent, össze raktam, bekapcsolom, és ilyen kékes a képernyő, és igazából fogalmam sincs milehet ez :/
ötlet?
szerk.: fixed, bár úgy, hogy nem tudom, h hogyan:$ szóval jöhet rá ötlett:$
nekem amikor bekötötték a kábelnetet már akkor működött mikor bekötötte.Nem kellet vele várni h legyen net de ez szolgáltató függő is stb szal nem nagyon lehet megmondani
bazsi213 írta:
hello 2 hete vetem egy 3800 mhz s 775-ős procezort alaplapom asus p5 gdc-pro a bios látja a proceszort e a rendszer betőltésénél lefagy és a telapitésnél is lefagy a proc sl száma sl82u
intel pentium 4 d 570j aki tud segitsen s.o.s kőszi més proceszorel ment és a hűtő is nagyon mellegszik tőle (rézmagos)
Frissíts BIOS-t, a melegedés s a fagyás szerintem a rossz felsimerésből származik, több feszt ad s hevül, lefagy.
akos328 írta:
az LC power Midi torony, míg a Gigabyte ház Micro ATX, a poweres ház nagyobb.
Jobban is néz ki, de ennek köszönhetően drágább.
A Gigabyte-on asszem több az USB elöl.
Személyes véleményem szerint én a Gigabyte-ot venném, sokkal elegánsabb..., de nem nekem kell hogy tettszen 😃
tehát magyarul az LC a jobb csak nem olyan szép?
amúgy 4000 ft a különbség 😉
Pontosan nem tudom mennyi a különbség árban de az LC drágább az biztos.
az LC is szép, csak nekem nem tettszenek a LED-es házak, nem szeretem ha csili-vili. Legyen letisztult egyszínű fekete, max egy szürke csíkkal.
De mondom még1x nem az enyém lesz tehát 😀
akos328 írta:
Személyes véleményem szerint én a Gigabyte-ot venném, sokkal elegánsabb..., de nem nekem kell hogy tettszen 😃
hali azt szeretném kérdezni hogy nálunk gyakori az áram szünet (2naponta 1szer) és akkor ki kapcsol a gép az áramszünet miatt és az mennyire káros a gépnek
HD5850 mellé lehet HD5770 et kötni CF be?? csak érdekelne 😃 olyat láttam mát hogy HD5870 mellett egy HD5850 ment 😃
meg még aki tud jó monitort az írja meg pl. 22"-24" között 😃
Feki1991 írta:
Roni: Hacsak nem számla hacker akkor semmi gondod nem lehet, ám szerencsés vagy hisz nem sokan mennének bele egy előre utalásos vételbe.
KM: a KB971033 (WAT) nevű frissítés, de ahogy elnézem a listát vagy már fenn van, vagy lejjebb található. 😃
laci: BenQ G2222HDL Én is ilyet fogok venni, hosszú dilemma után eldöntöttem. 😀
köszi Feki1991 😃 jól néz ki 😃
ma még játszottam Grid-el Ferrarival egészen fél 4ig aztán mikor nem rég visszanyomtam a monitort vibrált kicsit aztán meg elsötétűlt kicsit aztán elment a kép... kikapcsoltam majd vissza 2 másodpercig van kicsit sötétebb kép és annyi :S
sztem nem ide kéne irnom na mind1
eddig nem jött elő ez a baj? minden játéknál csinálja? hibaüzenetet nem ír ki?
Asztal - job klikk - tulajdonságok - témák
kösz!
Asztal - job klikk - tulajdonságok - témák
nekem egy internetmegosztós problémám lenne.
adott 2 gép és egy modem.
a modem az én gépemhez van csatlakoztatva, a modemből jön egy kábel ami át megy a másik szobába és faterom gépéhez van csatlakoztatva. oké rendben működik minden faxa, csak 1 gond van.
a letöltési és a feltöltési sebessége fateromnak kb 2x akkora mint nekem. ezen hogy lehetne változtatni hogy egyenletes legyen?😃 vagy hogy nekem legyen több 😆 előre is köszönöm a választ!
pontosan ez áll a hátulján SAMSUNG Model 79328
Type pn17ks
valaki megmondja hogy tudok youtube-re feltölteni jó minőségben zenét? csak 1 háttérkép kell meg hogy a zene szóljon...
Meg tulajdonképp minden proci húzható , csak az alaplapon is nagy hangsúly van 😉
Túlhajtani még nem volt alkalmam , a processzorcsaládot 😆
De minden processzor kibírja , gyári hűtőjével 20%-os oc-t szerintem 😉
ui. szerintetek fognak lemenni az i7 procik árai valamikor?
