Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
laci503 avatar
és ha fekete képernyő bejön később visszajön a kép vagy újra kell indítanod?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
laci előjött elivettem a PCX-ez kicserélték a lapkmat (garis) aztán mukodott. nem játék fuggo sztem mert netezes kozbe is csinalta. nem ir semmit csak fekete kepernyo azt csa:S
0
0
0
0
laci503 avatar
DoN_BeNCe22 írta:
sztem nem ide kéne irnom na mind1

Bekapcsoloma gépem inditom a játékot és már a játékban egyszer csak fekete lesz a képernyő hallom még a hangokat de aztan ujraindul. miért van ez? vagy mitől?

hozzá teszem régi a monitorom még a nagy kocka fajta

fajtája SAMSUNG SyncMaster 793s

eddig nem jött elő ez a baj? minden játéknál csinálja? hibaüzenetet nem ír ki?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar

Bekapcsoloma gépem inditom a játékot és már a játékban egyszer csak fekete lesz a képernyő hallom még a hangokat de aztan ujraindul. miért van ez? vagy mitől?

fajtája SAMSUNG SyncMaster 793s
0
0
0
0
no avatar
Feki1991 írta:
JoshJuve írta:
hol tudom beállítani azt h a hagyományos régi kék tálca legyen ne az a oldschool szürke ami a windows95-nél van? mert felraktam a servicepack 3-at és utánna ilyen lett!!! PLS!!!!!!!!!!

Asztal - job klikk - tulajdonságok - témák

kösz!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
JoshJuve írta:
hol tudom beállítani azt h a hagyományos régi kék tálca legyen ne az a oldschool szürke ami a windows95-nél van? mert felraktam a servicepack 3-at és utánna ilyen lett!!! PLS!!!!!!!!!!

Asztal - job klikk - tulajdonságok - témák
0
0
0
0
super88 avatar
üdv
nekem egy internetmegosztós problémám lenne.
adott 2 gép és egy modem.
a modem az én gépemhez van csatlakoztatva, a modemből jön egy kábel ami át megy a másik szobába és faterom gépéhez van csatlakoztatva. oké rendben működik minden faxa, csak 1 gond van.
a letöltési és a feltöltési sebessége fateromnak kb 2x akkora mint nekem. ezen hogy lehetne változtatni hogy egyenletes legyen?😃 vagy hogy nekem legyen több 😆 előre is köszönöm a választ!
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar

pontosan ez áll a hátulján SAMSUNG Model 79328
Type pn17ks
0
0
0
0
laci503 avatar
jaj alaplap se utolsó szempont 😃
valaki megmondja hogy tudok youtube-re feltölteni jó minőségben zenét? csak 1 háttérkép kell meg hogy a zene szóljon...
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Hát , ja 20 watt-ot szerintem is felvesz pluszba , meg hát ez processzor kihasználtság függő dolog 😀
Meg tulajdonképp minden proci húzható , csak az alaplapon is nagy hangsúly van 😉
0
0
0
0
laci503 avatar
azt tudom h 130W TDP vel bírnak csak hogy tuning hogy hat a fogyasztásra ez érdekelne 😃 az én procim sacc 20Wal fogyaszt többet tuningolva
0
0
0
0
tibor560sec avatar
A fogyasztásuk 130 watt - 140 watt , ezt írja az Intel .
Túlhajtani még nem volt alkalmam , a processzorcsaládot 😆
De minden processzor kibírja , gyári hűtőjével 20%-os oc-t szerintem 😉
0
0
0
0
laci503 avatar
lenne egy kérdésem... tegyük fel adott egy I7 920 vagy 930as proci és tuningolnám akkor mennyivel nőne a fogyasztása?? tehát ha mondjuk alapfeszen tuningolnám mennyit nőne a fogyasztás? meg ha emelnék rajta? csak érdekelne a dolog... előre is köszi a helpet... ja meg gyári hűtővel mennyire lehet tuningolni? nameg valami olcsó de jóféle hűtőt is tudtok mondani?

ui. szerintetek fognak lemenni az i7 procik árai valamikor?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Akkor veszek még 1-et letesztelni, mert senki nem ad kölcsön, féltik. 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
A számítógépeknél bármi képes galibát okozni!😀
Az is lehet, hogy az új billentyűzet illesztőprogramjával van valami gond, vagy lejött vele egy vírus!
Bár az is lehet, hogy ettől független a dolog, ezért kell letesztelni, hogy az okozza-e!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A billentyűzet okozhatja mindezt? 😲
Arra még véletlenül sem gondoltam, mert az előzőt 8 évig ütöttem-vágtam, és bírta, ezt meg 2 napi még használni sem használtam, mert net sem volt. 😶
0
0
0
0
thug85 avatar
Én első körben visszaraknám a régi billentyűzetemet, vagy annak hiányában kérnék egy másikat és megnézném, hogy a hiba továbbra is fent áll!
Ha nem, akkor értelem szerűen a billentyűzet okozza a galibát!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A problémám a következő:
VAn olyan, hogy bebolondul a billentyüzetem, és randomban mindenféle gomb nyomódik befelé, akár kikapcsol a gép is.
NEm igazán tudok ezért játszani a játékokkal, valamint nagyon lelassult a gépem. 😶
PEdig csak kémprogramok vannak fent. 😂 (ja és a billentyűm 2 napos. 😆😉
Nektek van ötletetek, hogy hol a gond?
0
0
0
0
Cooley avatar
rebrus: Az ilyen drága tápok már egytől egyig szinte hangtalanok. 😀 Én nemrég egy ilyet vettem [LINK], és nagyon elégedett vagyok vele! A Corsair tápokkal kapcsolatban meg írj rá valakire. 😀
De ha nem kell, hogy moduláris legyen, elég az 550W és nem gond, hogy 'csak' 80+os, akkor ez [LINK] biztosan jó választás ennyiért. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nyaloka írta:
Cooley írta:
Erre nem is gondoltam! 😆 Lehet, hogy rossz helyre kötöttétek be a bekapcsológombot. 😃 Azt ellenőrizd le! 😀

Jó helyre kötöttük mert már többször is átnéztem
az alaplap kap áramot amúgy?
0
0
0
0
no avatar
tápott szeretnék venni max 30000 ért! úgy tudom a cosair egy jó márka és abból kéne alacson zaj szitü 550W os ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Cooley írta:
Erre nem is gondoltam! 😆 Lehet, hogy rossz helyre kötöttétek be a bekapcsológombot. 😃 Azt ellenőrizd le! 😀

Jó helyre kötöttük mert már többször is átnéztem
0
0
0
0
Cooley avatar
0
0
0
0
no avatar
Cooley írta:
Ha egész biztos, hogy az alaplap nem kap áramot, akkor vagy mégsem dugtatok be mindent jól, esetlen nem kapcsoltátok be a tápot(én már egyszer elkövettem ezt régen 😆😉 vagy rossz a táp és/ vagy valamelyik kábel és/vagy az alaplap. Ki kell próbálni egy másik táppal meg kábellel. Ha azzal sem jó, szar a deszka.

Kipróbáltuk a tápot egy másik számitógépen és müködött
előfordulhat hogy valamien gépház kábel rossz helyre van dugva az alaplaba?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Ducky írta:
hello!
adsl-ről váltottam, és holnap kötik be a 15megás kébelnetet...mielőtt még elmegy a szerelő, akkor már fog működni??
Köszi!

kábelnet állandó kapcsolatot biztosít ADSL-el szemben. Szóval bekötik, és megy is, nem kell mindig majd csatlakozgatni!! 😉
0
0
0
0
Cooley avatar
Ha egész biztos, hogy az alaplap nem kap áramot, akkor vagy mégsem dugtatok be mindent jól, esetlen nem kapcsoltátok be a tápot(én már egyszer elkövettem ezt régen 😆😉 vagy rossz a táp és/ vagy valamelyik kábel és/vagy az alaplap. Ki kell próbálni egy másik táppal meg kábellel. Ha azzal sem jó, szar a deszka.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy egy ismerösömmel összeraktunk egy gépet minden kébelt bedugtunk mindenhova amit kellet és az a baj hogy az alaplap nemkap áramot a táptól igy nem tudom bekapcsolni. valaki tudna segíteni léccives?
0
0
0
0
bazsi213 avatar
Feki1991 írta:
bazsi213 írta:
hello 2 hete vetem egy 3800 mhz s 775-ős procezort alaplapom asus p5 gdc-pro a bios látja a proceszort e a rendszer betőltésénél lefagy és a telapitésnél is lefagy a proc sl száma sl82u
intel pentium 4 d 570j aki tud segitsen s.o.s kőszi més proceszorel ment és a hűtő is nagyon mellegszik tőle (rézmagos)

Frissíts BIOS-t, a melegedés s a fagyás szerintem a rossz felsimerésből származik, több feszt ad s hevül, lefagy.

kőszőnőm válaszod és azt hogy tudok bios-t frisiteni?
0
0
0
0
philips20 avatar
hova tölcsekfel képet ? mert a képfeltöltés.hu nem müxik valamiért
0
0
0
0
no avatar
Olyan problémám van, hogy szétszedtem a gépet mert beakartam tenni valamit, de aztán nem tettembe😃, csak lehuztam a tápról mindent, össze raktam, bekapcsolom, és ilyen kékes a képernyő, és igazából fogalmam sincs milehet ez :/
ötlet?

szerk.: fixed, bár úgy, hogy nem tudom, h hogyan:$ szóval jöhet rá ötlett:$
0
0
0
0
sunny474 avatar
nekem amikor bekötötték a kábelnetet már akkor működött mikor bekötötte.Nem kellet vele várni h legyen net de ez szolgáltató függő is stb szal nem nagyon lehet megmondani
0
0
0
0
Ducky avatar
hello!
adsl-ről váltottam, és holnap kötik be a 15megás kébelnetet...mielőtt még elmegy a szerelő, akkor már fog működni??
Köszi!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
bazsi213 írta:
hello 2 hete vetem egy 3800 mhz s 775-ős procezort alaplapom asus p5 gdc-pro a bios látja a proceszort e a rendszer betőltésénél lefagy és a telapitésnél is lefagy a proc sl száma sl82u
intel pentium 4 d 570j aki tud segitsen s.o.s kőszi més proceszorel ment és a hűtő is nagyon mellegszik tőle (rézmagos)