Az is lehet, hogy az új billentyűzet illesztőprogramjával van valami gond, vagy lejött vele egy vírus!
Bár az is lehet, hogy ettől független a dolog, ezért kell letesztelni, hogy az okozza-e!
Arra még véletlenül sem gondoltam, mert az előzőt 8 évig ütöttem-vágtam, és bírta, ezt meg 2 napi még használni sem használtam, mert net sem volt. 😶
Ha nem, akkor értelem szerűen a billentyűzet okozza a galibát!
VAn olyan, hogy bebolondul a billentyüzetem, és randomban mindenféle gomb nyomódik befelé, akár kikapcsol a gép is.
NEm igazán tudok ezért játszani a játékokkal, valamint nagyon lelassult a gépem. 😶
PEdig csak kémprogramok vannak fent. 😂 (ja és a billentyűm 2 napos. 😆😉
Nektek van ötletetek, hogy hol a gond?
De ha nem kell, hogy moduláris legyen, elég az 550W és nem gond, hogy 'csak' 80+os, akkor ez [LINK] biztosan jó választás ennyiért. 😀
Erre nem is gondoltam! 😆 Lehet, hogy rossz helyre kötöttétek be a bekapcsológombot. 😃 Azt ellenőrizd le! 😀
Jó helyre kötöttük mert már többször is átnéztem
Erre nem is gondoltam! 😆 Lehet, hogy rossz helyre kötöttétek be a bekapcsológombot. 😃 Azt ellenőrizd le! 😀
Jó helyre kötöttük mert már többször is átnéztem
Kipróbáltuk a tápot egy másik számitógépen és müködött
előfordulhat hogy valamien gépház kábel rossz helyre van dugva az alaplaba?
hello!
adsl-ről váltottam, és holnap kötik be a 15megás kébelnetet...mielőtt még elmegy a szerelő, akkor már fog működni??
Köszi!
kábelnet állandó kapcsolatot biztosít ADSL-el szemben. Szóval bekötik, és megy is, nem kell mindig majd csatlakozgatni!! 😉
Az lenne a problémám hogy egy ismerösömmel összeraktunk egy gépet minden kébelt bedugtunk mindenhova amit kellet és az a baj hogy az alaplap nemkap áramot a táptól igy nem tudom bekapcsolni. valaki tudna segíteni léccives?
kőszőnőm válaszod és azt hogy tudok bios-t frisiteni?
ötlet?
szerk.: fixed, bár úgy, hogy nem tudom, h hogyan:$ szóval jöhet rá ötlett:$
adsl-ről váltottam, és holnap kötik be a 15megás kébelnetet...mielőtt még elmegy a szerelő, akkor már fog működni??
Köszi!
Pontosan nem tudom mennyi a különbség árban de az LC drágább az biztos.
az LC is szép, csak nekem nem tettszenek a LED-es házak, nem szeretem ha csili-vili. Legyen letisztult egyszínű fekete, max egy szürke csíkkal.
De mondom még1x nem az enyém lesz tehát 😀
mi a különbség a 2 ház között:
LC Power Case-Pro-920BL Veritas 3000 Blue LED
és a
Gigabyte GZ-X9 fekete
Ui.: kinézetre persze az LC a jobb de nem tudom hogy a tulajdonségaik azonosak e( méret, hátlap... stb. )
meg még aki tud jó monitort az írja meg pl. 22"-24" között 😃
Mert ha valamihez, akkor a windows-hoz nagyon hülye vagyok. 😆
Szerk.: Közben megtaláltam a KB971033-as frissítést, de nincs kipipálva. 😃
Mégegy szerk.: Frissítettem! 😃 Végre. 😀
Roni: Hacsak nem számla hacker akkor semmi gondod nem lehet, ám szerencsés vagy hisz nem sokan mennének bele egy előre utalásos vételbe.
KM: a KB971033 (WAT) nevű frissítés, de ahogy elnézem a listát vagy már fenn van, vagy lejjebb található. 😃
köszi Feki1991 😃 jól néz ki 😃
ma még játszottam Grid-el Ferrarival egészen fél 4ig aztán mikor nem rég visszanyomtam a monitort vibrált kicsit aztán meg elsötétűlt kicsit aztán elment a kép... kikapcsoltam majd vissza 2 másodpercig van kicsit sötétebb kép és annyi :S
nekem meg tudnátok ajánlani egy 22"os monitort?? lehet kicsit nagyobb is de minimum 22"... meghalt a monitorom sajnos...
abból lehet gond ha megadom neki a számlaszámom? mert kicsit félek az ilyen dolgoktól, és még sose csináltam így, na szal mennyire biztonságos így?