Frissíts BIOS-t, a melegedés s a fagyás szerintem a rossz felsimerésből származik, több feszt ad s hevül, lefagy.
0
0
0
0
bazsi213 avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
rebrus írta:
akos328 írta:
az LC power Midi torony, míg a Gigabyte ház Micro ATX, a poweres ház nagyobb.
Jobban is néz ki, de ennek köszönhetően drágább.
A Gigabyte-on asszem több az USB elöl.
Személyes véleményem szerint én a Gigabyte-ot venném, sokkal elegánsabb..., de nem nekem kell hogy tettszen 😃

tehát magyarul az LC a jobb csak nem olyan szép?
amúgy 4000 ft a különbség 😉

Pontosan nem tudom mennyi a különbség árban de az LC drágább az biztos.
az LC is szép, csak nekem nem tettszenek a LED-es házak, nem szeretem ha csili-vili. Legyen letisztult egyszínű fekete, max egy szürke csíkkal.
De mondom még1x nem az enyém lesz tehát 😀
0
0
0
0
no avatar
akos328 írta:
Személyes véleményem szerint én a Gigabyte-ot venném, sokkal elegánsabb..., de nem nekem kell hogy tettszen 😃

tehát magyarul az LC a jobb csak nem olyan szép?
amúgy 4000 ft a különbség 😉
0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
no avatar
szevasztok!

mi a különbség a 2 ház között:
LC Power Case-Pro-920BL Veritas 3000 Blue LED
és a
Gigabyte GZ-X9 fekete

Ui.: kinézetre persze az LC a jobb de nem tudom hogy a tulajdonségaik azonosak e( méret, hátlap... stb. )
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemtesz neki jot,vegyél egy UPS-ot,szünetmentes tápot.Az megoldja a gondodat.
0
0
0
0
Adam996 avatar
hali azt szeretném kérdezni hogy nálunk gyakori az áram szünet (2naponta 1szer) és akkor ki kapcsol a gép az áramszünet miatt és az mennyire káros a gépnek
0
0
0
0
akos328 avatar
hát ha olyan a alaplapod, akkor igen, am Samsung, és LG monitorok között nézegess, nagyon jó monitoraik vannak
0
0
0
0
laci503 avatar
HD5850 mellé lehet HD5770 et kötni CF be?? csak érdekelne 😃 olyat láttam mát hogy HD5870 mellett egy HD5850 ment 😃
meg még aki tud jó monitort az írja meg pl. 22"-24" között 😃
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Feki1991: Értem. Köszi. Akkor szerinted nyugodtan nyomhatom a frissítést?
Mert ha valamihez, akkor a windows-hoz nagyon hülye vagyok. 😆

Szerk.: Közben megtaláltam a KB971033-as frissítést, de nincs kipipálva. 😃

Mégegy szerk.: Frissítettem! 😃 Végre. 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
KM: Amúgy asszem ki is van írva hogy valami WAT rendszer ellenőrzés vagy mi a fene, vagyis az MS nem rejtette el. 😀
0
0
0
0
laci503 avatar
Feki1991 írta:
Roni: Hacsak nem számla hacker akkor semmi gondod nem lehet, ám szerencsés vagy hisz nem sokan mennének bele egy előre utalásos vételbe.

KM: a KB971033 (WAT) nevű frissítés, de ahogy elnézem a listát vagy már fenn van, vagy lejjebb található. 😃

laci: BenQ G2222HDL Én is ilyet fogok venni, hosszú dilemma után eldöntöttem. 😀

köszi Feki1991 😃 jól néz ki 😃
ma még játszottam Grid-el Ferrarival egészen fél 4ig aztán mikor nem rég visszanyomtam a monitort vibrált kicsit aztán meg elsötétűlt kicsit aztán elment a kép... kikapcsoltam majd vissza 2 másodpercig van kicsit sötétebb kép és annyi :S
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Roni: Hacsak nem számla hacker akkor semmi gondod nem lehet, ám szerencsés vagy hisz nem sokan mennének bele egy előre utalásos vételbe.

KM: a KB971033 (WAT) nevű frissítés, de ahogy elnézem a listát vagy már fenn van, vagy lejjebb található. 😃

laci: BenQ G2222HDL Én is ilyet fogok venni, hosszú dilemma után eldöntöttem. 😀
0
0
0
0
laci503 avatar
nekem még 1 frissítés sem csinál rosszat szerintem ettől nem kell paráznod...

nekem meg tudnátok ajánlani egy 22"os monitort?? lehet kicsit nagyobb is de minimum 22"... meghalt a monitorom sajnos...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, nem tudtam hova írni, így ide megy, eladom az egyik alkatrészem, és a vevő előre utalással küldené a pénzt a számlámra, a kérdés:

abból lehet gond ha megadom neki a számlaszámom? mert kicsit félek az ilyen dolgoktól, és még sose csináltam így, na szal mennyire biztonságos így?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció